1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Båstad


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Båstad. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Båstad som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Båstadhem
Kommunala hyresvärden Båstadhem är en naturlig startpunkt för dig som söker lägenhet i Båstad. Hyresvärden förvaltar över 1 000 hyresrätter runt om i Båstad kommun. Utöver centrala Båstad erbjuder man boende även i de närliggande orterna Grevie, Förslöv, Torekov och Östra Karup.

Casmé
I Båstads nya bostadsområde Tuvelyckan förvaltar hyresvärden Casmé 72 lägenheter med förstahandskontrakt. Merparten av beståndet omfattar tvåor och treor men det finns även enstaka fyror och femmor att hyra. Är du intresserad av att bli hyresgäst kan du lämna in en intresseanmälan.

E-post: magnus.eriksson@casme.se
Hemsida: www.casme.se


Garnito
Under 2020 färdigställde hyresvärden Garnito en hyresfastighet med sju våningar med totalt 84 hyresrätter i bostadsområdet Tuvelyckan i Båstad. Samtliga lägenheter har egen tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin, vidare har alla lägenheter egen balkong eller uteplats. Invid fastigheten finns gott om p-platser.

Telefon: 042-444 70 71
E-post: annica@garnito.se
Hemsida: www.garnito.se


Nivika
Nivika förvaltar 53 hyresrätter i Hemmeslöv, nära Båstad. Dessa lägenheter, som färdigställdes 2022, håller högsta standard för hyresrätter. Varje lägenhet har en egen stor balkong eller uteplats. Urvalet av nya hyresgäster baseras på den sökandes kötid.

Telefon: 010-263 61 15
E-post: bastad@nivika.se
Hemsida: nivika.se/bostader/bastadHur hittar jag privata hyresvärdar i Båstad utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Båstad att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Båstad. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Båstad?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Båstad. Hos oss kan du se listor med alla Båstads hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.