1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Linköping

Bevaka lediga lägenheter i Linköping

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Linköping samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Linköping. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 5 av 6 | Visa alla | Lägg in din egen annons

Gravid par söker akut lägenhet
Sökes: Andrahand | 50 m2 | Maxhyra 7000 kr

Mamma och dotter söker lägenhet i linköping
Sökes: Förstahand | 65 m2 | Maxhyra 7000 kr

Par söker lägenhet centralt i Linköping
Sökes: Första- & andrahand | 35 m2 | Maxhyra 8000 kr

Student söker 1ROK
Sökes: Förstahand | Maxhyra 5000 kr

Söker liten lägenhet
Sökes: Förstahand | 30 m2 | Maxhyra 6000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Linköpings hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Visar 26 av 31 | Visa alla

Stångåstaden
Kommunala fastighetsägaren Stångåstaden är med sina 18 500 lägenheter den största hyresvärden i kommunen. Förvaltar vanliga hyresrätter, studentbostäder, 55+ och 70+ boenden. Just nu hittas 35 lediga lägenheter på Stångåstadens hemsida.

Willhem
Bostadsbolaget Willhem är den största privata hyresvärden i Linköping med 3200 lägenheter. Lägenheter finns i stadsdelar som Skäggetorp, Gottfridsberg, Lambohov och Duvkullen. På hyresvärdens hemsida Willhem.se hittar du 4 lägenhetsvakanser.

Byggvesta
Är du student? Byggvesta äger studentboendet Colonia: ett modernt bostadsområde om 367 lägenheter med två minuters gångavstånd till campus. Samtliga lägenheter har eget kök och helkaklade badrum. Studenter har möjlighet att ansöka hos Byggvesta.Fler privata hyresvärdar i Linköping


Botrygg
Botrygg förvaltar inte mindre än 36 fastigheter i Linköping med hyreslägenheter. I beståndet finns även förskolor, och affärslokaler. För att söka en av hyresvärdens bostäder behöver du registrera dig på deras hemsida först.

Adress: Junkersgatan 1, Linköping
Telefon: 010-516 30 00
E-post: info@botrygg.se
Hemsida: www.botrygg.se


Bonäsudden Fastigheter
Privat hyresvärd med 327 lägenheter i Linköping. Samtliga fastigheter är välskötta och håller god standard. Du kan lämna en generell lägenhetsansökan eller skicka ansökningar för specifika lediga lägenheter på Bonasudden.se

Telefon: 08 492 53 94
Hemsida: www.bonasudden.se


Centrum Förvaltning
Privat hyresvärd vars bestånd återfinns i centrala delarna av Linköping. Här kan du bo med stadens restauranger, service och butiker precis utanför dörren eller på några minuters promenad. Via hyresvärdens hemsida kan du göra intresseanmälning på vakanser.

Adress: Platensgatan 9C, Linköping
Telefon: 013-25 36 60
E-post: info@centrumforvaltning.se
Hemsida: www.centrumforvaltning.se


Fastgruppen
Fastgruppen är ett samarbete mellan fyra mindre privata hyresvärdar. Genom Fastgruppen samverkar hyresvärdarna avseende uthyrning och förvaltning. I Linköping erbjudes lägenheter på attraktiva adresser som Nygatan och Stora Torget.

Hemsida: www.fastgruppen.se


Inkluderande Fastigheter
Privat fastighetsägare som under hösten 2019 börjat bygga 30 nya hyreslägenheter, 1-4 RoK, i stadsdelen Vallastaden, nära till både universitetet och naturområden. Inflytt beräknas till sommaren 2020. På hyresvärdens hemsida kan du anmäla intresse för en bostad.

Telefon: 070 999 79 70
E-post: af@inkluderande.se
Hemsida: www.inkld.se/bostader/linkoping


FF-Fastighetsservice
Fastighetsförvaltare som hjälper ett flertal privata hyresvärdar i Linköping med allt från service av deras fastigheter till uthyrning av hyresvärdarnas vakanta lägenheter. Söker på uppdrag av fastighetsägare av och till nya hyresgäster.

