1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Markaryd

Sök lediga lägenheter i Markaryd

I Markaryd finns ett stort utbud av lediga lägenheter hos stadens privata hyresvärdar. Via oss hittar du alla de hyresvärdar i Markaryd som söker nya hyresgäster och som kan erbjuda bostäder för uthyrning.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar


Victoria Park
Genom ett stort fastighetsförvärv har privata hyresvärden Victoria Park vuxit till att bli den största fastighetsägaren i Markaryd. Victoria Park har just nu 1 lediga lägenheter i Markaryd som man söker nya hyresgäster till.
    Som nyinflyttad till Markaryd erbjuder Victoria Park hyresrabatt om du blir hyresgäst hos just dem. Rabatten uppgår till sammanlagt tusentals kronor.Privata hyresvärdar i Markaryd


HABI Fastigheter
Fastighetsbolaget HABI äger och förvaltar ett par moderna bostadsfastigheter med lägenheter som håller hög boendestandard. Många av lägenheterna är nyproducerade och i dessa är egen tvätt- och diskmaskin självklarheter. Dessa lägenheter har även anslutning till bredband via fiber.

Telefon: 0433-12386
E-post: elin@habifastigheter.se
Hemsida: www.habifastigheter.se


3K Bygg
Liten hyresvärd i Markaryd med 60 lägenheter för uthyrning. 3K Bygg är ett familjeägt bostadsbolag i andra generation som både bygger och förvaltar fastigheter. Det egna beståndet är lokaliserat till centrum i Markaryd. Lägenheter kan fås i storlek från 1 till 5 rum och kök.

Adress: Hyltevägen 19, Markaryd
Telefon: 0433 - 791 70
E-post: info@3kbygg.se
Hemsida: www.3kbygg.se