1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Kumla

Alla lediga lägenheter i Kumla

Hos oss når du alla hyresvärdar i Kumla som kan erbjuda dig en bostad. Just nu har vi samlat 5 hyresvärdar: 4 privata och det kommunala bostadsbolaget. Via oss kan du hos dessa hyresvärdar söka 18 lediga lägenheter i Kumla. Många av lägenheterna kan fås med omgående inflyttning utan kötid.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.

Hyresvärdar


Kumla Bostäder
Kumla Bostäder ägs av Kumla kommun och är ett allmännyttigt bostadsbolag som skall förvärva och bygga hyrerätter i Kumla. Idag uppgår bostadsbeståndet till 2 100 lägenheter för uthyrning. Utbudet av lediga lägenheter är stort och just nu söker Kumla Bostäder 14 nya hyresgäster. Många av lägenheterna kan hyras omgående utan kötid.Privata hyresvärdar i Kumla


Sjöborgs Fastighetsförvaltning
Stor privat hyresvärd i Kumla med totalt 179 lägenheter för uthyrning. Lägenheterna ligger på Järnvägsgatan, Vattugatan och i Kv Dykaren. Lägenheterna är byggda under 90-talet och håller hög kvalitet för hyresrätter.

E-post info@sjoborgsfastigheter.se
Telefon 019-32 53 18
Hemsida www.sjoborgsfastigheter.se


John Ekströms Bygg
8 bostadsfastigheter, med många lägenheter i varje fastighet, i Kumla. JE Bygg har även ett stort lägenhetsutbud i Örebro. Vill du hyra bostad lämnar du en intresseanmälan.

E-post info@je-bygg.se
Telefon 019 - 16 43 70
Hemsida www.je-bygg.se


Ragnarsson Fastigheter
Privat hyresvärd i Örebro län med lägenheter på Köpmangatan, Skolvägen och Stationsgatan i Kumla. Totalt har man 40 lägenheter i Kumla för uthyrning.

E-post info@ragnfast.se
Telefon 019-16 64 40
Hemsida www.ragnfast.se


Stadskronan Fastigheter
På Södra Kungsvägen, nära Kumlasjön, förvaltar hyresvärden Stadskronan Fastigheter 48 lägenheter. De flesta av lägenheterna har två till tre rum och kök. Skicka ett e-mail till Stadskronan om du vill hyra lägenhet.

E-post info@stadskronan.se
Telefon 08-630 10 03
Hemsida www.stadskronan.se