1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Mölnlycke

Sök lediga lägenheter i Mölnlycke

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Mölnlycke. Du kan fritt söka bland de 18 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill söka bostad hos. Vi listar både första- och andrahandskontrakt. Via oss hittar du lediga bostäder från flera privata hyresvärdar i Mölnlycke.

Lediga lägenheter


15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Lägg in din egen annons gratis

Hyresvärdar

Förbo
Bostadsbolag som ägs gemensamt med tre andra kommuner. Det totala beståndet uppgår till närmare 6 000 hyresbostäder fördelade mellan 18 orter och 60 områden i de fyra ägarkommunerna. För att söka bostad behöver du registrera dig på hyresvärdens hemsida.Privata hyresvärdar i Mölnlycke


PP Fastigheter
Privat hyresvärd som i Mölnlycke förvaltar en fastighet på Stationsvägen. Fastigheten består av 10 lägenheter i storlek 1-5 rum och kök. PP Fastigheter tillämpar bostadskö till sina lägenheter. Via hyresvärdens hemsida kan du anmäla dig till bostadskön till en årskostnad på 70kr.

Telefon: 031 – 719 60 90
E-post: anders@ppfastigheter.se
Hemsida: www.ppfastigheter.se


Stenfastigheter
Stenfastigeter förvaltar lägenheter fördelade på tre adresser i Mölnlycke. De 121 lägenheterna ligger på Buss Johns väg, Textilvägen och Biblioteksgatan/Kyrkvägen. Från samtliga lägenheter har hyresgästerna nära till naturområden och Mölnlycke centrum.

Telefon: 031-40 51 00
E-post: info@stenfastigheter.com
Hemsida: www.stenfastigheter.com


Mölnlycke Fastigheter
Hyresvärd vars fokus är att förvalta och förädla fastigheter. Beståndet är inriktat på lokaler men man har även bostäder på Biblioteksgatan och Herrgårdsvägen. Lägenheterna på Biblioteksgatan hyrs ut via Härryda kommun.

Telefon: 031-88 09 90
E-post: info@molnlyckefastigheter.se
Hemsida: www.molnlyckefastigheter.se


Wallenstam
I Mölnlycke har den privata hyresvärden Wallenstam ett stort utbud av hyresrätter. Beståndet uppgår till nära 170 lägenheter, de flesta i centrala orten med butiker, skola och resecentrum på gångavstånd. Nyaste fastigheten byggdes så sent som 2012 och består av moderna bostäder.

Telefon: 031-20 00 00
E-post: kundservice@wallenstam.se
Hemsida: www.wallenstam.se


Derome Förvaltning
En av Mölnlyckes större hyresvärdar med närmare 75 lägenheter. Fastigheterna ligger i områden som är populära hos barnfamiljer. I varje lägenhet finns tvättmöjligheter. Lägenheter erbjuds i storlek 2-4 rum och kök. Intresseanmälan kan göras på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 0340-66 64 30
E-post: forvaltning@derome.se
Hemsida: www.deromeforvaltning.se


Tornstaden
På gångavstånd från Mölnlycke centrum färdigställdes 2018 Tornstadens nya lägenheter. De 84 hyreslägenheterna är belägna på Stenbrottet. Hyresvärden lägger stort fokus på matchning av lägenhet och hyresgäst för att du som hyresgäst ska vilja bo kvar länge.

Telefon: 031 – 350 15 00
E-post: info@tornstaden.se
Hemsida: www.tornstaden.se