1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Hultsfred

Bevaka lediga lägenheter i Hultsfred

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Hultsfred samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Hultsfred. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Hultsfreds hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Hultsfreds Bostäder
Kommunala bostadsbolaget Hultfreds Bostäder förvaltar över 1600 hyresrätter. I beståndet finns även studentboenden som kan ansökas av dig som är antagen till Campus Hultsfred. På hyresvärdens hemsida hittar du lediga lägenheter.Privata hyresvärdar i Hultsfred


Rapido Fastigheter
En av Hultsfreds större privata fastighetsägare. I centrum förvaltar man 64 lägenheter för uthyrning till allmänheten. Samtliga lägenheter uthyres med förstahandskontrakt. Just nu söker man ett par nya hyresgäster till lediga lägenheter.

Telefon: 031-31 34 347
E-post: uthyrning@rapidofastigheter.se
Hemsida: www.rapidofastigheter.se


Gustafssons bostäder
Familjeägt fastighetsbolag som i Hultsfred förvaltar 16 lägenheter på Aspedalsgatan för uthyrning. På Gustafssons Bostäders hemsida finns ett intresseformulär som du kan fylla i om du är intresserad av att hyra lägenhet.

Telefon: 070-323 46 02
E-post: christine@gustafssonsbostader.se
Hemsida: www.gustafssonsbostader.se


VBO Fastigheter
Privat fastighetsbolag som förvaltar ett hundratal hyreslägenheter i Hultsfred och Vimmerby. I Hultsfred har man 8 bostadsfastigheter med upp till 10 lägenheter i varje fastighet. Lägenheter finns i storlek från 1 till 5 RoK.

Telefon: 0492-56 66 40
E-post: info@vbo.se
Hemsida: www.vbo.se


Hultsfredbo
Bostadsportal där nio mindre privata hyresvärdar i Hultsfred lägger ut sina lediga lägenheter. Hos Hultsfredbo finns nästan alltid annonser ute där fastighetsägare söker nya hyresgäster till lediga lägenheter i Hultsfred.

Hemsida: www.hultsfredbo.com


Regenten Fastighet
Hyresvärd med lägenheter i trähus med känsla av att bo i en villa. Förvaltar tvåor och treor med egen gräsmatta utanför dörren. Från fastigheterna är det promenadavstånd till Hultsfreds resecentrum.

Telefon: 070-374 70 88
E-post: info@regenten.se
Hemsida: www.regenten.se