1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Hörby

Alla lediga lägenheter i Hörby

I Hörby finns ett stort utbud av lediga lägenheter. Via oss kan du söka bostad hos stadens 5 privata hyresvärdar eller via det kommunala bostadsbolaget Hörbybostäder. Om du skickar en bostadsansökan till samtliga hyresvärdar i Hörby har du en god chans att snabbt bli erbjuden en lägenhet.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.

Hyresvärdar


Hörbybostäder
Kommunal hyresvärd i Hörby med lägenheter på flera centrala adresser på orten. Du behöver registrera dig på Hörbybostäders hemsida för att se utbudet av lediga lägenheter. För att få hyra lägenhet måste du vara myndig, ha en fast inkomst och sakna anmärkningar. Utöver tätorten Hörby kan man även erbjuda marklägenheter med villakänsla i de närliggande orterna Askeröd, Ludvigsborg, Lyby, Södra Rörum, Önneköp och Östra Sallerup.Privata hyresvärdar i Hörby


Boendet
Stor privat hyresvärd i Hörby med lägenheter centralt på bland annat Kristianstadsvägen, Kungsgatan, Möllegatan och Slottsgatan. Bolaget ser gärna att du som söker bostad tar kontakt med dem via intresseformuläret på deras hemsida.

Telefon: 0415 - 44 111
E-post: thomas@boendet.se
Hemsida: www.boendet.se


UMAB
Privat fastighetsägare med totalt 155 lägenheter. Utöver Hörby har man lägenheter för uthyrning i Höör, Eslöv och Tyringe.

Adress: Storgatan 13, 243 30 Höör
Telefon: 0413-24110
Hemsida: www.umab.se


Ringsjöns Fastigheter
Lägenheter om 2-4 rum och kök på Storgatan, Lundegårdsgatan och Råbygatan i Hörby. Har även marklägenheter i Önneköp. Söker en ny hyresgäst till en ledig trea i Hörby.

Telefon: 0734-346664
E-post: info@ringsjons.se
Hemsida: www.ringsjons.se


Hammarstrand Fastigheter
Kan erbjuda en bostadsfastighet med många lägenheter i centrala läge i Hörby. Just nu söker man en ny hyregäst till en ledig lägenhet på andra våningen.

Telefon: 040-91 12 00
E-post: info@hammarstrandfastigheter.se
Hemsida: www.hammarstrandfastigheter.se


Ängdala Fastighetsförvaltning
Privatägt fastighetsbolag med ett mindre utbud av hyreslägenheter på ett par adresser i Hörby. Enligt uppgift har man 2 lediga lägenheter som man söker nya hyresgäster till. Skicka ett e-mail om du vill hyra bostad.

E-post: info@angdala.se
Hemsida: www.angdala.se