1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Linköping

Alla hyresvärdar med lediga lägenheter i Linköping

Vill du öka dina chanser att få hyra lägenhet i Linköping? Via oss ser du utbudet hos 27 hyresvärdar i Linköping med just nu 124 lediga lägenheter. Med lägenhetsbevakning får du direkt information när en lägenhet som stämmer med dina önskemål blir ledig.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 5 av 18 | Visa alla | Lägg in din egen annons

Ingenjör söker 1-2ROK centralt
Sökes: Förstahand | Maxhyra 7000 kr

1:a eller 2:a sökes
Sökes: Förstahand | 55 m2 | Maxhyra 5000 kr

Familj söker en 4a i centrala Linköping
Sökes: Förstahand | 80 m2 | Maxhyra 11000 kr

Härlig liten familj söker lägenhet
Sökes: Första- & andrahand | 3 rum | Maxhyra 10000 kr

Ung familj söker 3a centralt
Sökes: Första- & andrahand | 3 rum | Maxhyra 7000 kr

Hyresvärdar


Visar 25 av 33 | Visa alla

Stångåstaden
Med 18 500 lägenheter är kommunala bostadsbolaget Stångåstaden Linköpings största hyresvärd och en utmärkt startpunkt för dig som letar efter eget boende. Stångåstaden har just nu 29 lägenheter för uthyrning. I beståndet finns även ett stort utbud av studentbostäder.

Willhem
Bostadsbolaget Willhem är den största privata hyresvärden i Linköping med 3 200 lägenheter. Kommande år planerar Willhem för nyproduktion av upp till 1 000 nya hyresrätter. Idag söker Willhem hyresgäster till 7 lediga lägenheter i Linköping.

Byggvesta
Är du student? Byggvesta äger studentboendet Colonia: ett modernt bostadsområde om 367 lägenheter med två minuters gångavstånd till campus. Samtliga lägenheter har eget kök och helkaklade badrum. Studenter har god chans att bli erbjudna bostad hos Byggvesta.Fler privata hyresvärdar i Linköping


Botrygg
Botrygg är en av de stora privata hyresvärdarna Linköping med 1 200 lägenheter för uthyrning. Du som söker lägenhet kan lämna en bostadsansökan hos hyresvärden. Botrygg planerar för nyproduktion av flera bostäder under kommande år.

Adress: Junkersgatan 1, Linköping
Telefon: 010-516 30 00
E-post: info@botrygg.se
Hemsida: www.botrygg.se


Bonäsudden Fastigheter
Privat hyresvärd med 327 lägenheter i Linköping. Samtliga fastigheter är välskötta och håller god standard. Du kan lämna en generell lägenhetsansökan eller skicka ansökningar för specifika lediga lägenheter.

Adress: Norra Oskarsgatan 31, Linköping
Telefon: 013-23 95 50
Hemsida: www.bonasudden.se


Centrum Förvaltning
I Linköpings stadskärna har Centrum Förvaltning ett stort utbud av hyreslägenheter. Nyligen färdigställde hyresvärden 99 nyproducerade lägenheter i stadsdelen Vallastaden. Hyresvärden kan totalt erbjuda 450 lägenheter i storlek från en till fem rum.

Adress: Platensgatan 9C, Linköping
Telefon: 013-25 36 60
E-post: info@centrumforvaltning.se
Hemsida: www.centrumforvaltning.se


Duvkullens Fastighets
Familjeägd hyresvärd med ett mindre bostadsutbud i attraktiva innerstaden och Vasastaden. Sökande är välkomna att fylla i en bostadsansökan. Har du särskilda önskemål kan du ange detta i din skriftliga ansökan. I beståndet finns lägenheter från 1 till 5 rum och kök.

Adress: Duvkullestigen 4, Linköping
Telefon: 013-36 86 60
Hemsida: www.duvkullen.com


Fastgruppen
Fastgruppen är ett samarbete mellan fyra mindre privata hyresvärdar. Genom Fastgruppen samverkar hyresvärdarna avseende uthyrning och förvaltning. I Linköping erbjudes lägenheter på attraktiva adresser som Nygatan och Stora Torget.

