1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Kungsbacka

Sök lediga lägenheter i Kungsbacka

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Kungsbacka. Du kan fritt söka bland de 10 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill söka bostad hos. Vi listar främst förstahandskontrakt. Via oss ser du utbudet av lediga bostäder från flera kommunala och privata hyresvärdar i Kungsbacka.

Lediga lägenheter


15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons gratis

Jag och mina barn söker hem
Sökes: Första- & andrahand

Hyresvärdar

Eksta Bostad
Eksta Bostad är ett allmännyttigt bostadsbolag som ägs av Kungsbacka kommun. Med sina 3 000 hyresrätter är de största hyresvärden i kommunen. Bostadsbeståndet finns både i centrala Kungsbacka och mer ute på landet.

Aranäs Bostad
Aranäs Bostad är den största privata aktören på bostadsmarknaden i Kungsbacka. Det egna bostadsbeståndet uppgår till cirka 2 100 hyreslägenheter. Förvaltar även kommersiella lokaler och butiker i staden. Vakanser publiceras och söks på hyresvärdens hemsida.Fler privata hyresvärdar i Kungsbacka


Trollängen Bostad
4 km från Kungsbacka centrum ligger Björkis där Trollängen Bostad förvaltar 24 hyresrätter. Beståndet består av fyra stycken hus med två våningar. Fastigheterna som stod klara för inflytt 2016 håller hög standrad och har ett stort ljusinsläpp.

Telefon: 031-78 77 520
E-post: info@trollangenbostad.se
Hemsida: www.trollangenbostad.se


Meras Bostäder
Äger och förvaltar bostäder och lokaler i Kungsbacka. Invid Kungsbacka Torg förvaltar man 18 hyreslägenheter i en fastighet från 1930. Utöver dessa bostäder hyr man även ut familjevänliga bostäder med uteplats eller balkong i Onsala och Vallda.

Adress: Hantverksgatan 10 , Kungsbacka
Telefon: 0300-101 57
E-post: info@meras.se
Hemsida: www.meras.se


Franshill
Privatägt bostadsbolag som har ett bestånd av cirka 800 hyreslägenheter i södra Sverige. I Kungsbacka erbjuds lägenheter på 17 adresser, alla med närhet till stadskärnan. Man har både äldre sekelskifteshus och nyare fastigheter innehållandes bostäder.

Telefon: 010- 455 20 10
E-post: info@franshill.se
Hemsida: www.franshill.se


Derome Förvaltning
Derome förvaltar 99 hyresrätter i Anneberg, 5 km norr om Kungsbacka. En promenad från lägenheterna ligger tågstationen som på några minuter tar dig till Kungsbacka eller Göteborg. I Kullavik har hyresvärden 32 lägenheter. Lägenheterna i båda områdena är 2-4 rum och kök.

Telefon: 0340-66 64 30
E-post: forvaltning@derome.se
Hemsida: www.deromeforvaltning.se


Torslanda Fastigheter
I Fjärås utanför Kungsbacka har Torslanda Fastigheter 22 lägenheter. De ligger i ett område med tvåvåningshus. Lägenheterna är från ett till tre rum och kök, samtliga har balkong alternativt uteplats för de på markplan.

Telefon: 031-332 02 45
Hemsida: www.torslandafastigheter.se


Crendo Fastighetsförvaltning
Crendo har ett litet fastighetsbestånd i Kungsbacka. Om du önskar bo centralt bör du undersöka om Crendo har något ledigt då deras lägenheter på 2-4 RoK ligger på Södra Torggatan mitt i centrum. Från din bostad här har du nära till pendeln, butiker och annan service.

Telefon: 035-15 24 30
E-post: hstd@crendo.se
Hemsida: www.crendo.se