1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Härnösand

Sök lediga lägenheter i Härnösand

Via oss når du 9 hyresvärdar i Härnösand. Många lägenheter kan fås med omgående inflyttning. Vissa av de privata hyresvärdarna i Härnösand erbjuder en gratis månadshyra om du blir hyresgäst hos dem. Via oss når du enkelt och snabbt alla hyresvärdar i Härnösand som kan erbjuda dig bostad.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar


Visar 8 av 12 | Visa alla

Härnösandshus
Kommunala hyresvärden Härnösandshus kan erbjuda såväl hyresrätter, studentbostäder som seniorlägenheter för uthyrning till allmänheten. I beståndet finns 1 800 hyreslägenheter. Härnösand är en av få kommuner i Sverige där det råder överskott på bostäder. Som bostadssökande har du idag 12 lägenheter att välja mellan.Privata hyresvärdar i Härnösand


Amasten
Amasten äger över 300 hyresrätter i Härnösand varav flera bostadsfastigheter i centrum. Samtliga lägenheter anslöts under 2017 till fibernät med snabbt bredband. Söker regelbundet nya hyresgäster.

Telefon: info@amasten.se
E-post: uthyrningnorr@amasten.se
Hemsida: www.amasten.se


Calle & C:o Fastigheter
Äger 10 bostadsfastigheter med ett stort antal lägenheter för uthyrning i Härnösand. Under förutsättning att du har fast inkomst och goda referenser är det enkelt att få erbjudande om förstahandskontrakt.

Adress: Storgatan 8, 87131 Härnösand
Telefon: 0611-144 44
Hemsida: www.calle-co.se


HK Fastigheter
Med flera lediga lägenheter med möjlighet till omgående inflyttning i Hörnösand har HK Fastigheter stadens största privata bostadsutbud. Söker ständigt nya hyresgäster till ett brett utbud av lägenheter.

Adress: Storgatan 35, 871 30 Härnösand
Telefon: 0611-400 00
E-post: info@hknorr.se
Hemsida: www.hknorr.se


Nordebo
Stort utbud av lediga lägenheter i Härnösand. Nordebo bjuder nya hyresgäster på en gratis månadshyra (kontrollera att detta erbjudande fortfarande gäller innan du skriver kontrakt). Många av de lediga lägenheterna kan fås med omgående inflyttning.

Telefon: 08-410 09 491
E-post: info@nordero.se
Hemsida: www.nordebo.info


Härnöbo
Härnabo är en liten familjeägd hyresvärd som verkligen månar om dig som hyresgäst. Bolaget grundades redan 1971. I Härnösand har man ett mindre lägenhetsutbud.

Telefon: 0611-22 440
E-post: info@harnobo.se
Hemsida: www.harnobo.se


Ponord Fastigheter
Familjeägd hyresvärd med 26 hyresbostäder i Härnösand. Vill du göra en bostadsansökan är du välkommen att ringa för att anmäla ditt intresse. Du kan även lämna din ansökan per e-post.

Telefon: 0611–262 24
E-post: perola@ponord.se
Hemsida: www.ponord.se


Westerlind Fastigheter
Fastighetsägare med ett stort antal kontors- och industrilokaler i Härnösand. I beståndet finns även ett mindre utbud av hyresbostäder. Har du önskemål om att bli hyresgäst hos Westerlind Fastigheter skickar du ett e-mail till hyresvärden och presenterar dig.

Telefon: 010-10 10 805
E-post: mia@westerlindfastigheter.se
Hemsida: www.westerlindfastigheter.se