1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Grums

Bevaka lediga lägenheter i Grums

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Grums samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Grums. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Grums hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Grums Hyresbostäder
Grums Hyresbostäder ägs av kommunen och erbjuder runt 700 hyreslägenheter i Grums. Förutom bostäder i centralorten finns en del av beståndet i Åshammar och Slottsbron strax utanför Grums. Vakanta lägenheter publiceras och söks direkt via hyresvärdens hemsida.Privata hyresvärdar i Grums


Akka Egendom
Akkas bestånd i Grums kommun återfinns både i centralorten och i Slottsbron ungefär 3 km utanför Grums. De har totalt 134 hyresrätter. Enstaka tvåor finns men nästintill alla är treor. Tre av de fyra fastigheterna är radhusliknande.

Telefon: 0771-33 03 00
E-post: karlstad@akkaegendom.se
Hemsida: www.akkaegendom.se


Husinvest
Husinvest har 84 hyresrätter i sitt bestånd i Grums. Lägenheterna är fördelade på tre adresser och har 1- 3 rum och kök. Nästan hälften av beståndet ligger på Sågverksgatan där samtliga är tvåor. Via hyresvärdens hemsida kan du ställa dig i deras lägenhetskö.

Telefon: 079-0687375
E-post: hyra@husinvestab.se
Hemsida: www.husinvestab.se


Sveaplan Fastigheter
Familjebolag som äger en fastigheter i Grums. Fastigheten inrymmer lägenheter för personer som fyllt 55 år och kommersiella lokaler. Lägenheterna är på 1-4 rum och kök. Om du söker boende i fastigheten föreslås du kontakta hyresvärden för information.

Adress: Sveaplan 6, Grums
Telefon: 0555-610 01
E-post: info@sveaplanfastigheter.se
Hemsida: www.sveaplanfastigheter.se


Söderergs Fastigheter
Strax utanför Grums ligger Segmon där Söderbergs Fastigheter har lägenheter för uthyrning. De har i beståndet tvår och treor. Du kan via hyresvärdens hemsida skicka en generell intresseansökan så hör de av sig när matchande objekt blir tillgängligt.

Telefon: 0555-91584
E-post: peter@soderfast.se
Hemsida: www.soderfast.se


Aedix
Aedix har ett litet lägenhetsbestånd i Grums bestående av två fastigheter. I Slottsbron har de sju lägenheter på 1 och 3 RoK. På Östermalm har de en etta samt en femma. När en lägenhet blir ledig utannonseras den på hyresvärdens hemsida, ingen bostadskö tillämpas.

Telefon: 0704 - 10 66 97
E-post: info@aedix.se
Hemsida: www.aedix.se