1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Bollnäs

Sök lediga lägenheter i Bollnäs

Vi är en webbtjänst som visar lediga lägenheter från hyresvärdarna i Bollnäs samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du alla hyresvärdar som söker nya hyresgäster till lediga lägenheter i Bollnäs.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Bollnäs Bostäder
Kommunens eget bostadsbolag är med sina 3 900 hyresbostäder den största hyresvärden i kommunen. Cirka 3 000 av lägenheterna hittas inne i Bollnäs medan resterande är fördelade mellan fyra mindre orter. Lediga lägenheter söks elektroniskt via Bollnäs Bostäders hemsida.Privata hyresvärdar i Bollnäs


KlaraBo
Kommunens största privata hyresvärd med 601 hyresrätter i sitt bestånd. Samtliga lägenheter är belägna i centrala Bollnäs eller strax utanför. Här kan du välja mellan lägenheter i storlek 1-6 rum och kök. Vakanser publiceras och söks på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 0278-65 93 80
E-post: bollnas@klarabo.se
Hemsida: www.klarabo.se


Robbington Förvaltning
Robbington har hyreslägenheter i Bollnäs att erbjuda. Strax utanför centrala staden, i Säversta och Rehn har fastighetsägaren lägenheter om 1-3 rum och kök. Båda områdena är lämpliga för barnfamiljer, lekplats finns i områdena liksom grillplats för de boende.

Telefon: 070-651 72 48
E-post: info@robbington.se
Hemsida: www.robbington.se


HSB Södra Norrland
På Trädgårdsgatan och Östergatan har HSB hyresrätter i Bollnäs. På båda adresserna bor du nära centrala stadskärnan och sjön Vågen. Lägenheterna på Östergatan är utrustade med diskmaskin och tvättmaskin. Totalt har HSB 45 hyresrätter i beståndet i staden.

Adress: Polacksgatan 17, Bollnäs
Telefon: 010-303 23 00
E-post: info.sodranorrland@hsb.se
Hemsida:  www.hsb.se/sodra-norrland/om-boende/hyresratter-i-hsb/hyresratter-i-hsb-sodra-norrland


T. Petersson Fastigheter
I centrala Bollnäs på Trädgårdsgatan hyr denna privata hyresvärd ut omtyckta lägenheter. Fastigheterna byggdes i början av 1900-talet vilket kännetecknas av tidstypiska detaljer. Via ett formulär på hyresvärdens hemsida kan du anmäla dig till deras bostadskö.

E-post: info@tpetersson.se
Hemsida: www.tpetersson.se


GHG Bostäder
GHG Bostäder har ett bestånd om 200 lägenehter i staden. Hyresrätterna är belägna i centrala delarna av Bollnäs på Apoteksgatan, Våggatan och Nygatan. Lediga lägenheter kan hittas på hyresvärdens hemsida, för att söka en bostad skickas ett mail till info@ghg.se.

Adress: Apoteksgatan 9, Bollnäs
Telefon: 0278-101 60
E-post: info@ghg.se
Hemsida: www.ghg.se


Gästrike Fastigheter
I en trevåningsfastighet i centrala Bollnäs har Gästrike Fastigheter 16 hyresrätter. Lägenheterna i beståndet är ettor till fyror. Ett antal av bostäderna har egen balkong, övriga är fria att använda fastighetens terrass på innergården. Parkering finns under huset i garage.

Telefon: 026 - 12 71 77
E-post: info@g-f.se
Hemsida: www.g-f.se