1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Kungälv

Alla lediga lägenheter i Kungälv

I Kungälv når du via oss 5 hyresvärdar - en kommunal och fyra privata - som kan erbjuda dig boende. Vi rekommenderar att du skickar en bostadsansökan till samtliga om du villa hyra lägenhet i Kungälv. Hos de kommunala och privata hyresvärdarna i Kungälv finns just nu 17 lediga lägenheter för uthyrning. Om du ställer dig i bostadskön till respektive hyresvärd ökar din chans att bli erbjuden lägenhet.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar


Förbo
Kungälvs kommun är delägare i fastighetsägaren Förbo - ett gemensamt bostadsbolag för Härryda, Kungälvs, Mölndals & Lerums komun. I Kungälv kan man erbjuda hyreslägenheter i centrum och Ängegärde och i kommunen i övrigt i de intilliggande orterna Kareby, Kärna, Marstrand och Ytterby.Privata hyresvärdar i Kungälv


Västerstaden
I centrala Kungälv på Västra Gatan förvaltar Västerstaden 70 lägenheter för uthyrning och 14 lokaler. Från fastigheten har du bekvämt gångavstånd till det mesta i Kungälvs centrum. Västerstaden är en hyrevärd med fokus på Västra Götalandsregion och har utöver Kungälv även lägenheter i Borås, Göteborg, Uddevalla och Vara.

Adress: Viktoriagatan 3, Göteborg
Telefon: 031-800 780
E-post: info@vasterstaden.se
Hemsida: www.vasterstaden.se


Sigillet Fastighet
Sigillet Fastigheter har hyresrätter på Borgarparken och Västra Gatan i Kungälv. Båda gatorna ligger i centrala Kungälv. Utöver lägenheter har Sigillet även en hotellfastighet och en stor industrifastighet i Kungälv.

Adress: Kaserntorget 7, 411 18 Göteborg
Telefon: 031-10 54 80
E-post: info@sigillet-fastighet.se
Hemsida: www.sigillet-fastighet.se


HSB
Kooperativa bostadsrörelsen HSB äger 4 bostadsfastigheter med totalt 55 hyresrätter i Kungälv. Den största fastigheten ligger på Torggatan mitt i stadskärnan. Blivande hyresgäster kan välja mellan en- till fyrarumslägenheter. Möjlighet finns även att hyra parkeringsplats.

Telefon: 010-442 20 00
E-post: info.gbg@hsb.se
Hemsida: hsb.se/goteborg/om-boende/vara-hyresratter/kungalv


Balder
Hösten 2018 färdigställde Balder 134 nybyggda hyresrätter i stadsdelen Kongahälla i Kungälv. Bostadssökande kan redan nu skicka in intresseanmälningar för kommande nyproduktion av hyresrätter på Strandgatan i centrala Kungälv med planerad inflyttning 2022.

Telefon: 0774-49 49 49
E-post: kundservice@balder.se
Hemsida: nyproduktion.balder.se/projekt/sodra-liljedal/