Telefon: 0771 – 330 300
E-post: info@ff-fastighetsservice.se
Hemsida: ff-fastighetsservice.se/tjanster/hyresledigt/


HSB
HSB är en av de större hyresvärdarna i Östergötland med 1 200 bostäder i det egna beståndet, varav ett par bostadsfastigheter ligger i Linköping. HSB-medlemmar har förtur till lediga lägenheter. Är du HSB-medlem och mellan 18-29 år har du särskild förtur till lediga ettor hos HSB.

Adress: Stationsgatan 12, Linköping
Telefon: 013-24 02 00
E-post: info.ostergotland@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/ostergotland


Lansa Fastigheter
I stadsdelen Lambohov i södra Linköping förvaltar Lansa Fastigheter 72 hyresrätter. Lägenheterna håller god kvalitet med helkaklade badrum med golvvärme samt rymliga kök. Alla lägenheter har egen balkong. Från bostadsområdet är det nära till natur och friluftsliv.

Telefon: 0771 – 330 300
E-post: anders.woodall@lansa.se
Hemsida: www.lansa.se


Heimstaden
Heimstaden är en privat aktör på bostadsmarknaden i Linköping. Förvaltar 1192 hyreslägenheter i staden, varav 460 är sökbara endast av studenter. Lägenheterna är belägna Berga, Lambohov, Vallastaden och Ryd. Lediga bostäder kan sökas på hyresvärdens hemsida.

Adress: Järnvägsgatan 10, Linköping
Telefon: 0770-111 050
E-post: kundservice@heimstaden.com
Hemsida: www.heimstaden.com


LBB Fastighets
LBB Fastighets är en privat hyresvärd som erbjuder hyreslägenheter i Linköping. Har lägenheter bland annat på attraktiva Järnvägsgatan, inte långt från stadens resecentrum. I beståndet finns bostäder upp till femrummare att hyra.

Adress: Harstenagatan 5, Linköping
Telefon: 013 - 20 31 00
E-post: pelle@lbb-fastighet.se
Hemsida: www.lbb-fastighet.se


LE Lundberg Fastighets
Fastighetsbolaget LE Lundberg är en av Sveriges större hyresvärdar för privatpersoner. I Linköping förvaltar man lägenheter i stadsdelarna Gottfridsberg, Innerstaden och Vasastaden. Största bostadsfastigheten ligger på Klostergatan.

Telefon: 011 - 21 66 89
E-post: christina.ahlstrand@lundbergs.se
Hemsida: www.lundbergs.se


Lindstén Fastigheter
Privata hyresvärden Lindstén Fastigheter har 130 lägenheter i Linköpings innerstad. Utöver lägenheter kan man även erbjuda ett stort utbud av butikslokaler och kontor. Om du söker bostad lämnar du en intresseanmälan på Lindstens.se

Adress: Klostergatan 26, Linköping
Telefon: 013-31 41 11
E-post: info@lindstens.se
Hemsida: www.lindstens.se


Lindstrands Bygg
Familjeföretaget Lindstrands Bygg förvaltar hyreslägenheter i den eftertraktade stadsdelen Vasastaden. Antalet lägenheter för uthyrning uppgår till 300 stycken. Lindstrands Bygg tar emot intresseanmälningar för att hyra bostad via brev och e-post.

Adress: Vasavägen 35, Linköping
Telefon: 013 - 31 11 10
E-post: info@lindstrandsbygg.se
Hemsida: www.lindstrandsbygg.se


Linköpingsgårdar
Linköpingsgårdar riktar sig till studenter och hyr ut möblerade ettor samt tvåor. I beståndet finns även en fastighet med studentkorridorer där de boende har varsitt rum men delar på kök och badrum. Är du student vid Linköpings Universitet kan du lämna en bostadsansökan.

