1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Kalmar

Bevaka lediga lägenheter i Kalmar

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Kalmar samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Kalmar. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Ensamstående skötsam, rök och husdjursfri kvinna
Sökes: Förstahand | 60 m2 | Maxhyra 7000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Kalmars hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Kalmarhem
Kalmarhem förvaltar runt 5 000 hyreslägenheter i kommunen, 1 000 av dessa är endast tillgängliga för studenter på orten. Majoriteten av lägenhetsbeståndet är beläget i Kalmar men hyresvärden har även bostäder i närliggande tätorter.

Rikshem
I de centrala stadsdelarna Kvarnholmen och Malmen förvaltar Rikshem ett hundratal hyreslägenheter. Rikshem har även ett stort bestånd av hyresrätter i ytterområdena i Kalmar. Lägenhetsvakanser läggs ut och ansöks via Rikshems webbuthyrning.Fler privata hyresvärdar i Kalmar


Agona
Agona förvaltar hyreslägenheter och lokaler i Kalmar, Nybro och Borgholm. Större delen av lägenhetsbeståndet återfinns i Kvarnholmen och Malmen i Kalmar, här hittas runt 200 bostäder för uthyrning. Båda områdena ligger centralt och ger ett gott utgångsläge i staden.

Adress: Verkstadsgatan 40, Kalmar
Telefon: 0480-100 79
E-post: info@agona.se
Hemsida: www.agona.se


CA Fastigheter
Stor privat hyresvärd med lägenheter på flera orter runt om i Sverige bland annat Kalmar. Just nu genomgår flera av bostadsfastigheterna större renoveringar för att höja boendestandarden. Vill du hyra lägenhet kan du skapa ett sökandekonto hos CA Fastigheter.

Adress: Skeppsbrogatan 49, Kalmar
Telefon: 0480-574 00
E-post: kalmar@cafastigheter.se
Hemsida: www.cafastigheter.se


EA Fastigheter
Hos EA Fastigheter finns ingen bostadskö utan hyresvärden väljer själv ut den sökande som anses mest lämpad som ny hyresgäst. Skicka en kort ansökan per e-mail så kontaktar EA Fastigheter dig om man får in ett ledigt objekt som stämmer in på din ansökan.

Adress: Fornandergatan 2, Kalmar
Telefon: 0733-18 90 40
E-post: emelie@eafastigheter.se
Hemsida: www.eafastigheter.se


FJ Fastighet
Förvaltar sammanlagt 3 bostadsfastigheter om 27 lägenheter i Kalmar. Förvaltar hyresrätter på Stömgatan, Erik Dahlbergs väg samt Villagatan. Vill du hyra fyller du i en intresseanmälan där du anger önskat antal rum i din nya lägenhet, du kan också ange eventuell medsökande.

Adress: Kaggensgatan 30, Kalmar
Telefon: 0480-42 24 20
E-post: info@fjfastighet.se
Hemsida: www.fjfastighet.se


GBJ Bygg
I Kalmar bygger GBJ Bygg ny hyresrätter på tre områden. De första beräknas stå klara till sommaren 2020. Lägenheterna som byggs har 1-3 rum och kök med hög boendestandard. Intresseanmälningar tas emot på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 070-316 90 41
E-post: johan.bursell@gbjbygg.se
Hemsida: www.gbjbygg.se


Glebes Fastigheter
Glebes är ett av de större privata fastighetsbolagen i Kalmar. Registrerade bostadssökande kan se lediga lägenheter och skapa en sökandeprofil. Utifrån din sökandeprofil får du via e-post prenumerationer på vakanta lägenheter.

Adress: Skeppsbron 9, Kalmar
Telefon: 0480-44 44 90
E-post: krister@glebe.se
Hemsida: www.glebe.se


HSB Sydost
HSB har ett eget fastighetsbestånd i Kalmar som uppgår till 380 hyreslägenheter. Har även externa fastighetsuppdrag där man bland annat sköter uthyrning för ett antal lägenheter. Medlemmar och bosparare i HSB har förtur till lägenheter som ägs av HSB.

Adress: Verkstadsgatan 38 B, Kalmar
Telefon: 010-451 30 00
E-post: kundtjanst.sydost@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/sydost/vara-hyresratter/kalmar


LW Fastigheter
Privat hyresvärd med hyreslägenheter i centrala Kalmar med omnejd. I beståndet finns hyresrätter från 1 till 5 RoK. LW Fastigheter planerar även för nyproduktion av moderna hyreslägenheter mitt i centrum med utsikt över Fredriksskansparken och vackra Malmfjärden.

