1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Linköping

Alla lediga lägenheter i Linköping

Hos oss hittar du alla lediga lägenheter i Linköping. Du kan fritt söka bland alla lediga lägenheter som vi har registrerat i Linköping och skicka en bostadsansökan för de lägenheter du vill hyra. Du kan också komma i kontakt med alla hyresvärdar på orten och ställa dig i bostadskö hos dem.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.


Önskar hyra


Visar 5 av 12 | Visa alla | Lägg in din egen annons

Central i city
Sökes: Första- & andrahand | 60 m2 | Maxhyra 6000 kr

Två vänner söker lägenhet över sommaren och framåt!
Sökes: Första- & andrahand | 40 m2 | Maxhyra 10000 kr

Skötsam tjej på 35 år söker 1.a
Sökes: Första- & andrahand | 55 m2 | Maxhyra 6000 kr

lägenhet i Linköping sökes
Sökes: Första- & andrahand | 50 m2 | Maxhyra 5000 kr

Lärare söker etta
Sökes: Förstahand | Maxhyra 4000 kr

Hyresvärdar


Visar 19 av 28 | Visa alla

Stångåstaden
Med 14 500 lägenheter att hyra är det kommunala bostadsbolaget Stångastaden Linköpings största hyresvärd och en utmärkt startpunkt för dig som letar efter eget boende. I vår lägenhetslista kan du se Stångastadens samtliga lägenheter som man söker nya hyresgäster till.

Willhem
Bostadsbolaget Willhem är den största privata hyresvärden i Linköping med 3 200 lägenheter för uthyrning. Man har lägenheter i bostadsområdena Duvkullen, Gottfridsberg, Hejdegården och Valla. Hos oss kan du se Willhems alla lediga lägenheter i Linköping.

Byggvesta
Du som är student kan ansöka om att få hyra studentlägenhet hos Byggvesta. I studentboendet Colonia har man 366 studentlägenheter. Samtliga lägenheter har eget kök. Colonia är ett nybyggt studentboende som håller hög standard. Colonia ligger på Campus vid Linköpings universitet.Fler privata hyresvärdar i Linköping


Botrygg
Botrygg är en av de största hyresvärdarna i Linköping med ett fastighetsbestånd som omfattar 1 200 lägenheter för uthyrning. Botrygg satsar därtill stort på nyproduktion av hyresrätter och har flera kommande projekt på gång. Är du intresserad av att hyra en lägenhet lämnar du en intresseanmälan.

Besöksadress Junkersgatan 1, Linköping
E-post info@botrygg.se
Telefon 010-516 30 00
Hemsida www.botrygg.se


Centrum Förvaltning
I centrala Linköping har Centrum Förvaltning en mix av hyresbostäder och kommersiella lokaler. Centrum Förvaltning har i sitt fastighetsbestånd 350 lägenheter för uthyrning. Lägenheter finns i storlek från 1 till 5 rum och kök.

Besöksadress Platensgatan 9C, Linköping
E-post info@centrumforvaltning.se
Telefon 013-253660
Hemsida www.centrumforvaltning.se


Isidorum
Familjeägda hyresvärden Isidorum förvaltar 375 lägenheter i Linköpings kommun. I tätorten Linköping har man lägenheter för uthyrning på attraktiva adresser som Gustav Adolfsgatan och Vasavägen.

Besöksadress Norra Oskarsgatan 31, Linköping
E-post info@isidorum.se
Telefon 013-23 95 50
Hemsida www.isidorum.se


LBB Fastighets
Fastighetsbolaget LBB har i Linköping lägenheter för uthyrning i följande bostadsområden: Gottfridsberg, Hejdegården och Innerstaden. De mest centralt belägna fastigheterna ligger på Järnvägsgatan och Skolgatan.

Besöksadress Harstenagatan 5, Linköping
E-post pelle@lbb-fastighet.se
Telefon 013 - 20 31 00
Hemsida www.lbb-fastighet.se


LE Lundberg Fastighets
Fastighetsbolaget LE Lundberg är en av Sveriges större hyresvärdar för privatpersoner. I Linköping kan man erbjuda lägenheter för uthyrning i stadsdelarna Gottfridsberg, Innerstaden och Vasastaden. Största bostadsfastigheten ligger på Klostergatan.

Besöksadress Drottninggatan 19, Linköping
Telefon 013-10 49 00
Hemsida www.lundbergs.se


Lindstén Fastigheter
Privata hyresvärden Lindstén Fastigheter har 130 lägenheter i Linköpings innerstaden. Utöver lägenheter kan man även erbjuda ett stort utbud av butikslokaler och kontor. Om du söker bostad lämnar du en intresseanmälan.

