1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Linköping

Alla lediga lägenheter i Linköping

Hos oss hittar du alla lediga lägenheter i Linköping. Du kan fritt söka bland alla lediga lägenheter som vi har registrerat i Linköping och skicka en bostadsansökan för de lägenheter du vill hyra. Du kan också komma i kontakt med alla hyresvärdar på orten och ställa dig i bostadskö hos dem.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.

Utvalda lägenheter

Hyr ut ett rum i 4:a i sommar
Sörgårdsgatan 43, lgh 1102
4 rum | 105 m2 | 2000 kr/mån
Önskar hyra


Visar 5 av 9 | Visa alla | Lägg in din egen annons

Ungt par söker lägenhet i Linköping
Sökes: Första- & andrahand | 2 rum

Önskar hyra en 1- 2 r.o.k lägenhet omgående/ rum med kök
Sökes: Första- & andrahand | 35 m2 | Maxhyra 6000 kr

Par med fasta jobb letar större
Sökes: Förstahand | 3 rum | Maxhyra 10000 kr

Masterstudent söker rymlig 2:a
Sökes: Första- & andrahand | 55 m2 | Maxhyra 6000 kr

Glad 23-årig kille söker 2:a med förstahandskontrakt i Linköping!
Sökes: Förstahand | 40 m2 | Maxhyra 7000 kr

Hyresvärdar


Visar 19 av 28 | Visa alla

Stångåstaden
Med 14 500 lägenheter att hyra är det kommunala bostadsbolaget Stångastaden Linköpings största hyresvärd och en utmärkt startpunkt för dig som letar efter eget boende. I vår lägenhetslista kan du se Stångastadens samtliga lägenheter som man söker nya hyresgäster till.

Willhem
Bostadsbolaget Willhem är den största privata hyresvärden i Linköping med 3 200 lägenheter för uthyrning. Man har lägenheter i bostadsområdena Duvkullen, Gottfridsberg, Hejdegården och Valla. Hos oss kan du se Willhems alla lediga lägenheter i Linköping.

Byggvesta
Du som är student kan ansöka om att få hyra studentlägenhet hos Byggvesta. I studentboendet Colonia har man 366 studentlägenheter. Samtliga lägenheter har eget kök. Colonia är ett nybyggt studentboende som håller hög standard. Colonia ligger på Campus vid Linköpings universitet.Fler privata hyresvärdar i Linköping


Botrygg
Botrygg är en av de största hyresvärdarna i Linköping med ett fastighetsbestånd som omfattar 1 200 lägenheter för uthyrning. Botrygg satsar därtill stort på nyproduktion av hyresrätter och har flera kommande projekt på gång. Är du intresserad av att hyra en lägenhet lämnar du en intresseanmälan.

Adress: Junkersgatan 1, Linköping
Telefon: 010-516 30 00
E-post: info@botrygg.se
Hemsida: www.botrygg.se


Centrum Förvaltning
I centrala Linköping har Centrum Förvaltning en mix av hyresbostäder och kommersiella lokaler. Centrum Förvaltning har i sitt fastighetsbestånd 350 lägenheter för uthyrning. Lägenheter finns i storlek från 1 till 5 rum och kök.

Adress: Platensgatan 9C, Linköping
Telefon: 013-253660
E-post: info@centrumforvaltning.se
Hemsida: www.centrumforvaltning.se


Isidorum
Familjeägda hyresvärden Isidorum förvaltar 375 lägenheter i Linköpings kommun. I tätorten Linköping har man lägenheter för uthyrning på attraktiva adresser som Gustav Adolfsgatan och Vasavägen.

Adress: Norra Oskarsgatan 31, Linköping
Telefon: 013-23 95 50
E-post: info@isidorum.se
Hemsida: www.isidorum.se


LBB Fastighets
Fastighetsbolaget LBB har i Linköping lägenheter för uthyrning i följande bostadsområden: Gottfridsberg, Hejdegården och Innerstaden. De mest centralt belägna fastigheterna ligger på Järnvägsgatan och Skolgatan.

Adress: Harstenagatan 5, Linköping
Telefon: 013 - 20 31 00
E-post: pelle@lbb-fastighet.se
Hemsida: www.lbb-fastighet.se


LE Lundberg Fastighets
Fastighetsbolaget LE Lundberg är en av Sveriges större hyresvärdar för privatpersoner. I Linköping kan man erbjuda lägenheter för uthyrning i stadsdelarna Gottfridsberg, Innerstaden och Vasastaden. Största bostadsfastigheten ligger på Klostergatan.

Adress: Drottninggatan 19, Linköping
Telefon: 013-10 49 00
Hemsida: www.lundbergs.se


Lindstén Fastigheter
Privata hyresvärden Lindstén Fastigheter har 130 lägenheter i Linköpings innerstaden. Utöver lägenheter kan man även erbjuda ett stort utbud av butikslokaler och kontor. Om du söker bostad lämnar du en intresseanmälan.

