1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Borlänge

Sök lediga lägenheter i Borlänge

I Borlänge hittar du som söker bostad via vårt system 36 lediga lägenheter. Vi har samlat alla hyresvärdar i Borlänge med lägenheter för uthyrning. Vårt mål är att du som söker bostad i Borlänge via oss omgående skall kunna hitta en ledig hyresrätt.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.


Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Ordentlig restaurangchef söker 1-2 ROK
Sökes: Förstahand | Maxhyra 6000 kr

Hyresvärdar


Tunabyggen
Hos den kommunala hyresvärden Tunabyggen finns i Borlänge 18 lediga lägenheter. Hyresvärden kan erbjuda allt från små ettor för studenter upp till rymliga femmor för barnfamijer. I regel kan Tunabyggen ordna bostad omgående till er som söker bostad i Borlänge.

Gruvstaden
I stadsdelen Ornäs har hyresvärden Gruvstaden lägenheter på Postvägen och Sågvägen. Söker du bostad kan du fylla i ett ansökningsformulär. I din ansökan kan du skriva om du har några särskilda önskemål på ditt boende (adress, storlek på lägenhet, hyra).Fler privata hyresvärdar i Borlänge


Fastighetsmästaren
Hyresvärden Fastighetsmästaren har två större bostadsfastigheter i Borlänge på adresserna Sveaborgsgatan och Ringargatan. Hyreslägenheterna är från 1 till 4 rum och kök stora. Samtliga lägenheter har balkong och utanför fastigheten finns en trivsam gräsmatta.

E-post kundservice.norr@hsb.se
Telefon 0243-22 53 23
Hemsida www.fastighetsmastaren.com


Select Fastigheter
I Borlänge har Select Fastigheter 2 hyresfastigheter med 3 våningsplan och totalt 44 hyresrätter för uthyrning. Lägenheterna är från ett till fyra rum stora och med bostadsyta från 32 till 90 kvm.

E-post info@selectfastigheter.se
Telefon 0243-211 861
Hemsida www.selectfastigheter.se


EnglundsBostäder
Äger två hyresfastigheter på Södra Gyllegatan och Lingatan i Borlänge. Totalt har man ett dussintal lägenheter. Du kan skicka en intresseanmälan med en förfrågan om att hyra lägenhet om du letar efter en bostad.

Telefon 070-769 48 13
Hemsida www.englundsbostader.se