1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Ljungby

Bevaka lediga lägenheter i Ljungby

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Ljungby samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Ljungby. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Ensamstående mamma söker en 4 rums lägenhet. Har fast jobb i Ljungby kommun
Sökes: Första- & andrahand | 90 m2 | Maxhyra 8000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Ljungbys hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Ljungbybostäder
Hyresmarknaden i Ljungy domineras av den kommunala hyresvärden Ljungbybostäder. Utöver hyresrätter finns i lägenhetsbeståndet även studentbostäder. Du kan se lägenhetsvakanser på hyresvärdens hemsida: Ljungbybostader.se/sok-lagenhetPrivata hyresvärdar i Ljungby


Heimstaden
Heimstaden är en av de större privata hyresvärdarna i Ljungby. Hyresvärden förvaltar lägenheter på attraktiva adresser som Drottninggatan, Storgatan och Norra Järnvägsgatan. Eventuella lägenhetsvakanser publiceras på Heimstaden.com

Adress: Kungsgatan 32, Ljungby
Telefon: 0770-111 050
E-post: ann-marie.johansson@heimstaden.com
Hemsida: www.heimstaden.com


Smefast
Fastighetsförvaltare som både äger egna hyresfastigheter och som ansvarar för förvaltning av andra hyresvärdars fastigheter. Totalt uppgår antalet lägenheter för uthyrning i Ljungby till 600 hyresrätter. Du som söker bostad kan välja på lägenheter från 1 till 6 rum och kök.

Adress: Kungsgatan 1A, Ljungby
Telefon: 0372-48450
E-post: info@smefast.se
Hemsida: www.smefast.se


Konab Fastighetsförvaltning
I centrala Ljungby invid Kungsgatan och Drottninggatan förvaltar hyresvärden Konab 40 hyresrätter och studentlägenheter. Bostäderna som hyrs ut till studenter är enrumslägenheter med eget kök och badrum. För studenter är 2 månader hyresfria under sommaren.

Adress: Kungsgatan 46, Ljungby
Telefon: 0372-75 50 30
E-post: info@konab.se
Hemsida: www.konab.se


Brickstone Förvaltning
Hyresvärden Brickstone är en av de större privata hyresvärdarna i Ljungby och förvaltar lägenheter på centrala adresser som Drottninggatan, Herkulesgatan, Kungshögsgatan och Storgatan. Är du intresserad av att hyra bostad kan du skicka en bostadsansökan.

Adress: Kånnavägen 3 B, Ljungby
Telefon: 0372-77 50 00
E-post: info@brickfab.se
Hemsida: www.brickfab.se


Bofast
Äger ett flertal hyresrätter i småorter i Ljungby kommun. Inom 1 till 3 mil från centralorten Ljungby i samhällena Angelstad, Kånna, Lagan, Lidhult, Torpa och Vittaryd hyr man ut lägenheter i barnvänliga grönområden. Bofast söker i regel ett par nya hyresgäster varje månad.

Telefon: 0345-408 40
E-post: info@bofast.se
Hemsida: www.bofast.se


Garvaren Studentboende
Korridorboende för studenter antagna till Högskolecentrum Ljungby. Rummen uthyres möblerade och med internet ingående i hyran. Det finns även studentlägenheter (ettor och tvåor) i fastigheten.

Adress: Stationsgatan 2, Ljungby
Telefon: 0372-152 00
E-post: info@garvaren.se
Hemsida: www.garvaren.se