Adress: Klostergatan 26, Linköping
Telefon: 013-31 41 11
E-post: info@lindstens.se
Hemsida: www.lindstens.se


Lindstrands Bygg
Familjeföretaget Lindstrands Bygg förvaltar hyreslägenheter i den eftertraktade stadsdelen Vasastaden. Antalet lägenheter för uthyrning uppgår till 300 stycken. Lindstrands Bygg tar emot intresseanmälningar för att hyra bostad via brev och e-post.

Adress: Vasavägen 35, Linköping
Telefon: 013 - 31 11 10
E-post: info@lindstrandsbygg.se
Hemsida: www.lindstrandsbygg.se


Mannersons Fastighets
Mannersons är ett familjeägt bostadsbolag i tredje generation med fokus helt på uthyrning av lägenheter till privatpersoner. I stadsdelarna Hejdegården, Innerstaden, Vasastaden och Tannefors kan Mannersons erbjuda totalt 800 lägenheter.

Adress: Platensgatan 10b, Linköping
Telefon: 013 - 35 75 90
E-post: info@mannersons.se
Hemsida: www.mannersons.se


RE Fastigheter
I stadsdelen Tannefors nära Linöpings flygplats och i den till Linköping närliggande orten Sturefors förvaltar RE Fastigheter 500 lägenheter för uthyrning. Om du vill hyra bostad kan du fylla i en intresseanmälan eller skicka din ansökan direkt via e-post.

Adress: Box 6010, 580 06 Linköping
Telefon: 013- 35 26 00
E-post: info@re-fastigheter.se
Hemsida: www.re-fastigheter.se


Vasaparken Fastighets
I de attraktiva stadsdelarna Vasastaden och Innerstaden i Linköping äger Vasaparken Fastighets 600 lägenheter. Rökning i samtliga lägenheter är förbjudet. Fyll i en intresseanmälan om du vill hyra lägenhet. Ju mer information du lämnar om dig själv i din ansökan, desto större är chansen att du blir erbjuden en bostad.

Adress: Apotekaregatan 14, Linköping
Telefon: 013 - 24 20 30
E-post: info@vasaparken.se
Hemsida: www.vasaparken.se


Victoria Park Förvaltning
I bostadsområdena Ryd och Nygård i utkanterna av Linköping förvaltar Victoria Park 1 400 hyresrätter. Samtliga lägenheter har möjlighet få bredband via fiber (100 mbit). Victoria Parks mål är att på sikt totalrenovera alla sina lägenheter och avsevärt höja boendestandarden.

Adress: Rydsvägen 60 D, Linköping
Telefon: 013 23 25 70
E-post: linkoping@vpforvaltning.se
Hemsida: www.victoriapark.se


HSB
HSB är en av de större hyresvärdarna i Östergötland med 1 200 bostäder i det egna beståndet, varav ett par i Linköping. Om du blir medlem i HSB har du förtur till lediga lägenheter. Är du mellan 18-29 har du förtursrätt till ettor.

Adress: Box 1993, 581 19 Linköping
Telefon: 013-24 02 00
E-post: info@ostergotland.hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/ostergotland


Duvkullens Fastighets
Familjeägda fastighetsbolaget Duvkullen kan i bostadsområdena Innerstaden, Vasastaden och Tannefors erbjuda 63 hyresrätter. Duvkullen kan erbjuda botäder i centrala Linköping på adresserna Platensgatan och Engelbrektsgatan.

Adress: Duvkullestigen 4, Linköping
Telefon: 013-36 86 60
Hemsida: www.duvkullen.com


Von Dufva Fastigheter
Hyresvärden Von Dufva Fastigheter kan erbjuda 1 till 4 rumslägenheter för uthyrning i centrala Linköping. Totalt har man 10 bostadsfastigheter och cirka 300 lägenheter. Om du vill hyra bostad fyller du i en intresseanmälan, var så detaljerad som möjligt när du beskriver vilken typ av lägenhet du söker.

Adress: Gränden Duvan 2, Linköping
Telefon: 013 - 12 06 85
E-post: info@duvanfast.se
Hemsida: www.duvanfast.se


Studentbostäder i Linköping AB
Var 4e student i Linköping bor i en lägenhet hos det kommunalägda bostadsbolaget Studentbostäder i Linköping. I stadsdelen Ryd har man 2 700 studentlägenheter för uthyrning. Studentbostäder i Linköping kan även erbjuda boende i stadsdelarna Gottfridsberg, Lambohov och Valla.

Adress: Mårdtorpsgatan 25, Linköping
Telefon: 013-20 86 60
E-post: info@studentbostader.se
Hemsida: www.studentbostader.se


Linköpingsgårdar
Linköpingsgårdar är ett mindre fastighetsbolag som kan erbjuda en bostadsfastighet med studentkorridor, man har även ett mindre utbud av ettor och tvår som lämpar sig väl för studenter. Fyll i en intresseanmälan och berätta vad du studerar.

Adress: Syréngatan 3, Linköping
Telefon: 013 13 66 70
E-post: info@linkopingsgardar.se
Hemsida: www.linkopingsgardar.se