1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Grums

Alla lediga lägenheter i Grums

Vill du hyra bostäder i Grums? Via oss når du alla hyresvärdar i Grums som kan erbjuda dig en bostad. På bara ett par minuter kan du ansöka om boende hos stadens 2 privata hyresvärdar och det kommunala bostadsbolaget.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar


Grums Hyresbostäder
Den kommunala hyresvärden kan erbjuda 4 lediga lägenheter för uthyrning. Utöver centrum har Hyresbostäder även lägenheter i följande bostadsområden: Orrby, Slottsbron och Solhagen. För dig i behov av korttidsboende finns möblerade lägenheter att hyra, dessa är dock dyrare och kostar 2 000 kr per vecka.Privata hyresvärdar i Grums


Husinvest
Mindre utbud av hyreslägenheter i Grums. För att ansöka om bostad fyller du i en intresseanmälan via deras hemsida. Det ger Husinvest möjlighet att ta kontakt med dig om de får in en ledig bostad.

Telefon: 0563 520 10
E-post: ler@husindustrier.se
Hemsida: www.husinvestab.se


Sveaplan Fastigheter
Familjeägd hyresvärd med seniorbostäder i Grums. Lägenheterna kan ansökas av dig som fyllt 55 år och vars barn är utflugna. Lägenheter finns i storlek från ettor om 43 kvm till fyrarumslägenheter om 109 kvm.

Adress: Sveaplan 6, Grums
Telefon: 0555-610 01
E-post: info@sveaplanfastigheter.se
Hemsida: www.sveaplanfastigheter.se


Söderergs Fastigheter
I Segmon, en närliggande småort till Grums, finns lägenheter i vackra grönområde för uthyrning. Kan du tänka dig att pendla in till Grums med bil kan en lägenhet från Söderergs Fastigheter vara vad du söker.

Telefon: 0555-91584
E-post: peter@soderfast.se
Hemsida: www.soderfast.se