1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Ljungby

Bevaka lediga lägenheter i Ljungby

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Ljungby samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Ljungby. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Ljungbys hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Ljungbybostäder
Hyresmarknaden i Ljungy domineras av den kommunala hyresvärden Ljungbybostäder. Utöver hyresrätter finns i lägenhetsbeståndet även studentbostäder. Du kan se lägenhetsvakanser på hyresvärdens hemsida: Ljungbybostader.se/sok-lagenhetPrivata hyresvärdar i Ljungby


Heimstaden
En av flera privata hyresvärdar i Ljungby. Lägenheterna i orten återfinns bland annat i centrum, Hjortsberg och Stensberg. På Heimstadens webbplats läggs lediga lägenheter ut och när du registrerat dig som bostadssökande kan du anmäla intresse på dessa objekt.

Adress: Kungsgatan 32, Ljungby
Telefon: 0770-111 050
E-post: ann-marie.johansson@heimstaden.com
Hemsida: www.heimstaden.com


Smefast
Smefast äger egna fastigheter och förvaltar även fastigheter åt andra hyresvärdar. I Ljungby hittas bostäder via Smefast både i centrala orten och dess yttre områden. Lägenheterna är från 1 rum med kokvrå till 6 RoK. Kontakta Smefast om du önskar hyra en lägenhet i Ljungby.

Adress: Kungsgatan 1A, Ljungby
Telefon: 0372-48450
E-post: info@smefast.se
Hemsida: www.smefast.se


Konab Fastighetsförvaltning
I centrala Ljungby invid Kungsgatan och Drottninggatan förvaltar hyresvärden Konab 40 hyresrätter och studentlägenheter. Bostäderna som hyrs ut till studenter är enrumslägenheter med eget kök och badrum. För studenter är 2 månader hyresfria under sommaren.

Adress: Kungsgatan 46, Ljungby
Telefon: 0372-75 50 30
E-post: info@konab.se
Hemsida: www.konab.se


Brickstone Förvaltning
Brickstone Förvaltning är en kommunens största privata hyresvärdar. Bostadsfastigheterna i beståndet ligger i centrala Ljungby, vanligtvis i mindre bostadsområden. Majoriteten av fastigheterna har tillgång till en trädgård för hyresgästerna.

Adress: Kånnavägen 3 B, Ljungby
Telefon: 0372-77 50 00
E-post: info@brickfab.se
Hemsida: www.brickfab.se


Garvaren Studentboende
Korridorboende för studenter antagna till Högskolecentrum Ljungby. Rummen uthyres möblerade och med internet ingående i hyran. Det finns även studentlägenheter (ettor och tvåor) i fastigheten.

Adress: Stationsgatan 2, Ljungby
Telefon: 0372-152 00
E-post: info@garvaren.se
Hemsida: www.garvaren.se


Kronstaden Fastighets
Kronstaden Fastighets är ett mindre privat fastighetsbolag i Ljungby. Förvaltar 15 hyreslägenheter i centrala Ljungby. Lägenheterna är i storlek 1-4 rum och kök. Fastigheterna har genomgått renoveringar senaste åren och några lägenheter har fått egna uteplatser.

Adress: Föreningsgatan 6E, Ljungby
Telefon: 072-534 99 99
E-post: info@kronstaden.se
Hemsida: www.kronstaden.se


Brickstone Förvaltnings
Förvaltar ett större antal fastigheter med hyreslägenheter i Ljungby. Fastigheterna är belägna i mindre bostadsområden och många har tillgång till egen trädgård runt fastigheten. Upp till femrummare finns i hyresvärdens bestånd.

Adress: Kånnavägen 3 B, Ljungby
Telefon: 0372-77 50 00
E-post: info@brickfab.se
Hemsida: www.brickfab.se