1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Lerum

Bevaka lediga lägenheter i Lerum

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Lerum samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Lerum. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Civilingenjör med fast inkomst söker mindre lägenhet i Lerum
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 10000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Lerums hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Förbo
Förbo är den naturliga utgångspunkten för dig som söker bostad i Lerum. Förbo delägs av Lerums kommun och är ortens största hyresvärd med fastigheter på många centrala adresser. På Förbos hemsida Förbo.se kan du se hyresvärdens lediga lägenheter i Lerum.Privata hyresvärdar i Lerum


Ernst Rosén
Mindre fastighetsägare med lägenheter i Lerum och Gråbo. På Brobacken i Lerum återfinns hyresvärdens 17 lägenheter på orten. Ernst Rosén hyr även ut lokaler till företag. Via hyresvärdens hemsida har du möjlighet att ansöka om lägenheter.

Telefon: 031-80 60 80
E-post: info@ernstrosen.se
Hemsida: www.ernstrosen.se


Willhem
Genom förvärv av 120 hyreslägenheter på Lundbyvägen i Lerum har Willhem etablerat sig som stadens största privata hyresvärd. Willhem strävar efter att renovera och upprusta lägenheterna till bra standard innan de hyrs ut till nya hyresgäster.

Telefon: 031-788 70 50
Hemsida: www.willhem.se


Stora Lundby Fastighetsutveckling
Privat fastighetsägare som 2018 förvärvade fastigheter i Lerum. I köpcentret Solkatten finns på tredje våning hyresvärdens lägenehtsbestånd vilket omfattar 27 lägenheter. Bostäderna är i varierande storlekar och har tillgång till en innergård.

Telefon: 031-17 18 20
E-post: ekonomi@storalundbyfastigheter.se
Hemsida: www.storalundbyfastigheter.se