1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Kungsör

Bevaka lediga lägenheter i Kungsör

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Kungsör samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Kungsör. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Kungsörs hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Kungsörs Fastighets AB
KFAB är den kommunala hyresvärden i Kungsör och förvaltar 800 bostadslägenheter. I beståndet finns även ett mindre utbud av radhus. På KFABs hemsida hittar du 5 lediga lägenheter.Privata hyresvärdar i Kungsör


Medo
Har ett stort utbud av hyreslägenheter längsmed Drottninggatan i Kungsör. Hyresvärden förvaltar även radhus med egen gräsmatta utanför dörren i utkanten av Kungsör.

Telefon: 0227-128 79
E-post: info@medo.se
Hemsida: www.medo.se


Bygg Team i Kungsör
Familjeägd hyrsvärd i Kungsör som genom åren byggt upp ett stort bestånd av lägenheter på orten. Skicka ett e-mail om du vill hyra bostad.

Adress: Kiselgatan 2A, 736 32 Kungsör
Telefon: 0227-128 30
E-post: info@bygg-team.se
Hemsida: www.bygg-team.se


Lundgren Fastigheter
Liten hyresvärd med ett varierande utbud av hyresrätter i Kungsör. Du kan ringa eller skicka e-post till hyresvärden för att efterhöra utbudet av vakanta lägenheter.

Telefon: 0708-444 777
E-post: goran@lundgrenfastigheter.se
Hemsida: www.lundgrenfastigheter.se


ARCOS Förvaltning
Fastighetsförvaltare med ett mindre utbud av hyresrätter om 1-3 rum och kök i Kungsör. Ansvarar för uthyrning av lägenheter åt ett par mindre hyresvärdar samt för sitt egna bestånd av bostäder.

Telefon: 016 51 84 34
E-post: info@arcosbf.se
Hemsida: www.arcosbf.se