1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Hultsfred

Bevaka lediga lägenheter i Hultsfred

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Hultsfred samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Hultsfred. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Hultsfreds hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Hultsfreds Bostäder
Kommunala bostadsbolaget Hultfreds Bostäder förvaltar över 1600 hyresrätter. I beståndet finns även studentboenden som kan ansökas av dig som är antagen till Campus Hultsfred. På hyresvärdens hemsida hittar du lediga lägenheter.Privata hyresvärdar i Hultsfred


Gustafssons bostäder
Familjeägt fastighetsbolag som i Hultsfred förvaltar 16 lägenheter på Aspedalsgatan för uthyrning. På Gustafssons Bostäders hemsida finns ett intresseformulär som du kan fylla i om du är intresserad av att hyra lägenhet.

Telefon: 011-18 12 62
E-post: christine@gustafssonsbostader.se
Hemsida: www.gustafssonsbostader.se


VBO Fastigheter
VBO äger 12 fastigheter med lägenheter i Hultsfred. Bostäderna är belägna i centrala orten och strax utanför. Beståndet omfattar både flerfamiljshus och större hyreshus på orten. Den som önskar bli hyresgäst hos VBO behöver registrera sig som bostadssökande hos dem.

Telefon: 0492-56 66 40
E-post: info@vbo.se
Hemsida: www.vbo.se


Hultsfredbo
Hultsfredbo är en portal som listar lediga lägenheter hos ett antal hyresvärdar i Hultsfred. På bostadsportalen kan du se vakanta lägenheter och kontaktuppgifter till aktuell hyresvärd.

Hemsida: www.hultsfredbo.com


Regenten Fastighet
Hyresvärd med lägenheter i trähus med känsla av att bo i en villa. Förvaltar tvåor och treor med egen gräsmatta utanför dörren. Från fastigheterna är det promenadavstånd till Hultsfreds resecentrum.

Telefon: 070-374 70 88
E-post: info@regenten.se
Hemsida: www.regenten.se