1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Markaryd

Bevaka lediga lägenheter i Markaryd

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Markaryd samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Markaryd. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Markaryds hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Victoria Park
Genom ett stort fastighetsförvärv har privata hyresvärden Victoria Park vuxit till att bli den största fastighetsägaren i Markaryd. På Victoria Parks hemsida hittar du 17 lediga lägenheter i Markaryd.Privata hyresvärdar i Markaryd


HABI Fastigheter
Fastighetsbolaget HABI äger och förvaltar ett par moderna bostadsfastigheter med lägenheter som håller hög boendestandard. Många av lägenheterna är nyproducerade och i dessa är egen tvätt- och diskmaskin självklarheter. Dessa lägenheter har även anslutning till bredband via fiber.

Telefon: 0433-12386
E-post: elin@habifastigheter.se
Hemsida: www.habifastigheter.se


3K Fastigheter
I Markaryd är det familjeägda bostadsbolaget 3K Fastigheter verksamt. I beståndet hittas både fristående villor och lägenheter i hyreshus. Lägenheterna är ettor till femmor och belägna i centrala orten. Villorna har varsin tillhörande trädgård.

Telefon: 070-2097270
E-post: info@3kfastigheter.se
Hemsida: www.3kfastigheter.se