1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Borlänge

Sök lediga lägenheter i Borlänge

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Borlänge. Du kan fritt söka bland de 111 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill hyra bostad av. Vi listar främst förstahandskontrakt. Via oss kan du se lediga bostäder från flera hyresvärdar i Borlänge.

Lediga lägenheter


15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 2 av 2 | Lägg in din egen annons gratis

Student söker lägenhet
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 6000 kr

Administratör/Butikskonsulent söker 3:a eller 2:a
Sökes: Första- & andrahand

Hyresvärdar

Tunabyggen
I kommunen dominerar den kommunägda fastighetsförvaltaren Tunabyggen bostadsmarknaden. Med ett bestånd på över 5 000 lägenheter är hyresvärden en bra startpunkt för bostadssökande i kommunen. Nu söks 15 nya hyresgäster på Tunabyggens hemsida.

Gruvstaden
En av de större privata hyresvärdarna i kommunen, Gruvstaden, förvaltar lägenheter i Skräddarbacken och Ornäs i Borlänge. Lediga lägenheter publiceras på hyresvärdens hemsida och du kan där även fylla i en intresseanmälan.Fler privata hyresvärdar i Borlänge


Fastighetsmästaren
Förvaltar ett större utbud av hyreslägenheter i Borlänge. Bostäderna hittas på Kvarnsveden och Sims Myr. Majoriteten av lägenheterna ligger centralt i staden med grönytor, närhet till barnomsorg och annan samhällsservice.

Telefon: 0980-125 25
E-post: info@fastighetsmastaren.com
Hemsida: www.fastighetsmastaren.com


Byggnadsföreningen Vi Förenade
Förvaltar hyreslägenheter på 14 adresser i centrala Borlänge och stadsdelen Östermalm. Lägenheterna i beståndet har upp till sex rum och kök. Inget kösystem tillämpas utan av de sökande som uppfyller kraven slumpas det fram vilka som erbjuds visning.

Adress: Spelmansgatan 14, Borlänge
Telefon: 023-71 10 31
E-post: info@viforenade.se
Hemsida: www.viforenade.se


HSB Dalarna
HSB har 13 fastigheter i Borlänge som består av hyreslägenheter. Storlekarna varierar från ettor lämpliga för ensamhushållet till större lägenheter på 5 RoK passande för familjen. Lägenheterna ligger på promenadavstånd från Borlänge Centrum.

Adress: Borganäsvägen 18, Borlänge
Telefon: 0243-25 71 00
E-post: sofia.berggren@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/malardalarna/om-boende/vara-hyresratter


EnglundsBostäder
EnglundsBostäder är ett familjeägt fastighetsbolag som i Borlänge förvaltar både företagsbostäder och privata bostäder. Lägenheterna som erbjuds är på 1-3 rum och kök. De två fastigheterna ligger i centrala Borlänge och på Östermalm.

Adress: Blästergatan 6B, Borlänge
Telefon: 0243 - 22 50 50
E-post: info@englundsbostader.se
Hemsida: www.englundsbostader.se


Lindgrens Fastigheter
I Borlänge hyr den privata fastighetsägaren Lindgrens Fastigheter ut bostäder till privatpersoner. Att söka bostad hos hyresvärden sker genom en intresseanmälan på deras webbplats. Du anger där dina person-, kontakt- och önskade bostadsuppgifter.

Adress: Filargatan 1, Borlänge
Telefon: 0243-137 20
E-post: info@lindgrensfastigheter.se
Hemsida: www.lindgrensfastigheter.se


Masmästaren
I Dalarna är Masmästaren störst hyresvärd med totalt cirka 1 750 hyreslägenheter i egna beståndet. I Borlänge förvaltar hyresvärden 7 fastigheter, i Centrum och Domnarvet, innehållandes 234 hyresrätter. Vakanser publiceras på hyresvärdens hemsida.

Adress: Stationsgatan 16, Borlänge
Telefon: 0243-174 44
E-post: boservice@masmastaren.se
Hemsida: www.masmastaren.se


SBB
I Borlänge förvaltar SBB samhälls- och bostadsfastigheter. Vanligtvis är bostadsbolagets bostäder belägna i centrum med närhet till stadskärnan och kommunikationer. I landet förvaltas bostadsfastigheter i ett 30-tal städer.

Telefon: 0200 – 22 72 00
E-post: info.falunborlange@sbbnorden.se
Hemsida: www.sbbnorden.se


KlaraBo
I Borlänge har KlaraBo bostadsfastigheter med totalt 156 hyreslägenheter. Bostäderna är i storlek från 1-4 rum och kök. I samband med skifte av hyresgäst i en bostad försöker hyresvärden rusta upp lägenheten.

Telefon: 0243-28 37 70
E-post: dalarna@klarabo.se
Hemsida: www.klarabo.se


Skogslunds
Privat hyresvärd som i Borlänge äger 114 hyresrätter. Samtliga lägenheter är belägna på Majorsgatan med centrum på gångavstånd. På Skoglunds hemsida kan du fylla i en generell bostadsansökan, du kontaktas då vid ledigt objekt. Ansökan behöver förnyas var tredje månad.

Telefon: 0247-123 00
E-post: info@skoglunds.se
Hemsida: www.skoglunds.se