1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Hjo

Alla lediga lägenheter i Hjo

Via vår bostadsförmedling kan du komma i kontakt med 4 av de största hyresvärdarna i Hjo. Ställ dig i bostadskön hos samtliga dessa hyresvärdar om du snabbt vill bli erbjuden hyreslägenhet i Hjo.

Hyresvärdar
Privata hyresvärdar i Hjo


Wennergrens
Wennergrens är den största privata hyresvärden i Hjo med 1 400 lägenheter för uthyrning. Wennergrens har även lägenheter att hyra i Karlsborg, Skövde och Tibro men merparten av hyreshusen är belägna i Hjo. Just nu söker man nya hyresgäster till 10 lediga lägenheter i Hjo, ett par av lägenheterna kan fås med omgående inflyttning.

Adress: Bangatan 13, Hjo
Telefon: 0503-359 90
Hemsida: www.wennergrens.se


Kihlbergsgården Fastigheter
Privata fastighetsägaren Kihlbergsgården har lägenheter för uthyrning på Stora Torget 2 och Bangatan i Hjo. Lägenheterna ligger i vackra och ståndsmässiga hyreshus. Enligt vår senaste information söker man just nu nya hyresgäster till en lägenhet på Bangatan.

Telefon: 0731–80 97 48
E-post: info@kihlbergsgardenfastigheter.se
Hemsida: www.kihlbergsgardenfastigheter.se


Jättadalen Fastigheter
Jättadalen är en av de mindre privata hyresvärderna i Hjo. På Grindstugevägen har man 4 treor om 85 m2. När Jättadalen söker nya hyresgäster lägger man ut de lediga lägenheterna på sin hemsida där alla som vill kan ansöka om att få hyra.

Telefon: 0511-599 80
E-post: info@jattadalen.se
Hemsida: www.jattadalen.se


Nauwa Fastighetsförvaltning
Nauwa äger ett par hyresfastigheter i Hjo och i närliggande orten Blikstorp. Från Blikstorp är det bara 2 mil in till Hjo. I Hjo har man gårdshus och i Blikstorp marklägenheter. Du kan anmäla ditt intresse för att hyra bostad genom att ringa till Nauwa Fastighetsförvaltning.

Telefon: 070-321 26 95
E-post: nauwa@artech.se
Hemsida: www.nauwa.se