1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Lerum

Sök lediga lägenheter i Lerum

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Lerum. Du kan fritt söka bland de 5 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill söka bostad hos. Vi listar både första- och andrahandskontrakt. Via oss kan du se lediga bostäder från flera hyresvärdar i Lerum.

Lediga lägenheter


15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Lägg in din egen annons gratis

Hyresvärdar

Förbo
Förbo är kommunens största hyresvärd och därför en bra startpunkt för dig som söker boende på orten. Kommunen står som delägare till hyresvärden som ägs av fyra kommuner. Man erbjuder ett brett utbud av boende i kommunen och på deras hemsida kan vakanser sökas.Privata hyresvärdar i Lerum


Ernst Rosén
Mindre fastighetsägare med lägenheter i Lerum och Gråbo. På Brobacken i Lerum återfinns hyresvärdens 17 lägenheter på orten. Ernst Rosén hyr även ut lokaler till företag. Via hyresvärdens hemsida har du möjlighet att ansöka om lägenheter.

Telefon: 031-80 60 80
E-post: info@ernstrosen.se
Hemsida: www.ernstrosen.se


Willhem
Willhem äger och förvaltar hyresbostäder i många av Sveriges städer och orter. Med 120 lägenheter i Lerum är man en av de större hyresvärdarna på orten. Bostäderna är belägna på Lundbyvägen i Gråbo. För att söka bostad via Willhems hemsida behöver du först registrera dig.

Telefon: 031-788 70 50
Hemsida: www.willhem.se


Stora Lundby Fastighetsutveckling
Privat fastighetsägare som 2018 förvärvade fastigheter i Lerum. I köpcentret Solkatten finns på tredje våning hyresvärdens lägenehtsbestånd vilket omfattar 27 lägenheter. Bostäderna är i varierande storlekar och har tillgång till en innergård.

Telefon: 031-17 18 20
E-post: ekonomi@storalundbyfastigheter.se
Hemsida: www.storalundbyfastigheter.se