1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Linköping

Sök lediga lägenheter i Linköping

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Linköping. Du kan fritt söka bland de 455 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill söka bostad hos. Vi listar främst förstahandskontrakt. Via oss hittar du lediga bostäder från flera privata hyresvärdar i Linköping.

Lediga lägenheter


15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons gratis

Blivande student på LiU söker boende omgående
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 6000 kr

Hyresvärdar

Visar 26 av 30 | Visa alla

Stångåstaden
Kommunala fastighetsägaren Stångåstaden är med sina 18 500 lägenheter den största hyresvärden i kommunen. Förvaltar vanliga hyresrätter, studentbostäder, 55+ och 70+ boenden. Stångåstaden söker efter nya hyresgäster till 18 lediga lägenheter.

Willhem
Efter den kommunala hyresvärden är det Willhem som har störst utbud av hyreslägenheter i kommunen. Lägenheterna är fördelade mellan nio olika områden i staden. Hyresvärden tillämpar ej kösystem utan gör en helhetsbedömning av den sökande. Willhem har förnärvarande 29 lediga lägenheter i Linköping.

Byggvesta
I studentstaden Linköping har du som studerande möjlighet att hitta en bostad hos Byggvesta. Området Colonia består av 367 bostäder från kollektivlägenheter upp till studentlägenheter med två rum och kök. Fler studentbostäder byggs och beräknas vara klara 2021.Fler privata hyresvärdar i Linköping


Botrygg
Botrygg förvaltar inte mindre än 36 fastigheter i Linköping med hyreslägenheter. I beståndet finns även förskolor, och affärslokaler. För att söka en av hyresvärdens bostäder behöver du registrera dig som bostadssökande hos Botrygg.

Adress: Junkersgatan 1, Linköping
Telefon: 010-516 30 00
E-post: info@botrygg.se
Hemsida: www.botrygg.se


Bonäsudden Fastigheter
I Linköping med omnejd äger och förvaltar Bonäsudden fastigheter. Man erbjuder utöver vanliga hyresrätter även lägenheter i markplan med radhuskänsla. Dessa bostäder har egen uteplats och en mindre trädgård där man kan njuta av solen.

Telefon: 08 492 53 94
Hemsida: www.bonasudden.se


Centrum Förvaltning
Privat hyresvärd vars bestånd återfinns i centrala delarna av Linköping. Här kan du bo med stadens restauranger, service och butiker precis utanför dörren eller på några minuters promenad. Via hyresvärdens hemsida kan du göra intresseanmälning på vakanser.

Adress: Platensgatan 9C, Linköping
Telefon: 013-25 36 60
E-post: info@centrumforvaltning.se
Hemsida: www.centrumforvaltning.se


Fastgruppen
Fastgruppen består av fyra mindre hyresvärdar. Alla är familjebolag och via gruppen erbjuder man information, förvaltning och uthyrning. I Linköping erbjuds både centrala boenden och lägenheter i radhusområden i trivsamma grannskap.

Hemsida: www.fastgruppen.se


Inkluderande Fastigheter
Privat fastighetsägare som under hösten 2019 börjat bygga 30 nya hyreslägenheter, 1-4 RoK, i stadsdelen Vallastaden, nära till både universitetet och naturområden. Inflytt beräknas till sommaren 2020. På hyresvärdens hemsida kan du anmäla intresse för en bostad.

Telefon: 070 999 79 70
E-post: af@inkluderande.se
Hemsida: www.inkld.se/bostader/linkoping


FF-Fastighetsservice
Ansvarar för underhåll och uthyrning av några mindre hyresvärdars lägenheter i Linköping. Direkt på FF-Fastighetsservice webbplats listas löpande vakanta bostäder. De kan där även sökas genom att du fyller i en intresseanmälan.

