1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Mora

Sök lediga lägenheter i Mora

I Mora finns 39 lediga lägenheter hos stadens 4 privata hyresvärdar och det allmännyttiga bostadsbolaget. Vår målsättning är att du via oss snabbt skall hitta en hyresvärd som kan erbjuda dig en lägenhet att hyra i Mora. Sök bostad hos samtliga hyresvärdar för att säkra ditt förstahandskontrakt.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand




Hyresvärdar


Morastrand
I Mora har den kommunala hyresvärden Morastrand 6 lediga lägenheter som man söker nya hyresgäster till. Morastrand äger 2 150 lägenheter för uthyrning. När du registrerar dig som bostadssökande hos Morastrand börjar du samla köpoäng som du använder dig av när du sedan ansöker om att hyra lägenhet.



Privata hyresvärdar i Mora


Okbacken Förvaltning
I stadsdelen Noret i Mora har hyresvärden Okbacken Förvaltning hyreslägenheter om 2 rum och kök med bostadsyta om 62 kvm. Samtliga lägenheter är utrustade med tvätt- och diskmasking. Du som bor i stadsdelen Noret har nära till Moras största arbetsgivare - Mora lasarett och även gångavstånd till köpcentrumet.

E-post info@okbacken.se
Telefon 070-595 15 57
Hemsida www.okbacken.se


Nils Skoglunds Fastigheter
I centrala Mora på Köpmannagatan, Kyrkogatan och Moragatan förvaltar Nils Skoglunds Fastigheter 46 lägenheter för uthyrning till privatpersoner. Fyll i en intresseanmälan och ange noggrant vilken typ av lägenhet du söker. Du behöver förnya din bostadsansökan var 3e månad om du inte under den tiden blivit erbjuden en lägenhet.

E-post info@nilsskoglund.se
Telefon 0247-123 00
Hemsida www.nilsskoglund.se


Diös Fastigheter
Diös Fastigheter är ett fastighetsbolag med fokus på norra Sverige. Man är främst inriktade på uthyrning av kommersiella lokaler som kontor till företag. I Mora kan man dock även erbjuda ett litet utbud av hyresrätter avsett för privatpersoner.

Besöksadress Kyrkogatan 22, Mora
E-post mikael.hedh@dios.se
Telefon 0770 - 33 22 00
Hemsida www.dios.se


Peo Jansson Fastigheter
Privatägt fastighetsbolag som förvaltar villor och lägenheter för uthyrning i Mora. Peo Jansson Fastigheter är en av få hyresvärdar i Mora som kan erbjuda villor till sina hyresgäster. Dessa bostäder är uppskattade av barnfamiljer som vill ha en egen tomt utanför dörren.

Besöksadress Hovvägen 8, 792 37 Mora
E-post peojansson.fastighetsab@telia.com
Telefon 0250-388 14
Hemsida www.peojansson.se