1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Lidköping

Sök lediga lägenheter i Lidköping

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Lidköping. Du kan fritt söka bland de 27 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill söka bostad hos. Vi listar främst förstahandskontrakt. Via oss hittar du lediga bostäder från flera privata hyresvärdar i Lidköping.

Lediga lägenheter


15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Lägg in din egen annons gratis

Hyresvärdar

AB Bostäder i Lidköping
Med sina 2 500 hyreslägenheter är det kommunala bostadsbolaget Bostäder i Lidköping största hyresvärden i kommunen. Förutom lägenheter i Lidköping erbjuds boenden i sex närliggande mindre orter. Hyresvärden tar emot bostadsansökningar på sin hemsida.Privata hyresvärdar i Lidköping


Senäte
Senäte är en privat hyresvärd i Lidköping med ungefär 500 hyresrätter i kommunen. Välvårdade lägenheter på flertalet adresser erbjuds. Hyresvärden tillämpar ingen bostadskö utan har en intressebank, när du anmält dig till intressebanken sparas din anmälan i 6 månader.

Adress: Industrigatan 4, Lidköping
Telefon: 0510-488 711
E-post: lidkoping@senate.se
Hemsida: www.senate.se


Drömstan
Drömstan har runt 650 hyresrätter i sitt bestånd, samtliga är belägna i nordvästra Lidköping med 10 minuters promenad till centrum. Lägenheterna har 1-4 rum och kök, all med balkong. I området finns gott om grönytor och ett antal lekplatser.

Adress: Framnäsvägen 16, Lidköping
Telefon: 0510-292 15
E-post: info@dromstan.se
Hemsida: www.dromstan.se


Frenbo Fastigheter
Fastighetsägare vars bestånd främst består av kommersiella lokaler men man kan även erbjuda ett mindre utbud av lägenheter. På centrala Floragatan har hyresvärden 24 hyreslägenheter och 8 stycken hyrs ut på Skaragatan nära Vänern.

Adress: Sockerbruksgatan 30, Lidköping
Telefon: 070–236 41 35
E-post: info@frenbo.se
Hemsida: www.frenbo.se


Christo Fastigheter
Äger och förvaltar fastigheter på fem orter. Alla lägenheter ligger centralt, nära respektive orts torg. I Lidköping hittas de moderna hyreslägenheterna på Järnvägsgatan / Karlagatan. Då en fastighet byggts om från industri till lägenheter erbjuds unika planlösningar.

Telefon: 0501 - 777 20
E-post: info@christo.se
Hemsida: www.christo.se


Bengt Gyland Fastigheter
En liten hyresvärd som i Lidköping har 10 hyreslägenheter och en studenlägenhet. Samtliga bostäder är fördelade mellan två fastigheter belägna på Rudenschöldsgatan och Rådagatan. För hyresgäster med bil finns några parkeringsplatser i anslutning till fastigheterna.

Adress: Kvarnegårdsgatan 1 A, Lidköping
Telefon: 0510-677 77
E-post: info@bgabfastigheter.se
Hemsida: www.bgabfastigheter.se


HSB Nordvästra Götaland
I Lidköping har HSB ett bestånd av hyresrätter. De erbjuder totalt 30 lägenheter fördelade på Esplanaden, Södra Kyrkogatan och Husabygatan. På hittabostad.hsb.se kan du se och anmäla intresse på lediga lägenheter.

Adress: Esplanaden 7, Lidköping
Telefon: 010-442 44 00
E-post: info.nvg@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/nvg/om-boende/hyreslagenheter/fastigheter-med-hyreslagenheter/