1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Hultsfred

Bevaka lediga lägenheter i Hultsfred

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Hultsfred samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Hultsfred. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Hultsfreds hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Hultsfreds Bostäder
Hultsfreds Bostäder ägs av kommunen och är med över 1 600 lägenheter den största hyresvärden i kommunen. Bostäderna är fördelade mellan Hultsfred centralort och fyra mindre närliggande orter. Nu hittas vakanta lägenheter på hyresvärdens hemsida.Privata hyresvärdar i Hultsfred


Gustafssons bostäder
På Aspedalsgatan förvaltar det familjeägda bostadsbolaget hyreslägenheter i Hultsfred. För att visa att du söker en lägenhet är du välkommen att maila en intresseanmälan där du uppger dina person- och kontaktuppgifter med önskemål på ditt blivande boende.

Telefon: 011-18 12 62
E-post: christine@gustafssonsbostader.se
Hemsida: www.gustafssonsbostader.se


VBO Fastigheter
VBO äger 12 fastigheter med lägenheter i Hultsfred. Bostäderna är belägna i centrala orten och strax utanför. Beståndet omfattar både flerfamiljshus och större hyreshus på orten. Den som önskar bli hyresgäst hos VBO behöver registrera sig som bostadssökande hos dem.

Telefon: 0492-56 66 40
E-post: info@vbo.se
Hemsida: www.vbo.se


Hultsfredbo
Hultsfredbo är en portal som listar lediga lägenheter hos ett antal hyresvärdar i Hultsfred. På bostadsportalen kan du se vakanta lägenheter och kontaktuppgifter till aktuell hyresvärd.

Hemsida: www.hultsfredbo.com


Regenten Fastighet
Förvaltar bostäder på mindre orter nära naturen. I Hultsfred har man bostäder både centralt på orten och i närliggande orter Vena och Virserum. De centrala lägenheterna håller hög standard och är utrustade med tvättmaskin samt torkrumlare.

Telefon: 070-374 70 88
E-post: info@regenten.se
Hemsida: www.regenten.se