1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Katrineholm

Bevaka lediga lägenheter i Katrineholm

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Katrineholm samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Katrineholm. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Två väninnor i Katrineholm
Sökes: Första- & andrahand | 45 m2 | Maxhyra 12000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Katrineholms hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
KFAB
Kommunala bostadsbolaget KFAB har ett bestånd på över 1 800 hyreslägenheter i Katrineholm. Tack vare det stora utbudet erbjuds en rad olika bostadstyper och storlekar på lägenheter. Förutom vanliga hyresrätter erbjuds även ungdomsbostäder och seniorbostäder.Privata hyresvärdar i Katrineholm


Hyreshuset i Katrineholm
Äger och förvaltar strax över 1 000 hyreslägenheter i Katrineholm. Fastigheterna är belägna i centrum, norr, öster, söder och västra delarna av staden. Vakanser kan sökas på Hyreshusets hemsida.

Adress: Tingshusgatan 6, Katrineholm
Telefon: 0150-780 25
E-post: info@hyreshusetkatrineholm.se
Hemsida: www.hyreshusetkatrineholm.se


Bostadspartner
Etablerade sig som fastighetsbolag 2016 och har tack vare förvärv de senaste åren nu ett bestånd som uppgår till cirka 250 hyreslägenheter i Katrineholm. Fastigheterna ligger nära centrum vilket ger närhet till service, skolor och kommunikation.

Adress: Hantverkaregatan 2e, Katrineholm
Telefon: 0150-121 00
E-post: info@bostadspartner.se
Hemsida: www.bostadspartner.se


Almen Bostäder
En privat aktör på fastighetsmarknaden i Katrineholm. Förvaltar en fastigheter med 10 lägenheter på Fortunagatan. Från bostaden har du cykelavstånd både till stadskärnan och naturområden. Lägenheterna är i storlek 1-3 rum och kök.

Telefon: 070-230 96 20
E-post: info@almenbostader.se
Hemsida: www.almenbostader.se


Oreston
Privat hyresvärd som förvaltar tre fastigheter med hyreslägenheter i Katrineholm. Fastigheterna är belägna på Västgötagatan, Nävertorpsgatan och Ängsliden. Samtliga bostäder ligger på gångavstånd från barnomsorg, skola och livsmedelsaffärer.

Adress: Ängsliden 3, Katrineholm
Telefon: 0708-28 24 85
E-post: andreas@orestoneab.se
Hemsida: www.orestoneab.se


Arbikus Fastigheter
Den privata hyresvärden Arbikus Fastigheter erbjuder boenden på 14 adresser i Katrineholm. De är utspridda i Väster, Norr, Öster och Söder. Vakanser publiceras på hyresvärdens hemsida där du är välkommen att skicka in din intresseanmälan.

Adress: Stallgatan 1, Katrineholm
Telefon: 070-66 99 360
E-post: info@arbikus.se
Hemsida: www.arbikus.se


Fridhem Fastigheter
Det lokala familjeföretaget Fridhem Fastigheter erbjuder lägenheter på Trädgårdsgatan och Sågaregatan. Flera av lägenheterna har äldre bevarade detaljer vilket ger charmiga bostäder. Storleksmässigt har lägenheterna ett till tre rum och kök.

Telefon: 070-768 77 85
E-post: info@fridhem-fastigheter.se
Hemsida: www.fridhem-fastigheter.se


Tegelstaden
Erbjuder ett omfattande bestånd av hyreslägenheter i Katrineholm. Lägenheterna återfinns i Centrum, Öster, Norr och Södra stadsdelarna. Det totala beståndet uppgår till ca 800 hyresrätter, en fjärdedel av dem har hyresvärden själva uppfört de senaste åren.

Adress: Floragatan 9, Katrineholm
Telefon: 0150-55750
E-post: info@tegelstaden.se
Hemsida: www.tegelstaden.se


City-fastigheter i Katrineholm
En av flertalet privata fastighetsägare i Katrineholm. Förvaltar flera vackra äldre fastigheter på centrala adresser i orten på gångavstånd från centralstationen. Fastigheterna inrymmer kontor, affärslokaler och lägenheter.

Adress: Köpmangatan 18, Katrineholm
Telefon: 0150-10686
E-post: info@katrineholmcity.se
Hemsida: www.katrineholmcity.se


Heimstaden
Heimstaden har bostäder i flertalet Svenska städer, så även i Katrineholm. Lediga lägenheter hittas på hyresvärdens hemsida. För att bli godkänd som hyresgäst ska du vara myndig, ha god inkomst i relation till hyran och goda referenser.

Adress: Fredsgatan 15, Katrineholm
Telefon: 0770-111 050
E-post: kundservice@heimstaden.com
Hemsida: www.heimstaden.com


Oliven Fastighet
På 5-minuters promenadavstånd från centrum i norra delen av staden ligger Olivens bestånd som omfattar 115 hyreslägenheter. Man tar emot allmänna intresseanmälningar direkt på sin egen hemsida, där även vakanser publiceras löpande.

Adress: Brunnsgatan 3A, Katrineholm
Telefon: 0760-373 311
E-post: info@olivenkatrineholm.se
Hemsida: www.olivenkatrineholm.se


Hembla
Hembla erbjuder ett större utbud av lägenheter i Katrineholm. Fastighetsägarens 700 hyresrätter är belägna centrum, på öster, norr och i Nävertorp. Samtliga ligger på promenadavstånd från centrum i områden som är omtyckta av barnfamiljer.

Adress: Djulögatan 35, Katrineholm
Telefon: 010-210 22 00
E-post: kundservice@hembla.se
Hemsida: www.hembla.se