1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Mjölby

Sök lediga lägenheter i Mjölby

Vi är en webbtjänst som visar lediga lägenheter från hyresvärdarna i Mjölby samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du alla hyresvärdar som söker nya hyresgäster till lediga lägenheter i Mjölby.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

35-årig man med jobb söker lägenhet i Mjölby.
Sökes: Förstahand

Hyresvärdar

Bostadsbolaget i Mjölby
Bostadsbolaget i Mjölby är kommunens fastighetsägare som äger och förvaltar 2 600 lägenheter i kommunen. Bostäderna återfinns i Mjöbly men även i andra av kommunens tätorter. Lägenheter kan ansökas direkt på hyresvärdens hemsida där även vakanser publiceras.Privata hyresvärdar i Mjölby


HSB Östergötland
HSB Östergötlands bestånd i Mjölby uppgår till 63 lägenheter. Fastigheterna är belägna på Föreningsgatan, Kungsvägen och Ågatan. Här hittar du lägenheter med 1-4 rum och kök. Fastigheterna har innergårdar och majoriteten av lägenheterna har balkong.

Telefon: 013-24 02 00
E-post: info.ostergotland@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/ostergotland/om-boende/vara-hyresratter/mjolby/


Lövgrens Fastigheter
Den privata fastighetsägaren Lövgrens Fastigheter förvaltar 470 lägenheter i Mjölby, Motala och Vadstana. I Motala har de ett bestånd på 32 hyresrätter i storlekarna 1-3 rum och kök. Intresse på vakanser kan lämnar på hemsidan eller via ett mail till hyresvärden.

Telefon: 0141-20 20 80
E-post: info@lovgrens.se
Hemsida: www.lovgrens.se


Hogstadius
I centrala Mjölby i gemytliga miljöer hittar du Hogstadius bestånd bestående av fem fastigheter som utöver hyresrätter innehåller kommersiella lokaler, butiker och gym. Lägenheter upp till fem rum och kök finns för uthyrning.

Adress: Kanikegatan 1, Mjölby
Telefon: 070-951 51 69
E-post: ebba@hogstadius.se
Hemsida: www.hogstadius.se


Egirs Fastigheter
Har ett fastighetsbestånd som är fördelat mellan Mjölby och Motala. Totalt har Egirs Fastigheter cirka 670 hyresrätter för privatpersoner. Egirs använder inget kösystem utan bostaden tilldelas den hyresgäst som hyresvärden anser vara mest lämplig.

Adress: Hallevadsgatan 4, Mjölby
Telefon: 0142-29 98 80
E-post:  info@egirs.se
Hemsida: fastigheter.egirs.se


Göta Förvaltning
I Göta Förvaltnings bestånd i Mjölby finns både flerfamiljshus och sutteränghus. sutteränghusen producerades under 2018-2019. På Sveagatan och Folkkundagatan hittar du lägenheter från 2-4 RoK. Hyresvärden förvaltar även lägenheter i Tranås och Vadstena.

Adress: Hadelöv Karlsnäs, Mjölby
Telefon: 0142-101 01
E-post: info@gotaforvaltning.se
Hemsida: www.gotaforvaltning.se


JMT Bostäder
Detta mindre bostadsbolag är familjeägt och erbjuder bostäder i östra Mjölby. Lägenheterna ligger i större villor där du som hyresgäst är välkommen att nyttja och njuta av trädgården. Hyresvärdens lägenheter har 2-4 rum och kök och söks via ett mail till hyresvärden.

Adress: Bockarpsvägen 10A, Mjölby
Telefon: 0705-264 560
E-post: jmt.mjolby@gmail.com
Hemsida: www.jmtbostader.se


Svartåhem
Svartåhem har 19 fastigheter med hyreslägenheter i Mjölby. Man får vanligen in några vakanser varje månad, dessa läggs då ut på den egna hemsidan för dig att söka. Annars är du alltid välkommen att skicka in en intresseanmälan via hemsidan eller mail till hyresvärden.

Adress: Bockarpsvägen 4, Mjölby
Telefon: 0142-701 10
E-post: info@svartahem.se
Hemsida: www.svartahem.se


Fastgruppen
Fastgruppen är ett samarbete mellan de mindre hyresvärdarna Lidéns Fastigheter, Mohwids Fastigheter, Tre SSS Fastigheter och Widmans Fastigheter. Det totala beståndet i Mjölbly uppgår till 26 hyreslägenheter fördelat mellan fyra fastigheter. Vakanser kan sökas via hemsidan.

Hemsida: www.fastgruppen.se