1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Borlänge

Sök lediga lägenheter i Borlänge

I Borlänge hittar du som söker bostad via vårt system 26 lediga lägenheter. Vi har samlat alla hyresvärdar i Borlänge med lägenheter för uthyrning. Vårt mål är att du som söker bostad i Borlänge via oss omgående skall kunna hitta en ledig hyresrätt.

Lediga lägenheter

Bevaka nya lediga lägenheterAndrahand

Lägg in gratis andrahands-annonsHyresvärdar


Tunabyggen
Hos den kommunala hyresvärden Tunabyggen finns i Borlänge 9 lediga lägenheter. Hyresvärden kan erbjuda allt från små ettor för studenter upp till rymliga femmor för barnfamijer. I regel kan Tunabyggen ordna bostad omgående till er som söker bostad i Borlänge.

Gruvstaden
I stadsdelen Ornäs har hyresvärden Gruvstaden lägenheter på Postvägen och Sågvägen. Söker du bostad kan du fylla i ett ansökningsformulär. I din ansökan kan du skriva om du har några särskilda önskemål på ditt boende (adress, storlek på lägenhet, hyra).Fler privata hyresvärdar i Borlänge


Masmästaren
Masmästaren är en av de stora privata hyresvärdarna i Borlänge med 233 lägenheter. Hyresrätterna ligger i centrum och vid Domnarvet. Om du registrerar dig som bostadssökande kan du via e-post prenumerera på och direkt få information om lediga lägenheter.

Adress: Stationsgatan 16, Borlänge
Telefon: 0243-174 44
E-post: info@masmastaren.se
Hemsida: www.masmastaren.se


Fastighetsmästaren
Hyresvärden Fastighetsmästaren har två större bostadsfastigheter i Borlänge på adresserna Sveaborgsgatan och Ringargatan. Hyreslägenheterna är från 1 till 4 rum och kök stora. Samtliga lägenheter har balkong och utanför fastigheten finns en trivsam gräsmatta.

Adress: Svetsgränd 5, Borlänge
Telefon: 0980-125 25
E-post: info@fastighetsmastaren.com
Hemsida: www.fastighetsmastaren.com


Select Fastigheter
I Borlänge har Select Fastigheter 2 hyresfastigheter med 3 våningsplan och totalt 44 hyresrätter för uthyrning. Lägenheterna är från ett till fyra rum stora och med bostadsyta från 32 till 90 kvm.

Telefon: 0243-211 861
E-post: info@selectfastigheter.se
Hemsida: www.selectfastigheter.se


EnglundsBostäder
Äger två hyresfastigheter på Södra Gyllegatan och Lingatan i Borlänge. Totalt har man ett dussintal lägenheter. Du kan skicka en intresseanmälan med en förfrågan om att hyra lägenhet om du letar efter en bostad.

Adress: Forskargatan 3, Borlänge
Telefon: 070-769 48 13
Hemsida: www.englundsbostader.se


Lindgrens Fastigheter
Privat bostadsbolag med hyresrätter i stadsdelarna Hagalund och Forssa i Borlänge. För sökande med bil finns garage att hyra mot en extra avgift på hyran. Fast inkomst är ett krav för att få bli hyresgäst.

Adress: Filargatan 1, Borlänge
Telefon: 0243-137 20
E-post: info@lindgrensfastigheter.se
Hemsida: www.lindgrensfastigheter.se