1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Kungälv

Bevaka lediga lägenheter i Kungälv

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Kungälv samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Kungälv. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Undersköterska med barn v.v söker boende
Sökes: Förstahand | 70 m2 | Maxhyra 8000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Kungälvs hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Förbo
Kungälvs kommun är delägare i fastighetsbolaget Förbo som ägs gemensamt med Härryda, Mölndals och Lerums kommun. Utöver Kungälv förvaltar Förbo även lägenheter i de närliggande Kareby, Kärna, Marstrand och Ytterby.Privata hyresvärdar i Kungälv


Västerstaden
I centrala Kungälv på Västra Gatan förvaltar Västerstaden 70 lägenheter för uthyrning och 14 lokaler. Från fastigheten har du bekvämt gångavstånd till det mesta i Kungälvs centrum. Västerstaden är en hyrevärd med fokus på Västra Götalandsregion och har utöver Kungälv även lägenheter i Borås, Göteborg, Uddevalla och Vara.

Adress: Viktoriagatan 3, Göteborg
Telefon: 031-800 780
E-post: info@vasterstaden.se
Hemsida: www.vasterstaden.se


Sigillet Fastighet
Sigillet Fastigheter har hyresrätter på Borgarparken och Västra Gatan i Kungälv. Båda gatorna ligger i centrala Kungälv. Utöver lägenheter har Sigillet även en hotellfastighet och en stor industrifastighet i Kungälv.

Adress: Kaserntorget 7, 411 18 Göteborg
Telefon: 031-10 54 80
E-post: info@sigillet-fastighet.se
Hemsida: www.sigillet-fastighet.se


HSB
Kooperativa bostadsrörelsen HSB äger 4 bostadsfastigheter med totalt 55 hyresrätter i Kungälv. Den största fastigheten ligger på Torggatan mitt i stadskärnan. Blivande hyresgäster kan välja mellan en- till fyrarumslägenheter. Möjlighet finns även att hyra parkeringsplats.

Telefon: 010-442 20 00
E-post: info.gbg@hsb.se
Hemsida: hsb.se/goteborg/om-boende/vara-hyresratter/kungalv


Balder
Hösten 2018 färdigställde Balder 134 nybyggda hyresrätter i stadsdelen Kongahälla i Kungälv. Bostadssökande kan redan nu skicka in intresseanmälningar för kommande nyproduktion av hyresrätter på Strandgatan i centrala Kungälv med planerad inflyttning 2022.

Telefon: 0774-49 49 49
E-post: kundservice@balder.se
Hemsida: nyproduktion.balder.se/projekt/sodra-liljedal/