1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Kumla

Alla lediga lägenheter i Kumla

Hos oss når du alla hyresvärdar i Kumla som kan erbjuda dig en bostad. Just nu har vi samlat 5 hyresvärdar: 4 privata och det kommunala bostadsbolaget. Via oss kan du hos dessa hyresvärdar söka 31 lediga lägenheter i Kumla. Många av lägenheterna kan fås med omgående inflyttning utan kötid.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyresvärdar


Kumla Bostäder
Kumla Bostäder ägs av Kumla kommun och är ett allmännyttigt bostadsbolag som skall förvärva och bygga hyrerätter i Kumla. Idag uppgår bostadsbeståndet till 2 100 lägenheter för uthyrning. Utbudet av lediga lägenheter är stort och just nu söker Kumla Bostäder 28 nya hyresgäster. Många av lägenheterna kan hyras omgående utan kötid.Privata hyresvärdar i Kumla


Sjöborgs Fastighetsförvaltning
Stor privat hyresvärd i Kumla med totalt 179 lägenheter för uthyrning. Lägenheterna ligger på Järnvägsgatan, Vattugatan och i Kv Dykaren. Lägenheterna är byggda under 90-talet och håller hög kvalitet för hyresrätter.

E-post info@sjoborgsfastigheter.se
Telefon 019-32 53 18
Hemsida www.sjoborgsfastigheter.se


John Ekströms Bygg
8 bostadsfastigheter, med många lägenheter i varje fastighet, i Kumla. JE Bygg har även ett stort lägenhetsutbud i Örebro. Vill du hyra bostad lämnar du en intresseanmälan.

E-post info@je-bygg.se
Telefon 019 - 16 43 70
Hemsida www.je-bygg.se


Ragnarsson Fastigheter
Privat hyresvärd i Örebro län med lägenheter på Köpmangatan, Skolvägen och Stationsgatan i Kumla. Totalt har man 40 lägenheter i Kumla för uthyrning.

E-post info@ragnfast.se
Telefon 019-16 64 40
Hemsida www.ragnfast.se


Stadskronan Fastigheter
På Södra Kungsvägen, nära Kumlasjön, förvaltar hyresvärden Stadskronan Fastigheter 48 lägenheter. De flesta av lägenheterna har två till tre rum och kök. Skicka ett e-mail till Stadskronan om du vill hyra lägenhet.

E-post info@stadskronan.se
Telefon 08-630 10 03
Hemsida www.stadskronan.se