1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Kungsör

Sök lediga lägenheter i Kungsör

I Kungsör har vi registrerat 7 lediga lägenheter hos 5 hyresvärdar. Sök lägenhet hos den kommunala hyresvärden eller skicka in en eller flera ansökningar till några av de privata hyresvärdarna. Via oss kan du komma i kontakt med samtliga hyresvärdar i Kungsör som kan erbjuda dig lediga lägenheter.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar


Kungsörs Fastighets AB
KFAB är den kommunala hyresvärden i Kungsör och har på sin hemsida publicerat 3 lediga lägenheter på orten. Samtliga dessa lägenheter är inflyttningsklara inom 3 månader. Alla lediga lägenheter presenteras med bild, hyresnivå, adress och möjlighet för dig som bostadssökande att anmäla ditt intresse för de lägenheter du kan tänka dig att bo i.Privata hyresvärdar i Kungsör


Medo
Har ett stort utbud av hyreslägenheter längsmed Drottninggatan i Kungsör. Hyresvärden kan även erbjuda radhus med egen gräsmatta utanför dörren i utkanten av Kungsör.

Telefon: 0227-128 79
E-post: info@medo.se
Hemsida: www.medo.se


Bygg Team i Kungsör
Familjeägd hyrsvärd i Kungsör som genom åren byggt upp ett stort bestånd av lägenheter på orten. Skicka ett e-mail om du vill hyra bostad.

Adress: Kiselgatan 2A, 736 32 Kungsör
Telefon: 0227-128 30
E-post: info@bygg-team.se
Hemsida: www.bygg-team.se


Lundgren Fastigheter
Liten hyresvärd med ett varierande utbud av hyresrätter i Kungsör. Du kan ringa eller skicka e-post till hyresvärden för att efterhöra utbudet av vakanta lägenheter.

Telefon: 0708-444 777
E-post: goran@lundgrenfastigheter.se
Hemsida: www.lundgrenfastigheter.se


ARCOS Förvaltning
Fastighetsförvaltare med ett mindre utbud av hyresrätter om 1-3 rum och kök i Kungsör. Ansvarar för uthyrning av lägenheter åt ett par mindre hyresvärdar samt för sitt egna bestånd av bostäder.

Telefon: 016 51 84 34
E-post: info@arcosbf.se
Hemsida: www.arcosbf.se