1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Borlänge

Bevaka lediga lägenheter i Borlänge

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Borlänge samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Borlänge. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 2 av 2 | Lägg in din egen annons

Säljare hos Kjell och Company i Kupolen söker 1:a eller 2:a
Sökes: Förstahand

Kattägare söker långtidsboende!
Sökes: Förstahand | 70 m2 | Maxhyra 10000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Borlänges hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Tunabyggen
I kommunen dominerar den kommunägda fastighetsförvaltaren Tunabyggen bostadsmarknaden. Med ett bestånd på över 5 000 lägenheter är hyresvärden en bra startpunkt för bostadssökande i kommunen. Nu söks 14 nya hyresgäster på Tunabyggens hemsida.

Gruvstaden
En av de större privata hyresvärdarna i kommunen, Gruvstaden, förvaltar lägenheter i Skräddarbacken och Ornäs i Borlänge. Lediga lägenheter publiceras på hyresvärdens hemsida och du kan där även fylla i en intresseanmälan.Fler privata hyresvärdar i Borlänge


Fastighetsmästaren
Förvaltar ett större utbud av hyreslägenheter i Borlänge. Bostäderna hittas på Kvarnsveden och Sims Myr. Majoriteten av lägenheterna ligger centralt i staden med grönytor, närhet till barnomsorg och annan samhällsservice.

Telefon: 0980-125 25
E-post: info@fastighetsmastaren.com
Hemsida: www.fastighetsmastaren.com


Byggnadsföreningen Vi Förenade
Föreningen Vi Förenade är en av Borlänges största hyresvärdar med flera bostadsfastigheter i stadsdelen Östermalm. Tänk på att din bostadsansökan måste uppdateras var tredje månad för att hyresvärden skall betrakta dig som aktivt sökande.

Adress: Spelmansgatan 14, Borlänge
Telefon: 023-71 10 31
E-post: info@viforenade.se
Hemsida: www.viforenade.se


HSB Dalarna
HSB förvaltar hundratalet hyresrätter i centrala Borlänge. Lediga lägenheter förmedlas till sökande med längst kötid. Du börjar samla kötid från den dag du registrerar dig som bostadssökande hos HSB. Förtur ges till dig som är bosparare hos HSB Dalarna.

Adress: Borganäsvägen 18, Borlänge
Telefon: 0243-25 71 00
E-post: sofia.berggren@hsb.se
Hemsida: www.hsbdalecarlia.se


EnglundsBostäder
EnglundsBostäder är ett familjeägt fastighetsbolag som i Borlänge förvaltar både företagsbostäder och privata bostäder. Lägenheterna som erbjuds är på 1-3 rum och kök. De två fastigheterna ligger i centrala Borlänge och på Östermalm.

Adress: Blästergatan 6B, Borlänge
Telefon: 0243 - 22 50 50
E-post: info@englundsbostader.se
Hemsida: www.englundsbostader.se


Lindgrens Fastigheter
I Borlänge hyr den privata fastighetsägaren Lindgrens Fastigheter ut bostäder till privatpersoner. Att söka bostad hos hyresvärden sker genom en intresseanmälan på deras webbplats. Du anger där dina person-, kontakt- och önskade bostadsuppgifter.

Adress: Filargatan 1, Borlänge
Telefon: 0243-137 20
E-post: info@lindgrensfastigheter.se
Hemsida: www.lindgrensfastigheter.se


Masmästaren
I Dalarna är Masmästaren störst hyresvärd med totalt cirka 1 750 hyreslägenheter i egna beståndet. I Borlänge förvaltar hyresvärden 7 fastigheter, i Centrum och Domnarvet, innehållandes 234 hyresrätter. Vakanser publiceras på hyresvärdens hemsida.

Adress: Stationsgatan 16, Borlänge
Telefon: 0243-174 44
E-post: boservice@masmastaren.se
Hemsida: www.masmastaren.se


SBB
I Borlänge förvaltar SBB samhälls- och bostadsfastigheter. Vanligtvis är bostadsbolagets bostäder belägna i centrum med närhet till stadskärnan och kommunikationer. I landet förvaltas bostadsfastigheter i ett 30-tal städer.

Telefon: 0200 – 22 72 00
E-post: info.falunborlange@sbbnorden.se
Hemsida: www.sbbnorden.se


KlaraBo
I Borlänge har KlaraBo bostadsfastigheter med totalt 156 hyreslägenheter. Bostäderna är i storlek från 1-4 rum och kök. I samband med skifte av hyresgäst i en bostad försöker hyresvärden rusta upp lägenheten.

Telefon: 0243-28 37 70
E-post: dalarna@klarabo.se
Hemsida: www.klarabo.se


Skogslunds
Äger en stor hyresfastighet med 114 lägenheter i Borlänge. Sökande är välkomna att fylla i en intresseanmälan och ange önskad storlek på bostaden. Vid vakanser kontaktas du av hyresvärden. Din lägenhetsansökan behöver förnyas var tredje månad.

Telefon: 0247-123 00
E-post: info@skoglunds.se
Hemsida: www.skoglunds.se