1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Härnösand

Sök lediga lägenheter i Härnösand

I Härnösand ser du via oss kontaktinformation till 12 hyresvärdar. Vi bevakar lägenhetsvakanser från hyresvärdarna och meddelar dig omedelbart när en ny lägenhet kommer in. Inräknat andrahandsannonser finns idag 20 utannonserade lediga bostäder i Härnösand.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar


Visar 8 av 12 | Visa alla

Härnösandshus
Kommunala hyresvärden Härnösandshus har såväl hyresrätter, studentbostäder som seniorlägenheter i det egna beståndet. Totalt förvaltar man 1.800 hyreslägenheter. Härnösand är en av få kommuner i Sverige där det råder visst överskott på bostäder. Hyresvärden har idag 8 lägenhetsvakanser.Privata hyresvärdar i Härnösand


Amasten
Amasten äger över 300 hyresrätter i Härnösand varav flera bostadsfastigheter i centrum. Samtliga lägenheter anslöts under 2017 till fibernät med snabbt bredband. Söker regelbundet nya hyresgäster.

Telefon: info@amasten.se
E-post: uthyrningnorr@amasten.se
Hemsida: www.amasten.se


Calle & C:o Fastigheter
Äger 10 bostadsfastigheter med ett stort antal lägenheter för uthyrning i Härnösand. Under förutsättning att du har fast inkomst och goda referenser är det enkelt att få erbjudande om förstahandskontrakt.

Adress: Storgatan 8, 87131 Härnösand
Telefon: 0611-144 44
Hemsida: www.calle-co.se


HK Fastigheter
Med flera lediga lägenheter med möjlighet till omgående inflyttning i Hörnösand har HK Fastigheter stadens största privata bostadsutbud. Söker ständigt nya hyresgäster till ett brett utbud av lägenheter.

Adress: Storgatan 35, 871 30 Härnösand
Telefon: 0611-400 00
E-post: info@hknorr.se
Hemsida: www.hknorr.se


Nordebo
Stort utbud av lediga lägenheter i Härnösand. Nordebo bjuder nya hyresgäster på en gratis månadshyra (kontrollera att detta erbjudande fortfarande gäller innan du skriver kontrakt). Många av de lediga lägenheterna kan fås med omgående inflyttning.

Telefon: 08-410 09 491
E-post: info@nordero.se
Hemsida: www.nordebo.info


Härnöbo
Härnabo är en liten familjeägd hyresvärd som verkligen månar om dig som hyresgäst. Bolaget grundades redan 1971. I Härnösand har man ett mindre lägenhetsutbud.

Telefon: 0611-22 440
E-post: info@harnobo.se
Hemsida: www.harnobo.se


Ponord Fastigheter
Familjeägd hyresvärd med 26 hyresbostäder i Härnösand. Vill du göra en bostadsansökan är du välkommen att ringa för att anmäla ditt intresse. Du kan även lämna din ansökan per e-post.

Telefon: 0611–262 24
E-post: perola@ponord.se
Hemsida: www.ponord.se


Westerlind Fastigheter
Fastighetsägare med ett stort antal kontors- och industrilokaler i Härnösand. I beståndet finns även ett mindre utbud av hyresbostäder. Har du önskemål om att bli hyresgäst hos Westerlind Fastigheter skickar du ett e-mail till hyresvärden och presenterar dig.

Telefon: 010-10 10 805
E-post: mia@westerlindfastigheter.se
Hemsida: www.westerlindfastigheter.se