1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Kalmar

Alla lediga lägenheter i Kalmar

Hos oss hittar du alla lediga lägenheter i Kalmar. Vi har registrerat alla lediga lägenheter hos de större hyresvärdarna i Kalmar. Via oss kan du även ställa dig i bostadskö / skicka intresseanmälningar för att hyra bostad till samtliga privata hyresvärdar i Kalmar.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.


Önskar hyra


Visar 2 av 2 | Lägg in din egen annons

Student söker boende i Kalmar
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 6000 kr

Skötsam student söker boende
Sökes: Förstahand | Maxhyra 5000 kr

Hyresvärdar


Kalmarhem
Kalmarhem ägs av Kalmar kommun är med sina 4 700 lägenheter för uthyrning ortens allra största hyresvärd och en bra startpunkt för dig som vill hyra bostad. Via oss kan du se Kalmarhems alla lediga lägenheter och skicka ansökningar på de lägenheter som du vill hyra.

Rikshem
I centrala Kalmar på Unionsgatan i stadsdelen Malmen har Rikshem 50 hyresrätter. Hyresrätterna är 1 till 4-rumslägenheter. Lediga lägenheter förmedlas via Rikshems bostadskö. Man kan även erjuda lägenheter i de närliggande orterna Lindsdal och Smedby.

CA Fastigheter Kalmar
Privata fastighetsbolaget CA Fastigheter grundades i Kalmar och har än idag fokus på lägenhetsuthyrning på orten. Bostadsbeståndet uppgår idag till 260 000 kvm. CA Fastigheter söker just nu nya hyresgäster till lediga lägenheter.Fler privata hyresvärdar i Kalmar


FJ Fastighet
Liten privatägd hyresvärd med bara 3 bostadsfastigheter i det egna beståndet. På Kaggensgatan har man en fastighet med 16 lägenheter för uthyrning. FJ Fastighet kan även erbjuda lägenheter att hyra på Erik Dahlbergs väg och Villagatan.

Besöksadress Kaggensgatan 30, Kalmar
Telefon 0480-42 24 20
Hemsida www.fjfastighet.se


Wollinska Stiftelsen
Wollinska Stiftelsen förvaltar i huvudsak tvårumslägenheter i Kalmar och riktar sig till dig som är äldre än 65 år och i behov av en hyreslägenhet med särskilt låg hyra. Totalt har Wollinska Stiftelsen 264 lägenheter som man hyr ut till senior med låga hyror.

Postadress Ståthållaregatan 3G, Kalmar
E-post angelica.selen@wollinska.se
Telefon 0480-362 363
Hemsida www.wollinska.se


Incita AB
Incita är en av Kalmars större hyresvärdar med över 100 lägenheter och bostadsfastigheter på över 14 centrala adresser. Skicka en bostadsansökan via e-mail och ange i vilken stadsdel av Kalmar som du vill hyra lägenhet i.

Besöksadress Norravägen 37, Kalmar
E-post info@incita.se
Telefon 0480-51600
Hemsida www.incita.se


Agona
Agona är ett privatägt fastighetsbolag som i Kalmar kan erbjuda hyreslägenheter i följande stadsdelar: Kvarnholmen, Malmen, Söder och på Ängö. Om du vil hyra bostad fyller du i ett ansökningsformulär där du berättar kort om dig själv.

Besöksadress Verkstadsgatan 40, Kalmar
E-post info@agona.se
Telefon 0480 - 100 79
Hemsida www.agona.se


LW Fastigheter
LW Fastigheter är en hyresvärd med fokus helt på Kalmar. Gör en intresseanmälan för att hyra bostad så hör man av sig till dig om det kommer in en lägenhet som matchar dina önskemål. Fyll gärna i information om din medsökande om ni är fler än en som skall bo i lägenheten.

Besöksadress Norra Långgatan 32, Kalmar
E-post info@lwfastigheter.com
Telefon 0480-216 16
Hemsida www.lwfastigheter.com


Molins Förvaltning
Molins förvaltar över 200 lägenheter i de centrala delarna av Kalmar. Man har fastigheter på 14 adresser i Kalmar, bland annat populära Linnégatan, Nygatan och Gripgatan. Fyll i en intresseanmälan om du vill hyra bostad. Din ansökan är giltig under 3 månader.

Besöksadress Norra Långgatan 35, Kalmar
E-post info@molinkalmar.se
Telefon 070-249 35 35
Hemsida www.molinkalmar.se


Svenska Bostadsfonden (SBF)
Svenska Bostadsfonden är en stor hyresvärd på många medelstora orter runt om i Sverige. I Kalmar har man lägenheter på centrala adresser som Larmgatan, Storgatan och Drottning Kristinas väg. Man hyr även ut lägenheter i Kalmars ytterområden som Rinkabyholm.

Besöksadress Fiskaregatan 44B, Kalmar
E-post info@svenskabostadsfonden.se
Telefon 08 667 10 50
Hemsida www.sbfbostad.se


Topax
I Kalmar kan fastighetsbolaget Topax erbjuda lägenheter för uthyrning på följande adresser: Bergauddsvägen, Kaggensgatan, Krokusvägen, Snödroppsvägen och Talgoxevägen. Många av lägenheterna är marklägenheter med en liten tomt utanför dörren.

Besöksadress Stationshuset, Kalmar
E-post helena.bexell@topax.se
Telefon 0480-49 04 95
Hemsida www.topax.se


Wollins Förvaltning
Hyresvärden Wollin har både lägenheter och kontorslokaler för uthyrning i Kalmar. Om du är intresserad av att hyra lägenhet i Kalmar kan du lämna en intresseanmälan. Din ansökan förbinder dig inte till något men möjliggör för dig att få erbjudande om bostadskontrakt.

Besöksadress Fiskaregatan 12, Kalmar
E-post anita@wollinforvaltning.se
Telefon 0480-590 95
Hemsida www.wollinforvaltning.se