1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Ljungby

Sök lediga lägenheter i Ljungby

Ljungby stad saknar bostadskö. Söker du boende i Ljungby kan du istället via oss nå alla hyresvärdar som har bostäder för uthyrning. Som lägenhetssökande i Ljungby behöver du ansöka om bostad hos respektive hyresvärd. Via oss når du 4 hyresvärdar och 10 lediga lägenheter i Ljungby.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Rökfri, nykter man med fast jobb på Wascator, söker lägenhet.
Sökes: Förstahand | 2 rum | Maxhyra 8000 kr

Hyresvärdar


Ljungbybostäder
Hyresmarknaden i Ljungy domineras totalt av Ljungbybostäder - den kommunala hyresvärden. Ljungbybostäder hyr ut över 1 200 lägenheter på orten och söker nya hyresgäster till sina lägenheter.

Heimstaden
Heimstaden är en av de större privata hyresvärdarna i Ljungby och söker regelbundet efter nya hyresgäster. Utbudet av lediga lägenheter omfattar i huvudsak ettor och tvåor. Heimstaden söker 6 nya hyregäster i Ljungby.Fler privata hyresvärdar i Ljungby


Smefast
Fastighetsförvaltare som både äger egna hyresfastigheter och som ansvarar för förvaltning av andra hyresvärdars fastigheter. Totalt uppgår antalet lägenheter för uthyrning i Ljungby till 600 hyresrätter. Du som söker bostad kan välja på lägenheter från 1 till 6 rum och kök.

Adress: Kungsgatan 1A, Ljungby
Telefon: 0372-48450
E-post: info@smefast.se
Hemsida: www.smefast.se


Konab Fastighetsförvaltning
I centrala Ljungby invid Kungsgatan och Drottninggatan förvaltar hyresvärden Konab 40 hyresrätter och studentlägenheter. Bostäderna som hyrs ut till studenter är enrumslägenheter med eget kök och badrum. För studenter är 2 månader hyresfria under sommaren.

Adress: Kungsgatan 46, Ljungby
Telefon: 0372-75 50 30
E-post: info@konab.se
Hemsida: www.konab.se


Brickstone Förvaltning
Hyresvärden Brickstone är en av de större privata hyresvärdarna i Ljungby och kan erbjuda lägenheter för uthyrning på centrala adresser som Drottninggatan, Herkulesgatan, Kungshögsgatan och Storgatan. Är du intresserad av att hyra bostad kan du skicka en bostadsansökan.

Adress: Kånnavägen 3 B, Ljungby
Telefon: 0372-77 50 00
E-post: info@brickfab.se
Hemsida: www.brickfab.se


Bofast
Äger ett flertal hyresrätter i småorter i Ljungby kommun. Inom 1 till 3 mil från centralorten Ljungby i samhällena Angelstad, Kånna, Lagan, Lidhult, Torpa och Vittaryd hyr man ut lägenheter i barnvänliga grönområden. Bofast söker i regel ett par nya hyresgäster varje månad.

Telefon: 0345-408 40
E-post: info@bofast.se
Hemsida: www.bofast.se