1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Ljungby

Sök lediga lägenheter i Ljungby

Ljungby stad saknar bostadskö. Söker du boende i Ljungby kan du istället via oss nå alla hyresvärdar som har bostäder för uthyrning. Som lägenhetssökande i Ljungby behöver du ansöka om bostad hos respektive hyresvärd. Via oss når du 4 hyresvärdar och 31 lediga lägenheter i Ljungby.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.

Hyresvärdar


Ljungbybostäder
Hyresmarknaden i Ljungy domineras totalt av Ljungbybostäder - den kommunala hyresvärden. Ljungbybostäder hyr ut över 1 200 lägenheter på orten och söker 2 nya hyresgäster till sina lägenheter.

Heimstaden
Heimstaden är en av de större privata hyresvärdarna i Ljungby och söker regelbundet efter nya hyresgäster. Utbudet av lediga lägenheter omfattar i huvudsak ettor och tvåor. Heimstaden söker 27 nya hyregäster i Ljungby.Fler privata hyresvärdar i Ljungby


Smefast
Fastighetsförvaltare som både äger egna hyresfastigheter och som ansvarar för förvaltning av andra hyresvärdars fastigheter. Totalt uppgår antalet lägenheter för uthyrning i Ljungby till 600 hyresrätter. Du som söker bostad kan välja på lägenheter från 1 till 6 rum och kök.

Besöksadress Kungsgatan 1A, Ljungby
E-post info@smefast.se
Telefon 0372-48450
Hemsida www.smefast.se


Brickstone Förvaltning
Hyresvärden Brickstone är en av de större privata hyresvärdarna i Ljungby och kan erbjuda lägenheter för uthyrning på centrala adresser som Drottninggatan, Herkulesgatan, Kungshögsgatan och Storgatan. Är du intresserad av att hyra bostad kan du skicka en bostadsansökan.

Besöksadress Kungsgatan 70, Ljungby
E-post info@brickfab.se
Telefon 0372-135 90
Hemsida www.brickfab.se


LövFast
Familjeägda fastighetsbolaget LövFast har ett litet utbud av hyreslägenheter i centrala Ljungby. Målsättningen är att ha nöjda hyresgäster i trygga områden av staden. För att uppnå denna målsättning satsat LövFast stort på underhåll av sina lägenheter.

E-post info@lovfast.se
Telefon 035-91365
Hemsida www.lovfast.se