1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Kalmar

Sök lediga lägenheter i Kalmar

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Kalmar. Du kan fritt söka bland de 182 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill hyra bostad av. Vi listar främst förstahandskontrakt. Via oss ser du utbudet av lediga bostäder från flera kommunala och privata hyresvärdar i Kalmar.

Lediga lägenheter


15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons gratis

Par söker hem i Kalmar
Sökes: Första- & andrahand | 40 m2 | Maxhyra 7000 kr

Hyresvärdar

Kalmarhem
Kalmarhem förvaltar runt 5 000 hyreslägenheter i kommunen, 1 000 av dessa är endast tillgängliga för studenter på orten. Majoriteten av lägenhetsbeståndet är beläget i Kalmar men hyresvärden har även bostäder i närliggande tätorter.

Rikshem
Privat hyresvärd som äger och förvaltar fastigheter över hela landet. I Kalmar hyr man ut lägenheter till privatpersoner och studenter. Beståndet är fördelat mellan sex områden, både centralt och i stadens ytterområden.Fler privata hyresvärdar i Kalmar


Agona
Agona förvaltar hyreslägenheter och lokaler i Kalmar, Nybro och Borgholm. Större delen av lägenhetsbeståndet återfinns i Kvarnholmen och Malmen i Kalmar, här hittas runt 200 bostäder för uthyrning. Båda områdena ligger centralt och ger ett gott utgångsläge i staden.

Adress: Verkstadsgatan 40, Kalmar
Telefon: 0480-100 79
E-post: info@agona.se
Hemsida: www.agona.se


CA Fastigheter
Privat hyresvärd med bestånd av fastigheter i södra delen av landet. Man har ett gediget utbud av bostadsfastigheter i Kalmar fördelat mellan flera av stadens områden. Efter registrering hos hyresvärden kan du göra intresseanmälan på lediga lägenheter.

Adress: Skeppsbrogatan 49, Kalmar
Telefon: 0480-574 00
E-post: kalmar@cafastigheter.se
Hemsida: www.cafastigheter.se


EA Fastigheter
Bygger och förvaltar hyresrätter med hög standard i Kalmar. Flera av bostäderna är belägna i markplan med egen uteplats att njuta av. Lägenheterna har upp till fyra rum och kök. Via ett formulär på hyresvärdens webbplats kan du ansöka om en bostad.

Adress: Fornandergatan 2, Kalmar
Telefon: 0733-18 90 40
E-post: emelie@eafastigheter.se
Hemsida: www.eafastigheter.se


FJ Fastighet
Mindre hyresvärd som i Kalmar har 27 hyreslägenheter. Bostäderna är fördelade mellan tre fastigheter belägna längs Erik Dahlbergs väg, Kaggensgatan/Stömgatan och Villagatan. En intresseanmälan kan fyllas i på hyresvärdens hemsida, du kontaktas då när en matchande vakans finns.

Adress: Kaggensgatan 30, Kalmar
Telefon: 0480-42 24 20
E-post: info@fjfastighet.se
Hemsida: www.fjfastighet.se


GBJ Bygg
Erbjuder moderna och nybyggda hyreslägenheter på tre områden i Kalmar. Ett nybyggnadsprojekt är planerat att stå klart 2021. Bostäderna håller hög standard, är ljusa och luftiga samt utrustade med tvätt- och diskmaskin. Intresseanmälning görs på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 070-316 90 41
E-post: johan.bursell@gbjbygg.se
Hemsida: www.gbjbygg.se


Glebes Fastigheter
En av stadens större fastighetsägare är Glebes som erbjuder ett omfattande utbud av hyreslägenheter. Bostäderna är praktiskt utformade för din ökade trivsel. Som bostadssökande är du välkommen att registrera dig till intressebanken, du kontaktas då vid vakans.

Adress: Skeppsbron 9, Kalmar
Telefon: 0480-44 44 90
E-post: krister@glebe.se
Hemsida: www.glebe.se


Havsströmmen
Familjeägd hyresvärd som under slutet av 2020 färdigställde nyproducerade lägenheter i Kungsgårdsvägen i stadsdelen Oxhagen. För att söka bostad hos hyresvärden behöver du skicka in en intresseanmälan.

Adress: Galärvägen 15, Kalmar
Telefon: 0480-20030
E-post: info@havsströmmen.se
Hemsida: www.havsstrommen.se


HSB Sydost
HSB har ett eget fastighetsbestånd i Kalmar som uppgår till 380 hyreslägenheter. Har även externa fastighetsuppdrag där man bland annat sköter uthyrning för ett antal lägenheter. Medlemmar och bosparare i HSB har förtur till lägenheter som ägs av HSB.

