1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Kumla

Sök lediga lägenheter i Kumla

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Kumla. Du kan fritt söka bland de 15 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill hyra bostad av. Vi listar både första- och andrahandskontrakt. Via oss hittar du lediga bostäder från flera privata hyresvärdar i Kumla.

Lediga lägenheter


15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Lägg in din egen annons gratis

Hyresvärdar

Kumla Bostäder
Kommunalt bostadsbolag som i kommunen förvaltar runt 2 200 hyreslägenheter. Fastigheterna är utspridda över hela kommunen men majoriteten är centrerade till centrala orten. Lediga lägenheter kan ansökas på Kumla Bostäders hemsida där du för tillfället hittar 7 vakanta bostäder.Privata hyresvärdar i Kumla


Sjöborgs Fastighetsförvaltning
I Kumla förvaltar denna privata hyresvärd 221 lägenheter. Två av fyra fastigheter är byggda på 2000-talet och erbjuder moderna lägenheter med hög standard. För att söka en lägenhet behöver du fylla i en intresseanmälan på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 019-32 53 18
E-post: info@sjoborgsfastigheter.se
Hemsida: www.sjoborgsfastigheter.se


John Ekströms Bygg
John Ekström Bygg är ett av kommunens privata bostadsbolag. Hyreslägenheterna i Kumla är fördelade mellan åtta fastigheter i centrala orten. För att bli hyresgäst hos hyresvärden behöver du fylla i en intresseanmälan på deras hemsida.

Telefon: 019 - 16 43 70
E-post: info@je-bygg.se
Hemsida: www.je-bygg.se


Asplunds Fastigheter
Förvaltar 112 hyresrätter på Vattugatan i Kumla. De trivsamma lägenheterna har 1-4 rum och kök. Man tillämpar inget kösystem utan tar emot ansökningar på sin egen hemsida på vakanta bostäder. Lediga lägenheter ligger vanligen ute under ett dygn.

Telefon: 019-100 117
E-post: emma.hjelm@asplundsfastigheter.se
Hemsida: www.asplundsfastigheter.se


Ragnarsson Fastigheter
Fastighetsägare med 40 hyreslägenheter i Kumla. Bostäderna är fördelade mellan tre fastigheter som är belägna längs Skolvägen, Stationsgatan och Köpmangatan centralt i staden. Här kan du bo i lägenheter från storlek 1-4 rum och kök.

Telefon: 019-16 64 40
E-post: info@ragnfast.se
Hemsida: www.ragnfast.se


Stadskronan Fastigheter
Fastighetsägare som förvaltar en fastighet på Södra Kungsvägen, nära Kumlasjön. Totalt hittas här 48 lägenheter, från mindre ettor till större fyror. Du är välkommen att kontakta hyresvärden via mail eller telefon för information om vakanser.

Telefon: 08-630 10 03
E-post: info@stadskronan.se
Hemsida: www.stadskronan.se


Karaktären Fastigheter
Privat hyresvärd som fokuserat på fastigheter i Kumla. Man har centrala lägenheter runt stadens torg och på adresser i utkanten av staden. Bostäderna är på ett rum och kök upp till generösa våningar. Det finns möjlighet att hyra lägenhet i en villa med trädgård som omringar huset.

Adress: Sveavägen , Kumla
Telefon: 019-57 98 00
E-post: info@karaktaren.se
Hemsida: www.karaktaren.se


Expenser Förvaltning
Privat fastighetsbolag som i Kumla hyr ut lägenheter på Gamla vägen och Carléns väg. Förvaltar även lägenheter i Kristinehamn och Mosås/Örebro. På hyresvärdens hemsida är du välkommen att fylla i en ansökan om bostad.

Telefon: 019-6721881
E-post: info@expenser.net
Hemsida: https://expenser.realportal.nu