1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Kungsbacka

Sök lediga lägenheter i Kungsbacka

Via oss når du alla hyresvärdar som söker nya hyresgäster till 31 lediga lägenheter i Kungsbacka. Vi rekommenderar att du anmäler dig som bostadssökande hos alla hyresvärdar i Kungsbacka för att maximera din chans att bli erbjuden förstahandskontrakt på en lägenhet.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.


Önskar hyra


Visar 3 av 3 | Lägg in din egen annons

Projektledare Kungsbacka
Sökes: Första- & andrahand | 55 m2 | Maxhyra 9000 kr

Mamma med son söker lägenhet
Sökes: Första- & andrahand | 60 m2 | Maxhyra 10000 kr

Lägenhet sökes i Kungsbacka
Sökes: Första- & andrahand | 60 m2 | Maxhyra 9000 kr

Hyresvärdar


Eksta Bostad
Med 2 600 lägenheter för uthyrning i Kungsbacka är Eksta Bostad stadens största hyresvärd. Eksta Bostad ägs av kommunen och är ett allmännyttigt bostadsbolag. För att ansöka om bostad behöver du registrera dig hos Kungsbackas Bostadsförmedling.

Aranäs Bostad
Största privata hyresvärden i Kungsbacka med över 2 000 lägenheter. Söker just nu nya hyresgäster till lediga lägenheter i Kungsbacka. Du behöver registrera dig som bostadssökande för att kunna ansöka om lägenhet.Fler privata hyresvärdar i Kungsbacka


Trollängen Bostad
Invid Björkris Torg i Kungsbacka förvaltar hyresvärden Trollängen Bostad 80 hyresrätter. Man planerar att bygga ytterligare 73 hyresrätter i området. När kvarteret är fullt utbyggt kommer Trollängen förvalta över 150 lägenheter för uthyrning. För att kunna bli aktuell som hyresgäst krävs att du har en fast och stabil inkomst.

Adress: Björkrisvägen 36, Kungsbacka
Telefon: 031-78 77 520
E-post: info@trollangenbostad.se
Hemsida: www.trollangenbostad.se


Söderstaden
Söderstaden är namnet på ett helt nytt bostadsområde i Kungsbacka som just nu håller på att byggas. I området kommer det att finnas ett kvarter som helt kommer att bestå av hyresrätter. På Söderstadens hemsida kan du läsa mer om det största byggprojektet genom tiderna i Kungsbacka.

Hemsida: www.soderstaden.se


Meras Bostäder
Fastighetsägare med 200 hyresrätter, merparten i Kungsbacka. Meras har som önskemål att hyresgäster skall bo kvar länge. Du ställer dig i bostadskö genom att lämna in en intresseanmälan eller genom att ringa hyresvärden (telefontid mellan kl 09.00-15.00 vardagar).

Adress: Hantverksgatan 10 , Kungsbacka
Telefon: 0300-101 57
E-post: anna@meras.se
Hemsida: www.meras.se


Derome Förvaltning
I Anneberg, 5 km norr om centrala Kungsbacka, förvaltar Derome 99 lägenheter. På gångavstånd till bostadsområdet ligger pendeltågsstationen. På 5 minuter tar du dig till Kungsbacka och på 15 minuter till centrala Göteborg. Lägenheter finns i storlek från 2 till 4 rum.

Telefon: 0340-66 64 30
E-post: forvaltning@derome.se
Hemsida: www.deromeforvaltning.se