1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Härnösand

Sök lediga lägenheter i Härnösand

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Härnösand. Du kan fritt söka bland de 34 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill söka bostad hos. Vi listar främst förstahandskontrakt. Via oss kan du se lediga bostäder från flera hyresvärdar i Härnösand.

Lediga lägenheter


15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Lägg in din egen annons gratis

Hyresvärdar

Härnösandshus
Härnösandshus är det största bostadsföretaget i kommunen med totalt 1800 hyreslägenheter av olika slag. Beståndet består av vanliga hyresrätter, studentlägenheter och plusboende för dig över 55 år. För tillfället återfinns 5 vakanta lägenheter på hyresvärdens hemsida.Privata hyresvärdar i Härnösand


HSB Södra Norrland
I centrala Härnösand förvaltar HSB 57 hyreslägenheter på fyra olika adresser. Lägenhetsbeståndet är 1-7 RoK. Samtliga fastigheter ligger i lugna områden nära skola och förskola. In till centrumkärnan är det ca 10-15 minuter.

Adress: Sälstensgränd 5, Härnösand
Telefon: 010-303 23 00
E-post: info.sodranorrland@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/sodra-norrland


NSI Invest
Förvaltar moderna hyreslägenheter i säkra och trevliga stadsdelar i Härnösand. Genom att renovera befintliga bostäder satser hyresvärden på hållbara boenden. I och runt fastigheterna finns gröna ytor och gemensamma utrymmen för hyresgästen att nyttja.

Adress: Norra kyrkogatan 9, Härnösand
Telefon: 0771-407090
E-post: andreas@nsiinvest.se
Hemsida: www.nsiinvest.se


HK Fastigheter
HK Fastigheter är en privat fastighetsägare med lokaler och lägenheter i Härnösand. Du som söker bostad i Härnösand ombeds kontakta hyresvärden för att få mer information om tillgängliga lägenheter.

Adress: Storgatan 35, 871 30 Härnösand
Telefon: 0611-400 00
E-post: info@hknorr.se
Hemsida: www.hknorr.se


Nordebo
Erbjuder lägenheter i 21 fastigheter belägna i trivsamma områden i Härnösand. Merparten av fastigheterna är mindre hyreshus vilket ger en gemytlig känsla och påminner om ett mer privat boende. Husen inrymmer upp till 7 lägenheter och några lokaler.

Telefon: 0611 - 100 61
E-post: info@nordero.se
Hemsida: www.nordebo.info


Härnöbo
Familjeägt bostadsbolag som har ett mindre bestånd av fastigheter. Man är mån om sina hyresgäster och vill att alla ska trivas i sina bostäder. Lediga lägenheter läggs ut på egna hemsidan, för att söka en bostad tar du kontakt med Härnöbo.

Telefon: 0611-22 440
E-post: info@harnobo.se
Hemsida: www.harnobo.se


Ponord Fastigheter
Familjeföretag som förvaltar en fastighet med hyresrätter i Härnösand. Fastigheten ligger på tre adresser och omfattar 26 lägenheter samt 8 lokaler i centrala staden. Sökande välkomnas att kontakta Ponord Fastigheter för att hyra en bostad.

Adress: Skeppsbron 25, Härnösand
Telefon: 0611–262 24
E-post: perola@ponord.se
Hemsida: www.ponord.se


Westerlind Fastigheter
Beståndet består av 60 fastigheter med bra lägen i Härnösand. Utöver lägenheter tillhandahåller Westerlind även lokaler. För att ansöka om en ledig lägenhet används kontaktformuläret för aktuell bostad på hyresvärdens hemsida.

Adress: Fiskaregatan 4, Härnösand
Telefon: 010 - 10 10 800
E-post: info@westerlindfastigheter.se
Hemsida: www.westerlindfastigheter.se