Adress: Verkstadsgatan 38 B, Kalmar
Telefon: 010-451 30 00
E-post: kundtjanst.sydost@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/sydost/vara-hyresratter/kalmar


Kalmargården
Privat hyresvärd som byggt upp ett större bestånd av hyresrätter i centrala Kalmar. Kalmargården planerar för nyproduktion av både bostadsrätter och hyresrätter i attraktiva bostadsområden. För att bli hyresgäst fodras att du kan visa en positiv referens från tidigare boende.

Adress: Södra vägen 62, Kalmar
Telefon: 070-874 92 80
E-post: simon.svensson@kalmargarden.se
Hemsida: www.kalmargarden.se


LW Fastigheter
Privat fastighetsägare vars bestånd är fördelat mellan områdena Berga, Kvarnholmen, Snurrom och Djurängen i Kalmar. Totala beståndet omfattar ungefär 430 hyreslägenheter i kommunen. Man använder inget kösystem utan föreslår att sökande laddar upp personligt brev.

Adress: Skeppsbrogatan 47, Kalmar
Telefon: 0480-216 16
E-post: info@lwfastigheter.com
Hemsida: www.lwfastigheter.com


Molins Förvaltning
Förvaltar runt 200 hyreslägenheter på centrala adresser i Kalmar. Man har bland annat fastigheter på attraktiva Linnégatan, Västra Sjögatan och Tegnergatan. Beståndet omfattar allt från mindre studentbostäder till generösa lägenheter för familjer.

Adress: Norra Långgatan 35, Kalmar
Telefon: 070-249 35 35
E-post: info@molinkalmar.se
Hemsida: www.molinkalmar.se


Stångåkonsult
Äger och förvaltar lägenheter i Småland och Kalmar län. Merparten är belägna runt Kalmar. För att ansöka om en av Stångåkonsults lägenhet uppmuntras du skicka ett mail till hyresvärden där du presenterar dig och skriver om dina bostadsönskemål.

Adress: Västra Sjögatan 17, Kalmar
Telefon: 0480-226 61
E-post: info@stangakonsult.se
Hemsida: www.stangakonsult.se


Svenska Bostadsfonden (SBF)
Svenska Bostadsfonden (SBF) har lägenheter till uthyrning i Kalmars stadsdelar Berga och Oxhagen. Vakanser publiceras direkt på hyresvärdens hemsida. Efter att du registrerat dig kan du göra intresseanmälningar på lediga lägenheter.

Telefon: 08 667 10 50
E-post: info@sbfbostad.se
Hemsida: www.sbfbostad.se


Teganders Fastighet
Privat fastighetsförvaltare som hyr ut lägenheter i Kalmar. Storleken på bostäderna varierar då man hoppas kunna erbjuda något för de flesta behov. Förmedling av samtliga lägenheter sker via Boplats Sverige där du som bostadssökande behöver registrera dig.

Adress: Storgatan 18, Kalmar
Telefon: 0480-150 35
E-post: info@tegnanders.se
Hemsida: www.tegnanders.se


Tegelbyn Studentboende
För stadens studenter erbjuder Tegelbyn 42 studentlägenheter, belägna i området Tegelviken i Kalmar. De omfattar 37 kvm fördelade mellan kök, badrum, entré och ett stort rum. Alla lägenheter har en egen liten uteplats.

Telefon: 0733-95 41 00
E-post: peter@tegelbyn.se
Hemsida: www.tegelbyn.se


Wollinska Stiftelsen
Stiftelse som erbjuder bostäder till pensionärer bosatta i kommunen. Lägenheter, 1-4 RoK, erbjuds på sex olika adresser i staden, hälften av fastigheterna är byggda på 2000-talet. För att kunna ansöka om en av stiftelsens 264 lägenheter krävs registrering på hemsidan först.

Adress: Ståthållaregatan 3G, Kalmar
Telefon: 0480-362 363
E-post: angelica.selen@wollinska.se
Hemsida: www.wollinska.se


Wollins Förvaltning
Ansvarar för förvaltning och uthyrning av lägenheter och fastigheter som ägs av flera privata hyresvärdar i Kalmar. På Wollins webbplats kan du som bostadssökande i staden ladda ner en intresseanmälan. När du fyllt i den postas den till Wollins.

Adress: Fiskaregatan 12, Kalmar
Telefon: 0480-590 95
E-post: anita@wollinforvaltning.se
Hemsida: www.wollinforvaltning.se