1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Kil

Sök lediga lägenheter i Kil

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Kil. Du kan fritt söka bland de 3 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill söka bostad hos. Vi listar främst förstahandskontrakt. Via oss kan du se lediga bostäder från flera hyresvärdar i Kil.

Lediga lägenheter


15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Lägg in din egen annons gratis

Hyresvärdar

Kilsbostäder
Det kommunala bostadsbolaget Kilsbostäder eftersträvar att vara den bästa hyresvärden i Kil. Förvaltar närmare 800 hyreslägenheter på orten och erbjuder även ett utbud av radhusbostäder. Ansökan om vakanser sker direkt på hyresvärdens hemsida.Privata hyresvärdar i Kil


Fryken Fastigheter
Privat hyresvärd som förvaltar lägenheter för uthyrning i Kil och Sunne. Man förvaltar fastigheter på 12 adresser i staden, majoriteten centralt belägna. När en lägenhet blir ledig läggs den ut på egna hemsidan. För att söka en vakans är du välkommen att skicka ett mail.

Telefon: 070-638 20 59
E-post: info@frykenfastigheter.se
Hemsida: www.frykenfastigheter.se


Hyrcenter i Kil
Det första hyreshuset förvärvades 2003 och idag består beståndet av 25 lägenheter med en total area på cirka 2225 m2. Vid intresse av ledig lägenhet fylls ett formulär i på hyresvärdens hemsida.

Adress: ​​​​​​​Midgårdsvägen 1, Kil
Telefon: 0705 54 04 73
E-post: joakim@hyrcenter.com
Hemsida: www.hyrcenter.com


Profil Invest
En av de större fastighetsbolagen i Värmland. Beståndet består av hyresbostäder i centrala Kil samt stadsdelarna Kilslund, Lerästter och Stenåsen. Fastigheterna är belägna i attraktiva områden och underhålls regelbundet. Katter är inte tillåtna med hänsyn till allergiker.

Adress: Hööksgatan 27,
Telefon: 054 - 15 57 57
E-post: info@profilinvest.nu
Hemsida: www.profilinvest.nu