Telefon: 0771 – 330 300
E-post: info@ff-fastighetsservice.se
Hemsida: ff-fastighetsservice.se/tjanster/hyresledigt/


HSB
HSB Östergötland har ett bestånd av hyreslägenheter som uppgår till cirka 1 400 stycken. Bostäderna i Linköping är belägna i trivsamma områden på cykel- och promenadavstånd från stadskärnan. Lägenheter återfinns både i större hyreshus och i markplan.

Adress: Stationsgatan 12, Linköping
Telefon: 013-24 02 00
E-post: info.ostergotland@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/ostergotland


Lansa Fastigheter
Fördelat på två byggnader har Lansa hyreslägenheter i området Lambohov i Linköping. De 72 hyresrätterna är moderna och utrustade med bekvämligheter som tvätt- och diskmaskin. Lägenheterna har 1-4 rum och kök, samtliga med varsin balkong som är inglasad.

Telefon: 0771 – 330 300
E-post: anders.woodall@lansa.se
Hemsida: www.lansa.se


Heimstaden
Heimstaden är en privat aktör på bostadsmarknaden i Linköping. Förvaltar 1192 hyreslägenheter i staden, varav 460 är sökbara endast av studenter. Lägenheterna är belägna Berga, Lambohov, Vallastaden och Ryd. Lediga bostäder kan sökas på hyresvärdens hemsida.

Adress: Järnvägsgatan 10, Linköping
Telefon: 0770-111 050
E-post: kundservice@heimstaden.com
Hemsida: www.heimstaden.com


LBB Fastighets
LBB Fastighets är en privat hyresvärd som erbjuder hyreslägenheter i Linköping. Har lägenheter bland annat på attraktiva Järnvägsgatan, inte långt från stadens resecentrum. I beståndet finns bostäder upp till femrummare att hyra.

Adress: Harstenagatan 5, Linköping
Telefon: 013 - 20 31 00
E-post: pelle@lbb-fastighet.se
Hemsida: www.lbb-fastighet.se


LE Lundberg Fastighets
Hyr ut lägenheter till privatpersoner på centrala adresser i Linköping. Förutom bostäder förvaltar man även lokaler och kontorsytor. Bostadssökande i staden är välkomna att fylla i en allmän intresseanmälan direkt på hyresvärdens webbplats.

Telefon: 011 - 21 66 89
E-post: christina.ahlstrand@lundbergs.se
Hemsida: www.lundbergs.se


Lindstén Fastigheter
Förvaltar över 150 hyreslägenheter i Linköping. Beståndet är fördelat mellan fem adressen där det senaste nytillskottet stod färdigbyggt 2018. Bostadssökande är välkomna att fylla i en generell intresseanmälan elektroniskt på hyresvärdens hemsida.

Adress: Klostergatan 26, Linköping
Telefon: 013-31 41 11
E-post: info@lindstens.se
Hemsida: www.lindstens.se


Lindstrands Bygg
Familjeföretag som i Linköping förvaltar fastigheter som främst består av hyreslägenheter. Beståndet, som omfattar runt 300 lägenheter, är koncentrerat till den populära stadsdelen Vasastaden. Intresseanmälan kan fyllas i elektroniskt och är aktuell i tre månader.

Adress: Vasavägen 35, Linköping
Telefon: 013 - 31 11 10
E-post: info@lindstrandsbygg.se
Hemsida: www.lindstrandsbygg.se


Linköpingsgårdar
Hyr ut mindre lägenheter anpassade för ensamhushåll. Lägenheterna är ettor på 23-30 kvm och enkelt möblerade med det nödvändiga. En allmän intresseanmälan kan skickas in direkt via Linköpingsgårdars webbplats där du kort beskriver dig själv och vad du söker.

Adress: Syréngatan 3, Linköping
Telefon: 013-13 66 70
E-post: info@linkopingsgardar.se
Hemsida: www.linkopingsgardar.se


Mannersons Fastighets
Familjeföretag i femte generationen som hyr ut lokaler och lägenheter i Linköping. Beståndet är fördelat mellan stadsdelarna Vasastaden, Tannefors/Hejdegårn, Centralt och Öst. Man har många äldre välbevarade vackra fastigheter. Bostäder upp till sexrummare hittas.

