1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Kumla

Bevaka lediga lägenheter i Kumla

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Kumla samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Kumla. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Kumlas hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Kumla Bostäder
Kumla Bostäder ägs av Kumla kommun och är ett allmännyttigt bostadsbolag. Idag uppgår bostadsbeståndet till 2100 lägenheter. På hyresvärdens hemsida hittar du 5 lediga lägenheter.Privata hyresvärdar i Kumla


Sjöborgs Fastighetsförvaltning
Stor privat hyresvärd i Kumla med totalt 179 lägenheter för uthyrning. Lägenheterna ligger på Järnvägsgatan, Vattugatan och i Kv Dykaren. Lägenheterna är byggda under 90-talet och håller hög kvalitet för hyresrätter.

Telefon: 019-32 53 18
E-post: info@sjoborgsfastigheter.se
Hemsida: www.sjoborgsfastigheter.se


John Ekströms Bygg
8 bostadsfastigheter, med många lägenheter i varje fastighet, i Kumla. JE Bygg har även ett stort lägenhetsutbud i Örebro. Vill du hyra bostad lämnar du en intresseanmälan.

Telefon: 019 - 16 43 70
E-post: info@je-bygg.se
Hemsida: www.je-bygg.se


Asplunds Fastigheter
Förvaltar bostadsfastigheter i 4 kvarter i centrala Kumla. Lägenheterna ligger på centrala adresser som Drottninggatan och Kungsgatan. Hyresvärden har inget kösystem utan publicerar vakanta lägenheter på sin hemsida under ett dygn.

Telefon: 019-100 117
E-post: emma.hjelm@asplundsfastigheter.se
Hemsida: www.asplundsfastigheter.se


Ragnarsson Fastigheter
Privat hyresvärd i Örebro län med lägenheter på Köpmangatan, Skolvägen och Stationsgatan i Kumla. Totalt har man 40 lägenheter i Kumla för uthyrning.

Telefon: 019-16 64 40
E-post: info@ragnfast.se
Hemsida: www.ragnfast.se


Stadskronan Fastigheter
På Södra Kungsvägen, nära Kumlasjön, förvaltar hyresvärden Stadskronan Fastigheter 48 lägenheter. De flesta av lägenheterna har två till tre rum och kök. Skicka ett e-mail till Stadskronan om du vill hyra lägenhet.

Telefon: 08-630 10 03
E-post: info@stadskronan.se
Hemsida: www.stadskronan.se


Karaktären Fastigheter
Privat hyresvärd med inriktning uteslutande på lägenhetsförvaltning i Kumla. Äger flera stora lägenheter i centrum. Är du intresserad av att hyra skickar du ett e-mail och presenterar dig. Hyresvärden kontaktar dig om en matchande ledig lägenhet kommer in.

Telefon: 019-57 98 00
E-post: info@karaktaren.se
Hemsida: www.karaktaren.se