1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Ekerö

Alla lediga lägenheter i Ekerö

På öarna finns det i princip bara en hyresvärd att vända sig till - kommunala bostadsbolaget Ekerö Bostäder - då antalet privata hyresvärdar är begränsat och sällan släpper lediga lägenheter. Din chans att bli erbjuden förstahandskontrakt på en lägenhet styrs helt och hållet av din kötid. Registrera dig så snart så möjligt om du vill börja samla köpoäng för att få hyra lägenhet i Ekerö.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.


Hyresvärdar


Ekerö Bostäder
Kommunala hyresvärden Ekerö Bostäder har ett huvudansvar för bostadsmarknaden i Ekerö men har också lägenheter för uthyrning på de närliggande öarna Adelsö, Drottningholm, Stenhamra och Svartsjö. Hyresbeståndet omfattar 820 hyreslägenheter.

I Ekerö söker man nya hyresgäster. Tänk på att du behöver registrera dig som bostadssökande hos Ekerö Bostäder för att kunna hyra lägenhet och att ditt registreringsdatum också är den dag då du börjar samla köpoäng.

Dina köpoäng är helt avgörande för om du kommer att få erbjudande om att hyra bostad eller inte så det är viktigt att du registrerar dig i god tid.Privata hyresvärdar i Ekerö


Lunda Gård Förvaltning
På Lunda Gård ligger lägenheter och friliggande villor i en lugn och naturskön miljö. Hyresgäst kan om så efterfrågas ha möjlighet att hyra stallplats. På Lunda Gård bor du på landet med Stockholms stadskärna bara en kort biltur bort. Lämna en intresseanmälan direkt till Lunda Gård Förvaltning om du vill hyra bostad.

Adress: Lunda 28, 178 93 Drottningholm
Telefon: 08-759 05 06
E-post: john.frykfors@lundagardforvaltning.se
Hemsida: www.lundagardforvaltning.se