1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Mölnlycke

Alla lediga lägenheter i Mölnlycke

Via oss kan du registrera dig som bostadssökande hos de privata och kommunala hyresvärdar som finns i Mölnlycke och börja samla köpoäng. De flesta hyresvärdar väljer sökande med längst kötid. När du använder dig av oss når du alla hyresvärdar i Mölnlycke och riskerar inte att missa en ledig lägenhet på orten. Vi rekommenderar att du ansöker om bostad hos alla hyresvärdar.

Hyresvärdar


Förbo
Förbo är en kommunalägd hyresvärd som samägs av Härryda och grannkommunerna Kungälv, Lerum och Mölndal. I Mölnlycke har man ett stort utbud av hyreslägenheter i centrum och i stadsdelarna Båtmanstorpet, Skogsgläntan och Säteriet. Registrera dig som bostadssökande om du vill börja samla de köpoäng som du behöver när du söker lediga lägenheter.Privata hyresvärdar i Mölnlycke


PP Fastigheter
I Mölnlycke kan hyresvärden PP Fastigheter erbjuda ettor, tvåor, treor och fyror för uthyrning. PP Fastigheter har en helt egen bostadskö som du kan ställa dig i om du vill hyra lägenhet i Mölnlycke. I kön står idag strax över 100 personer.

Telefon: 031-719 60 45
E-post: bjorn@ppfastigheter.se
Hemsida: www.ppfastigheter.se


Stenfastigheter
Hyresvärden har nästan 100 lägenheter för uthyrning i Mölnlycke. I det nybyggda bostadsområdet Nysäter har Stenfastigheter på Textilvägen ett 50-tal hyreslägenheter, i närområdet ligger fina promenadstråk i skogspartier och flera sjöar. I centrala Mölnlycke på Biblioteksgatan har man ytterligare 36 hyresrätter.

Adress: Danska vägen 10, Göteborg
Telefon: 031-40 51 00
E-post: info@stenfastigheter.com
Hemsida: www.stenfastigheter.com


Mölnlycke Fastigheter
Hyresvärd främst inriktad på uthyrning av industrilokaler och lager. I Mölnlycke har man dock bostäder för uthyrning på den centralt belägna adressen Biblioteksgatan. Här förvaltar Mölnlycke Fastigheter 1 781 kvm bostadsyta.

Adress: Kungsportsavenyn 22, Göteborg
Telefon: 031-88 09 90
E-post: info@molnlyckefastigheter.se
Hemsida: www.molnlyckefastigheter.se


Wallenstam
Wallenstam är den största privata hyresvärden i Mölnlycke med lägenheter på följande centrala adresser: Biblioteksgatan, Centralvägen, Råda torg, Badhusgatan och Lennart Kvarnströms plats. Totalt har man 165 hyresrätter i Mölnlycke.

Adress: Kungsportsavenyen 2, Göteborg
E-post: kundservice@wallenstam.se
Hemsida: www.wallenstam.se