1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Markaryd

Bevaka lediga lägenheter i Markaryd

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Markaryd samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Markaryd. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Markaryds hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Victoria Park
Genom ett stort fastighetsförvärv har privata hyresvärden Victoria Park vuxit till att bli den största fastighetsägaren i Markaryd. På Victoria Parks hemsida hittar du 8 lediga lägenheter i Markaryd.Privata hyresvärdar i Markaryd


HABI Fastigheter
Fastighetsbolaget HABI äger och förvaltar ett par moderna bostadsfastigheter med lägenheter som håller hög boendestandard. Många av lägenheterna är nyproducerade och i dessa är egen tvätt- och diskmaskin självklarheter. Dessa lägenheter har även anslutning till bredband via fiber.

Telefon: 0433-12386
E-post: elin@habifastigheter.se
Hemsida: www.habifastigheter.se


3K Bygg
Liten hyresvärd i Markaryd med 60 lägenheter för uthyrning. 3K Bygg är ett familjeägt bostadsbolag i andra generation som både bygger och förvaltar fastigheter. Det egna beståndet är lokaliserat till centrum i Markaryd. Lägenheter kan fås i storlek från 1 till 5 rum och kök.

Adress: Hyltevägen 19, Markaryd
Telefon: 0433 - 791 70
E-post: info@3kbygg.se
Hemsida: www.3kbygg.se