1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Kungälv

Alla lediga lägenheter i Kungälv

I Kungälv når du via oss 4 hyresvärdar - 2 kommunala och 2 privata - som kan erbjuda dig boende. Vi rekommenderar att du skickar en bostadsansökan till samtliga om du villa hyra lägenhet i Kungälv. Hos de kommunala och privata hyresvärdarna i Kungälv finns just nu 12 lediga lägenheter för uthyrning. Om du ställer dig i bostadskön till respektive hyresvärd ökar din chans att bli erbjuden lägenhet.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.

Önskar hyra


Visar 5 av 7 | Visa alla | Lägg in din egen annons

22 - årig tjej söker lägenhet
Sökes: Förstahand | Maxhyra 10000 kr

Farmor söker lägenhet i Kungälv.
Sökes: Förstahand | 70 m2

Svensk-italiensk familj söker bostad i Kungälv med omnejd
Sökes: Första- & andrahand | 65 m2 | Maxhyra 15000 kr

Par söker lägenhet omgående!
Sökes: Förstahand

Mor och son söker Bostad
Sökes: Förstahand | 35 m2 | Maxhyra 5000 kr

Hyresvärdar


Kungälvsbostäder
Kommunala hyresvärden Kungälvsbostäder är Kungälvs största hyresvärd med 2 700 hyresrätter. Utöver Kungälv kan man erjuda lägenheter för uthyrning även i Kode, Romelanda och Ytterby.

Enligt vår senast tillgängliga information finns det just nu hos Kungälvsbostäder 3 lediga lägenheter i Kungälv som man söker nya hyresgäster till.

Förbo
Kungälvs kommun är delägare i fastighetsägaren Förbo - ett gemensamt bostadsbolag för Härryda, Kungälvs, Mölndals & Lerums komun. I Kungälv kan man erbjuda hyreslägenheter i centrum och Ängegärde och i kommunen i övrigt i de intilliggande orterna Kareby, Kärna, Marstrand och Ytterby.Fler privata hyresvärdar i Kungälv


Västerstaden
I centrala Kungälv på Västra Gatan förvaltar Västerstaden 70 lägenheter för uthyrning och 14 lokaler. Från fastigheten har du bekvämt gångavstånd till det mesta i Kungälvs centrum. Västerstaden är en hyrevärd med fokus på Västra Götalandsregion och har utöver Kungälv även lägenheter i Borås, Göteborg, Uddevalla och Vara.

Adress: Viktoriagatan 3, Göteborg
Telefon: 031-802 303
E-post: info@vasterstaden.se
Hemsida: www.vasterstaden.se


Sigillet Fastighet
Sigillet Fastigheter har hyresrätter på Borgarparken och Västra Gatan i Kungälv. Båda gatorna ligger i centrala Kungälv. Utöver lägenheter har Sigillet även en hotellfastighet och en stor industrifastighet i Kungälv.

Adress: Kaserntorget 7, 411 18 Göteborg
Telefon: 031-10 54 80
E-post: info@sigillet-fastighet.se
Hemsida: www.sigillet-fastighet.se