1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Kalmar

Bevaka lediga lägenheter i Kalmar

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Kalmar samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Kalmar. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 2 av 2 | Lägg in din egen annons

Avancemang för själen denna livsresa
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 6000 kr

Undersköterska söker en tvåa nära funkabo
Sökes: Förstahand | 65 m2 | Maxhyra 7000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Kalmars hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Kalmarhem
Vi bevakar utbudet av lägenhetsvakanser hos kommunala hyresvärden Kalmarhem. Hyresvärden är ortens största hyresvärd med 4 700 hyresrätter i det egna beståndet. Hos Kalmarhem finns möjlighet för studenter att ansöka om studentbostad.

Rikshem
I de centrala stadsdelarna Kvarnholmen och Malmen förvaltar Rikshem ett hundratal hyreslägenheter. Rikshem har även ett stort bestånd av hyresrätter i ytterområdena i Kalmar. Lägenhetsvakanser läggs ut och ansöks via Rikshems webbuthyrning.Fler privata hyresvärdar i Kalmar


Agona
I stadsdelarna Kvarholmen och Malmen i Kalmar förvaltar hyresvärden Agona över hundra hyresrätter. För att ansöka om bostad lämnar du en intresseanmälan. Om din ansökningsprofil matchas mot en ledig lägenhet blir du kontaktad av Agona.

Adress: Verkstadsgatan 40, Kalmar
Telefon: 0480-100 79
E-post: info@agona.se
Hemsida: www.agona.se


CA Fastigheter
Stor privat hyresvärd med lägenheter på flera orter runt om i Sverige bland annat Kalmar. Just nu genomgår flera av bostadsfastigheterna större renoveringar för att höja boendestandarden. Vill du hyra lägenhet kan du skapa ett sökandekonto hos CA Fastigheter.

Adress: Skeppsbrogatan 49, Kalmar
Telefon: 0480-574 00
E-post: kalmar@cafastigheter.se
Hemsida: www.cafastigheter.se


EA Fastigheter
Hos EA Fastigheter finns ingen bostadskö utan hyresvärden väljer själv ut den sökande som anses mest lämpad som ny hyresgäst. Skicka en kort ansökan per e-mail så kontaktar EA Fastigheter dig om man får in ett ledigt objekt som stämmer in på din ansökan.

Adress: Fornandergatan 2, Kalmar
Telefon: 0733-18 90 40
E-post: rebecca@eafastigheter.se
Hemsida: www.eafastigheter.se


FJ Fastighet
Förvaltar sammanlagt 3 bostadsfastigheter om 27 lägenheter i Kalmar. Förvaltar hyresrätter på Stömgatan, Erik Dahlbergs väg samt Villagatan. Vill du hyra fyller du i en intresseanmälan där du anger önskat antal rum i din nya lägenhet, du kan också ange eventuell medsökande.

Adress: Kaggensgatan 30, Kalmar
Telefon: 0480-42 24 20
E-post: info@fjfastighet.se
Hemsida: www.fjfastighet.se


Glebes Fastigheter
Glebes av ett av de större privata fastighetsbolagen i Kalmar. Registrerade bostadssökande kan se lediga lägenheter och skapa en sökandeprofil. Utifrån din sökandeprofil får du via e-post prenumerationer på vakanta lägenheter.

Adress: Skeppsbron 9, Kalmar
Telefon: 0480-44 44 90
Hemsida: www.glebe.se


LW Fastigheter
Privat hyresvärd med hyreslägenheter i centrala Kalmar med omnejd. I beståndet finns hyresrätter från 1 till 5 RoK. LW Fastigheter planerar även för nyproduktion av moderna hyreslägenheter mitt i centrum med utsikt över Fredriksskansparken och vackra Malmfjärden.