Adress: Skeppsbrogatan 47, Kalmar
Telefon: 0480-216 16
E-post: info@lwfastigheter.com
Hemsida: www.lwfastigheter.com


Molins Förvaltning
Fastighetsförvaltaren Molin har i Kalmar 200 hyreslägenheter fördelade mellan stadsdelarna Kvarnholmen, Malmen och Ängö. Samtliga lägenheter ligger inom gångavstånd till stadskärnan. Du som är student har även möjlighet att ansöka om studentrum.

Adress: Norra Långgatan 35, Kalmar
Telefon: 070-249 35 35
E-post: info@molinkalmar.se
Hemsida: www.molinkalmar.se


Stångåkonsult
Familjeägd fastighetsförvaltare med 1000 hyresrätter. Merparten av lägenheterna ligger i och runtom Kalmar. Stångåkonsult tar gärna emot spontana bostadsansökningar. Vill du hyra lägenhet kan du skicka in en kortare ansökan per e-mail.

Adress: Västra Sjögatan 17, Kalmar
Telefon: 0480-226 61
E-post: info@stangakonsult.se
Hemsida: www.stangakonsult.se


Svenska Bostadsfonden (SBF)
I stadsdelen Berga i Kalmar förvaltar Svenska Bostadsfonden totalrenoverade hyresbostäder med mycket hög kvalitet. Lägenheterna har helt nya kök, helkaklade badrum och nyinlagda golv. Hos SBF hyr du lägenheter med standard likvärdig den i en bostadsrätt.

Telefon: 08 667 10 50
E-post: info@sbfbostad.se
Hemsida: www.sbfbostad.se


Teganders Fastighet
Fastighetsförvaltare som fokuserar på Kalmar och som på orten har hyreslägenheter i storlek från 1 till 5 RoK. För att erhålla erbjudanden om lediga lägenheter fyller du i en intresseanmälan. Var noggrann med att ange maxhyra/lägenhetsstorlek så att du får relevanta erbjudanden.

Adress: Storgatan 18, Kalmar
Telefon: 0480-150 35
E-post: info@tegnanders.se
Hemsida: www.tegnanders.se


Tegelbyn Studentboende
För stadens studenter erbjuder Tegelbyn 42 studentlägenheter, belägna i området Tegelviken i Kalmar. De omfattar 37 kvm fördelade mellan kök, badrum, entré och ett stort rum. Alla lägenheter har en egen liten uteplats.

Telefon: 0733-95 41 00
E-post: peter@tegelbyn.se
Hemsida: www.tegelbyn.se


Topax
Hyresvärden Topax förvaltar i Kalmar radhus och marklägenheter med egen gräsmatta utanför dörren. Lägenheterna lämpar sig utmärkt för barnfamiljer som vill bo centralt men ändå ha villakänsla i boendet. Totalt förvaltar Topax 26 hyresbostäder i Kalmar.

Adress: Stationshuset, Kalmar
Telefon: 0480-49 04 95
E-post: helena.bexell@topax.se
Hemsida: www.topax.se


Wollinska Stiftelsen
Bostadsstiftelse i Kalmar som erbjuder lägenheter med låg hyra. Sökande skall ha fyllt 65 år, idag vara bosatt i Kalmar och ha en årsinkomst på max 4 basbelopp. Bostäderna utgörs huvudsakligen av tvårumslägenheter. Hyran ligger betydligt under nivån för andra privata hyresvärdar. Totalt förvaltar Wollinska Stiftelsen 264 hyreslägenheter.

Adress: Ståthållaregatan 3G, Kalmar
Telefon: 0480-362 363
E-post: angelica.selen@wollinska.se
Hemsida: www.wollinska.se


Wollins Förvaltning
Fastighetsförvaltaren Wollin ansvarar för uthyrning av lägenheter från flera privata hyresvärdar i Kalmar. Är du intresserad av att hyra kan du lämna skicka en intresseanmälan per e-mail. Du förbinder dig inte till någonting men får möjlighet att erhålla erbjudanden om lediga lägenheter.

Adress: Fiskaregatan 12, Kalmar
Telefon: 0480-590 95
E-post: anita@wollinforvaltning.se
Hemsida: www.wollinforvaltning.se