1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Hultsfred

Sök lediga lägenheter i Hultsfred

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Hultsfred. Du kan fritt söka bland de 4 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill söka bostad hos. Vi listar främst förstahandskontrakt. Via oss kan du se lediga bostäder från flera hyresvärdar i Hultsfred.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Hultsfreds Bostäder
Hultsfreds Bostäder ägs av kommunen och är med över 1 600 lägenheter den största hyresvärden i kommunen. Bostäderna är fördelade mellan Hultsfred centralort och fyra mindre närliggande orter. Nu hittas vakanta lägenheter på hyresvärdens hemsida.Privata hyresvärdar i Hultsfred


Gustafssons bostäder
På Aspedalsgatan förvaltar det familjeägda bostadsbolaget hyreslägenheter i Hultsfred. För att visa att du söker en lägenhet är du välkommen att maila en intresseanmälan där du uppger dina person- och kontaktuppgifter med önskemål på ditt blivande boende.

Telefon: 011-18 12 62
E-post: christine@gustafssonsbostader.se
Hemsida: www.gustafssonsbostader.se


VBO Fastigheter
VBO äger 12 fastigheter med lägenheter i Hultsfred. Bostäderna är belägna i centrala orten och strax utanför. Beståndet omfattar både flerfamiljshus och större hyreshus på orten. Den som önskar bli hyresgäst hos VBO behöver registrera sig som bostadssökande hos dem.

Telefon: 0492-56 66 40
E-post: info@vbo.se
Hemsida: www.vbo.se


Hultsfredbo
Hultsfredbo är en portal som listar lediga lägenheter hos ett antal hyresvärdar i Hultsfred. På bostadsportalen kan du se vakanta lägenheter och kontaktuppgifter till aktuell hyresvärd.

Hemsida: www.hultsfredbo.com


Regenten Fastighet
Förvaltar bostäder på mindre orter nära naturen. I Hultsfred har man bostäder både centralt på orten och i närliggande orter Vena och Virserum. De centrala lägenheterna håller hög standard och är utrustade med tvättmaskin samt torkrumlare.

Telefon: 070-374 70 88
E-post: info@regenten.se
Hemsida: www.regenten.se