1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Båstad


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Båstad. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Båstad som du kan söka förstahandskontrakt hos.

C&E Fastighetsförvaltning
I Båstad förvaltar C&E Fastighetsförvaltning fastigheten Torghuset som färdigställdes november 2018. Fastigheten omfattar 72 moderna och fräscha lägenheter fördelat mellan tvåor till femmor. Lägenheterna är utrustade med tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin för att öka din trivsel. Majoriteten har egen balkong.
Lediga lägenheter förmedlas via marknadsplatsen HomeQ.

Telefon: 035-202 09 60
E-post: uthyrning@ceforvaltning.se
Hemsida: www.ceforvaltning.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Båstad utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Båstad att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Båstad. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Båstad?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Båstad. Hos oss kan du se listor med alla Båstads hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.