1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Markaryd

Bevaka lediga lägenheter i Markaryd

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Markaryd samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Markaryd. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Markaryds hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Victoria Park
Victoria Park är den största hyresvärden i Markaryd med cirka 770 hyreslägenheter i egna beståndet. Förutom i Markaryd hittas lägenheter även i Strömsnäsbruk och Timsfors. Nu hittas 21 lediga lägenheter på hyresvärdens hemsida.Privata hyresvärdar i Markaryd


HABI Fastigheter
Denna privata hyresvärd äger ett större antal fastigheter i Markaryd. Lägenheter erbjuds både i markplan och flerfamiljshus. Generellt håller lägenheterna hög standard och några är relativt nybyggda. Intresseanmälan kan skickas in via hyresvärdens hemsida.

Telefon: 0433-12386
E-post: elin@habifastigheter.se
Hemsida: www.habifastigheter.se


3K Fastigheter
I Markaryd är det familjeägda bostadsbolaget 3K Fastigheter verksamt. I beståndet hittas både fristående villor och lägenheter i hyreshus. Lägenheterna är ettor till femmor och belägna i centrala orten. Villorna har varsin tillhörande trädgård.

Telefon: 070-2097270
E-post: info@3kfastigheter.se
Hemsida: www.3kfastigheter.se