1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Kungsör

Bevaka lediga lägenheter i Kungsör

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Kungsör samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Kungsör. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Kungsörs hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Kungsörs Fastighets AB
Kungsörs Fastighets AB (KFAB) är den kommunala hyresvärden som i kommunen förvaltar runt 800 lägenheter. Varierande boenden erbjuds. I beståndet finns både lägenheter och bostäder i radhusliknande former. Utöver lägenheter i Kungsör har KFAB även bostäder i Valskog.Privata hyresvärdar i Kungsör


Medo
Hos Medo har du möjlighet att hyra lägenhet eller radhus på attraktiva områden i Kungsör. Radhusen har tre till fyra rum och kök medan lägenheterna har upp till fem rum och kök. Via Medos hemsida kan du se det aktuella utbudet av lediga bostäder.

Telefon: 0227-128 79
E-post: info@medo.se
Hemsida: www.medo.se


Bygg Team i Kungsör
Privat hyresvärd som i Kungsör förvaltar 6 fastigheter med lägenheter. Bostäderna är i storlek om 1-5 rum och kök. Från lägenheterna är det endast ett par minuters promenad in till Kungsörs centrum. Om du önskar en bostad är du välkommen att skicka ett mail till hyresvärden.

Adress: Kiselgatan 2A, Kungsör
Telefon: 0227-128 30
E-post: info@bygg-team.se
Hemsida: www.bygg-team.se


Ormvråken
Äger och förvaltar lägenheter i Kungsör. På 10 adresser i ortens centrum har Ormvråken sitt bestånd av lägenheter. Intresseanmälan kan göras på Ormvråkens hemsida så hör hyresvärden av sig till dig när de har ett matchande objekt ledigt.

Telefon: 070-218 88 23
E-post: info@ormvraken.se
Hemsida: www.ormvraken.se