1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Hultsfred

Sök lediga lägenheter i Hultsfred

I Hultsfred hittar du som söker nytt boende 16 lediga lägenheter i vår lägenhetslista. Via oss når du 4 privata hyresvärdar, den kommunala hyresvärden samt bostadsförmedlingen i Hultsfred. Vår ambition är att alla som söker boende i Hultsfred omgående skall kunna få ett erbjudande om att hyra lägenhet.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar


Hultsfreds Bostäder
Registrera dig hos Hultsfred Bostäder så får du tillgång till ett stort utbud av hyresrätter i Hultsfred. Studenter har gratis hyra under sommaren. Som hyresgäst hos Hultsfreds Bostäder har du möjlighet att hyra möblerade lägenheter till långväga gäster.Privata hyresvärdar i Hultsfred


Rapido Fastigheter
En av Hultsfreds större privata fastighetsägare. I centrum förvaltar man 64 lägenheter för uthyrning till allmänheten. Samtliga lägenheter uthyres med förstahandskontrakt. Just nu söker man ett par nya hyresgäster till lediga lägenheter.

Telefon: 031-31 34 347
E-post: uthyrning@rapidofastigheter.se
Hemsida: www.rapidofastigheter.se


Gustafssons bostäder
Familjeägt fastighetsbolag som i Hultsfred förvaltar 16 lägenheter på Aspedalsgatan för uthyrning. På Gustafssons Bostäders hemsida finns ett intresseformulär som du kan fylla i om du är intresserad av att hyra lägenhet.

Telefon: 070-323 46 02
E-post: christine@gustafssonsbostader.se
Hemsida: www.gustafssonsbostader.se


VBO Fastigheter
Privat fastighetsbolag som förvaltar ett hundratal hyreslägenheter i Hultsfred och Vimmerby. I Hultsfred har man 8 bostadsfastigheter med upp till 10 lägenheter i varje fastighet. Lägenheter finns i storlek från 1 till 5 RoK.

Telefon: 0492-56 66 40
E-post: info@vbo.se
Hemsida: www.vbo.se


Hultsfredbo
Bostadsportal där nio mindre privata hyresvärdar i Hultsfred lägger ut sina lediga lägenheter. Hos Hultsfredbo finns nästan alltid annonser ute där fastighetsägare söker nya hyresgäster till lediga lägenheter i Hultsfred.

Hemsida: www.hultsfredbo.com


Regenten Fastighet
Hyresvärd med lägenheter i trähus med känsla av att bo i en villa. Kan erbjuda tvåor och treor med egen gräsmatta utanför dörren. Från fastigheterna är det promenadavstånd till Hultsfreds resecentrum.

Telefon: 070-374 70 88
E-post: info@regenten.se
Hemsida: www.regenten.se