1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Grums

Bevaka lediga lägenheter i Grums

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Grums samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Grums. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Grums hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Grums Hyresbostäder
Kommunala bostadsbolaget Grums Hyresbostäder förvaltar lägenheter i centrum och bostadsområdena Orrby, Slottsbron och Solhagen. Eventuella lägenhetsvakanser publiceras på hyresvärden hemsida www.grumshyresbostaderab.sePrivata hyresvärdar i Grums


Husinvest
Mindre utbud av hyreslägenheter i Grums. För att ansöka om bostad fyller du i en intresseanmälan via deras hemsida. Det ger Husinvest möjlighet att ta kontakt med dig om de får in en ledig bostad.

Telefon: 0563 520 10
E-post: ler@husindustrier.se
Hemsida: www.husinvestab.se


Sveaplan Fastigheter
Familjeägd hyresvärd med seniorbostäder i Grums. Lägenheterna kan ansökas av dig som fyllt 55 år och vars barn är utflugna. Lägenheter finns i storlek från ettor om 43 kvm till fyrarumslägenheter om 109 kvm.

Adress: Sveaplan 6, Grums
Telefon: 0555-610 01
E-post: info@sveaplanfastigheter.se
Hemsida: www.sveaplanfastigheter.se


Söderergs Fastigheter
I Segmon, en närliggande småort till Grums, finns lägenheter i vackra grönområde för uthyrning. Kan du tänka dig att pendla in till Grums med bil kan en lägenhet från Söderergs Fastigheter vara vad du söker.

Telefon: 0555-91584
E-post: peter@soderfast.se
Hemsida: www.soderfast.se