1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Ljungby

Sök lediga lägenheter i Ljungby

Ljungby stad saknar bostadskö. Söker du boende i Ljungby kan du istället via oss nå alla hyresvärdar som har bostäder för uthyrning. Som lägenhetssökande i Ljungby behöver du ansöka om bostad hos respektive hyresvärd. Via oss når du 4 hyresvärdar och 10 lediga lägenheter i Ljungby.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.

Hyresvärdar


Ljungbybostäder
Hyresmarknaden i Ljungy domineras totalt av Ljungbybostäder - den kommunala hyresvärden. Ljungbybostäder hyr ut över 1 200 lägenheter på orten och söker 2 nya hyresgäster till sina lägenheter.

Heimstaden
Heimstaden är en av de större privata hyresvärdarna i Ljungby och söker regelbundet efter nya hyresgäster. Utbudet av lediga lägenheter omfattar i huvudsak ettor och tvåor. Heimstaden söker 5 nya hyregäster i Ljungby.Fler privata hyresvärdar i Ljungby


Smefast
Fastighetsförvaltare som både äger egna hyresfastigheter och som ansvarar för förvaltning av andra hyresvärdars fastigheter. Totalt uppgår antalet lägenheter för uthyrning i Ljungby till 600 hyresrätter. Du som söker bostad kan välja på lägenheter från 1 till 6 rum och kök.

Adress: Kungsgatan 1A, Ljungby
Telefon: 0372-48450
E-post: info@smefast.se
Hemsida: www.smefast.se


Brickstone Förvaltning
Hyresvärden Brickstone är en av de större privata hyresvärdarna i Ljungby och kan erbjuda lägenheter för uthyrning på centrala adresser som Drottninggatan, Herkulesgatan, Kungshögsgatan och Storgatan. Är du intresserad av att hyra bostad kan du skicka en bostadsansökan.

Adress: Kungsgatan 70, Ljungby
Telefon: 0372-135 90
E-post: info@brickfab.se
Hemsida: www.brickfab.se


LövFast
Familjeägda fastighetsbolaget LövFast har ett litet utbud av hyreslägenheter i centrala Ljungby. Målsättningen är att ha nöjda hyresgäster i trygga områden av staden. För att uppnå denna målsättning satsat LövFast stort på underhåll av sina lägenheter.

Telefon: 035-91365
E-post: info@lovfast.se
Hemsida: www.lovfast.se