1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Lidköping

Bevaka lediga lägenheter i Lidköping

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Lidköping samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Lidköping. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Lidköpings hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
AB Bostäder i Lidköping
Med sina 2 500 hyreslägenheter är det kommunala bostadsbolaget Bostäder i Lidköping största hyresvärden i kommunen. Förutom lägenheter i Lidköping erbjuds boenden i sex närliggande mindre orter. Hyresvärden tar emot bostadsansökningar på sin hemsida.Privata hyresvärdar i Lidköping


Senäte
Senäte är en privat hyresvärd i Lidköping med ungefär 500 hyresrätter i kommunen. Välvårdade lägenheter på flertalet adresser erbjuds. Hyresvärden tillämpar ingen bostadskö utan har en intressebank, när du anmält dig till intressebanken sparas din anmälan i 6 månader.

Adress: Industrigatan 4, Lidköping
Telefon: 0510-488 711
E-post: lidkoping@senate.se
Hemsida: www.senate.se


Drömstan
Drömstan har runt 650 hyresrätter i sitt bestånd, samtliga är belägna i nordvästra Lidköping med 10 minuters promenad till centrum. Lägenheterna har 1-4 rum och kök, all med balkong. I området finns gott om grönytor och ett antal lekplatser.

Adress: Framnäsvägen 16, Lidköping
Telefon: 0510-292 15
E-post: info@dromstan.se
Hemsida: www.dromstan.se


Frenbo Fastigheter
Hyresvärden Frenbo förvaltar 32 lägenheter i centrala Lidköping. Anmäl dig i Frenbos intresseregister och berätta vad du söker så tar hyresvärden kontakt med dig när ett matchande objekt blir ledigt.

Adress: Sockerbruksgatan 30, Lidköping
Telefon: 070–236 41 35
E-post: info@frenbo.se
Hemsida: www.frenbo.se


Christo Fastigheter
Lägenheter för uthyrning på Järnvägsgatan och Karlagatan i Lidköping. Skicka en intresseanmälan till Christo Fastigheter per e-post eller ring och anmäl ditt intresse för att hyra lägenhet i Lidköping.

Telefon: 0501 - 777 20
E-post: info@christo.se
Hemsida: www.christo.se


Bengt Gyland Fastigheter
BG Fastigheter är en av de mindre hyresvärdarna i Lidköping med enstaka hyreslägenheter och studentbostäder på Rudenschöldsgatan. Skicka en förfrågan per e-post om du vill hyra lägenhet så tar man kontakt med dig om man har något att erbjuda.

Adress: Kvarnegårdsgatan 1 A, Lidköping
Telefon: 0510-677 77
E-post: info@bgabfastigheter.se
Hemsida: www.bgabfastigheter.se


HSB Nordvästra Götaland
I Lidköping har HSB ett bestånd av hyresrätter. De erbjuder totalt 30 lägenheter fördelade på Esplanaden, Södra Kyrkogatan och Husabygatan. På hittabostad.hsb.se kan du se och anmäla intresse på lediga lägenheter.

Adress: Esplanaden 7, Lidköping
Telefon: 010-442 44 00
E-post: info.nvg@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/nvg/om-boende/hyreslagenheter/fastigheter-med-hyreslagenheter/