1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Hässleholm

Bevaka lediga lägenheter i Hässleholm

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Hässleholm samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Hässleholm. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Hässleholms hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Hässlehem
Kommunalt bostadsbolag som erbjuder ett större utbud av hyreslägenheter i Hässleholm. Bostäder kan hyras i vanliga traditionella hyreshus, marklägenheter eller trygghetsboenden. Vakanser publiceras löpande på hyresvärdens hemsida där de även kan sökas.Privata hyresvärdar i Hässleholm


Norén Fastigheter
Privat hyresvärd med ett stort antal lägenheter i Hässleholm. Totala beståndet uppgår till cirka 1 100 lägenheter. För att bli hyresgäst hos Norén Fastigheter behöver du registrera dig i deras bostadskö och söka lediga lägenheter via hyresvärdens hemsida.

Adress: Frykholmsgatan 1, Hässleholm
Telefon: 0451-829 10
E-post: info@norenfastigheter.se
Hemsida: www.norenfastigheter.se


Agnosia Fastigheter
För dig som söker boende i centrala Hässleholm förvaltar Agnosia Fastigheter ett bestånd som omfattar 11 fastigheter. Det är flerfamiljshus med 2-3 våningar där de flesta lägenheter har balkong. En intresseanmälan för att hyra lägenhet kan göras på egna hemsida.

Adress: Västra Hagagatan 3, Hässleholm
Telefon: 0451-106 50
E-post: info@agnosiafastigheter.se
Hemsida: www.agnosiafastigheter.se


Almquist Fastighetsförvaltning
Familjeägt bostadsbolag vars bestånd omfattar 340 lägenheter i Hässleholm och Tyringe. Bostäder finns för de flesta behov; övernattningslägenheter till sexrummare för den stora familjen. Du är välkommen att skicka in intresseanmälan via hyresvärdens hemsida.

Adress: Gjutaregatan 8, Hässleholm
Telefon: 0451-14 558
E-post: info@almquistfastigheter.se
Hemsida: www.almquistfastigheter.se


Capello Fastigheter
Denna privata hyresvärd erbjuder 85 hyreslägenheter i Hässleholm. Samtliga bostäder ligger på promenadavstånd från centrum och består av 1-4 rum och kök. I ett lugnt område på Hånellsgatan förvaltar man ett seniorboende för äldre sökande.

Adress: Stobygatan 14, Hässleholm
Telefon: 0451-492 02
E-post: info@capellofastigheter.se
Hemsida: www.capellofastigheter.se


Dahlblom Fastigheter
I flerfamiljshus och radhus hittas Dahlblom fastighets bestånd i Hässleholm. Radhusen är belägna i utkanten av staden och erbjuder en privat liten trädgård med närhet till skola. Hyresvärdens bestånd omfattar lägenheter upp till femmor.

Adress: Grönängsslingan 10A, Hässleholm
Telefon: 0451-12300
E-post: kontakt@dahlblomfastighetsab.se
Hemsida: www.dahlblomfastighetsab.se


HSB Skåne
I Hässleholm och Bjärnum erbjuder HSB 122 hyreslägenheter. Nordväst om centrum ligger en fastighet vars lägenheter har generös takhöjd och varierande planlösningar. Merparten av beståndet utgörs av tvåor men både större och mindre finns att hyra.

Telefon: 046-210 84 00
E-post: info-skane@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/skane/om-boende/vara-hyresratter/lagenheter-att-hyra-i-hsb-skane/hassleholm


Hovby Fastigheter
I Hässleholm har Hovby Fastigheter närmare 90 hyreslägenheter. De är fördelade mellan Finjagatan, Hassellundsvägen, Kyrkgatan och Pilgatan. Bostadsansökan, som görs på Hovbys hemsida, behöver förnyas varannan månad.

Telefon: 044–20 82 59
E-post: info@hovbyfastigheter.se
Hemsida: www.hovbyfastigheter.se


K-Fastigheter
Privat hyresvärd som producerar och förvaltar bostäder i Hässleholm. Här hittas både lägenheter i större hyreshus och bostäder i markplan med egen uteplats. Just nu byggs nya bostäder i tre områden i Hässleholm. Både blivande och färdiga bostäder söks via hemsidan.

Adress: Bultvägen 7, Hässleholm
Telefon: 010-330 00 69
E-post: info@k-fastigheter.se
Hemsida: www.k-fastigheter.se


LimhamnsHus
LimhamnsHus är en av Hässleholms privata hyresvärdar som erbjuder ett stort utbud av bostäder i kommunen. Beståndet återfinns både i centrala staden och närliggande orter i Hässleholm. En av få hyresvärdar som erbjuder boenden i flerbostadshus, radhus och villor.

Telefon: 040-36 90 30
Hemsida: www.limhamn.com


Skottenborg
På Stallmästaregatan, Logementsvägen och Vallgatan ligger Skottenborgs bestånd i Hässleholm. De förvaltar även ett antal bostäder i Bjärnum. Lägenheterna är i storlek om 1-4 rum och kök. Ansökan om lägenheter kan göras på hyresvärdens webbplats.

Adress: Ängdalavägen 16, Hässleholm
Telefon: 0451-707822
E-post: bodil@skottenborg.se
Hemsida: www.skottenborg.se


Svenska Hus
Svenska Hus hyr ut bostäder inne i Hässleholm och närliggande orter. Förvaltar lägenheter i både flerbostadshus och villor, vilka uppskattas av barnfamiljer. Om du önskar söka en lägenhet hos Svenska Hus behöver du först anmäla dig som bostadssökande hos hyresvärden.

Telefon: 010-603 93 00
E-post: skane@svenskahus.se
Hemsida: www.svenskahus.se