Adress: Syréngatan 3, Linköping
Telefon: 013-13 66 70
E-post: info@linkopingsgardar.se
Hemsida: www.linkopingsgardar.se


Mannersons Fastighets
Mannersons är ett familjeägt bostadsbolag i tredje generation med fokus helt på uthyrning av lägenheter till privatpersoner. I stadsdelarna Hejdegården, Innerstaden, Vasastaden och Tannefors förvaltar Mannersons totalt 800 lägenheter.

Adress: Platensgatan 10B, Linköping
Telefon: 013-35 75 90
E-post: info@mannersons.se
Hemsida: www.mannersons.se


RE Fastigheter
I stadsdelen Tannefors nära Linöpings flygplats och i den till Linköping närliggande orten Sturefors förvaltar RE Fastigheter 500 lägenheter för uthyrning. Om du vill hyra bostad kan du fylla i en intresseanmälan eller skicka din ansökan direkt via e-post.

Telefon: 013-10 50 00
E-post: info@re-fastigheter.se
Hemsida: www.re-fastigheter.se


Regionhus
I Vasastaden förvaltar Regionhus två fastigheter, innehållandes totalt 30 lägenheter. Fastigheterna byggdes på tidigt 1900-tal vilket kan kännas igen på fastighetens arkitektur och detaljer. På bottenvåningarna i respektive fastighet ligger en lokal.

Adress: Duvkullestigen 4, Linköping
Telefon: 013 – 10 30 50
E-post: info@regionhus.se
Hemsida: www.regionhus.se


Senga Fastigheter
Familjeägt fastighetsbolag med lägenheter på centralt belägna Nygatan i Linköping samt Norra Oskarsgatan i närhet av centralstationen. Du anmäler enklast intresse för att bli hyresgäst genom att skicka en ansökan per e-post till Senga Fastigheter.

Telefon: 070-717 38 35
E-post: fredrik@senga.se
Hemsida: www.senga.se


Studentbostäder i Linköping AB
Hos Studentbostäder i Linköping bor idag var fjärde student i Linköping. I närheten till Universitetet förvaltar Studentbostäder 4 200 lägenheter. Merparten av lägenheterna ligger i stadsdelarna Ryd och Gottfridsberg.

Adress: Nobeltorget 1, Vallastaden
Telefon: 013-20 86 60
E-post: info@studentbostader.se
Hemsida: www.studentbostader.se


Trabo Fastigheter
Förvaltar 26 hyresrätter i ett lugnt bostadskvarter Linköping. Från fastigheten är det ett par minuters gångavstånd till centrum. Trabo Fastigheter tar emot bostadsansökningar per e-post.

E-post: martin@trabo.se
Hemsida: www.trabo.se/linkoping


Vasaparken Fastighets
I de attraktiva stadsdelarna Vasastaden och Innerstaden i Linköping äger Vasaparken Fastighets 600 lägenheter. Rökning i samtliga lägenheter är förbjudet. Fyll i en intresseanmälan på hyresvärdens hemsida om du vill hyra lägenhet.

Adress: Apotekaregatan 14, Linköping
Telefon: 013 - 24 20 30
E-post: info@vasaparken.se
Hemsida: www.vasaparken.se


Victoria Park Förvaltning
I bostadsområdena Ryd och Nygård i utkanterna av Linköping förvaltar Victoria Park 1 400 hyresrätter. Samtliga lägenheter har möjlighet få bredband via fiber (100 mbit). Victoria Parks mål är att på sikt totalrenovera alla sina lägenheter och avsevärt höja boendestandarden.

Adress: Rydsvägen 60 D, Linköping
Telefon: 010 20 93 900​
E-post: linkoping@victoriapark.se
Hemsida: www.victoriapark.se


Von Dufva Fastigheter
Privat fastighetsägare med en- till fyrarumslägenheter i Linköping. Beståndet omfattar 300 hyresrätter och är lokaliserat till stadskärnan. Vill du hyra bostad kan du ringa vardagar kl 09-12 för att anmäla ditt intresse, du kan också fylla i och skicka in en skriftlig intresseanmälan.

Adress: Gränden Duvan 2, Linköping
Telefon: 013 - 12 06 85
E-post: info@duvanfast.se
Hemsida: www.duvanfast.se