1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Bollnäs

Sök lediga lägenheter i Bollnäs

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Bollnäs. Du kan fritt söka bland de 76 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill söka bostad hos. Vi listar främst förstahandskontrakt. Via oss kan du se lediga bostäder från flera hyresvärdar i Bollnäs.

Lediga lägenheter


15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Lägg in din egen annons gratis

Hyresvärdar

Bollnäs Bostäder
Kommunens eget bostadsbolag är med sina 3 900 hyresbostäder den största hyresvärden i kommunen. Cirka 3 000 av lägenheterna hittas inne i Bollnäs medan resterande är fördelade mellan fyra mindre orter. Lediga lägenheter söks elektroniskt via Bollnäs Bostäders hemsida.Privata hyresvärdar i Bollnäs


KlaraBo
Kommunens största privata hyresvärd med 601 hyresrätter i sitt bestånd. Samtliga lägenheter är belägna i centrala Bollnäs eller strax utanför. Här kan du välja mellan lägenheter i storlek 1-6 rum och kök. Vakanser publiceras och söks på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 0278-65 93 80
E-post: bollnas@klarabo.se
Hemsida: www.klarabo.se


Robbington Förvaltning
Robbington har hyreslägenheter i Bollnäs att erbjuda. Strax utanför centrala staden, i Säversta och Rehn har fastighetsägaren lägenheter om 1-3 rum och kök. Båda områdena är lämpliga för barnfamiljer, lekplats finns i områdena liksom grillplats för de boende.

Telefon: 070-651 72 48
E-post: info@robbington.se
Hemsida: www.robbington.se


HSB Södra Norrland
På Trädgårdsgatan och Östergatan har HSB hyresrätter i Bollnäs. På båda adresserna bor du nära centrala stadskärnan och sjön Vågen. Lägenheterna på Östergatan är utrustade med diskmaskin och tvättmaskin. Totalt har HSB 45 hyresrätter i beståndet i staden.

Adress: Polacksgatan 17, Bollnäs
Telefon: 010-303 23 00
E-post: info.sodranorrland@hsb.se
Hemsida:  www.hsb.se/sodra-norrland/om-boende/hyresratter-i-hsb/hyresratter-i-hsb-sodra-norrland


T. Petersson Fastigheter
I centrala Bollnäs på Trädgårdsgatan hyr denna privata hyresvärd ut omtyckta lägenheter. Fastigheterna byggdes i början av 1900-talet vilket kännetecknas av tidstypiska detaljer. Via ett formulär på hyresvärdens hemsida kan du anmäla dig till deras bostadskö.

E-post: info@tpetersson.se
Hemsida: www.tpetersson.se


GHG Bostäder
GHG Bostäder har ett bestånd om 200 lägenehter i staden. Hyresrätterna är belägna i centrala delarna av Bollnäs på Apoteksgatan, Våggatan och Nygatan. Lediga lägenheter kan hittas på hyresvärdens hemsida, för att söka en bostad skickas ett mail till info@ghg.se.

Adress: Apoteksgatan 9, Bollnäs
Telefon: 0278-101 60
E-post: info@ghg.se
Hemsida: www.ghg.se


Gästrike Fastigheter
I en trevåningsfastighet i centrala Bollnäs har Gästrike Fastigheter 16 hyresrätter. Lägenheterna i beståndet är ettor till fyror. Ett antal av bostäderna har egen balkong, övriga är fria att använda fastighetens terrass på innergården. Parkering finns under huset i garage.

Telefon: 026 - 12 71 77
E-post: info@g-f.se
Hemsida: www.g-f.se