Besöksadress Klostergatan 26, Linköping
E-post info@lindstens.se
Telefon 013-31 41 11
Hemsida www.lindstens.se


Lindstrands Bygg
Familjeföretaget Lindstrands Bygg förvaltar hyreslägenheter i den eftertraktade stadsdelen Vasastaden. Antalet lägenheter för uthyrning uppgår till 300 stycken. Lindstrands Bygg tar emot intresseanmälningar för att hyra bostad via brev och e-post.

Besöksadress Vasavägen 35, Linköping
E-post info@lindstrandsbygg.se
Telefon 013 - 31 11 10
Hemsida www.lindstrandsbygg.se


Mannersons Fastighets
Mannersons är ett familjeägt bostadsbolag i tredje generation med fokus helt på uthyrning av lägenheter till privatpersoner. I stadsdelarna Hejdegården, Innerstaden, Vasastaden och Tannefors kan Mannersons erbjuda totalt 800 lägenheter.

Besöksadress Platensgatan 10b, Linköping
E-post info@mannersons.se
Telefon 013 - 35 75 90
Hemsida www.mannersons.se


RE Fastigheter
I stadsdelen Tannefors nära Linöpings flygplats och i den till Linköping närliggande orten Sturefors förvaltar RE Fastigheter 500 lägenheter för uthyrning. Om du vill hyra bostad kan du fylla i en intresseanmälan eller skicka din ansökan direkt via e-post.

Postadress Box 6010, 580 06 Linköping
E-post info@re-fastigheter.se
Telefon 013- 35 26 00
Hemsida www.re-fastigheter.se


Vasaparken Fastighets
I de attraktiva stadsdelarna Vasastaden och Innerstaden i Linköping äger Vasaparken Fastighets 600 lägenheter. Rökning i samtliga lägenheter är förbjudet. Fyll i en intresseanmälan om du vill hyra lägenhet. Ju mer information du lämnar om dig själv i din ansökan, desto större är chansen att du blir erbjuden en bostad.

Besöksadress Apotekaregatan 14, Linköping
E-post info@vasaparken.se
Telefon 013 - 24 20 30
Hemsida www.vasaparken.se


Victoria Park Förvaltning
I bostadsområdena Ryd och Nygård i utkanterna av Linköping förvaltar Victoria Park 1 400 hyresrätter. Samtliga lägenheter har möjlighet få bredband via fiber (100 mbit). Victoria Parks mål är att på sikt totalrenovera alla sina lägenheter och avsevärt höja boendestandarden.

Besöksadress Rydsvägen 60 D, Linköping
E-post linkoping@vpforvaltning.se
Telefon 013 23 25 70
Hemsida www.victoriapark.se


HSB
HSB är en av de större hyresvärdarna i Östergötland med 1 200 bostäder i det egna beståndet, varav ett par i Linköping. Om du blir medlem i HSB har du förtur till lediga lägenheter. Är du mellan 18-29 har du förtursrätt till ettor.

Postadress Box 1993, 581 19 Linköping
E-post info@ostergotland.hsb.se
Telefon 013-24 02 00
Hemsida www.hsb.se/ostergotland


Duvkullens Fastighets
Familjeägda fastighetsbolaget Duvkullen kan i bostadsområdena Innerstaden, Vasastaden och Tannefors erbjuda 63 hyresrätter. Duvkullen kan erbjuda botäder i centrala Linköping på adresserna Platensgatan och Engelbrektsgatan.

Besöksadress Duvkullestigen 4, Linköping
Telefon 013-36 86 60
Hemsida www.duvkullen.com


Von Dufva Fastigheter
Hyresvärden Von Dufva Fastigheter kan erbjuda 1 till 4 rumslägenheter för uthyrning i centrala Linköping. Totalt har man 10 bostadsfastigheter och cirka 300 lägenheter. Om du vill hyra bostad fyller du i en intresseanmälan, var så detaljerad som möjligt när du beskriver vilken typ av lägenhet du söker.

Besöksadress Gränden Duvan 2, Linköping
E-post info@duvanfast.se
Telefon 013 - 12 06 85
Hemsida www.duvanfast.se


Studentbostäder i Linköping AB
Var 4e student i Linköping bor i en lägenhet hos det kommunalägda bostadsbolaget Studentbostäder i Linköping. I stadsdelen Ryd har man 2 700 studentlägenheter för uthyrning. Studentbostäder i Linköping kan även erbjuda boende i stadsdelarna Gottfridsberg, Lambohov och Valla.

Besöksadress Mårdtorpsgatan 25, Linköping
E-post info@studentbostader.se
Telefon 013-20 86 60
Hemsida www.studentbostader.se


Linköpingsgårdar
Linköpingsgårdar är ett mindre fastighetsbolag som kan erbjuda en bostadsfastighet med studentkorridor, man har även ett mindre utbud av ettor och tvår som lämpar sig väl för studenter. Fyll i en intresseanmälan och berätta vad du studerar.

Besöksadress Syréngatan 3, Linköping
E-post info@linkopingsgardar.se
Telefon 013 13 66 70
Hemsida www.linkopingsgardar.se