Adress: Platensgatan 10B, Linköping
Telefon: 013-35 75 90
E-post: info@mannersons.se
Hemsida: www.mannersons.se


RE Fastigheter
Har 500 hyreslägenheter i kommunen, merparten återfinns i stadsdelen Tannefors men en andel hittas i tätorten Sturefors. Åtta mindre fastigheter med trivsamma lägenheter och innergårdar hittas längs Gamla Tanneforsvägen. Intresseanmälan tas emot på egna hemsidan.

Telefon: 013-10 50 00
E-post: info@re-fastigheter.se
Hemsida: www.re-fastigheter.se


Regionhus
I Vasastaden förvaltar Regionhus två fastigheter, innehållandes totalt 30 lägenheter. Fastigheterna byggdes på tidigt 1900-tal vilket kan kännas igen på fastighetens arkitektur och detaljer. På bottenvåningarna i respektive fastighet ligger en lokal.

Adress: Duvkullestigen 4, Linköping
Telefon: 013 – 10 30 50
E-post: info@regionhus.se
Hemsida: www.regionhus.se


Senga Fastigheter
Familjeföretag som i Linköping är verksamt inom fastighetsbranschen. Man förvaltar två fastigheter i staden, belägna på centrala Nygatan och Norra Oskarsgatan, strax utanför centrum. För att ansöka om en bostad kan du skicka ett mail till hyresvärden.

Telefon: 070-717 38 35
E-post: fredrik@senga.se
Hemsida: www.senga.se


Studentbostäder i Linköping AB
Stadens studenter är välkomna att ansöka om boende hos Studentbostäder i Linköping. Fördelat mellan flera av stadens områden äger och förvaltar man runt 4 200 studentbostäder. Som student i Linköping kan du anmäla dig till hyresvärdens bostadskö online.

Adress: Nobeltorget 1, Vallastaden
Telefon: 013-20 86 60
E-post: info@studentbostader.se
Hemsida: www.studentbostader.se


Trabo Fastigheter
I studentstaden Linköping erbjuder Trabo Fastigheter 26 hyreslägenheter. Från centrala staden är det endast några minuters promenad till lägenheterna. Du som söker boende i staden är välkommen att skicka ett mail till hyresvärden.

E-post: martin@trabo.se
Hemsida: www.trabo.se/linkoping


Vasaparken Fastighets
Privata hyresvärden Vasaparken Fastighets hyr ut ett större antal hyresrätter i Linköping. En stor variation finns i beståndet. Du kan bland annat bosätta dig på attraktiva Storgatan eller i en nyproducerad och modern bostad i naturnära Sturefors.

Adress: Apotekaregatan 14, Linköping
Telefon: 013 - 24 20 30
E-post: info@vasaparken.se
Hemsida: www.vasaparken.se


Victoria Park Förvaltning
Hyresvärden Victoria Park hyr ut lägenheter med hög standard i områdena Ryd och Nygård. Beståndet omfattar cirka 1 400 lägenheter. Fler bostäder byggs vilket innebär att beståndet utökas under 2020. Som ny hyresgäst kan du välja att flytta in i en renoverad bostad.

Adress: Rydsvägen 60 D, Linköping
Telefon: 010 20 93 900​
E-post: linkoping@victoriapark.se
Hemsida: www.victoriapark.se


Von Dufva Fastigheter
Privat hyresvärd som erbjuder hyresrätter i centrala Linköping. Lägenheterna har upp till 4 rum och kök och ligger i trevliga bostadsområden. För bilägare finns vanligen parkeringsmöjligheter i anslutning till fastigheterna.

Adress: Gränden Duvan 2, Linköping
Telefon: 013 - 12 06 85
E-post: info@duvanfast.se
Hemsida: www.duvanfast.se