Hemsida: www.fastgruppen.se


FF-Fastighetsservice
Fastighetsförvaltare som hjälper ett flertal privata hyresvärdar i Linköping med allt från service av deras fastigheter till uthyrning av hyresvärdarnas vakanta lägenheter. Söker på uppdrag av fastighetsägare ofta nya hyresgäster. Goda förutsättningar för hyreskontrakt.

Telefon: 0771 – 330 300
E-post: info@ff-fastighetsservice.se
Hemsida: ff-fastighetsservice.se/tjanster/hyresledigt/


HSB
HSB är en av de större hyresvärdarna i Östergötland med 1 200 bostäder i det egna beståndet, varav ett par bostadsfastigheter ligger i Linköping. Medlemmar har förtur till lediga lägenheter. Är du dessutom mellan 18-29 år har du särskild förtur till lediga ettor hos HSB.

Adress: Stationsgatan 12, Linköping
Telefon: 013-24 02 00
E-post: info@ostergotland.hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/ostergotland


Lansa Fastigheter
I stadsdelen Lambohov i södra Linköping förvaltar Lansa Fastigheter 72 hyresrätter. Lägenheterna håller god kvalitet med helkaklade badrum med golvvärme samt rymliga kök. Alla lägenheter har egen balkong. från bostadsområdet är det nära till natur och friluftsliv.

Telefon: 0771 – 330 300
E-post: hans-erik.hjalmar@lansa.se
Hemsida: www.lansa.se


LBB Fastighets
Fastighetsbolaget LBB har centralt belägna en- till femrumslägenheter i Linköping. Som registrerad bostadssökande får du e-mail varje gång hyresvärden lägger ut en ledig lägenhet.

Adress: Harstenagatan 5, Linköping
Telefon: 013 - 20 31 00
E-post: pelle@lbb-fastighet.se
Hemsida: www.lbb-fastighet.se


LE Lundberg Fastighets
Fastighetsbolaget LE Lundberg är en av Sveriges större hyresvärdar för privatpersoner. I Linköping kan man erbjuda lägenheter för uthyrning i stadsdelarna Gottfridsberg, Innerstaden och Vasastaden. Största bostadsfastigheten ligger på Klostergatan.

Adress: Drottninggatan 19, Linköping
Telefon: 013-10 49 00
E-post: christina.ahlstrand@lundbergs.se
Hemsida: www.lundbergs.se


Lindstén Fastigheter
Privata hyresvärden Lindstén Fastigheter har 130 lägenheter i Linköpings innerstaden. Utöver lägenheter kan man även erbjuda ett stort utbud av butikslokaler och kontor. Om du söker bostad lämnar du en intresseanmälan.

Adress: Klostergatan 26, Linköping
Telefon: 013-31 41 11
E-post: info@lindstens.se
Hemsida: www.lindstens.se


Lindstrands Bygg
Familjeföretaget Lindstrands Bygg förvaltar hyreslägenheter i den eftertraktade stadsdelen Vasastaden. Antalet lägenheter för uthyrning uppgår till 300 stycken. Lindstrands Bygg tar emot intresseanmälningar för att hyra bostad via brev och e-post.

Adress: Vasavägen 35, Linköping
Telefon: 013 - 31 11 10
E-post: info@lindstrandsbygg.se
Hemsida: www.lindstrandsbygg.se


Linköpingsgårdar
Linköpingsgårdar riktar sig till studenter och hyr ut möblerade ettor samt tvåor. I beståndet finns även en fastighet med studentkorridorer där de boende har varsitt rum men delar på kök och badrum. Är du student vid Linköpings Universitet kan du lämna en bostadsansökan.

Adress: Syréngatan 3, Linköping
Telefon: 013-13 66 70
E-post: info@linkopingsgardar.se
Hemsida: www.linkopingsgardar.se


Mannersons Fastighets
Mannersons är ett familjeägt bostadsbolag i tredje generation med fokus helt på uthyrning av lägenheter till privatpersoner. I stadsdelarna Hejdegården, Innerstaden, Vasastaden och Tannefors kan Mannersons erbjuda totalt 800 lägenheter.

