1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Hörby

Sök lediga lägenheter i Hörby

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Hörby. Du kan fritt söka bland de 15 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill söka bostad hos. Vi listar både första- och andrahandskontrakt. Via oss ser du utbudet av lediga bostäder från flera kommunala och privata hyresvärdar i Hörby.

Lediga lägenheter


15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons gratis

2 pensionister söker lägenhet då vi hålar på att sälja villaen
Sökes: Förstahand | 65 m2 | Maxhyra 7000 kr

Hyresvärdar

Hörbybostäder
Kommunalt bostadsbolag i Hörby som erbjuder attraktiva och trygga bostäder i kommunen. Man har bostäder centralt i Hörby men även ute på landsbygden. Vakanta bostäder förmedlas via Boplats Syd (www.boplatssyd.se).Privata hyresvärdar i Hörby


Boendet
Boendet har i Hörby hyresrätter på flera adresser. De flesta fastigheterna är nybyggda och håller en hög standard. Tvättmaskin och torktumlare finna i samtliga lägenheter. Både marklägenheter och etagelägenheter finns i beståndet.

Telefon: 0735-411 186
E-post: thomas@boendet.se
Hemsida: www.boendet.se


UMAB
På Prostgatan och Nygatan förvaltar den privata hyresvärden UMAB totalt 35 hyresrätter. Merparten av lägenheterna är tvår och treor, men även en fyra och 1,5 RoK finns. Intresseanmälan fylls i på hyresvärdens hemsida och de kontaktar sedan dig när en matchande vakant finnes.

Telefon: 0413-24110
E-post: info@umab.se
Hemsida: www.umab.se


Ringsjöns Fastigheter
Förvaltar ett större antal bostäder för hyresgäster som fyllt 55 år. Dessa är vanligen i markplan med egen uteplats och hög standard. I beståndet finns även en äldre fastigheter innehållandes vanliga lägenheter i storlek om 2, 6 och 7 rum och kök.

Telefon: 0734-346664
E-post: info@ringsjons.se
Hemsida: www.ringsjons.se


Hammarstrand Fastigheter
Hammarstrand Fastigheter är en mindre privat hyresvärd som har hyresrätter i centrala Hörby på Nygatan. Läget ger hyresgäster närhet till restauranger, service och butiker. På baksidan av byggnaden finns loftgång med överblick av grönområde.

Telefon: 040-91 12 00
E-post: info@hammarstrandfastigheter.se
Hemsida: www.hammarstrandfastigheter.se


Leny Fastighet
På flera centrala adresser i Hörby förvaltar Leny Fastighet hyresrätter. Lägenheterna är 1-4 RoK och belägna i flerfamiljshus. I några av fastigheterna finns även lokaler för uthyrning. Merparten av lägenheterna har balkong eller uteplats.

Telefon: 0416-192 90
E-post: info@leny.se
Hemsida: www.leny.se


SBF
SBF är en privat hyresvärd med bestånd i Hörby. Intresseanmälan görs via deras hemsida och du kommer få ett mail när en lägenhet som matchar dina kriterier är vakant. Det finns även möjlighet att hyra parkeringsplats, vilka det är separat kö till.

Telefon: 0415-300 696
E-post: anna.samvik@sbfboservice.se
Hemsida: www.sbfboservice.se


Höörfasaden
Höörfasaden är en av flera privata hyresvärdar i Hörby. På Nya Torg förvaltar de ettor, medan de på Kristianstadsvägen och Slagtoftavägen tillhandahåller 2-4 RoK. Intresseanmälan fylls i på deras hemsida och behöver uppdateras varje kvartal.

Telefon: 046-19 04 40
E-post: info@hoorfasaden.se
Hemsida: www.hoorfasaden.se