Lediga lägenheter HallstahemBoenden hos Hallstahem återfinns i områdena: centrum, Bulten, Fredhem, Knektbacken, Lövboås, Östra Nibble, Kolbäck och Strömsholm. I beståndet har Hallstahem både höghus och radhus med en eller två våningar.

Hyresvärden erbjuder olika boendeformer. Utöver vanliga hyresrätter erbjuder de ungdomslägenheter, trygghetsboende, 55+ boende och äldreboenden. Du mellan 18 och 25 år som tidigare inte varit hyresgäst hos Hallstahem kan ansöka om en ungdomslägenhet där du första året får 35% rabatt på hyran och nästkommande år 25% rabatt. Därefter betalar du full hyra. På trygghetsboendet, som du över 55 år kan söka, finns personal samtliga veckans dagar och du har möjlighet att äta lunch med de andra boende. Det anordnas en del sociala aktiviteter för de som bor på boendet. På 55+ boendet finns det hiss i fastigheten och personal som arrangerar aktiviteter vissa dagar.

Du behöver registrera dig hos hyresvärden för att kunna ansöka om lediga lägenheter. Som bostadssökande behöver du vara aktiv och minst en gång om året logga in på dina sidor eller kontakta hyresvärden för att inte förlora din plats i bostadskön. Hur många dagar sökanden har stått i bostadskön ligger till grund för vem som erbjuds lägenheten.

Idag finns det 13 lediga lägenheter hos Hallstahammar att söka.

Kontakta Hallstahem
Adress: Parkgatan 2, Hallstahammar
Telefon: 0220-77 40 00
E-post: info@hallstahem.se
Hemsida: www.hallstahem.se

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Hallstahem men du kan inte ansöka via oss. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.hallstahem.se

Visa alla lediga lägenheter i Hallstahammar