1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Markaryd

Sök lediga lägenheter i Markaryd

I Markaryd finns ett stort utbud av lediga lägenheter hos stadens privata hyresvärdar. Via oss hittar du alla de hyresvärdar i Markaryd som söker nya hyresgäster och som kan erbjuda bostäder för uthyrning.


Andrahand


Starta bevakning av nya lediga lägenheter

Hyresvärdar


Victoria Park
Genom ett stort fastighetsförvärv har privata hyresvärden Victoria Park vuxit till att bli den största fastighetsägaren i Markaryd. Victoria Park har just nu lediga lägenheter i Markaryd som man söker nya hyresgäster till.
    Som nyinflyttad till Markaryd erbjuder Victoria Park hyresrabatt om du blir hyresgäst hos just dem. Rabatten uppgår till sammanlagt tusentals kronor.Privata hyresvärdar i Markaryd


HABI Bygg
Fastighetsbolaget HABI äger och förvaltar ett par moderna bostadsfastigheter med lägenheter som håller hög boendestandard. Många av lägenheterna är nyproducerade och i dessa är egen tvätt- och diskmaskin självklarheter. Dessa lägenheter har även anslutning till bredband via fiber.

E-post birgitta@habibygg.se
Telefon 0433-12386
Hemsida www.habibygg.se


3K Bygg
Liten hyresvärd i Markaryd med 60 lägenheter för uthyrning. 3K Bygg är ett familjeägt bostadsbolag i andra generation som både bygger och förvaltar fastigheter. Det egna beståndet är lokaliserat till centrum i Markaryd. Lägenheter kan fås i storlek från 1 till 5 rum och kök.

Besöksadress Hyltevägen 19, Markaryd
E-post info@3kbygg.se
Telefon 0433 - 791 70
Hemsida www.3kbygg.se