Bostad hos Håbohus

Söker du bostad i Bålsta? Kommunala hyresvärden Håbohus är stadens största hyresvärd med 1 300 lägenheter för uthyrning och den naturliga utgångspunkten för dig som vill hyra lägenhet.

I Håbohus lägenhetsbestånd finns allt från små ettor med pentryn och låg hyra till stora lägenheter med upp till 5 rum och kök för flerbarnsfamiljen. Med kommunen som långsiktig ägare har Håbohus under de senaste åren haft möjlighet att investera stort i sina lägenheter.

De flesta lägenheter hos Håbohus är antigen nyrenoverade eller nybyggda under de senaste åren. Håbohus sätter stort värde i att du som blivande hyresgäst skall trivas och känna trygghet i din bostad.

När Håbohus har inne lediga lägenheter för uthyrning ligger dessa ute på hemsidan under 7 dagar. Under denna tidsperiod kan alla som vill skicka in bostadsansökningar.

Innan du kan skicka en ansökan måste du först registrera dig som bostadssökande hos Håbohus. Dina insamlade köpoäng jämförs med de andra sökande och styr din chans att bli kallad till visning av lägenheten.

Kontakta Håbohus
Adress: Mansängstorg 1, 746 21 Bålsta
Telefon: 0171-46 88 00
E-post: habohus@habohus.se
Hemsida: www.habohus.se

Lediga lägenheter

Visa alla lediga lägenheter i Bålsta