1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Mora

Bevaka lediga lägenheter i Mora

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Mora samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Mora. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Moras hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Morastrand
Kommunala hyresvärden Morastrand förvaltar 2500 lägenheter i Mora. Du behöver registrera dig som bostadssökande hos hyresvärden för att kunna ansöka om lägenheter. På Morastrands hemsida hittar du 4 lediga lägenheter.Privata hyresvärdar i Mora


Okbacken Förvaltning
I stadsdelen Noret i Mora har hyresvärden Okbacken Förvaltning hyreslägenheter om 2 rum och kök med bostadsyta om 62 kvm. Samtliga lägenheter är utrustade med tvätt- och diskmasking. Du som bor i stadsdelen Noret har nära till Moras största arbetsgivare - Mora lasarett och även gångavstånd till köpcentrumet.

Telefon: 070-595 15 57
E-post: info@okbacken.se
Hemsida: www.okbacken.se


Nils Skoglunds Fastigheter
I centrala Mora på Köpmannagatan, Kyrkogatan och Moragatan förvaltar Nils Skoglunds Fastigheter 46 lägenheter för uthyrning till privatpersoner. Fyll i en intresseanmälan och ange noggrant vilken typ av lägenhet du söker. Du behöver förnya din bostadsansökan var 3e månad om du inte under den tiden blivit erbjuden en lägenhet.

Telefon: 0247-123 00
E-post: info@skoglunds.se
Hemsida: www.skoglunds.se


Diös Fastigheter
Diös Fastigheter är ett fastighetsbolag med fokus på norra Sverige. Man är främst inriktade på uthyrning av kommersiella lokaler som kontor till företag. I Mora kan man dock även erbjuda ett litet utbud av hyresrätter avsett för privatpersoner.

Adress: Kyrkogatan 22, Mora
Telefon: 0770 - 33 22 00
E-post: tobias.norestrand@dios.se
Hemsida: www.dios.se


Peo Jansson Fastigheter
Privatägt fastighetsbolag som förvaltar villor och lägenheter för uthyrning i Mora. Peo Jansson Fastigheter är en av få hyresvärdar i Mora som kan erbjuda villor till sina hyresgäster. Dessa bostäder är uppskattade av barnfamiljer som vill ha en egen tomt utanför dörren.

Adress: Utmelandsvägen 10, Mora
Telefon: 0250-388 14
E-post: peojansson.fastighetsab@telia.com
Hemsida: www.peojansson.se


Bo Bra
Hyresvärden Bo Bra äger 5 större bostadsfastigheter i Mora. Totalt uppgår beståndet till 79 lägenheter. Utanför fastigheterna finns gott om p-platser. Bo Bra strävar efter att hitta hyresgäster som vill bo kvar länge.

Telefon: 0707-640290
E-post: info@bobraab.com
Hemsida: www.bobraab.com