Härnevi Skolväg

Bro
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Härnevi Skolväg, Bro
Hyrdes ut: 2022-04-27
Uthyres till: 2023-04-30
HyraHyra:

9900 kr

RumAntal rum:

1 RoK

BoytaBoyta:

33 m2

Beskrivning

Lägenheter uthyres på Härnevi Skolväg i Upplands-Bro

Nyrenoverade 1:or med mycket smakfull inredning uthyres under 6-12 månader med eventuell möjlighet till förlängning. Lägenheterna uthyres omöblerade i andra hand av juridisk person och något besittningsskydd erbjuds ej i samband med uthyrningen.

Lägenheter och hyresnivå
- 5 st. lägenheter om 27 kvm uthyres. Hyra 9 500 kronor /månad inkl. el, värme och parkering.

- 3 st. lägenheter om 33 kvm uthyres. Hyra 9 900 kronor /månad inkl. el, värme och parkering.

Tvättstuga finns i fastighetens källarplan. Samtliga lägenheter är anslutna till fiber, hyresgästen tecknar egna eventuella tjänster för bredband, tv och telefoni. Förråd finns i en intilliggande byggnad, tillgång ges enligt överenskommelse i hyresavtal.

Tillträde enligt överenskommelse från och med den 1 maj 2022. Två månadshyror erläggs i deposition i samband med avtalsskrivning och innan tillträde.

Bifogade bilder och planbeskrivning i denna annons avser några exempellägenheter i fastigheten.

Övrig information om lägenheterna och fastigheten
Genomgående nytt parkettgolv och målade väggar samt helt nya kök och badrum. Nästintill hela huset är renoverat under år 2020. Plan och stor gräsmatta samt insynsskyddad baksida. Framsidan erbjuder p-platser och cykelställ. Gångavstånd till pendeltåg och Bro centrum.
Allrum erbjuder plats för soffa, säng och ett litet matbord. Köket är mycket funktionellt med god plats för matlagning. Integrerade diskmaskiner och rostfria vitvaror i övrigt samt induktionshäll. Allt är nytt och fräscht och mycket smakfullt renoverat.

Visning av lägenheter sker löpande och allt eftersom intresseanmälan inkommer. Vi ser gärna att du i samband med din intresseanmälan inkommer med följande;
- Kort presentation av dig
- Önskad storlek på lägenhet (27 eller 33 kvm)
- Önskad hyresperiod
- Ev. tidigare referenser som hyresgäst

Baserat på de intresseanmälan som inkommer väljer hyresvärden ut potentiella hyresgäster för visning och eventuell avtalsskrivning.

Hälsningar,
Johan Hagelqvist

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Bro

Rapportera fel