1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Lerum

Bevaka lediga lägenheter i Lerum

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Lerum samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Lerum. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 2 av 2 | Lägg in din egen annons

Skötsam och rökfri 64 årig man med stabil inkomst
Sökes: Förstahand | 50 m2 | Maxhyra 7000 kr

Civilingenjör med fast inkomst söker mindre lägenhet i Lerum
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 10000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Lerums hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Förbo
Förbo är kommunens största hyresvärd och därför en bra startpunkt för dig som söker boende på orten. Kommunen står som delägare till hyresvärden som ägs av fyra kommuner. Man erbjuder ett brett utbud av boende i kommunen och på deras hemsida kan vakanser sökas.Privata hyresvärdar i Lerum


Ernst Rosén
Mindre fastighetsägare med lägenheter i Lerum och Gråbo. På Brobacken i Lerum återfinns hyresvärdens 17 lägenheter på orten. Ernst Rosén hyr även ut lokaler till företag. Via hyresvärdens hemsida har du möjlighet att ansöka om lägenheter.

Telefon: 031-80 60 80
E-post: info@ernstrosen.se
Hemsida: www.ernstrosen.se


Willhem
Genom förvärv av 120 hyreslägenheter på Lundbyvägen i Lerum har Willhem etablerat sig som stadens största privata hyresvärd. Willhem strävar efter att renovera och upprusta lägenheterna till bra standard innan de hyrs ut till nya hyresgäster.

Telefon: 031-788 70 50
Hemsida: www.willhem.se


Stora Lundby Fastighetsutveckling
Privat fastighetsägare som 2018 förvärvade fastigheter i Lerum. I köpcentret Solkatten finns på tredje våning hyresvärdens lägenehtsbestånd vilket omfattar 27 lägenheter. Bostäderna är i varierande storlekar och har tillgång till en innergård.

Telefon: 031-17 18 20
E-post: ekonomi@storalundbyfastigheter.se
Hemsida: www.storalundbyfastigheter.se