Lediga lägenheter BjuvsbostäderI Bjuv har bostadsbolaget fastigheter i följande områden: Brogårda, Årstiderna, Bjuvshem, Tulpanen, Ulven och Falken. I de olika områdena finns olika varianter av boenden. I Brogårda finns ett radhusområde som är populärt för familjer medan lägenheterna i Ulven ligger mycket centralt i orten.

I Falken ligger hyresvärdens boende som är lämpligt för hyresgäster över 55 år. Lägenheterna är på 2-3 rum och kök, utrustade med bekvämligheter som diskmaskin och balkong alternativt uteplats.

Vakanta lägenheter publiceras på hyresvärdens hemsida. För att visa ditt intresse behöver du först registrera dig i deras bostadskö. Den med flest köpoäng som anmält intresse på en ledig lägenhet och uppfyller uthyrningskraven tilldelas vanligtvis kontraktet. Blivande hyresgäster ska vara myndiga, fri från hyresskulder, betalningsanmärkningar och ha goda vitsord från tidigare hyresvärd.

Hos Bjuvsbostäder ligger idag 11 lägenheter ute som du är välkommen att ansöka om.

Kontakta Bjuvsbostäder
Adress: Mejerigatan 1, Bjuv
Telefon: 042-45 851 50
E-post: kundtjanst@bjuvsbostader.se
Hemsida: www.bjuvsbostader.se

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Bjuvsbostäder men du kan inte ansöka via oss. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.bjuvsbostader.se

Visa alla lediga lägenheter i Bjuv