Adress: Platensgatan 10b, Linköping
Telefon: 013-35 75 90
E-post: info@mannersons.se
Hemsida: www.mannersons.se


RE Fastigheter
I stadsdelen Tannefors nära Linöpings flygplats och i den till Linköping närliggande orten Sturefors förvaltar RE Fastigheter 500 lägenheter för uthyrning. Om du vill hyra bostad kan du fylla i en intresseanmälan eller skicka din ansökan direkt via e-post.

Telefon: 013-10 50 00
E-post: info@re-fastigheter.se
Hemsida: www.re-fastigheter.se


Senga Fastigheter
Familjeägt fastighetsbolag med lägenheter på centralt belägna Nygatan i Linköping samt Norra Oskarsgatan i närhet av centralstationen. Du anmäler enklast intresse för att bli hyresgäst genom att skicka en ansökan per e-post till Senga Fastigheter.

Telefon: 070-717 38 35
E-post: fredrik@senga.se
Hemsida: www.senga.se


Studentbostäder i Linköping AB
Hos Studentbostäder i Linköping bor idag var fjärde student i Linköping. I närheten till Universitetet förvaltar Studentbostäder 4200 lägenheter. Merparten av lägenheterna ligger i stadsdelarna Ryd och Gottfridsberg.

Adress: Nobeltorget 1, Vallastaden
Telefon: 013-20 86 60
E-post: info@studentbostader.se
Hemsida: www.studentbostader.se


Trabo Fastigheter
Förvaltar 26 hyresrätter i ett lugnt bostadskvarter Linköping. Från fastigheten är det ett par minuters gångavstånd till centrum. Trabo Fastigheter tar emot bostadsansökningar per e-post.

E-post: martin@trabo.se
Hemsida: www.trabo.se/linkoping


Vasaparken Fastighets
I de attraktiva stadsdelarna Vasastaden och Innerstaden i Linköping äger Vasaparken Fastighets 600 lägenheter. Rökning i samtliga lägenheter är förbjudet. Fyll i en intresseanmälan om du vill hyra lägenhet. Ju mer information du lämnar om dig själv i din ansökan, desto större är chansen att du blir erbjuden en bostad.

Adress: Apotekaregatan 14, Linköping
Telefon: 013 - 24 20 30
E-post: info@vasaparken.se
Hemsida: www.vasaparken.se


Victoria Park Förvaltning
I bostadsområdena Ryd och Nygård i utkanterna av Linköping förvaltar Victoria Park 1 400 hyresrätter. Samtliga lägenheter har möjlighet få bredband via fiber (100 mbit). Victoria Parks mål är att på sikt totalrenovera alla sina lägenheter och avsevärt höja boendestandarden.

Adress: Rydsvägen 60 D, Linköping
Telefon: 013-23 25 70
E-post: linkoping@victoriapark.se
Hemsida: www.victoriapark.se


Von Dufva Fastigheter
Privat fastighetsägare med en- till fyrarumslägenheter i Linköping. Beståndet omfattar 300 hyresrätter och är lokaliserat till stadskärnan. Vill du hyra bostad kan du ringa vardagar kl 09-12 för att anmäla ditt intresse, du kan också fylla i och skicka in en skriftlig intresseanmälan.

Adress: Gränden Duvan 2, Linköping
Telefon: 013 - 12 06 85
E-post: info@duvanfast.se
Hemsida: www.duvanfast.se


Östgöta Fastighetsförvaltning
Östgöta Fastighetsförvaltning har över 500 hyresrätter i innerstaden samt Vasastaden i Linköping. Länsförsäkringar lägger stor vikt vid goda referenser från tidigare hyresvärdar. Du behöver uppdatera din plats i bostadskön var sjätte månad för att räknas som aktivt sökande.

Telefon: 013-29 04 66
E-post: info@LFfastighet.se
Hemsida: www.lffastighet.se