1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Lidköping

Alla lediga lägenheter i Lidköping

I Lidköping finns just nu 8 lediga lägenheter för uthyrning. Via oss når du 5 privata hyresvärdar och det kommunala bostadsbolaget som kan erbjuda dig en hyresrätt i Lidköping. Hos många hyresvärdar styrs din chans att bli erbjuden bostad av din kötid. En god regel är att du bör registrera dig som bostadssökande hos samtliga hyresvärdar i Lidköping.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar


AB Bostäder i Lidköping
AB Bostäder är den största hyresvärden i Lidköping med 2 200 lägenheter för uthyrning. Man tar in nya hyresgäster varje vecka till sina lediga lägenheter. För att ha en så god chans som möjligt att bli erbjuden bostad bör du registrera dig i bolagets bostadskö då man erbjuder sökande med längst kötid att först få välja bland lediga lägenheter.Privata hyresvärdar i Lidköping


Senäte
Privata hyresvärden Senäte är ett av Lidköpings större bostadsbolag med 31 hyresfastigheter. Merparten av lägenheterna ligger längsmed den centrala gatan Esplanaden.

Utöver Esplanaden har man även hyresrätter på Broholmsgatan, Bäcksholmsgatan, Kvarnegårdsgatan, Mellbygatan, Odlingsdalsvägen, Rudberusgatan, Rådagatan och Stenportsgatan. Senäte söker just nu nya hyresgäster till ett par lägenheter i Lidköping.

Adress: Nya Stadens Torg 6, Lidköping
Telefon: 0510-860 80
E-post: lidkoping@senate.se
Hemsida: www.senate.se


Drömstan
I nordvästra Lidköping förvaltar fastighetsbolaget Drömstan 600 lägenheter för uthyrning. Man har 1 till 4 rumslägenheter. Lägenheterna ligger med 10 minuters gångavstånd till centrum. Just nu har man en ledig lägenhet och som bostadssökande kan du även lämna en allmän intresseanmälan för att hyra lägenhet på deras hemsida.

Adress: Framnäsvägen 16, Lidköping
Telefon: 0510-292 15
E-post: info@dromstan.se
Hemsida: www.dromstan.se


Frenbo Fastigheter
Hyresvärden Frenbo kan erbjuda 32 lägenheter i centrala Lidköping. Anmäl dig i Frenbos intresseregister och berätta vad du söker så tar hyresvärden kontakt med dig när ett matchande objekt blir ledigt.

Adress: Sockerbruksgatan 30, Lidköping
Telefon: 070–236 41 35
E-post: info@frenbo.se
Hemsida: www.frenbo.se


Christo Fastigheter
Lägenheter för uthyrning på Järnvägsgatan och Karlagatan i Lidköping. Skicka en intresseanmälan till Christo Fastigheter per e-post eller ring och anmäl ditt intresse för att hyra lägenhet i Lidköping.

Telefon: 0501 - 777 20
E-post: info@christo.se
Hemsida: www.christo.se


Bengt Gyland Fastigheter
BG Fastigheter är en av de mindre hyresvärdarna i Lidköping med enstaka hyreslägenheter och studentbostäder på Rudenschöldsgatan. Skicka en förfrågan per e-post om du vill hyra lägenhet så tar man kontakt med dig om man har något att erbjuda.

Adress: Kvarnegårdsgatan 1 A, Lidköping
Telefon: 0510-677 77
E-post: info@bgabfastigheter.se
Hemsida: www.bgabfastigheter.se