1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Kil

Bevaka lediga lägenheter i Kil

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Kil samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Kil. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Kils hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Kilsbostäder
Det kommunala bostadsbolaget Kilsbostäder eftersträvar att vara den bästa hyresvärden i Kil. Förvaltar närmare 800 hyreslägenheter på orten och erbjuder även ett utbud av radhusbostäder. Ansökan om vakanser sker direkt på hyresvärdens hemsida.Privata hyresvärdar i Kil


Fryken Fastigheter
Liten hyresvärd med lägenheter för uthyrning i centrala Kil. Lägenheterna håller god kvalitet och är alla nybyggda eller renoverade. Är du intresserad av att hyra lägenhet skickar du ett e-mail med ditt namn och telefonnummer till Fryken Fastigheter.

Telefon: 070-638 20 59
E-post: info@frykenfastigheter.se
Hemsida: www.frykenfastigheter.se


Hyrcenter i Kil
Det första hyreshuset förvärvades 2003 och idag består beståndet av 25 lägenheter med en total area på cirka 2225 m2. Vid intresse av ledig lägenhet fylls ett formulär i på hyresvärdens hemsida.

Adress: ​​​​​​​Midgårdsvägen 1, Kil
Telefon: 0705 54 04 73
E-post: joakim@hyrcenter.com
Hemsida: www.hyrcenter.com


Profil Invest
En av de större fastighetsbolagen i Värmland. Beståndet består av hyresbostäder i centrala Kil samt stadsdelarna Kilslund, Lerästter och Stenåsen. Fastigheterna är belägna i attraktiva områden och underhålls regelbundet. Katter är inte tillåtna med hänsyn till allergiker.

Adress: Hööksgatan 27,
Telefon: 054 - 15 57 57
E-post: info@profilinvest.nu
Hemsida: www.profilinvest.nu