1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Nässjö

Sök lediga lägenheter i Nässjö

I vårt lägenhetsregister finns lediga lägenheter i Nässjö från 11 hyresvärdar på orten. Via oss hittar du alla hyresvärdar som kan erbjuda dig lediga bostäder. Att bli erbjuden ett förstahandskontrakt på en lägenhet i Nässjö är enkelt om du söker bostad via oss.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.

Hyresvärdar


Linden Fastigheter
Det kommunala bostadsbolaget Linden Fastigheter har 1 750 lägenheter i Nässjö och är stadens absolut största hyresvärd. Enligt vårt fastighetsregister har Linden Fastigheter flera lediga och ansökningsbara hyreslägenheter.

SML Fastigheter
Privata hyresvärden SML Fastigheter har enligt vårt fastighetsregister flera lediga lägenheter i Nässjö. Du kan göra en lägenhetsansökan direkt via nätet på de lediga lägenheter som finns eller lämna en generell ansökan där du beskriver den bostad du söker.

Andol Bostad
Med över 100 hyresrätter är Andol Bostäder en av Nässjös största privata hyresvärdar. Just nu har man lediga lägenheter i Nässjö. Andols lägenheter är fördelade över 10 bostadsfastigheter, många ligger i centrala Nässjö.Fler privata hyresvärdar i Nässjö


Stora Torget Fastigheter
Bostadsbolaget Stora Torget Fastigheter är en av de största privata hyresvärdarna i Nässjö med 24 bostadsfastigheter och många lägenheter i varje enskild fastighet. Man kan erbjuda bostäder på centrala adresser som Rådhusgatan, Storgatan och Södergatan.

Adress: Industrigatan 44A, Nässjö
Telefon: 0380-55 85 00
E-post: info@stora-torget.se
Hemsida: www.stora-torget.se


Fastbo
Fastbo Fastighetsförvaltning har lägenheter för uthyrning på Norråsagatan och Rådhusgatan i centrala Nässjö. Om du vill hyra bostad kan du lämna en intresseanmälan där du kan ange kontaktuppgifter till referenser och tidigare hyresvärdar. I din ansökan får du gärna skriva en kortare presentation om dig själv.

Telefon: 0704-222 567
E-post: info@fastbo.se
Hemsida: www.fastbo.se


LZ Fastigheter
Det lilla bostadsbolaget LZ Fastigheter har lägenheter för uthyrning på Höglandet. Du som vill hyra bostad kan fylla i ett kontaktformulär där du beskriver vad du söker för typ av lägenhet, alternativt skicka en ansökan direkt via e-post.

Telefon: 010-511 07 65
E-post: info@lzfastigheter.se
Hemsida: www.lzfastigheter.se


PW Fastigheter
I centrala Nässjö förvaltar privata hyresvärden PW Fastigheter 5 bostadsfastigheter med 40 lägenheter för uthyrning. Samtliga lägenheter har möjlighet att ansluta till bredband. Skicka ett e-mail och presentera dig om du vill hyra bostad.

Telefon: 070-894 2102
E-post: gp@pwfastigheter.se
Hemsida: www.pwfastigheter.se


Kapen Fastigheter
Privatägda fastighetsbolaget Kapen Fastigheter förvaltar sedan mer än 30 år hyreslägenheter på attraktiva och centrala adresser i Nässjö. Målsättning är att hålla hög kvalitet på lägenheterna men ändå kunna erbjuda hyresgästerna låga hyror.

Telefon: 070-311 90 23
E-post: stefan.igefjord@kapen.se
Hemsida: www.kapen.se


Höglandshem
Familjeägda hyresvärden Höglandshem har i Nässjö lägenheter för uthyrning på Granviksgatan, Källgatan och Quickfeldsgatan. Höglandshem söker ofta ett par nya hyresgäster till sina lägenheter. Om det ligger ute en ledig lägenhet kan du ringa till Höglandshem och anmäla ditt intresse.

Telefon: 0706-281 634
Hemsida: www.hoglandshem.se


Bäck Jörgensen Fastigheter Nässjö
Familjeägda fastighetsbolaget BJ Fastigheter i Nässjö erbjuder på orten ett par bostadslägenheter med huskänsla. Lägenheterna ligger på Norlundagatan och Queckfeldtsgatan.

Telefon: 0380-73 009
Hemsida: www.backjorgensenfastigheter.se


Ahlstedts Fastighetsservice
I Malmbäck, 20 km sydväst om Nässjö, förvaltar Ahlstedts Fastighetsservice 20 lägenheter fördelade mellan 1 till 6 RoK. Från Malmbäck går det utmärkt att pendla in till Nässjö med bil. Skicka ett e-mail om du är intresserad av att hyra lägenhet.

Adress: Viresjövägen 1, Malmbäck
Telefon: 0380-66 07 97
E-post: info@ahlstedts.com
Hemsida: www.ahlstedts.com