1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Ljungby

Bevaka lediga lägenheter i Ljungby

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Ljungby samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Ljungby. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Ljungbys hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Ljungbybostäder
Hyresmarknaden i Ljungy domineras av den kommunala hyresvärden Ljungbybostäder. Utöver hyresrätter finns i lägenhetsbeståndet även studentbostäder. Du kan se lägenhetsvakanser på hyresvärdens hemsida: Ljungbybostader.se/sok-lagenhetPrivata hyresvärdar i Ljungby


Heimstaden
Heimstaden är en av de större privata hyresvärdarna i Ljungby. Hyresvärden förvaltar lägenheter på attraktiva adresser som Drottninggatan, Storgatan och Norra Järnvägsgatan. Eventuella lägenhetsvakanser publiceras på Heimstaden.com

Adress: Kungsgatan 32, Ljungby
Telefon: 0770-111 050
E-post: ann-marie.johansson@heimstaden.com
Hemsida: www.heimstaden.com


Smefast
Fastighetsförvaltare som både äger egna hyresfastigheter och som ansvarar för förvaltning av andra hyresvärdars fastigheter. Totalt uppgår antalet lägenheter för uthyrning i Ljungby till 600 hyresrätter. Du som söker bostad kan välja på lägenheter från 1 till 6 rum och kök.

Adress: Kungsgatan 1A, Ljungby
Telefon: 0372-48450
E-post: info@smefast.se
Hemsida: www.smefast.se


Konab Fastighetsförvaltning
I centrala Ljungby invid Kungsgatan och Drottninggatan förvaltar hyresvärden Konab 40 hyresrätter och studentlägenheter. Bostäderna som hyrs ut till studenter är enrumslägenheter med eget kök och badrum. För studenter är 2 månader hyresfria under sommaren.

Adress: Kungsgatan 46, Ljungby
Telefon: 0372-75 50 30
E-post: info@konab.se
Hemsida: www.konab.se


Brickstone Förvaltning
Hyresvärden Brickstone är en av de större privata hyresvärdarna i Ljungby och förvaltar lägenheter på centrala adresser som Drottninggatan, Herkulesgatan, Kungshögsgatan och Storgatan. Är du intresserad av att hyra bostad kan du skicka en bostadsansökan.

Adress: Kånnavägen 3 B, Ljungby
Telefon: 0372-77 50 00
E-post: info@brickfab.se
Hemsida: www.brickfab.se


Bofast
Äger ett flertal hyresrätter i småorter i Ljungby kommun. Inom 1 till 3 mil från centralorten Ljungby i samhällena Angelstad, Kånna, Lagan, Lidhult, Torpa och Vittaryd hyr man ut lägenheter i barnvänliga grönområden. Bofast söker i regel ett par nya hyresgäster varje månad.

Telefon: 0345-408 40
E-post: info@bofast.se
Hemsida: www.bofast.se


Garvaren Studentboende
Korridorboende för studenter antagna till Högskolecentrum Ljungby. Rummen uthyres möblerade och med internet ingående i hyran. Det finns även studentlägenheter (ettor och tvåor) i fastigheten.

Adress: Stationsgatan 2, Ljungby
Telefon: 0372-152 00
E-post: info@garvaren.se
Hemsida: www.garvaren.se