1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Borlänge

Bevaka lediga lägenheter i Borlänge

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Borlänge samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Borlänge. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Borlänges hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Tunabyggen
I kommunen dominerar den kommunägda fastighetsförvaltaren Tunabyggen bostadsmarknaden. Med ett bestånd på över 5 000 lägenheter är hyresvärden en bra startpunkt för bostadssökande i kommunen. Nu söks 9 nya hyresgäster på Tunabyggens hemsida.

Gruvstaden
En av de större privata hyresvärdarna i kommunen, Gruvstaden, förvaltar lägenheter i Skräddarbacken och Ornäs i Borlänge. Lediga lägenheter publiceras på hyresvärdens hemsida och du kan där även fylla i en intresseanmälan.Fler privata hyresvärdar i Borlänge


Fastighetsmästaren
Förvaltar ett större utbud av hyreslägenheter i Borlänge. Bostäderna hittas på Kvarnsveden och Sims Myr. Majoriteten av lägenheterna ligger centralt i staden med grönytor, närhet till barnomsorg och annan samhällsservice.

Telefon: 0980-125 25
E-post: info@fastighetsmastaren.com
Hemsida: www.fastighetsmastaren.com


Byggnadsföreningen Vi Förenade
Förvaltar hyreslägenheter på 14 adresser i centrala Borlänge och stadsdelen Östermalm. Lägenheterna i beståndet har upp till sex rum och kök. Inget kösystem tillämpas utan av de sökande som uppfyller kraven slumpas det fram vilka som erbjuds visning.

Adress: Spelmansgatan 14, Borlänge
Telefon: 023-71 10 31
E-post: info@viforenade.se
Hemsida: www.viforenade.se


HSB Dalarna
HSB har 13 fastigheter i Borlänge som består av hyreslägenheter. Storlekarna varierar från ettor lämpliga för ensamhushållet till större lägenheter på 5 RoK passande för familjen. Lägenheterna ligger på promenadavstånd från Borlänge Centrum.

Adress: Borganäsvägen 18, Borlänge
Telefon: 0243-25 71 00
E-post: sofia.berggren@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/malardalarna/om-boende/vara-hyresratter


EnglundsBostäder
EnglundsBostäder är ett familjeägt fastighetsbolag som i Borlänge förvaltar både företagsbostäder och privata bostäder. Lägenheterna som erbjuds är på 1-3 rum och kök. De två fastigheterna ligger i centrala Borlänge och på Östermalm.

Adress: Blästergatan 6B, Borlänge
Telefon: 0243 - 22 50 50
E-post: info@englundsbostader.se
Hemsida: www.englundsbostader.se


Lindgrens Fastigheter
I Borlänge hyr den privata fastighetsägaren Lindgrens Fastigheter ut bostäder till privatpersoner. Att söka bostad hos hyresvärden sker genom en intresseanmälan på deras webbplats. Du anger där dina person-, kontakt- och önskade bostadsuppgifter.

Adress: Filargatan 1, Borlänge
Telefon: 0243-137 20
E-post: info@lindgrensfastigheter.se
Hemsida: www.lindgrensfastigheter.se


Masmästaren
I Dalarna är Masmästaren störst hyresvärd med totalt cirka 1 750 hyreslägenheter i egna beståndet. I Borlänge förvaltar hyresvärden 7 fastigheter, i Centrum och Domnarvet, innehållandes 234 hyresrätter. Vakanser publiceras på hyresvärdens hemsida.

Adress: Stationsgatan 16, Borlänge
Telefon: 0243-174 44
E-post: boservice@masmastaren.se
Hemsida: www.masmastaren.se


SBB
I Borlänge förvaltar SBB samhälls- och bostadsfastigheter. Vanligtvis är bostadsbolagets bostäder belägna i centrum med närhet till stadskärnan och kommunikationer. I landet förvaltas bostadsfastigheter i ett 30-tal städer.

Telefon: 0200 – 22 72 00
E-post: info.falunborlange@sbbnorden.se
Hemsida: www.sbbnorden.se


KlaraBo
I Borlänge har KlaraBo bostadsfastigheter med totalt 156 hyreslägenheter. Bostäderna är i storlek från 1-4 rum och kök. I samband med skifte av hyresgäst i en bostad försöker hyresvärden rusta upp lägenheten.

Telefon: 0243-28 37 70
E-post: dalarna@klarabo.se
Hemsida: www.klarabo.se


Skogslunds
Privat hyresvärd som i Borlänge äger 114 hyresrätter. Samtliga lägenheter är belägna på Majorsgatan med centrum på gångavstånd. På Skoglunds hemsida kan du fylla i en generell bostadsansökan, du kontaktas då vid ledigt objekt. Ansökan behöver förnyas var tredje månad.

Telefon: 0247-123 00
E-post: info@skoglunds.se
Hemsida: www.skoglunds.se