1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Borlänge

Sök lediga lägenheter i Borlänge

I Borlänge hittar du som söker bostad via vårt system 61 lediga lägenheter. Vi har samlat alla hyresvärdar i Borlänge med lägenheter för uthyrning. Vårt mål är att du som söker bostad i Borlänge via oss omgående skall kunna hitta en ledig hyresrätt.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 3 av 3 | Lägg in din egen annons

Ensamstående kvinna med katt
Sökes: Förstahand

Trivelig, lugnt par i 30-årene søker leilighet
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 7000 kr

Arbetande söker 2:a.
Sökes: Förstahand | 70 m2 | Maxhyra 5000 kr

Hyresvärdar


Tunabyggen
Hos den kommunala hyresvärden Tunabyggen finns i Borlänge 30 lediga lägenheter. Hyresvärden kan erbjuda allt från små ettor för studenter upp till rymliga femmor för barnfamijer. I regel kan Tunabyggen ordna bostad omgående till er som söker bostad i Borlänge.

Gruvstaden
I stadsdelen Ornäs har hyresvärden Gruvstaden lägenheter på Postvägen och Sågvägen. Söker du bostad kan du fylla i ett ansökningsformulär. I din ansökan kan du skriva om du har några särskilda önskemål på ditt boende (adress, storlek på lägenhet, hyra).Fler privata hyresvärdar i Borlänge


Masmästaren
Masmästaren är en av de stora privata hyresvärdarna i Borlänge med 233 lägenheter. Hyresrätterna ligger i centrum och vid Domnarvet. Om du registrerar dig som bostadssökande kan du via e-post prenumerera på och direkt få information om lediga lägenheter.

Adress: Stationsgatan 16, Borlänge
Telefon: 0243-174 44
E-post: info@masmastaren.se
Hemsida: www.masmastaren.se


Fastighetsmästaren
Hyresvärden Fastighetsmästaren har två större bostadsfastigheter i Borlänge på adresserna Sveaborgsgatan och Ringargatan. Hyreslägenheterna är från 1 till 4 rum och kök stora. Samtliga lägenheter har balkong och utanför fastigheten finns en trivsam gräsmatta.

Adress: Svetsgränd 5, Borlänge
Telefon: 0980-125 25
E-post: info@fastighetsmastaren.com
Hemsida: www.fastighetsmastaren.com


Byggnadsföreningen Vi Förenade
Föreningen Vi Förenade är en av Borlänges största hyresvärdar med flera bostadsfastigheter i stadsdelen Östermalm. Tänk på att din bostadsansökan måste uppdateras var tredje månad för att hyresvärden skall betrakta dig som aktivt sökande.

Adress: Ingelsgatan 16, Borlänge
Telefon: 023-71 10 31
E-post: info@viforenade.se
Hemsida: www.viforenade.se


Select Fastigheter
I Borlänge har Select Fastigheter 2 hyresfastigheter med 3 våningsplan och totalt 44 hyresrätter för uthyrning. Lägenheterna är från ett till fyra rum stora och med bostadsyta från 32 till 90 kvm.

Telefon: 070-293 04 26
E-post: info@selectfastigheter.se
Hemsida: www.selectfastigheter.se


HSB Dalarna
HSB förvaltar hundratalet hyresrätter i centrala Borlänge. Lediga lägenheter förmedlas till sökande med längst kötid. Du börjar samla kötid från den dag du registrerar dig som bostadssökande hos HSB. Förtur ges till dig som är bosparare hos HSB Dalarna.

Adress: Borganäsvägen 18, Borlänge
Telefon: 0243-25 71 00
E-post: sofia.berggren@hsb.se
Hemsida: www.hsbdalecarlia.se


EnglundsBostäder
Äger två hyresfastigheter på Södra Gyllegatan och Lingatan i Borlänge. Totalt har man ett dussintal lägenheter. Du kan skicka en intresseanmälan med en förfrågan om att hyra lägenhet om du letar efter en bostad.

Adress: Blästergatan 6B, Borlänge
Telefon: 070-60 30 191
E-post: info@englundsbostader.se
Hemsida: www.englundsbostader.se


Lindgrens Fastigheter
Privat bostadsbolag med hyresrätter i stadsdelarna Hagalund och Forssa i Borlänge. För sökande med bil finns garage att hyra mot en extra avgift på hyran. Fast inkomst är ett krav för att få bli hyresgäst.

Adress: Filargatan 1, Borlänge
Telefon: 0243-137 20
E-post: info@lindgrensfastigheter.se
Hemsida: www.lindgrensfastigheter.se


Skogslunds
Äger en stor hyresfastighet med 114 lägenheter i Borlänge. Sökande är välkomna att fylla i en intresseanmälan och ange önskad storlek på bostaden. Vid vakanser kontaktas du av hyresvärden. Din lägenhetsansökan behöver förnyas var tredje månad.

Telefon: 0247-123 00
E-post: info@skoglunds.se
Hemsida: www.skoglunds.se