1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Hörby

Alla lediga lägenheter i Hörby

I Hörby finns ett stort utbud av lediga lägenheter. Via oss kan du söka bostad hos stadens 5 privata hyresvärdar eller via det kommunala bostadsbolaget Hörbybostäder. Om du skickar en bostadsansökan till samtliga hyresvärdar i Hörby har du en god chans att snabbt bli erbjuden en lägenhet.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar


Hörbybostäder
All uthyrning av lediga lägenheter hos hyresvärden Hörbybostäder sker direkt över nätet. Som registrerad bostadssökande kan du få e-mail när vakanta lägenheter som passar dig kommer in. Lediga lägenheter publiceras varje måndag och är sökbara under en vecka. Kontraktet går i regel till den som varit registrerad som bostadssökande längst, men i särskilda fall kan vissa sökande komma att erbjudas förtur.Privata hyresvärdar i Hörby


Boendet
Privat hyresvärd i Hörby med lägenheter på centralt belägna adresser som Kungsgatan. Merparten av bostadsfastigheterna är nybyggda och alla lägenheter har egen tvättmaskin och torktumlare.

Telefon: 0735-411 186
E-post: thomas@boendet.se
Hemsida: www.boendet.se


UMAB
Förvaltar 35 hyresrätter i Hörby fördelade mellan tvåor till fyror. Om du fyller i en intresseanmälan för att hyra bostad så tar hyresvärden kontakt med dig om de får in en lägenhet som passar dina sökkriterier.

Telefon: 0413-24110
E-post: info@umab.se
Hemsida: www.umab.se


Ringsjöns Fastigheter
Förvaltar både hyresrätter samt seniorlägenheter i Hörby. Bostadssökande som fyllt 55 år har möjlighet att göra intresseanmälan för seniorlägenheter. Hyresvärden har ingen bostadskö utan väljer den sökande som anses mest lämpad som blivande hyresgäst.

Telefon: 0734-346664
E-post: info@ringsjons.se
Hemsida: www.ringsjons.se


Hammarstrand Fastigheter
Centralt på Nygatan, nära affärer och kommunikationer, förvaltar Hammarstrands en bostadsfastighet med loftgång. Hyresgästerna har från loftgången utsikt över ett fint grönområde. Som sökande kan du lämna en intresseanmälan för att hyra bostad.

Telefon: 040-91 12 00
E-post: info@hammarstrandfastigheter.se
Hemsida: www.hammarstrandfastigheter.se