1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Borlänge

Bevaka lediga lägenheter i Borlänge

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Borlänge samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Borlänge. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 2 av 2 | Lägg in din egen annons

PhD Student söcker Lägenhet
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 6000 kr

Lärare söker 3:an i Tjärna eller i närheten till Tjärna
Sökes: Första- & andrahand | 70 m2 | Maxhyra 6000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Borlänges hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Tunabyggen
Kommunala hyresvärden Tunabyggen förvaltar 5200 lägenheter i Borlänge. I hyresvärdens bestånd finns hyresrätter, studentbostäder samt seniorlägenheter. På Tunabyggens hemsida hittar du 8 lediga lägenheter.

Gruvstaden
I stadsdelen Ornäs förvaltar Gruvstaden lägenheter på Postvägen och Sågvägen. Söker du bostad kan du fylla i ett ansökningsformulär på hyresvärdens hemsida (Gruvstaden.se). I din ansökan kan du ange om du har några särskilda önskemål på ditt boende (storlek eller maxhyra).Fler privata hyresvärdar i Borlänge


Masmästaren
Masmästaren är en av de stora privata hyresvärdarna i Borlänge med 233 lägenheter. Hyresrätterna ligger i centrum och vid Domnarvet. Om du registrerar dig som bostadssökande kan du via e-post prenumerera på och direkt få information om lediga lägenheter.

Adress: Stationsgatan 16, Borlänge
Telefon: 0243-174 44
E-post: info@masmastaren.se
Hemsida: www.masmastaren.se


Fastighetsmästaren
Hyresvärden Fastighetsmästaren har två större bostadsfastigheter i Borlänge på adresserna Sveaborgsgatan och Ringargatan. Hyreslägenheterna är från 1 till 4 rum och kök stora. Samtliga lägenheter har balkong och utanför fastigheten finns en trivsam gräsmatta.

Adress: Svetsgränd 5, Borlänge
Telefon: 0980-125 25
E-post: info@fastighetsmastaren.com
Hemsida: www.fastighetsmastaren.com


Byggnadsföreningen Vi Förenade
Föreningen Vi Förenade är en av Borlänges största hyresvärdar med flera bostadsfastigheter i stadsdelen Östermalm. Tänk på att din bostadsansökan måste uppdateras var tredje månad för att hyresvärden skall betrakta dig som aktivt sökande.

Adress: Ingelsgatan 16, Borlänge
Telefon: 023-71 10 31
E-post: info@viforenade.se
Hemsida: www.viforenade.se


Select Fastigheter
I Borlänge har Select Fastigheter 2 hyresfastigheter med 3 våningsplan och totalt 44 hyresrätter för uthyrning. Lägenheterna är från ett till fyra rum stora och med bostadsyta från 32 till 90 kvm.

Telefon: 070-293 04 26
E-post: info@selectfastigheter.se
Hemsida: www.selectfastigheter.se


HSB Dalarna
HSB förvaltar hundratalet hyresrätter i centrala Borlänge. Lediga lägenheter förmedlas till sökande med längst kötid. Du börjar samla kötid från den dag du registrerar dig som bostadssökande hos HSB. Förtur ges till dig som är bosparare hos HSB Dalarna.

Adress: Borganäsvägen 18, Borlänge
Telefon: 0243-25 71 00
E-post: sofia.berggren@hsb.se
Hemsida: www.hsbdalecarlia.se


EnglundsBostäder
Äger två hyresfastigheter på Södra Gyllegatan och Lingatan i Borlänge. Totalt har man ett dussintal lägenheter. Du kan skicka en intresseanmälan med en förfrågan om att hyra lägenhet om du letar efter en bostad.

Adress: Blästergatan 6B, Borlänge
Telefon: 070-60 30 191
E-post: info@englundsbostader.se
Hemsida: www.englundsbostader.se


Lindgrens Fastigheter
Privat bostadsbolag med hyresrätter i stadsdelarna Hagalund och Forssa i Borlänge. För sökande med bil finns garage att hyra mot en extra avgift på hyran. Fast inkomst är ett krav för att få bli hyresgäst.

Adress: Filargatan 1, Borlänge
Telefon: 0243-137 20
E-post: info@lindgrensfastigheter.se
Hemsida: www.lindgrensfastigheter.se


Skogslunds
Äger en stor hyresfastighet med 114 lägenheter i Borlänge. Sökande är välkomna att fylla i en intresseanmälan och ange önskad storlek på bostaden. Vid vakanser kontaktas du av hyresvärden. Din lägenhetsansökan behöver förnyas var tredje månad.

Telefon: 0247-123 00
E-post: info@skoglunds.se
Hemsida: www.skoglunds.se