1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Mora

Sök lediga lägenheter i Mora

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Mora. Du kan fritt söka bland de 14 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill hyra bostad av. Vi listar främst förstahandskontrakt. Via oss kan du se lediga bostäder från flera hyresvärdar i Mora.

Lediga lägenheter


15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Lägg in din egen annons gratis

Hyresvärdar

Morastrand
Den kommunala hyresvärden Morastrand är största fastighetsförvaltaren i kommunen och erbjuder ett fastighetsbestånd på strax över 2 000 hyreslägenheter i Mora. Erbjuder boenden i olika områden, prisklasser och storlekar.Privata hyresvärdar i Mora


Okbacken Förvaltning
Okbacken Förvaltning har i stadsdelen Noret i Mora hyresrätter. Lägenheterna är tvåor på 62 kvm i markplan. Alla lägenheter har egen trädgård, carport och är utrustade med disk- samt tvättmaskin. Intresseanmälan kan göras på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 070-595 15 57
E-post: info@okbacken.se
Hemsida: www.okbacken.se


Nils Skoglunds Fastigheter
Hyresvärd med lägenheter i centrala Mora. I staden finns 46 av fastighetsägarens hyresrätter. Intresseanmälan fylls i online och är aktiv i 3 månader, sedan behöver du uppdatera den. Blivande hyresgäster behöver vara fria från betalningsanmärkningar.

Telefon: 0247-123 00
E-post: info@skoglunds.se
Hemsida: www.skoglunds.se


Diös Fastigheter
Det privata fastighetsbolaget Diös Fastigheter förvaltar både kommersiella lokaler och hyreslägenheter i Mora. Lediga bostäder publiceras på Diös hemsida. Hyresvärden tillämpar inget kösystem utan slumpar ut en av de sökande som får gå på visning.

Adress: Kyrkogatan 22, Mora
Telefon: 0770 - 33 22 00
E-post: markus.westman@dios.se
Hemsida: www.dios.se


Morabo Förvaltning
Privat fastighetsägare med hyresrätter i Mora. På Hamngatan, Moragatan och Kyrkogatan i centrala Mora och i Färnäs återfinns lägenheterna. Du är välkommen att skicka in intresseanmälan via Morabos webbplats, tänk på att den behöver förnyas var tredje månad.

Adress: Hamngatan 5, Mora
Telefon: 073-92 95 189
E-post: info@morabo.nu
Hemsida: www.morabo.nu


Bo Bra
Privata hyresvärden Bo Bra är familjeägt och förvaltar fem bostadsfastigheter i Mora. De består totalt av 79 hyreslägenheter och är belägna i området Noret. För att hyra bostad är du välkommen att kontakta hyresvärden.

Telefon: 0707-640290
E-post: info@bobraab.com
Hemsida: www.bobraab.com


Mandel Fastigheter
På gågatan i Mora förvaltar Mandel Fastigheter en fastighet från 1920-talet innehållandes tio lägenheter. Samtliga är renoverade och har en bostadsyta på 36-77 kvm. För dig som har bil finns det möjlighet att hyra parkeringsplats i anslutning till bostaden.

Telefon: 08-601 29 10
E-post: info@mandel.se
Hemsida: www.mandel.se