1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Ljungby

Sök lediga lägenheter i Ljungby

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Ljungby. Du kan fritt söka bland de 19 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill söka bostad hos. Vi listar både första- och andrahandskontrakt. Via oss kan du se lediga bostäder från flera hyresvärdar i Ljungby.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Lägg in din egen annons gratis

Hyresvärdar

Ljungbybostäder
Ljungby kommun äger Ljungbybostäder som erbjuder över 1 300 hyreslägenheter inom kommungränserna. Utöver bostäder i centralorten förvaltar man fastigheter i tre småorter. På hyresvärdens hemsida kan registrera dig, se vakanser och anmäla ditt intresse.Privata hyresvärdar i Ljungby


Heimstaden
En av flera privata hyresvärdar i Ljungby. Lägenheterna i orten återfinns bland annat i centrum, Hjortsberg och Stensberg. På Heimstadens webbplats läggs lediga lägenheter ut och när du registrerat dig som bostadssökande kan du anmäla intresse på dessa objekt.

Adress: Kungsgatan 32, Ljungby
Telefon: 0770-111 050
E-post: ann-marie.johansson@heimstaden.com
Hemsida: www.heimstaden.com


Smefast
Smefast äger egna fastigheter och förvaltar även fastigheter åt andra hyresvärdar. I Ljungby hittas bostäder via Smefast både i centrala orten och dess yttre områden. Lägenheterna är från 1 rum med kokvrå till 6 RoK. Kontakta Smefast om du önskar hyra en lägenhet i Ljungby.

Adress: Kungsgatan 1A, Ljungby
Telefon: 0372-48450
E-post: info@smefast.se
Hemsida: www.smefast.se


Konab Fastighetsförvaltning
Äger och förvaltar studentlägenheter och vanliga hyresrätter i Ljungby. Antalet hyreslägenheter räknas till 56 stycken, de flesta renoverade de senaste åren och belägna centralt på orten. Om du är intresserad av en ledig lägenhet som hittas på hemsidan kan du maila hyresvärden.

Adress: Kungsgatan 46, Ljungby
Telefon: 0372-75 50 30
E-post: info@konab.se
Hemsida: www.konab.se


Brickstone Förvaltning
Brickstone Förvaltning är en kommunens största privata hyresvärdar. Bostadsfastigheterna i beståndet ligger i centrala Ljungby, vanligtvis i mindre bostadsområden. Majoriteten av fastigheterna har tillgång till en trädgård för hyresgästerna.

Adress: Kånnavägen 3 B, Ljungby
Telefon: 0372-77 50 00
E-post: info@brickfab.se
Hemsida: www.brickfab.se


Garvaren Studentboende
För studenter på Högskolecentrum Ljungby erbjuder denna hyresvärd boende i studentrum och studentlägenheter. Boendena är belägna i samma fastighet som Högskolan. Studentrummen är möblerade och de boende delar kök och badrum. Lägenheterna har 1-2 RoK.

Adress: Stationsgatan 2, Ljungby
Telefon: 0372-152 00
E-post: info@garvaren.se
Hemsida: www.garvaren.se


Kronstaden Fastighets
Kronstaden Fastighets är ett mindre privat fastighetsbolag i Ljungby. Förvaltar 15 hyreslägenheter i centrala Ljungby. Lägenheterna är i storlek 1-4 rum och kök. Fastigheterna har genomgått renoveringar senaste åren och några lägenheter har fått egna uteplatser.

Adress: Föreningsgatan 6E, Ljungby
Telefon: 072-534 99 99
E-post: info@kronstaden.se
Hemsida: www.kronstaden.se


Brickstone Förvaltnings
Förvaltar ett större antal fastigheter med hyreslägenheter i Ljungby. Fastigheterna är belägna i mindre bostadsområden och många har tillgång till egen trädgård runt fastigheten. Upp till femrummare finns i hyresvärdens bestånd.

Adress: Kånnavägen 3 B, Ljungby
Telefon: 0372-77 50 00
E-post: info@brickfab.se
Hemsida: www.brickfab.se