1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Hässleholm

Bevaka lediga lägenheter i Hässleholm

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Hässleholm samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Hässleholm. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Hässleholms hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Hässlehem
Kommunal hyresvärd med stort utbud av lägenheter i Hässleholm. Förvaltar även lägenheter i de närliggande småorterna Bjärnum, Hästveda, Stoby, Sösdala, Tyringe, Vinslöv och Vittsjö. Lägenhetsvakanser visas på hyresvärdens hemsida Hasslehem.sePrivata hyresvärdar i Hässleholm


Norén Fastigheter
Familjeägt fastighetsbolag och största privata hyresvärden i Hässleholm med över 1 100 lägenheter på orten. Man söker just nu flera nya hyresgäster. Ring till bolaget eller lämna en intresseanmälan på deras hemsida om du vill hyra lägenhet.

Adress: Frykholmsgatan 1, 28131 Hässleholm
Telefon: 0451-829 10
E-post: info@norenfastigheter.se
Hemsida: www.norenfastigheter.se


Agnosia Fastigheter
Privat hyresvärd med 250 lägenheter i centrala Hässleholm. Hyresbeståndet håller god standard då lägenheterna fortlöpande genomgått renoveringar. Vid vakanta lägenheter tar Agnosia Fastigheter kontakt med de sökande som lämnat intresseanmälan.

Adress: Västra Hagagatan 3, Hässleholm
Telefon: 0451-106 50
E-post: info@agnosiafastigheter.se
Hemsida: www.agnosiafastigheter.se


Almquist Fastighetsförvaltning
Familjeägd hyresvärd med 350 lägenheter. Din intresseanmälan för att hyra lägenhet lämnar du direkt till Almquist Fastighetsförvaltning. I hyresvärdens bestånd finns lägenheter i storlek från 1 till 5 rum och kök.

Adress: Gjutaregatan 8, 281 51 Hässleholm
Telefon: 0451-14 558
E-post: info@almquistfastigheter.se
Hemsida: www.almquistfastigheter.se


Blocket Förvaltning
Stor privat hyresvärd i Hässleholm med 11 bostadsfastigheter på orten och närmare 100 lägenheter för uthyrning. På deras hemsida kan du fylla i en detaljerad intresseanmälan där du anger vilken typ av lägenhet du letar efter.

Adress: Box 198, 281 22 Hässleholm
Telefon: 0451-125 55
E-post: info@blocketforvaltning.se
Hemsida: www.blocketforvaltning.se


Capello Fastigheter
Privatägd mindre hyresvärd med 70 lägenheter i Hässleholm fördelade mellan ettor till fyror. Hyresvärden har bostadsfastigheter längsmed centrala adresser som Stadshusgatan och Viktoriagatan.

Adress: Vallgatan 1, Hässleholm
Telefon: 0451-492 02
E-post: info@capellofastigheter.se
Hemsida: www.capellofastigheter.se


Dahlblom Fastigheter
Tar emot bostadsansökningar för att hyra lägenhet i Hässleholm, du kan i din ansökan ange om du söker lägenhet från 1 till 4 rum och kök. Har lägenheter på Frykholmsgatan, Grönängsslingan, Götagatan och Lille Mats väg.

Adress: Grönängsslingan 10A, Hässleholm
Telefon: 0451-12300
E-post: kontakt@dahlblomfastighetsab.se
Hemsida: www.dahlblomfastighetsab.se


Göinge Bygg & Fastigheter
I ett naturnära område på Logementsvägen i Hässleholm har privata hyresvärden Göinge Bygg 56 lägenheter. Göinge äger även marklägenheter på flera platser i Hässleholm som lämpar sig väl för barnfamiljer. Om du vill hyra lägenhet skriver du en intresseanmälan på Göinge Byggs hemsida och skickar in per post.

Adress: Kristianstadsväg 26, Hässleholm
Telefon: 0451 -38 38 80
Hemsida: www.goingebygg.se


Hovby Fastigheter
Fastighetsägare med 88 lägenheter i Hässleholm. I beståndet finns marklägenheter med radhuskänsla som lämpar sig väl för barnfamiljer. Hovby Fastigheter tillämpar ingen bostadskö utan väljer fritt ut den sökande som anses mest lämpad som nästa hyresgäst.

Telefon: 044–20 82 59
E-post: info@hovbyfastigheter.se
Hemsida: www.hovbyfastigheter.se


K-Fastigheter
Bostadsbolag som satsar uteslutande på nybyggda fastigheter eller på att renovera till nyskick. Förvaltar lägenheter om 2 till 4 rum på T4-området i Hässleholm.

Adress: Bultvägen 7, Hässleholm
Telefon: 010-330 00 69
E-post: info@k-fastigheter.se
Hemsida: www.k-fastigheter.se