1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Kungälv

Sök lediga lägenheter i Kungälv

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Kungälv. Du kan fritt söka bland de 15 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill hyra bostad av. Vi listar främst förstahandskontrakt. Via oss hittar du lediga bostäder från flera privata hyresvärdar i Kungälv.

Lediga lägenheter


15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Lägg in din egen annons gratis

Hyresvärdar

Kungälvsbostäder
Kommunens största hyresvärd med stort bestånd av lägenheter. Bostäder både i centrala och utkanten av Kungälv, liksom andra orter i kommunen så som Ytterby och Marstrand. En rad bostadstyper erbjuds, allt mellan lägenheter och radhus.

Förbo
Bostadsbolag som ägs av Kungälvs, Mölndals, Härrydas och Lerums kommuner. I Kungälv är beståndet beläget i Kareby, Kärna, Marstrand, Ytterby och Kungälv. Här kan en rad olika typer av boenden erbjudas, både vad gäller omgivning, storlek och bostadstyp.Fler privata hyresvärdar i Kungälv


Västerstaden
Västerstaden bistår fastighetsägare med förvaltning av fastigheter bland annat i Kungälv. Vakanser publiceras och söks på Västerstadens hemsida. Den person som först sökt lägenheten och uppfyller gällande kriterier erbjuds visning av lägenheten.

Adress: Hedåsgatan 3, Göteborg
Telefon: 031-800 780
E-post: info@vasterstaden.se
Hemsida: www.vasterstaden.se


Sigillet Fastighet
Privat fastighetsägare med hyresrätter på Västra Gatan och Borgarparken i staden. Bostäderna är centralt belägna vilket ger dig goda förutsättningar i Kungälv. I fastigheterna inryms även lokaler för butiker och kontor.

Adress: Kaserntorget 7, Göteborg
Telefon: 031-10 54 80
E-post: info@sigillet-fastighet.se
Hemsida: www.sigillet-fastighet.se


HSB
I centrala Kungälv äger och förvaltar kooperationen HSB tre fastigheter med hyreslägenheter. Bostäderna hittas längs Bäckgatan, Torggatan och Uddevallavägen. Beståndet omfattas av 55 hyresrätter i storlek om 1-4 rum och kök.

Telefon: 010-442 20 00
E-post: info.gbg@hsb.se
Hemsida: hsb.se/goteborg/om-boende/vara-hyresratter/kungalv


Balder
Nyproducerade hyresrätter, 1-4 RoK, i Kongahälla i centrala Kungälv. Bostäderna är moderna och fräscha med privat balkong. I Tega Ängar bygger fastighetsägaren fler hyreslägenheter, planerad inflytt 2020. Intresseanmälan kan göras på Balders hemsida.

Telefon: 0774-49 49 49
E-post: kundservice@balder.se
Hemsida: nyproduktion.balder.se