Barrstigen

Bergvik
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Barrstigen, Bergvik
Hyrdes ut: 2022-05-16
HyraHyra:

6604 kr

RumAntal rum:

2 RoK

BoytaBoyta:

60 m2

VåningsplanVåningsplan:

4

Hyresvärdens beskrivning

Detta är en ungdomsbostad som är sökbar för unga vuxna mellan 18-24 år. Bostaden finns publicerad på Telge Bostäders hemsida i tre dygn. Under den tiden kan du som har en intresseanmälan för lägenhet och är mellan 18-24 år anmäla intresse för bostaden. När bostaden tas bort från hemsidan sköter systemet automatiskt den slumpvisa dragningen bland intresseanmälningarna. Detta gör det möjligt för en person med få antal köpoäng att bli erbjuden ett kontrakt om denne uppfyller Telge Bostäders uthyrningskrav. Bostaden hyrs ut med ett tillsvidarekontrakt och du får bo kvar efter att du har fyllt 25 år. Dina köpoäng nollställs när du tecknar kontrakt.

Planritningen kan avvika från verkligheten.
Åtgärder i besiktningsprotokollet åtgärdas inom sex månader efter att kontraktet börjat gälla. Du har möjlighet att göra egna val av tapet/färg om detta ska åtgärdas.
Parkering finns i närområdet men observera att tilldelning av parkeringsplatser sker i mån av ledig plats vilken innebär att du kan behöva vänta tills det blir en ledig parkeringsplats. För att kunna erbjudas en p-plats behöver du ställa dig i vår parkerings kö, det kan du göra när du tecknat kontrakt på bostaden. Tiden för att erbjudas en p-plats kan variera från område till område.
Du hittar statistik gällande kötider på vår hemsida https://www.telge.se/bostader/p-plats-och-garage/.

OBS! Du måste ladda upp dina inkomstintyg på Mina sidor under ”Dokumentuppladdning” om du blir erbjuden visning annars riskerar du att inte bli erbjuden kontraktet.
Du hittar information kring vilka inkomstintyg du behöver lämna in på vår webbsida. Kopiera och klistra in adressen nedan i din webbläsare: https://www.telge.se/bostader/hyr-av-oss/uthyrningsregler/inkomstintyg/

Information

  • Balkong
  • Bostad Bums
  • Hiss
  • Ungdom 18-24 år
  • Välutrustad lekplats


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Bergvik

Rapportera fel