1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Lerum

Alla lediga lägenheter i Lerum

I Lerum finns 3 privata hyresvärdar och ett kommunalt bostadsbolag som hyr ut lägenheter. Ansök hos samtliga dessa hyresvärdar om du vill ha störst chans att bli erbjuden bostad.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Skötsam ensamstående mamma, med fast jobb söker lgh akut!
Sökes: Första- & andrahand | 90 m2 | Maxhyra 12000 kr

Hyresvärdar


Förbo
Förbo är den naturliga utgångspunkten för alla som söker bostad i Lerum. Förbo delägs av Lerums kommun och är ortens allra största hyresvärd med fastigheter på många centrala adresser.

På Förbos hemsida kan du se bolagets alla lediga lägenheter i Lerum och skicka en intresseanmälan för de lägenheter som du vill hyra. Förbo låter sökande med längst kötid få komma på lägenhetsvisning.

Besöksadress Haegerströms väg 4B, 443 30 Lerum
E-post info@foerbo.se
Telefon 031-746 50 00
Privata hyresvärdar i Lerum


Ernst Rosén
Ernst Rosén är ett familjeägt fastighetsbolag med lägenheter för uthyrning på följande adresser i Lerum: Brobacken, Göteborgsvägen, Ljungvik Monvägen och Åsenvägen. Totalt har Ernst Rosén 60 hyresrätter i Lerum.

E-post info@ernstrosen.se
Telefon 031-80 60 80
Hemsida www.ernstrosen.se


Akelius
På Lundbyvägen 30-48 i Lerum förvaltar Akelius 120 hyresrätter. Det gör Akelius till en av de större privata hyresvärdarna i Lerum. Akelius har ingen bostadskö utan lägger upp alla lediga lägenheter på sin hemsida där alla som söker bostad kan skicka in en ansökan om att få hyra.

E-post info@akelius.se
Telefon 031-708 61 00
Hemsida www.akelius.se


Åtorps Egendomsförvaltning
Åtorps Egendomsförvaltning är en liten privat fastighetsägare i Lerum med lägenheter på Frödingsvägen och Gamla Allen. Totalt har man 9 lägenheter i Lerum, varav sju är ettor. För dig som är singel kan kanske en lägenhet hos denna hyresvärd vara vad du söker.

E-post info@atorp.nu
Telefon 0302-169 01
Hemsida www.atorp.nu