Information om Hällefors Bostads

Hällefors Bostads är kommunens största bostadsbolag med 770 lägenheter. Här hittar du boenden för alla. De erbjuder vanliga hyresrätter, lägenheter avsedda för de över 55, seniorboenden för de som behöver extra stöd och tillgänglighet i boendet samt enstaka studentlägenheter i Grythyttan.

I Hällefors finns det lägenheter i de mer centrala delarna liksom mer barnvänliga områden med gräsmattor och lekområden i utkanten av orten.

I Hjulsjö 2 mil från Hällefors har hyresvärden en fastighet med 6 lägenheter. Flera fastigheter med lägenheter finns i Grythyttan där även hyresvärdens studentbostäder är belägna.

Om du har en önskan om att bli hyresgäst hos Hällefors Bostads behöver du registrera dig samt göra en kundanmälan för att sedan kunna ansöka om en lägenhet.

Idag går det att hitta 6 lediga bostäder hos Hällefors Bostads.

Kontakta Hällefors Bostads
Adress: Sikforsvägen 9, Hällefors
Telefon: 0591 - 643 70
E-post: bostad@hellefors.se
Hemsida: www.halleforsbostad.se

Lediga lägenheter

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Hällefors Bostads men du kan inte ansöka via oss.Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.halleforsbostad.seVisa fler lediga lägenheter i Hällefors