1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Katrineholm

Alla lediga lägenheter i Katrineholm

I Katrineholm finns 8 hyresvärdar - 7 privata och det kommunala bostadsbolaget - med just nu 14 lediga lägenheter som man söker nya hyresgäster till. Via oss når du på bara ett par minuter alla hyresvärdar i Katrineholm som kan erbjuda dig att hyra bostad på orten.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


AndrahandHyresvärdar


Katrineholms Fastigheter
Hos kommunala hyresvärden Katrineholms Fastigheter finns ett utbud om över 2 000 hyresrätter i Katrineholm. Just nu söker man nya hyresgäster till 5 lediga lägenheter. För att kunna söka boende behöver du registrera dig som bostadssökande. Registrering gör du enkelt på Katrineholms Fastigheters hemsida.Privata hyresvärdar i Katrineholm


Olivgården Fastigheter
En av Katrineholms större privata hyresvärdar med just nu flera lediga lägenheter på orten. Har över 20 bostadsfastigheter och flera hundra lägenheter i Katrineholm.

Besöksadress Tingshusgatan 6, 641 45 Katrineholm
E-post info@olivgarden.se
Telefon 0150 - 780 25
Hemsida www.olivgarden.se


Ydewalls
Hos fastighetsägaren Ydewalls hittar du just nu lediga hyresrätter i Katrineholm. Har ett tätt samarbete med Olivgården Fastigheter och tillsammans representerar man Katrineholms största utbud av privata hyreslägenheter.

E-post info@ydewalls.se
Telefon 0150 - 780 25
Hemsida www.ydewalls.se


Alarosen
Familjeägd hyresvärd, samtliga av bolagets lägenheter ligger i Katrineholm. Alarosen ser sig som en hyresvärd som satsar på lång sikt och har en ambition att framöverr upprusta och renovera delar av sitt hyresbestånd.

Besöksadress Tegnérvägen 35, 64132 Katrineholm
E-post info@alarosen.se
Telefon 0150-121 00
Hemsida www.alarosen.se


Oreston
Hyresvärd med lägenheter på Bjurstorpsgatan, Västgötagatan, Nävertorpsgatan, Trädgårdsgatan, Ängsliden och Vasavägen i Katrineholm. Skicka ett e-mail till bolaget om du vill hyra bostad. I ditt e-mail måste du uppge på vilken adress du vill hyra lägenhet, storlek (antal rum) som du söker samt dina kontaktuppgifter.

Postadress Strandvägen 23, 641 50 Katrineholm
E-post andreas@orestoneab.se
Telefon 0708-28 24 85
Hemsida www.orestoneab.se


Abikus Fastigheter
Privat hyresvärd med bostadsfastigheter på 11 olika adresser i centrala Katrineholm. Abikus har valt att lokalisera hela sitt bestånd av hyreslägenheter till Katrineholm.

Besöksadress Stallgatan 1, 641 33 Katrineholm
E-post info@arbikus.se
Telefon 070-66 99 360
Hemsida www.arbikus.se


Fridhem Fastigheter
Liten hyresvärd med lägenheter på Sågaregatan och Trädgårdsgatan i centrala Katrineholm. Du kan välja på lägenheter från 1 till 3 rum och kök stora. Vill du hyra bostad är du välkommen att lämna en bostadsansökan.

E-post info@fridhem-fastigheter.se
Telefon 070-768 77 85
Hemsida www.fridhem-fastigheter.se


Tegelstaden
Såväl hyresvärd som byggföretag. Har genom åren byggt upp en egen fastighetsportfölj om 750 lägenheter för uthyrning, många av lägenheterna är byggda av Tegelstaden själva. Merparten av lägenheterna ligger i Vingåker men man har även ett litet bestånd för uthyrning i Katrineholm.

Besöksadress Floragatan 9, 641 33 Katrineholm
E-post info@tegelstaden.se
Telefon 0150-55750
Hemsida www.tegelstaden.se