1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Mjölby

Alla lediga lägenheter i Mjölby

I Mjölby hittar du som söker bostad 16 lediga lägenheter att hyra. Via oss når du stadens kommunala hyresbolag samt 4 privata hyresvärdar som regelbundet söker nya hyresgäster. Fördelen när du söker bostad i Mjölby via oss är att du alltid når alla hyresvärdar som kan erbjuda dig lägenhetskontrakt.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.

Hyresvärdar


Bostadsbolaget i Mjölby
Största hyresvärden i Mjölby med 2 500 lägenheter för uthyrning. Bostadsbolaget i Mjölby ägs av kommunen och har 10 lediga lägenheter på orten. Utöver Mjölby hyr man även ut bostäder i de närliggande orterna Skänninge, Mantorp och Väderstad.Privata hyresvärdar i Mjölby


Lövgrens Fastigheter
Fastighetsbolag Lövgrens ansvarar för uthyrningen av cirka 400 lägenheter i Mjölby och Motala. I Mjölby söker man ofta minst en ny hyresgäst till lediga lägenheter.

E-post info@lovgrens.se
Telefon 0141-20 20 80
Hemsida www.lovgrens.se


Subnova Trivselfastigheter
Hos hyresvärden Subnova finns ett litet utbud av lägenheter i Mjölby. Man har vanliga hyreslägenheter och även lägenheter anpassade för personer med funktionsnedsättningar.

E-post info@subnova.se
Telefon 011-14 54 99
Hemsida www.subnova.se


Göta Förvaltning
Fastighetsägare med lägenheter i Mjölby och Tranås. I Mjölby ligger samtliga lägenheter längsmed Folkungagatan. Totalt har man 16 lägenheter för uthyrning fördelade mellan två- till trerumslägenheter.

Besöksadress Hadelöv Karlsnäs, 595 92 Mjölby
E-post info@gotaforvaltning.se
Telefon 070-208 18 07
Hemsida www.gotaforvaltning.se


Hogstadius
Familjeägd hyresvärd med såväl lägenheter som kontor och butikslokaler för uthyrning. I Mjölby söker man regelbundet ett par nya hyresgäster till lediga lägenheter.

Telefon 070-951 51 69
Hemsida www.hogstadius.se