1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Mölnlycke

Bevaka lediga lägenheter i Mölnlycke

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Mölnlycke samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Mölnlycke. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Mölnlyckes hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Förbo
Förbo är en kommunalägd hyresvärd som samägs av Härryda och grannkommunerna Kungälv, Lerum och Mölndal. I Mölnlycke förvaltar man ett stort bestånd av hyreslägenheter i centrum och i stadsdelarna Båtmanstorpet, Skogsgläntan och Säteriet. Registrera dig som bostadssökande på Förbo.se för att se och ansöka om lägenhetsvakanser.Privata hyresvärdar i Mölnlycke


PP Fastigheter
I Mölnlycke förvaltar hyresvärden PP Fastigheter ettor, tvåor, treor och fyror. PP Fastigheter har en helt egen bostadskö som du kan ställa dig i om du vill hyra lägenhet i Mölnlycke. I kön står idag strax över 100 personer.

Telefon: 031-719 60 45
E-post: bjorn@ppfastigheter.se
Hemsida: www.ppfastigheter.se


Stenfastigheter
Hyresvärden har nästan 100 lägenheter för uthyrning i Mölnlycke. I det nybyggda bostadsområdet Nysäter har Stenfastigheter på Textilvägen ett 50-tal hyreslägenheter, i närområdet ligger fina promenadstråk i skogspartier och flera sjöar. I centrala Mölnlycke på Biblioteksgatan har man ytterligare 36 hyresrätter.

Adress: Danska vägen 10, Göteborg
Telefon: 031-40 51 00
E-post: info@stenfastigheter.com
Hemsida: www.stenfastigheter.com


Mölnlycke Fastigheter
Hyresvärd främst inriktad på uthyrning av industrilokaler och lager. I Mölnlycke har man dock bostäder för uthyrning på den centralt belägna adressen Biblioteksgatan. Här förvaltar Mölnlycke Fastigheter 1 781 kvm bostadsyta.

Adress: Kungsportsavenyn 22, Göteborg
Telefon: 031-88 09 90
E-post: info@molnlyckefastigheter.se
Hemsida: www.molnlyckefastigheter.se


Wallenstam
Wallenstam är den största privata hyresvärden i Mölnlycke med lägenheter på följande centrala adresser: Biblioteksgatan, Centralvägen, Råda torg, Badhusgatan och Lennart Kvarnströms plats. Totalt har man 165 hyresrätter i Mölnlycke.

Adress: Kungsportsavenyen 2, Göteborg
E-post: kundservice@wallenstam.se
Hemsida: www.wallenstam.se