1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Bollnäs

Sök lediga lägenheter i Bollnäs

I Bollnäs dominerar det kommunala bostadsbolaget hyresmarknaden med ett stort utbud av lediga lägenheter. Du som söker bostad kan även ansöka om att hyra lägenhet hos stadens två privata hyresvärdar. Om du använder dig av oss når du på ett par minuter alla lediga lägenheter i Bollnäs.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Fritidspedagog söker boende
Sökes: Första- & andrahand | 40 m2 | Maxhyra 5000 kr

Hyresvärdar


Bollnäs Bostäder
Hos Bollnäs Bostäder finns ett brett utbud av lediga lägenheter. Registrera dig och fyll i en bostadsansökan för att ta del av lägenhetserbjudanden. Utöver befintlig hyresrätter bygger Bollnäs Bostäder just nu flera moderna hyresrätter.Privata hyresvärdar i Bollnäs


Helsingehus
Hyresvärd med stort utbud av lägenheter i Bollnäs och Söderhamn. Totalt hyr man ut 850 lägenheter. Har du frågor om att hyra lägenhet kan du ringa till Helsingehus.

Telefon: 0270-149 10
E-post: pia@helsingehus.se
Hemsida: www.helsingehus.se


Robbington Förvaltning
Privata fastighetsägaren Robbington har lägenheter för uthyrning i stadsdelarna Rehn och Säversta i Bollnäs. Båda bostadsområdena ligger cirka 1 km från Bollnäs stadskärna. Ring eller skicka ett e-mail om du önskar mer information om eventuellt lediga lägenheter.

Telefon: 070-651 72 48
E-post: info@robbington.se
Hemsida: www.robbington.se


Gimmel Fastigheter
Stor hyresvärd i Gävleborg som förvaltar flera bostadsfastigheter i centrala Bollnäs. Som bostadssökande är du välkommen med din intresseanmälan. Du kan välja mellan två till fyrarumslägenheter.

Adress: Trädgårdsgatan 6B, Bollnäs
Telefon: 0200-22 72 00
E-post: bollnas@gimmel.se
Hemsida: www.gimmel.se


T. Petersson Fastigheter
Privat hyresvärd med attraktiva lägenheter på Trädgårdsgatan i Bollnäs stadskärna. Om du vill hyra registrerar du dig i bostadskön samt anger dina önskemål på din nästa bostad (antal rum och maxhyra).

E-post: info@tpetersson.se
Hemsida: www.tpetersson.se