1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Mjölby

Bevaka lediga lägenheter i Mjölby

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Mjölby samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Mjölby. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Mjölbys hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Bostadsbolaget i Mjölby
Största hyresvärden i Mjölby med 2 500 lägenheter i beståndet. Bostadsbolaget i Mjölby ägs av kommunen. Utöver centralorten Mjölby förvaltar man även bostäder i de närliggande småorterna Skänninge, Mantorp och Väderstad.Privata hyresvärdar i Mjölby


HSB Östergötland
HSB Östergötlands bestånd i Mjölby uppgår till 63 lägenheter. Fastigheterna är belägna på Föreningsgatan, Kungsvägen och Ågatan. Här hittar du lägenheter med 1-4 rum och kök. Fastigheterna har innergårdar och majoriteten av lägenheterna har balkong.

Telefon: 013-24 02 00
E-post: info.ostergotland@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/ostergotland/om-boende/vara-hyresratter/mjolby/


Lövgrens Fastigheter
Den privata fastighetsägaren Lövgrens Fastigheter förvaltar 470 lägenheter i Mjölby, Motala och Vadstana. I Motala har de ett bestånd på 32 hyresrätter i storlekarna 1-3 rum och kök. Intresse på vakanser kan lämnar på hemsidan eller via ett mail till hyresvärden.

Telefon: 0141-20 20 80
E-post: info@lovgrens.se
Hemsida: www.lovgrens.se


Hogstadius
I centrala Mjölby i gemytliga miljöer hittar du Hogstadius bestånd bestående av fem fastigheter som utöver hyresrätter innehåller kommersiella lokaler, butiker och gym. Lägenheter upp till fem rum och kök finns för uthyrning.

Adress: Kanikegatan 1, Mjölby
Telefon: 070-951 51 69
E-post: ebba@hogstadius.se
Hemsida: www.hogstadius.se


Egirs Fastigheter
Egirs Fastigheter är en av Mjölbys största hyresvärdar med ett bestånd omfattande 670 hyresrätter. Hyresvärden nås på telefon 0142-29 98 80 för frågor kring lägenhetsuthyrning.

Adress: Hallevadsgatan 4, Mjölby
Telefon: 0142-29 98 80
E-post:  info@egirs.se
Hemsida: fastigheter.egirs.se


Göta Förvaltning
I Göta Förvaltnings bestånd i Mjölby finns både flerfamiljshus och sutteränghus. sutteränghusen producerades under 2018-2019. På Sveagatan och Folkkundagatan hittar du lägenheter från 2-4 RoK. Hyresvärden förvaltar även lägenheter i Tranås och Vadstena.

Adress: Hadelöv Karlsnäs, Mjölby
Telefon: 0142-101 01
E-post: info@gotaforvaltning.se
Hemsida: www.gotaforvaltning.se


JMT Bostäder
Litet familjeägt bostadsbolag som hyr ut radhus och villor i östra Mjölby. En av få hyresvärdar som förvaltar hus. Alla bostäder är välutrustade med tvättmaskin och torktumlare och utanför dörren finns en mindre trädgård.

Adress: Bockarpsvägen 10A, Mjölby
Telefon: 0705-264 560
E-post: jmt.mjolby@gmail.com
Hemsida: www.jmtbostader.se


Svartåhem
Privat hyresvärd med 19 bostadsfastigheter i Mjölby. Svartåhem tar in ett par nya hyresgäster varje månad. Hyresvärden välkomnar bostadsansökningar och en personlig presentation skickad per e-mail till info@svartahem.se

Adress: Bockarpsvägen 4, Mjölby
Telefon: 0142-701 10
E-post: info@svartahem.se
Hemsida: www.svartahem.se


Fastgruppen
I Mjölby har 4 mindre privata hyresvärdar (Lidéns Fastigheter, Mohwids Fastigheter, Tre SSS Fastigheter och Widmans Fastigheter) gått samman och bildat Fastgruppen. Beståndet består idag av 26 lägenheter i fina naturområden i utkanten av Mjölby.

Hemsida: www.fastgruppen.se