1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Bollnäs

Sök lediga lägenheter i Bollnäs

I Bollnäs dominerar det kommunala bostadsbolaget hyresmarknaden med ett stort utbud av lediga lägenheter. Du som söker bostad kan även ansöka om att hyra lägenhet hos stadens två privata hyresvärdar. Om du använder dig av oss når du på ett par minuter alla lediga lägenheter i Bollnäs.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.

Hyresvärdar


Bollnäs Bostäder
Bollnäs Bostäder är ett kommunägt hyresbolag med 3 800 lägenheter. Utöver Bollnäs kan man erbjuda lägenheter för uthyrning i de närliggande orterna Arbrå, Kilafors, Rengsjö och Vallsta. Just nu kan du välja mellan 53 lediga lägenheter att hyra från Bollnäs Bostäder.Privata hyresvärdar i Bollnäs


Helsingehus
Hyresvärd med stort utbud av lägenheter i Bollnäs och Söderhamn. Totalt hyr man ut 850 lägenheter. Har du frågor om att hyra lägenhet kan du ringa till Helsingehus.

Telefon: 0270-149 10
E-post: pia@helsingehus.se
Hemsida: www.helsingehus.se


Robbington Förvaltning
Privata fastighetsägaren Robbington har lägenheter för uthyrning i stadsdelarna Rehn och Säversta i Bollnäs. Båda bostadsområdena ligger cirka 1 km från Bollnäs stadskärna. Ring eller skicka ett e-mail om du önskar mer information om eventuellt lediga lägenheter.

Telefon: 070-651 72 48
E-post: info@robbington.se
Hemsida: www.robbington.se


Gimmel Fastigheter
Stor hyresvärd i Gävleborg som förvaltar flera bostadsfastigheter i centrala Bollnäs. Som bostadssökande är du välkommen med din intresseanmälan. Du kan välja mellan två till fyrarumslägenheter.

Adress: Trädgårdsgatan 6B, Bollnäs
Telefon: 0200-22 72 00
E-post: bollnas@gimmel.se
Hemsida: www.gimmel.se


T. Petersson Fastigheter
Privat hyresvärd med attraktiva lägenheter på Trädgårdsgatan i Bollnäs stadskärna. Om du vill hyra registrerar du dig i bostadskön samt anger dina önskemål på din nästa bostad (antal rum och maxhyra).

E-post: info@tpetersson.se
Hemsida: www.tpetersson.se