Adress: Skeppsbrogatan 47, Kalmar
Telefon: 0480-216 16
E-post: info@lwfastigheter.com
Hemsida: www.lwfastigheter.com


Molins Förvaltning
Fastighetsförvaltaren Molin har i Kalmar 200 hyreslägenheter fördelade mellan stadsdelarna Kvarnholmen, Malmen och Ängö. Samtliga lägenheter ligger inom gångavstånd till stadskärnan. Du som är student har även möjlighet att ansöka om studentrum.

Adress: Norra Långgatan 35, Kalmar
Telefon: 070-249 35 35
E-post: info@molinkalmar.se
Hemsida: www.molinkalmar.se


Stångåkonsult
Familjeägd fastighetsförvaltare med 1000 hyresrätter. Merparten av lägenheterna ligger i och runtom Kalmar. Stångåkonsult tar gärna emot spontana bostadsansökningar. Vill du hyra lägenhet kan du skicka in en kortare ansökan per e-mail.

Adress: Västra Sjögatan 17, Kalmar
Telefon: 0480-226 61
E-post: info@stangakonsult.se
Hemsida: www.stangakonsult.se


Svenska Bostadsfonden (SBF)
I stadsdelen Berga i Kalmar förvaltar Svenska Bostadsfonden totalrenoverade hyresbostäder med mycket hög kvalitet. Lägenheterna har helt nya kök, helkaklade badrum och nyinlagda golv. Hos SBF hyr du lägenheter med standard likvärdig den i en bostadsrätt.

Adress: Fiskaregatan 44B, Kalmar
Telefon: 0480-760 798
E-post: ida.sunnebornhall@sbfbostad.se
Hemsida: www.sbfbostad.se


Teganders Fastighet
Fastighetsförvaltare som fokuserar på Kalmar och som på orten har hyreslägenheter i storlek från 1 till 5 RoK. För att erhålla erbjudanden om lediga lägenheter fyller du i en intresseanmälan. Var noggrann med att ange maxhyra/lägenhetsstorlek så att du får relevanta erbjudanden.

Adress: Storgatan 18, Kalmar
Telefon: 0480-150 35
Hemsida: www.tegnanders.se


Tegelbyn Studentboende
Hyresvärd med 42 enrumslägenheter som uthyres uteslutande till studenter. Lägenheterna har eget kök och badrum med en bostadsyta om 37 kvm. Fastigheten ligger i stadsdelen Tegelviken.

Telefon: 0709-40 51 90
E-post: peter@tegelbyn.se
Hemsida: www.tegelbyn.se


Topax
Hyresvärden Topax förvaltar i Kalmar radhus och marklägenheter med egen gräsmatta utanför dörren. Lägenheterna lämpar sig utmärkt för barnfamiljer som vill bo centralt men ändå ha villakänsla i boendet. Totalt förvaltar Topax 26 hyresbostäder i Kalmar.

Telefon: 0480-49 04 95
E-post: helena.bexell@topax.se
Hemsida: www.topax.se


Wollinska Stiftelsen
Bostadsstiftelse i Kalmar som erbjuder lägenheter med låg hyra. Sökande skall ha fyllt 65 år, idag vara bosatt i Kalmar och ha en årsinkomst på max 4 basbelopp. Bostäderna utgörs huvudsakligen av tvårumslägenheter. Hyran ligger betydligt under nivån för andra privata hyresvärdar. Totalt förvaltar Wollinska Stiftelsen 264 hyreslägenheter.

Adress: Ståthållaregatan 3G, Kalmar
Telefon: 0480-362 363
E-post: angelica.selen@wollinska.se
Hemsida: www.wollinska.se


Wollins Förvaltning
Fastighetsförvaltaren Wollin ansvarar för uthyrning av lägenheter från flera privata hyresvärdar i Kalmar. Är du intresserad av att hyra kan du lämna skicka en intresseanmälan per e-mail. Du förbinder dig inte till någonting men får möjlighet att erhålla erbjudanden om lediga lägenheter.

Adress: Fiskaregatan 12, Kalmar
Telefon: 0480-590 95
E-post: anita@wollinforvaltning.se
Hemsida: www.wollinforvaltning.se