1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Lerum

Alla lediga lägenheter i Lerum

I Lerum finns 3 privata hyresvärdar och ett kommunalt bostadsbolag som hyr ut lägenheter. Ansök hos samtliga dessa hyresvärdar om du vill ha störst chans att bli erbjuden bostad.


Andrahand


Starta bevakning av nya lediga lägenheterHyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.

Önskar hyra


Visar 2 av 2 | Lägg in din egen annons

Skötsam 24-åring med fast jobb söker lägenhet
Sökes: Första- & andrahand

Skötsam ensamstående mamma, med fast jobb söker lgh akut!
Sökes: Första- & andrahand | 90 m2 | Maxhyra 12000 kr

Hyresvärdar


Förbo
Förbo är den naturliga utgångspunkten för alla som söker bostad i Lerum. Förbo delägs av Lerums kommun och är ortens allra största hyresvärd med fastigheter på många centrala adresser.

På Förbos hemsida kan du se bolagets alla lediga lägenheter i Lerum och skicka en intresseanmälan för de lägenheter som du vill hyra. Förbo låter sökande med längst kötid få komma på lägenhetsvisning.Privata hyresvärdar i Lerum


Ernst Rosén
Ernst Rosén är ett familjeägt fastighetsbolag med lägenheter för uthyrning på följande adresser i Lerum: Brobacken, Göteborgsvägen, Ljungvik Monvägen och Åsenvägen. Totalt har Ernst Rosén 60 hyresrätter i Lerum.

Telefon: 031-80 60 80
E-post: info@ernstrosen.se
Hemsida: www.ernstrosen.se


Akelius
På Lundbyvägen 30-48 i Lerum förvaltar Akelius 120 hyresrätter. Det gör Akelius till en av de större privata hyresvärdarna i Lerum. Akelius har ingen bostadskö utan lägger upp alla lediga lägenheter på sin hemsida där alla som söker bostad kan skicka in en ansökan om att få hyra.

Telefon: 031-708 61 00
E-post: info@akelius.se
Hemsida: www.akelius.se