1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Lidköping

Alla lediga lägenheter i Lidköping

I Lidköping finns just nu 7 lediga lägenheter för uthyrning. Via oss når du 5 privata hyresvärdar och det kommunala bostadsbolaget som kan erbjuda dig en hyresrätt i Lidköping. Hos många hyresvärdar styrs din chans att bli erbjuden bostad av din kötid. En god regel är att du bör registrera dig som bostadssökande hos samtliga hyresvärdar i Lidköping.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Söker lägenhet om minst 3 rum i Lidköping
Sökes: Första- & andrahand

Hyresvärdar


AB Bostäder i Lidköping
AB Bostäder är den största hyresvärden i Lidköping med 2 200 lägenheter för uthyrning. Man tar in nya hyresgäster varje vecka till sina lediga lägenheter. För att ha en så god chans som möjligt att bli erbjuden bostad bör du registrera dig i bolagets bostadskö då man erbjuder sökande med längst kötid att först få välja bland lediga lägenheter.

Besöksadress Mellbygatan 3, Lidköping
E-post abbostader@lidkoping.se
Telefon 0510-77 08 00
Privata hyresvärdar i Lidköping


Senäte
Privata hyresvärden Senäte är ett av Lidköpings större bostadsbolag med 31 hyresfastigheter. Merparten av lägenheterna ligger längsmed den centrala gatan Esplanaden.

Utöver Esplanaden har man även hyresrätter på Broholmsgatan, Bäcksholmsgatan, Kvarnegårdsgatan, Mellbygatan, Odlingsdalsvägen, Rudberusgatan, Rådagatan och Stenportsgatan. Senäte söker just nu nya hyresgäster till ett par lägenheter i Lidköping.

Adress Nya Stadens Torg 6, Lidköping
E-post lidkoping@senate.se
Telefon 0510-860 80
Hemsida www.senate.se


Drömstan
I nordvästra Lidköping förvaltar fastighetsbolaget Drömstan 600 lägenheter för uthyrning. Man har 1 till 4 rumslägenheter. Lägenheterna ligger med 10 minuters gångavstånd till centrum. Just nu har man en ledig lägenhet och som bostadssökande kan du även lämna en allmän intresseanmälan för att hyra lägenhet på deras hemsida.

Adress Framnäsvägen 16, Lidköping
E-post info@dromstan.se
Telefon 0510-292 15
Hemsida www.dromstan.se


Läcko Fastigheter
Läcko Fastigheter är en privat hyresvärd med lägenheter på följande adresser i Lidköping: Floragatan, Skaragatan, Solgläntan, Truvegatan, Trässberg och Östbygatan. När Läcko Fastigheter söker nya hyresgäster lägger man ut de lediga lägenheterna på sin hemsida.

Adress Sockerbruksgatan 30, Lidköping
E-post info@lackofastigheter.se
Telefon 0705 - 69 03 74
Hemsida www.lackofastigheter.se


Christo Fastigheter
Lägenheter för uthyrning på Järnvägsgatan och Karlagatan i Lidköping. Skicka en intresseanmälan till Christo Fastigheter per e-post eller ring och anmäl ditt intresse för att hyra lägenhet i Lidköping.

E-post info@christo.se
Telefon 0501 - 777 20
Hemsida www.christo.se


Bengt Gyland Fastigheter
BG Fastigheter är en av de mindre hyresvärdarna i Lidköping med enstaka hyreslägenheter och studentbostäder på Rudenschöldsgatan. Skicka en förfrågan per e-post om du vill hyra lägenhet så tar man kontakt med dig om man har något att erbjuda.

Adress Kvarnegårdsgatan 1 A, Lidköping
E-post info@bgabfastigheter.se
Telefon 0510-677 77
Hemsida www.bgabfastigheter.se