Tryffelvägen

Bergsviken
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Tryffelvägen, Bergsviken
Hyrdes ut: 2022-08-01
HyraHyra:

9224 kr

RumAntal rum:

3 RoK

BoytaBoyta:

73 m2

VåningsplanVåningsplan:

0

Hyresvärdens beskrivning

Området:

I Bergsviken finns populära bostadsområden med god service och skolor upp till 9:e årskurs. Naturskönaomgivningar med både skog, öppna landskap och vatten. Det bor ca 3 800 personeri området (2012-12-31).

Kommunikation: Goda bussförbindelser med lokaltrafik.
Natur och fritid: För den idrottsintresserade finns ishockeyrink och fotbollsplaner. Goda möjligheter till friluftsliv med fina strövområden och gott om stigar i skogarna. För den som är intresserad av utförsåkning eller längdskidåkning finns Vallsberget, som är beläget ca 7 km från Bergsviken mot Svensbyn. I Hortlax ca 3 km från Bergsviken finns sim- och sporthall, bibliotek. Badplats finns på populära Hemlunda och "Pottan" dit det går fina cykelvägar. Det finns även en cykelbro över Piteälven för den som önskar ta cykeln in till Piteå, ca 6 km.
Affärer och Restauranger: ICA Supermarket Bergsviken, ICA Lundmans iHortlax. I Bergsviken finns Pizzeria Gul och Blå och i Hortlax finns Pizzeria Palazzo.
Skolor och Barnomsorg: Bergsviksskolan Åk F-6, Bergsviksskolansförskola/fritids och Bergsvikens förskola. Norrbyskolan Åk F-6. HortlaxskolanÅk 7-9. Tolvmans friskola Åk F-3.
Övrigt: I Hortlax finns sim- och sporthall, bibliotek, äldreboende, hälsocentral med barnavårdscentral, apotek och folktandvård. Föreningar: Storfors AIK, Hortlax Skidklubb, Hortlax Manskör, kyrkokör, Hortlax Trädgårdssällskap, PRO och EFS.


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Bergsviken

Rapportera fel