1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Kungsör

Sök lediga lägenheter i Kungsör

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Kungsör. Du kan fritt söka bland de 5 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill söka bostad hos. Vi listar både första- och andrahandskontrakt. Via oss ser du utbudet av lediga bostäder från flera kommunala och privata hyresvärdar i Kungsör.

Lediga lägenheter


15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Lägg in din egen annons gratis

Hyresvärdar

Kungsörs Fastighets AB
Kungsörs Fastighets AB (KFAB) är den kommunala hyresvärden som i kommunen förvaltar runt 800 lägenheter. Varierande boenden erbjuds. I beståndet finns både lägenheter och bostäder i radhusliknande former. Utöver lägenheter i Kungsör har KFAB även bostäder i Valskog.Privata hyresvärdar i Kungsör


Medo
Hos Medo har du möjlighet att hyra lägenhet eller radhus på attraktiva områden i Kungsör. Radhusen har tre till fyra rum och kök medan lägenheterna har upp till fem rum och kök. Via Medos hemsida kan du se det aktuella utbudet av lediga bostäder.

Telefon: 0227-128 79
E-post: info@medo.se
Hemsida: www.medo.se


Bygg Team i Kungsör
Privat hyresvärd som i Kungsör förvaltar 6 fastigheter med lägenheter. Bostäderna är i storlek om 1-5 rum och kök. Från lägenheterna är det endast ett par minuters promenad in till Kungsörs centrum. Om du önskar en bostad är du välkommen att skicka ett mail till hyresvärden.

Adress: Kiselgatan 2A, Kungsör
Telefon: 0227-128 30
E-post: info@bygg-team.se
Hemsida: www.bygg-team.se


Ormvråken
Äger och förvaltar lägenheter i Kungsör. På 10 adresser i ortens centrum har Ormvråken sitt bestånd av lägenheter. Intresseanmälan kan göras på Ormvråkens hemsida så hör hyresvärden av sig till dig när de har ett matchande objekt ledigt.

Telefon: 070-218 88 23
E-post: info@ormvraken.se
Hemsida: www.ormvraken.se