1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Grums

Bevaka lediga lägenheter i Grums

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Grums samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Grums. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Grums hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Grums Hyresbostäder
Kommunala bostadsbolaget Grums Hyresbostäder förvaltar lägenheter i centrum och bostadsområdena Orrby, Slottsbron och Solhagen. Eventuella lägenhetsvakanser publiceras på hyresvärden hemsida www.grumshyresbostaderab.sePrivata hyresvärdar i Grums


Husinvest
Mindre utbud av hyreslägenheter i Grums. För att ansöka om bostad fyller du i en intresseanmälan via deras hemsida. Det ger Husinvest möjlighet att ta kontakt med dig om de får in en ledig bostad.

Telefon: 0563 520 10
E-post: ler@husindustrier.se
Hemsida: www.husinvestab.se


Sveaplan Fastigheter
Familjeägd hyresvärd med seniorbostäder i Grums. Lägenheterna kan ansökas av dig som fyllt 55 år och vars barn är utflugna. Lägenheter finns i storlek från ettor om 43 kvm till fyrarumslägenheter om 109 kvm.

Adress: Sveaplan 6, Grums
Telefon: 0555-610 01
E-post: info@sveaplanfastigheter.se
Hemsida: www.sveaplanfastigheter.se


Söderergs Fastigheter
I Segmon, en närliggande småort till Grums, finns lägenheter i vackra grönområde för uthyrning. Kan du tänka dig att pendla in till Grums med bil kan en lägenhet från Söderergs Fastigheter vara vad du söker.

Telefon: 0555-91584
E-post: peter@soderfast.se
Hemsida: www.soderfast.se