1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Mora

Bevaka lediga lägenheter i Mora

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Mora samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Mora. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Moras hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Morastrand
Kommunala hyresvärden Morastrand förvaltar 2500 lägenheter i Mora. Du behöver registrera dig som bostadssökande hos hyresvärden för att kunna ansöka om lägenheter. På Morastrands hemsida hittar du 2 lediga lägenheter.Privata hyresvärdar i Mora


Okbacken Förvaltning
I stadsdelen Noret i Mora har hyresvärden Okbacken Förvaltning hyreslägenheter om 2 rum och kök med bostadsyta om 62 kvm. Samtliga lägenheter är utrustade med tvätt- och diskmasking. Du som bor i stadsdelen Noret har nära till Moras största arbetsgivare - Mora lasarett och även gångavstånd till köpcentrumet.

Telefon: 070-595 15 57
E-post: info@okbacken.se
Hemsida: www.okbacken.se


Nils Skoglunds Fastigheter
I centrala Mora på Köpmannagatan, Kyrkogatan och Moragatan förvaltar Nils Skoglunds Fastigheter 46 lägenheter för uthyrning till privatpersoner. Fyll i en intresseanmälan och ange noggrant vilken typ av lägenhet du söker. Du behöver förnya din bostadsansökan var 3e månad om du inte under den tiden blivit erbjuden en lägenhet.

Telefon: 0247-123 00
E-post: info@skoglunds.se
Hemsida: www.skoglunds.se


Diös Fastigheter
Diös Fastigheter är ett fastighetsbolag med fokus på norra Sverige. Man är främst inriktade på uthyrning av kommersiella lokaler som kontor till företag. I Mora förvaltar man dock även ett litet utbud av hyresrätter avsett för privatpersoner.

Adress: Kyrkogatan 22, Mora
Telefon: 0770 - 33 22 00
E-post: tobias.norestrand@dios.se
Hemsida: www.dios.se


Peo Jansson Fastigheter
Privatägt fastighetsbolag som förvaltar villor och lägenheter i Mora. Peo Jansson Fastigheter är en av få hyresvärdar i Mora som även förvaltar villor för uthyrning. Dessa bostäder är uppskattade av barnfamiljer som vill ha en egen tomt utanför dörren.

Adress: Utmelandsvägen 10, Mora
Telefon: 0250-388 14
E-post: peojansson.fastighetsab@telia.com
Hemsida: www.peojansson.se


Bo Bra
Hyresvärden Bo Bra äger 5 större bostadsfastigheter i Mora. Totalt uppgår beståndet till 79 lägenheter. Utanför fastigheterna finns gott om p-platser. Bo Bra strävar efter att hitta hyresgäster som vill bo kvar länge.

Telefon: 0707-640290
E-post: info@bobraab.com
Hemsida: www.bobraab.com