1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Hörby

Bevaka lediga lägenheter i Hörby

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Hörby samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Hörby. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Hörbys hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Hörbybostäder
All uthyrning av lediga lägenheter hos hyresvärden Hörbybostäder sker direkt via deras hemsida. Lediga lägenheter publiceras varje måndag och är sökbara under en vecka. Kontraktet går i regel till den som varit registrerad som bostadssökande längst hos Hörbybostäder.Privata hyresvärdar i Hörby


Boendet
Privat hyresvärd i Hörby med lägenheter på centralt belägna adresser som Kungsgatan. Merparten av bostadsfastigheterna är nybyggda och alla lägenheter har egen tvättmaskin och torktumlare.

Telefon: 0735-411 186
E-post: thomas@boendet.se
Hemsida: www.boendet.se


UMAB
Förvaltar 35 hyresrätter i Hörby fördelade mellan tvåor till fyror. Om du fyller i en intresseanmälan för att hyra bostad så tar hyresvärden kontakt med dig om de får in en lägenhet som passar dina sökkriterier.

Telefon: 0413-24110
E-post: info@umab.se
Hemsida: www.umab.se


Ringsjöns Fastigheter
Förvaltar både hyresrätter samt seniorlägenheter i Hörby. Bostadssökande som fyllt 55 år har möjlighet att göra intresseanmälan för seniorlägenheter. Hyresvärden har ingen bostadskö utan väljer den sökande som anses mest lämpad som blivande hyresgäst.

Telefon: 0734-346664
E-post: info@ringsjons.se
Hemsida: www.ringsjons.se


Hammarstrand Fastigheter
Centralt på Nygatan, nära affärer och kommunikationer, förvaltar Hammarstrands en bostadsfastighet med loftgång. Hyresgästerna har från loftgången utsikt över ett fint grönområde. Som sökande kan du lämna en intresseanmälan för att hyra bostad.

Telefon: 040-91 12 00
E-post: info@hammarstrandfastigheter.se
Hemsida: www.hammarstrandfastigheter.se