1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Lidköping

Bevaka lediga lägenheter i Lidköping

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Lidköping samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Lidköping. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Lidköpings hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
AB Bostäder i Lidköping
Kommunalägda Bostäder Lidköping är stadens största hyresvärden med 2 200 lägenheter. Du kan registrera dig som bostadssökande och se vakanta lägenheter på hyresvärdens hemsida Bostaderlidkoping.sePrivata hyresvärdar i Lidköping


Senäte
Privata hyresvärden Senäte är ett av Lidköpings större bostadsbolag med 31 hyresfastigheter. Merparten av lägenheterna ligger längsmed den centrala gatan Esplanaden.

Utöver Esplanaden har man även hyresrätter på Broholmsgatan, Bäcksholmsgatan, Kvarnegårdsgatan, Mellbygatan, Odlingsdalsvägen, Rudberusgatan, Rådagatan och Stenportsgatan. Senäte söker just nu nya hyresgäster till ett par lägenheter i Lidköping.

Adress: Nya Stadens Torg 6, Lidköping
Telefon: 0510-860 80
E-post: lidkoping@senate.se
Hemsida: www.senate.se


Drömstan
I nordvästra Lidköping förvaltar fastighetsbolaget Drömstan 600 lägenheter. Beståndet omfattar 1 till 4-rumslägenheter. Lägenheterna ligger med 10 minuters gångavstånd till centrum. Du kan lämna en genrell bostadsansökan på Drömstans hemsida.

Adress: Framnäsvägen 16, Lidköping
Telefon: 0510-292 15
E-post: info@dromstan.se
Hemsida: www.dromstan.se


Frenbo Fastigheter
Hyresvärden Frenbo förvaltar 32 lägenheter i centrala Lidköping. Anmäl dig i Frenbos intresseregister och berätta vad du söker så tar hyresvärden kontakt med dig när ett matchande objekt blir ledigt.

Adress: Sockerbruksgatan 30, Lidköping
Telefon: 070–236 41 35
E-post: info@frenbo.se
Hemsida: www.frenbo.se


Christo Fastigheter
Lägenheter för uthyrning på Järnvägsgatan och Karlagatan i Lidköping. Skicka en intresseanmälan till Christo Fastigheter per e-post eller ring och anmäl ditt intresse för att hyra lägenhet i Lidköping.

Telefon: 0501 - 777 20
E-post: info@christo.se
Hemsida: www.christo.se


Bengt Gyland Fastigheter
BG Fastigheter är en av de mindre hyresvärdarna i Lidköping med enstaka hyreslägenheter och studentbostäder på Rudenschöldsgatan. Skicka en förfrågan per e-post om du vill hyra lägenhet så tar man kontakt med dig om man har något att erbjuda.

Adress: Kvarnegårdsgatan 1 A, Lidköping
Telefon: 0510-677 77
E-post: info@bgabfastigheter.se
Hemsida: www.bgabfastigheter.se