1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Härnösand

Bevaka lediga lägenheter i Härnösand

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Härnösand samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Härnösand. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter



15+


10120+


100020000+





Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Härnösands hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Visar 8 av 11 | Visa alla

Härnösandshus
Härnösandshus är det största bostadsföretaget i kommunen med totalt 1800 hyreslägenheter av olika slag. Beståndet består av vanliga hyresrätter, studentlägenheter och plusboende för dig över 55 år. För tillfället återfinns 14 vakanta lägenheter på hyresvärdens hemsida.



Privata hyresvärdar i Härnösand


HSB Södra Norrland
I centrala Härnösand förvaltar HSB 57 hyreslägenheter på fyra olika adresser. Lägenhetsbeståndet är 1-7 RoK. Samtliga fastigheter ligger i lugna områden nära skola och förskola. In till centrumkärnan är det ca 10-15 minuter.

Adress: Sälstensgränd 5, Härnösand
Telefon: 010-303 23 00
E-post: info.sodranorrland@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/sodra-norrland


NSI Invest
Förvaltar moderna hyreslägenheter i säkra och trevliga stadsdelar i Härnösand. Genom att renovera befintliga bostäder satser hyresvärden på hållbara boenden. I och runt fastigheterna finns gröna ytor och gemensamma utrymmen för hyresgästen att nyttja.

Adress: Norra kyrkogatan 9, Härnösand
Telefon: 0771-407090
E-post: andreas@nsiinvest.se
Hemsida: www.nsiinvest.se


HK Fastigheter
Med flera lediga lägenheter med möjlighet till omgående inflyttning i Hörnösand har HK Fastigheter stadens största privata bostadsutbud. Söker ständigt nya hyresgäster till ett brett utbud av lägenheter.

Adress: Storgatan 35, 871 30 Härnösand
Telefon: 0611-400 00
E-post: info@hknorr.se
Hemsida: www.hknorr.se


Nordebo
Lägenhetsbeståndet består av ett antal hyresrätter i centrala Härnösand. För dig under 26 år finns ett antal ungdomslägenheter med reducerad månadshyra. Vakanser läggs upp på Nordebos hemsida där även en lista på kommande vakanser kan hittas.

Telefon: 0611 - 100 61
E-post: info@nordero.se
Hemsida: www.nordebo.info


Härnöbo
Härnabo är en liten familjeägd hyresvärd som verkligen månar om dig som hyresgäst. Bolaget grundades redan 1971. I Härnösand har man ett mindre lägenhetsutbud.

Telefon: 0611-22 440
E-post: info@harnobo.se
Hemsida: www.harnobo.se


Ponord Fastigheter
Familjeägd hyresvärd med 26 hyresbostäder i Härnösand. Vill du göra en bostadsansökan är du välkommen att ringa för att anmäla ditt intresse. Du kan även lämna din ansökan per e-post.

Adress: Skeppsbron 25, Härnösand
Telefon: 0611–262 24
E-post: perola@ponord.se
Hemsida: www.ponord.se


Westerlind Fastigheter
Beståndet består av 60 fastigheter med bra lägen i Härnösand. Utöver lägenheter tillhandahåller Westerlind även lokaler. För att ansöka om en ledig lägenhet används kontaktformuläret för aktuell bostad på hyresvärdens hemsida.

Adress: Fiskaregatan 4, Härnösand
Telefon: 010 - 10 10 800
E-post: info@westerlindfastigheter.se
Hemsida: www.westerlindfastigheter.se