Öjollasbacken

Edsbyn
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Öjollasbacken, Edsbyn
Hyrdes ut: 2022-05-01
HyraHyra:

7736 kr

RumAntal rum:

2 RoK

BoytaBoyta:

63 m2

VåningsplanVåningsplan:

1

Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:

Öjollas är ett trevåningshus med en suterrängvåning. Området ligger vid Edsbyns gröna oas Öjeparken som omringas av Öjebäcken.

På Öjollas finns två byggnader, en byggdes 2014 och där finns 29 lägenheter. På området ligger även Smedstigen 2, 4 som byggdes 1974. I båda byggnaderna finns ettor, tvåor samt större treor och fyror.

Om de nya lägenheterna på Öjollas
Öjollas är ett boende med modern och hög standard. Många av lägenheterna har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket ger ett fint ljusinsläpp från långsidan mot balkongerna. Balkongerna ligger i västerläge där du kan njuta av eftermiddags- och kvällsol med utsikt över Öjeparken.

Byggnaden är tillgänglighetsanpassad och utrustad med hiss och två trapphus med loftgångar. Entrédörrarna har armbågskontakter för automatisk dörröppning.

Relaxavdelning
På tredje våningen finns en relaxavdelning med bastu, omklädningsrum och badrum. Intill relaxavdelningen finns en takterrass med utsikt över Öjeparken. Relaxavdelningen är till för alla hyresgäster som bor på Öjollas och den är bokningsbar.

Centralt läge
Öjollas ligger ca 400 meter från centrumkärnan med affärer, förskolor, skolor, restauranger, caféer och biograf mm. Bredvid bostadsområdet ligger den vackra hälsingegården Mårtes.Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Edsbyn

Rapportera fel