1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Hjo

Bevaka lediga lägenheter i Hjo

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Hjo samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Hjo. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Hjos hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.


Privata hyresvärdar i Hjo


Wennergrens
Wennergrens är den största privata hyresvärden i Hjo med 1 400 lägenheter. Wennergrens förvaltar även lägenheter i Karlsborg, Skövde och Tibro men merparten av hyreshusen är belägna i Hjo. Du kan se lägenhetsvakanser på hyresvärdens hemsida.

Adress: Bangatan 13, Hjo
Telefon: 0503-359 90
Hemsida: www.wennergrens.se


Kihlbergsgården Fastigheter
Privata fastighetsägaren Kihlbergsgården har lägenheter för uthyrning på Stora Torget 2 och Bangatan i Hjo. Lägenheterna ligger i vackra och ståndsmässiga hyreshus. Enligt vår senaste information söker man just nu nya hyresgäster till en lägenhet på Bangatan.

Telefon: 0731–80 97 48
E-post: info@kihlbergsgardenfastigheter.se
Hemsida: www.kihlbergsgardenfastigheter.se


Jättadalen Fastigheter
En av Hjos minsta hyresvärdar med 4 marklägenheter på Grindstugevägen. Bostäderna är på 85 kvm och har 3 rum och kök. Området är populärt hos småbarnsfamiljer. Ni kan ställa er i kö genom att lämna en intresseanmälan direkt till Jättadalen Fastigheter.

Telefon: 0511-599 80
E-post: info@jattadalen.se
Hemsida: www.jattadalen.se


Nauwa Fastighetsförvaltning
Nauwa äger ett par hyresfastigheter i Hjo och i närliggande orten Blikstorp. Från Blikstorp är det bara 2 mil in till Hjo. I Hjo har man gårdshus och i Blikstorp marklägenheter. Du kan anmäla ditt intresse för att hyra bostad genom att ringa till Nauwa Fastighetsförvaltning.

Telefon: 070-321 26 95
E-post: nauwa@artech.se
Hemsida: www.nauwa.se