1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Katrineholm

Alla lediga lägenheter i Katrineholm

I Katrineholm finns 8 hyresvärdar - 7 privata och det kommunala bostadsbolaget - med just nu 18 lediga lägenheter som man söker nya hyresgäster till. Via oss når du på bara ett par minuter alla hyresvärdar i Katrineholm som kan erbjuda dig att hyra bostad på orten.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.

Hyresvärdar


KFAB
Hos kommunala hyresvärden Katrineholms Fastigheter finns ett utbud om över 2 000 hyresrätter i Katrineholm. Just nu söker man nya hyresgäster till 4 lediga lägenheter. För att kunna söka boende behöver du registrera dig som bostadssökande. Registrering gör du enkelt på Katrineholms Fastigheters hemsida.Privata hyresvärdar i Katrineholm


Olivgården Fastigheter
En av Katrineholms större privata hyresvärdar med just nu flera lediga lägenheter på orten. Har över 20 bostadsfastigheter och flera hundra lägenheter i Katrineholm.

Adress: Tingshusgatan 6, 641 45 Katrineholm
Telefon: 0150 - 780 25
E-post: info@olivgarden.se
Hemsida: www.olivgarden.se


Ydewalls
Hos fastighetsägaren Ydewalls hittar du just nu lediga hyresrätter i Katrineholm. Har ett tätt samarbete med Olivgården Fastigheter och tillsammans representerar man Katrineholms största utbud av privata hyreslägenheter.

Telefon: 0150 - 780 25
E-post: info@ydewalls.se
Hemsida: www.ydewalls.se


Alarosen
Familjeägd hyresvärd, samtliga av bolagets lägenheter ligger i Katrineholm. Alarosen ser sig som en hyresvärd som satsar på lång sikt och har en ambition att framöverr upprusta och renovera delar av sitt hyresbestånd.

Adress: Tegnérvägen 35, 64132 Katrineholm
Telefon: 0150-121 00
E-post: info@alarosen.se
Hemsida: www.alarosen.se


Oreston
Hyresvärd med lägenheter på Bjurstorpsgatan, Västgötagatan, Nävertorpsgatan, Trädgårdsgatan, Ängsliden och Vasavägen i Katrineholm. Skicka ett e-mail till bolaget om du vill hyra bostad. I ditt e-mail måste du uppge på vilken adress du vill hyra lägenhet, storlek (antal rum) som du söker samt dina kontaktuppgifter.

Adress: Strandvägen 23, 641 50 Katrineholm
Telefon: 0708-28 24 85
E-post: andreas@orestoneab.se
Hemsida: www.orestoneab.se


Abikus Fastigheter
Privat hyresvärd med bostadsfastigheter på 11 olika adresser i centrala Katrineholm. Abikus har valt att lokalisera hela sitt bestånd av hyreslägenheter till Katrineholm.

Adress: Stallgatan 1, 641 33 Katrineholm
Telefon: 070-66 99 360
E-post: info@arbikus.se
Hemsida: www.arbikus.se


Fridhem Fastigheter
Liten hyresvärd med lägenheter på Sågaregatan och Trädgårdsgatan i centrala Katrineholm. Du kan välja på lägenheter från 1 till 3 rum och kök stora. Vill du hyra bostad är du välkommen att lämna en bostadsansökan.

Telefon: 070-768 77 85
E-post: info@fridhem-fastigheter.se
Hemsida: www.fridhem-fastigheter.se


Tegelstaden
Såväl hyresvärd som byggföretag. Har genom åren byggt upp en egen fastighetsportfölj om 750 lägenheter för uthyrning, många av lägenheterna är byggda av Tegelstaden själva. Merparten av lägenheterna ligger i Vingåker men man har även ett litet bestånd för uthyrning i Katrineholm.

Adress: Floragatan 9, 641 33 Katrineholm
Telefon: 0150-55750
E-post: info@tegelstaden.se
Hemsida: www.tegelstaden.se