1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Grums

Sök lediga lägenheter i Grums

Vi är en webbtjänst som visar lediga lägenheter från hyresvärdarna i Grums samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du alla hyresvärdar som söker nya hyresgäster till lediga lägenheter i Grums.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Grums Hyresbostäder
Grums Hyresbostäder ägs av kommunen och erbjuder runt 700 hyreslägenheter i Grums. Förutom bostäder i centralorten finns en del av beståndet i Åshammar och Slottsbron strax utanför Grums. Vakanta lägenheter publiceras och söks direkt via hyresvärdens hemsida.Privata hyresvärdar i Grums


Akka Egendom
Akkas bestånd i Grums kommun återfinns både i centralorten och i Slottsbron ungefär 3 km utanför Grums. De har totalt 134 hyresrätter. Enstaka tvåor finns men nästintill alla är treor. Tre av de fyra fastigheterna är radhusliknande.

Telefon: 0771-33 03 00
E-post: karlstad@akkaegendom.se
Hemsida: www.akkaegendom.se


Husinvest
Husinvest har 84 hyresrätter i sitt bestånd i Grums. Lägenheterna är fördelade på tre adresser och har 1- 3 rum och kök. Nästan hälften av beståndet ligger på Sågverksgatan där samtliga är tvåor. Via hyresvärdens hemsida kan du ställa dig i deras lägenhetskö.

Telefon: 079-0687375
E-post: hyra@husinvestab.se
Hemsida: www.husinvestab.se


Sveaplan Fastigheter
Familjebolag som äger en fastigheter i Grums. Fastigheten inrymmer lägenheter för personer som fyllt 55 år och kommersiella lokaler. Lägenheterna är på 1-4 rum och kök. Om du söker boende i fastigheten föreslås du kontakta hyresvärden för information.

Adress: Sveaplan 6, Grums
Telefon: 0555-610 01
E-post: info@sveaplanfastigheter.se
Hemsida: www.sveaplanfastigheter.se


Söderergs Fastigheter
Strax utanför Grums ligger Segmon där Söderbergs Fastigheter har lägenheter för uthyrning. De har i beståndet tvår och treor. Du kan via hyresvärdens hemsida skicka en generell intresseansökan så hör de av sig när matchande objekt blir tillgängligt.

Telefon: 0555-91584
E-post: peter@soderfast.se
Hemsida: www.soderfast.se


Aedix
Aedix har ett litet lägenhetsbestånd i Grums bestående av två fastigheter. I Slottsbron har de sju lägenheter på 1 och 3 RoK. På Östermalm har de en etta samt en femma. När en lägenhet blir ledig utannonseras den på hyresvärdens hemsida, ingen bostadskö tillämpas.

Telefon: 0704 - 10 66 97
E-post: info@aedix.se
Hemsida: www.aedix.se