1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Bollnäs

Bevaka lediga lägenheter i Bollnäs

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Bollnäs samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Bollnäs. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Bollnäs hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Bollnäs Bostäder
Bollnäs Bostäder är ett allmännyttigt bostadsbolag ägt av kommunen. Du kan registrera dig som bostadssökande på hyresvärdens hemsida. Lediga lägenheter från hyresvärden publiceras också på deras hemsida: Bollnasbostader.se/Soka-Bostad/Lediga-objekt/Lediga-lagenheter/Privata hyresvärdar i Bollnäs


Helsingehus
Hyresvärd med stort utbud av lägenheter i Bollnäs och Söderhamn. Totalt hyr man ut 850 lägenheter. Har du frågor om att hyra lägenhet kan du ringa till Helsingehus.

Telefon: 0270-149 10
E-post: pia@helsingehus.se
Hemsida: www.helsingehus.se


Robbington Förvaltning
Privata fastighetsägaren Robbington har lägenheter för uthyrning i stadsdelarna Rehn och Säversta i Bollnäs. Båda bostadsområdena ligger cirka 1 km från Bollnäs stadskärna. Ring eller skicka ett e-mail om du önskar mer information om eventuellt lediga lägenheter.

Telefon: 070-651 72 48
E-post: info@robbington.se
Hemsida: www.robbington.se


Gimmel Fastigheter
Stor hyresvärd i Gävleborg som förvaltar flera bostadsfastigheter i centrala Bollnäs. Som bostadssökande är du välkommen med din intresseanmälan. Du kan välja mellan två till fyrarumslägenheter.

Adress: Trädgårdsgatan 6B, Bollnäs
Telefon: 0200-22 72 00
E-post: bollnas@gimmel.se
Hemsida: www.gimmel.se


T. Petersson Fastigheter
Privat hyresvärd med attraktiva lägenheter på Trädgårdsgatan i Bollnäs stadskärna. Om du vill hyra registrerar du dig i bostadskön samt anger dina önskemål på din nästa bostad (antal rum och maxhyra).

E-post: info@tpetersson.se
Hemsida: www.tpetersson.se