1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Hörby

Alla lediga lägenheter i Hörby

I Hörby finns ett stort utbud av lediga lägenheter. Via oss kan du söka bostad hos stadens 5 privata hyresvärdar eller via det kommunala bostadsbolaget Hörbybostäder. Om du skickar en bostadsansökan till samtliga hyresvärdar i Hörby har du en god chans att snabbt bli erbjuden en lägenhet.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.

Önskar hyra


Visar 2 av 2 | Lägg in din egen annons

Butiksanställd söker i/runt Hörby.
Sökes: Förstahand | 50 m2 | Maxhyra 5000 kr

Student söker akut bostad
Sökes: Första- & andrahand | 70 m2 | Maxhyra 7000 kr

Hyresvärdar


Hörbybostäder
All uthyrning av lediga lägenheter hos hyresvärden Hörbybostäder sker direkt över nätet. Som registrerad bostadssökande kan du få e-mail när vakanta lägenheter som passar dig kommer in. Lediga lägenheter publiceras varje måndag och är sökbara under en vecka. Kontraktet går i regel till den som varit registrerad som bostadssökande längst, men i särskilda fall kan vissa sökande komma att erbjudas förtur.Privata hyresvärdar i Hörby


Boendet
Stor privat hyresvärd i Hörby med lägenheter centralt på bland annat Kristianstadsvägen, Kungsgatan, Möllegatan och Slottsgatan. Bolaget ser gärna att du som söker bostad tar kontakt med dem via intresseformuläret på deras hemsida.

Telefon: 0415 - 44 111
E-post: thomas@boendet.se
Hemsida: www.boendet.se


UMAB
Privat fastighetsägare med totalt 155 lägenheter. Utöver Hörby har man lägenheter för uthyrning i Höör, Eslöv och Tyringe.

Adress: Storgatan 13, 243 30 Höör
Telefon: 0413-24110
Hemsida: www.umab.se


Ringsjöns Fastigheter
Lägenheter om 2-4 rum och kök på Storgatan, Lundegårdsgatan och Råbygatan i Hörby. Har även marklägenheter i Önneköp. Söker en ny hyresgäst till en ledig trea i Hörby.

Telefon: 0734-346664
E-post: info@ringsjons.se
Hemsida: www.ringsjons.se


Hammarstrand Fastigheter
Kan erbjuda en bostadsfastighet med många lägenheter i centrala läge i Hörby. Just nu söker man en ny hyregäst till en ledig lägenhet på andra våningen.

Telefon: 040-91 12 00
E-post: info@hammarstrandfastigheter.se
Hemsida: www.hammarstrandfastigheter.se


Ängdala Fastighetsförvaltning
Privatägt fastighetsbolag med ett mindre utbud av hyreslägenheter på ett par adresser i Hörby. Enligt uppgift har man 2 lediga lägenheter som man söker nya hyresgäster till. Skicka ett e-mail om du vill hyra bostad.

E-post: info@angdala.se
Hemsida: www.angdala.se