1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Hultsfred

Sök lediga lägenheter i Hultsfred

I Hultsfred hittar du som söker nytt boende 2 lediga lägenheter i vår lägenhetslista. Via oss når du 4 privata hyresvärdar, den kommunala hyresvärden samt bostadsförmedlingen i Hultsfred. Vår ambition är att alla som söker boende i Hultsfred omgående skall kunna få ett erbjudande om att hyra lägenhet.


Andrahand


Starta bevakning av nya lediga lägenheterHyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.

Hyresvärdar


Hultsfreds Bostäder
Kommunal hyresvärd och Hultsfreds största fastighetsägare med 1 677 lägenheter för uthyrning. I Hultsfred finns just nu lediga lägenheter att hyra. Hultsfred Bostäder kan även erbjuda studentbostäder och möblerade lägenheter för uthyrning.Privata hyresvärdar i Hultsfred


Rapido Fastigheter
En av Hultsfreds större privata fastighetsägare. I centrum förvaltar man 64 lägenheter för uthyrning till allmänheten. Samtliga lägenheter uthyres med förstahandskontrakt. Just nu söker man ett par nya hyresgäster till lediga lägenheter.

Telefon: 031-31 34 347
E-post: uthyrning@rapidofastigheter.se
Hemsida: www.rapidofastigheter.se


Stångå Konsult
Familjeägd hyresvärd med fokus på Kalmar och Småland. I Hultsfred kan du nästan alltid räkna med att man har ett stort utbud av lediga lägenheter att välja mellan. Vid vår senaste kontroll sökte man efter 6 nya hyresgäster i Hultsfred.


Telefon: 0480-226 61
E-post: asa@stangakonsult.se
Hemsida: www.stangakonsult.se


Gustafssons bostäder
Familjeägt fastighetsbolag som i Hultsfred förvaltar 16 lägenheter på Aspedalsgatan för uthyrning. På Gustafssons Bostäders hemsida finns ett intresseformulär som du kan fylla i om du är intresserad av att hyra lägenhet.

Telefon: 011-18 12 62
E-post: lasse@gustafssonsbostader.se
Hemsida: www.gustafssonsbostader.se


VBO Fastigheter
Privat fastighetsbolag som förvaltar ett hundratal hyreslägenheter i Hultsfred och Vimmerby. I Hultsfred har man 8 bostadsfastigheter med upp till 10 lägenheter i varje fastighet. Lägenheter finns i storlek från 1 till 5 RoK.

Telefon: 0492-146 40
E-post: petra@vbo.se
Hemsida: www.vbo.se


Hultsfredbo
Bostadsportal där nio mindre privata hyresvärdar i Hultsfred lägger ut sina lediga lägenheter. Hos Hultsfredbo finns nästan alltid annonser ute där fastighetsägare söker nya hyresgäster till lediga lägenheter i Hultsfred.

Hemsida: www.hultsfredbo.com