1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Mölnlycke

Alla lediga lägenheter i Mölnlycke

Via oss kan du registrera dig som bostadssökande hos de privata och kommunala hyresvärdar som finns i Mölnlycke och börja samla köpoäng. De flesta hyresvärdar väljer sökande med längst kötid. När du använder dig av oss når du alla hyresvärdar i Mölnlycke och riskerar inte att missa en ledig lägenhet på orten. Vi rekommenderar att du ansöker om bostad hos alla hyresvärdar.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar


Förbo
Förbo är en kommunalägd hyresvärd som samägs av Härryda och grannkommunerna Kungälv, Lerum och Mölndal. I Mölnlycke har man ett stort utbud av hyreslägenheter i centrum och i stadsdelarna Båtmanstorpet, Skogsgläntan och Säteriet. Registrera dig som bostadssökande om du vill börja samla de köpoäng som du behöver när du söker lediga lägenheter.Privata hyresvärdar i Mölnlycke


PP Fastigheter
I Mölnlycke kan hyresvärden PP Fastigheter erbjuda ettor, tvåor, treor och fyror för uthyrning. PP Fastigheter har en helt egen bostadskö som du kan ställa dig i om du vill hyra lägenhet i Mölnlycke. I kön står idag strax över 100 personer.

Telefon: 031-719 60 45
E-post: bjorn@ppfastigheter.se
Hemsida: www.ppfastigheter.se


Stenfastigheter
Hyresvärden har nästan 100 lägenheter för uthyrning i Mölnlycke. I det nybyggda bostadsområdet Nysäter har Stenfastigheter på Textilvägen ett 50-tal hyreslägenheter, i närområdet ligger fina promenadstråk i skogspartier och flera sjöar. I centrala Mölnlycke på Biblioteksgatan har man ytterligare 36 hyresrätter.

Adress: Danska vägen 10, Göteborg
Telefon: 031-40 51 00
E-post: info@stenfastigheter.com
Hemsida: www.stenfastigheter.com


Mölnlycke Fastigheter
Hyresvärd främst inriktad på uthyrning av industrilokaler och lager. I Mölnlycke har man dock bostäder för uthyrning på den centralt belägna adressen Biblioteksgatan. Här förvaltar Mölnlycke Fastigheter 1 781 kvm bostadsyta.

Adress: Kungsportsavenyn 22, Göteborg
Telefon: 031-88 09 90
E-post: info@molnlyckefastigheter.se
Hemsida: www.molnlyckefastigheter.se


Wallenstam
Wallenstam är den största privata hyresvärden i Mölnlycke med lägenheter på följande centrala adresser: Biblioteksgatan, Centralvägen, Råda torg, Badhusgatan och Lennart Kvarnströms plats. Totalt har man 165 hyresrätter i Mölnlycke.

Adress: Kungsportsavenyen 2, Göteborg
E-post: kundservice@wallenstam.se
Hemsida: www.wallenstam.se