1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Mölnlycke

Bevaka lediga lägenheter i Mölnlycke

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Mölnlycke samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Mölnlycke. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Hyar
Sökes: Första- & andrahand | 60 m2 | Maxhyra 12000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Mölnlyckes hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Förbo
Förbo är en kommunalägd hyresvärd som samägs av Härryda och grannkommunerna Kungälv, Lerum och Mölndal. I Mölnlycke förvaltar man ett stort bestånd av hyreslägenheter i centrum och i stadsdelarna Båtmanstorpet, Skogsgläntan och Säteriet. Registrera dig som bostadssökande på Förbo.se för att se och ansöka om lägenhetsvakanser.Privata hyresvärdar i Mölnlycke


PP Fastigheter
Privat hyresvärd som i Mölnlycke förvaltar en fastighet på Stationsvägen. Fastigheten består av 10 lägenheter i storlek 1-5 rum och kök. PP Fastigheter tillämpar bostadskö till sina lägenheter. Via hyresvärdens hemsida kan du anmäla dig till bostadskön till en årskostnad på 70kr.

Telefon: 031 – 719 60 90
E-post: anders@ppfastigheter.se
Hemsida: www.ppfastigheter.se


Stenfastigheter
Stenfastigeter förvaltar lägenheter fördelade på tre adresser i Mölnlycke. De 121 lägenheterna ligger på Buss Johns väg, Textilvägen och Biblioteksgatan/Kyrkvägen. Från samtliga lägenheter har hyresgästerna nära till naturområden och Mölnlycke centrum.

Telefon: 031-40 51 00
E-post: info@stenfastigheter.com
Hemsida: www.stenfastigheter.com


Mölnlycke Fastigheter
Hyresvärd främst inriktad på uthyrning av industrilokaler och lager. I Mölnlycke har man dock bostäder för uthyrning på den centralt belägna adressen Biblioteksgatan. Här förvaltar Mölnlycke Fastigheter 1 781 kvm bostadsyta.

Telefon: 031-88 09 90
E-post: info@molnlyckefastigheter.se
Hemsida: www.molnlyckefastigheter.se


Wallenstam
Wallenstam är den största privata hyresvärden i Mölnlycke med lägenheter på följande centrala adresser: Biblioteksgatan, Centralvägen, Råda torg, Badhusgatan och Lennart Kvarnströms plats. Totalt har man 165 hyresrätter i Mölnlycke.

Telefon: 031-20 00 00
E-post: kundservice@wallenstam.se
Hemsida: www.wallenstam.se


Derome Förvaltning
En av Mölnlyckes större hyresvärdar med närmare 75 lägenheter. Fastigheterna ligger i områden som är populära hos barnfamiljer. I varje lägenhet finns tvättmöjligheter. Lägenheter erbjuds i storlek 2-4 rum och kök. Intresseanmälan kan göras på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 0340-66 64 30
E-post: forvaltning@derome.se
Hemsida: www.deromeforvaltning.se


Tornstaden
På gångavstånd från Mölnlycke centrum färdigställdes 2018 Tornstadens nya lägenheter. De 84 hyreslägenheterna är belägna på Stenbrottet. Hyresvärden lägger stort fokus på matchning av lägenhet och hyresgäst för att du som hyresgäst ska vilja bo kvar länge.

Telefon: 031 – 350 15 00
E-post: info@tornstaden.se
Hemsida: www.tornstaden.se