1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Katrineholm

Bevaka lediga lägenheter i Katrineholm

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Katrineholm samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Katrineholm. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Katrineholms hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
KFAB
Kommunala bostadsbolaget KFAB har ett bestånd på över 1 800 hyreslägenheter i Katrineholm. Tack vare det stora utbudet erbjuds en rad olika bostadstyper och storlekar på lägenheter. Förutom vanliga hyresrätter erbjuds även ungdomsbostäder och seniorbostäder.Privata hyresvärdar i Katrineholm


Hyreshuset i Katrineholm
Äger och förvaltar strax över 1 000 hyreslägenheter i Katrineholm. Fastigheterna är belägna i centrum, norr, öster, söder och västra delarna av staden. Vakanser kan sökas på Hyreshusets hemsida.

Adress: Tingshusgatan 6, Katrineholm
Telefon: 0150-780 25
E-post: info@hyreshusetkatrineholm.se
Hemsida: www.hyreshusetkatrineholm.se


Bostadspartner
Familjeägd hyresvärd med cirka 100 bostäder i Katrineholm. Merparten av alla lägenheterna har balkong, i stadskärnan har vissa av lägenheterna egen kakelugn. Bostadspartner tar in 1-2 nya hyresgäster i månaden.

Adress: Hantverkaregatan 2e, Katrineholm
Telefon: 0150-121 00
E-post: info@bostadspartner.se
Hemsida: www.bostadspartner.se


Almen Bostäder
En privat aktör på fastighetsmarknaden i Katrineholm. Förvaltar en fastigheter med 10 lägenheter på Fortunagatan. Från bostaden har du cykelavstånd både till stadskärnan och naturområden. Lägenheterna är i storlek 1-3 rum och kök.

Telefon: 070-230 96 20
E-post: info@almenbostader.se
Hemsida: www.almenbostader.se


Oreston
Privat hyresvärd som förvaltar tre fastigheter med hyreslägenheter i Katrineholm. Fastigheterna är belägna på Västgötagatan, Nävertorpsgatan och Ängsliden. Samtliga bostäder ligger på gångavstånd från barnomsorg, skola och livsmedelsaffärer.

Adress: Ängsliden 3, Katrineholm
Telefon: 0708-28 24 85
E-post: andreas@orestoneab.se
Hemsida: www.orestoneab.se


Arbikus Fastigheter
Privat hyresvärd med bostadsfastigheter på 11 olika adresser i centrala Katrineholm. Abikus har valt att lokalisera hela sitt bestånd av hyreslägenheter till Katrineholm.

Adress: Stallgatan 1, Katrineholm
Telefon: 070-66 99 360
E-post: info@arbikus.se
Hemsida: www.arbikus.se


Fridhem Fastigheter
Liten hyresvärd med lägenheter på Sågaregatan och Trädgårdsgatan i centrala Katrineholm. Du kan välja på lägenheter från 1 till 3 rum och kök stora. Vill du hyra bostad är du välkommen att lämna en bostadsansökan.

Telefon: 070-768 77 85
E-post: info@fridhem-fastigheter.se
Hemsida: www.fridhem-fastigheter.se


Tegelstaden
Såväl hyresvärd som byggföretag. Har genom åren byggt upp en egen fastighetsportfölj om 750 lägenheter för uthyrning, många av lägenheterna är byggda av Tegelstaden själva. Merparten av lägenheterna ligger i Vingåker men man har även ett litet bestånd för uthyrning i Katrineholm.

Adress: Floragatan 9, Katrineholm
Telefon: 0150-55750
E-post: info@tegelstaden.se
Hemsida: www.tegelstaden.se


City-fastigheter i Katrineholm
En av flertalet privata fastighetsägare i Katrineholm. Förvaltar flera vackra äldre fastigheter på centrala adresser i orten på gångavstånd från centralstationen. Fastigheterna inrymmer kontor, affärslokaler och lägenheter.

Adress: Köpmangatan 18, Katrineholm
Telefon: 0150-10686
E-post: info@katrineholmcity.se
Hemsida: www.katrineholmcity.se


Heimstaden
Heimstaden har bostäder i flertalet Svenska städer, så även i Katrineholm. Lediga lägenheter hittas på hyresvärdens hemsida. För att bli godkänd som hyresgäst ska du vara myndig, ha god inkomst i relation till hyran och goda referenser.

Adress: Fredsgatan 15, Katrineholm
Telefon: 0770-111 050
E-post: kundservice@heimstaden.com
Hemsida: www.heimstaden.com


Oliven Fastighet
I norra Katrineholm förvaltar Oliven Fastigheter 120 hyresrätter. Från bostadsområdet är det 5 minuters gångavstånd till centrum. Lägenheter finns i storlek från 1-5 RoK. Oliven Fastigheter välkomnar intresseanmälningar för att hyra bostad.

Adress: Brunnsgatan 3A, Katrineholm
Telefon: 0760-373 311
E-post: info@olivenkatrineholm.se
Hemsida: www.olivenkatrineholm.se


Hembla
Hembla erbjuder ett större utbud av lägenheter i Katrineholm. Fastighetsägarens 700 hyresrätter är belägna centrum, på öster, norr och i Nävertorp. Samtliga ligger på promenadavstånd från centrum i områden som är omtyckta av barnfamiljer.

Adress: Djulögatan 35, Katrineholm
Telefon: 010-210 22 00
E-post: kundservice@hembla.se
Hemsida: www.hembla.se