1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Nässjö

Bevaka lediga lägenheter i Nässjö

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Nässjö samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Nässjö. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Nässjös hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Linden Fastigheter
Linden Fastigheter är kommunens bostadsbolag. Beståndet uppgår till 1 750 lägenheter i Nässjö. En andel av bostäderna är belägna i Bodafors utanför Nässjö tätort. Lediga lägenheter kan sökas på hyresvärdens hemsida efter att du registrerat dig.

SML Fastigheter
SML Fastigheter är en av flera privata fastighetsägare på orten. I Nässjö har SML Fastigheter 39 fastigheter som består av lokaler och lägenheter, hela 240 stycken. Fördelning av lediga lägenheter sköts av bostadsförmedlingen Bostadsregistret.se.

Andol Bostad
En av stadens större privata hyresvärdar. Förvaltar cirka 200 hyreslägenheter i Nässjö och Sävsjö. I Nässjö har man 13 fastigheter varav enstaka ligger strax utanför centrala staden. En allmän intresseanmälan kan fyllas i på hyresvärdens hemsida.Fler privata hyresvärdar i Nässjö


Stora Torget Fastigheter
Privat hyresvärd med 20 fastigheter i Nässjö. Antalet lägenheter uppgår till ungefär 160 stycken. Hyresvärden har även lokaler och garage i beståndet. Lediga lägenheter förmedlas via bostadsregistret.se där du behöver registrera dig för att kunna söka bostad.

Adress: Storgatan 11, Nässjö
Telefon: 0380-55 85 00
E-post: info@stora-torget.se
Hemsida: www.stora-torget.se


Podium Fastigheter
Äger 68 lägenheter som hyrs ut i Nässjö. Bostäderna är fördelade mellan fem fastigheter och adresser på orten. I anslutning till samtliga fastigheter finns ett antal av garage- och parkeringsplatser för hyresgästerna. En allmän bostadsansökan kan göras på egna hemsida.

Telefon: 08 – 766 00 92
E-post: info@podiumfastigheter.se
Hemsida: www.podiumfastigheter.se


Svens Bostäder
29 fastigheter runt om i Nässjö förvaltas av den privata hyresvärden Svens Bostäder. Lägenheterna ligger i mindre hyreshus med villakänsla. Här hittas lägenheter på ett rum med pentry upp till femrummare. Bostadregistret.se förmedlar vakanta bostäder.

Telefon: 070 267 46 63
E-post: Info@n-fast.org
Hemsida: www.n-fast.org


LZ Fastigheter
LZ Fastigheter är en av ortens mindre fastighetsägare. Man hyr ut lägnehter i större flerfamiljshus omgivna av grönskande trädgårdar. På hyresvärdens hemsida kan du fylla i ett kontaktformulär och på så vis låta dem veta att du söker boende i Nässjö.

Telefon: 010-511 07 65
E-post: info@lzfastigheter.se
Hemsida: www.lzfastigheter.se


Kapen Fastigheter
Kapen Fastigheter är en privat hyresvärd som i över 30 år erbjudit bostäder i Nässjö. Hyr ut lägenheter på sex centrala adresser i staden. Lägenheterna har 1-4 rum och kök. Lediga lägenheter förmedlas via Bostadsregistret www.bostadsregistret.se

Adress: Rödjegatan 1 C, Nässjö
Telefon: 070-311 90 23
E-post: stefan.igefjord@kapen.se
Hemsida: www.kapen.se


Höglandshem
På gångavstånd från centrala Nässjö har Höglandshem tre fastigheter som inrymmer hyreslägenheter. Fastigheterna ligger på Queckfeldtsgatan, Källgatan och Granviksgatan. Bostadssökande kan maila en bostadsansökan, du kontaktas då vid matchande ledigt objekt.

Telefon: 0706-281 634
Hemsida: www.hoglandshem.se


PK Fastigheter
På gångavstånd från centrum men ändå nära naturområden återfinns PK Fastigheters lägenheter. Flera av lägenheterna är charmiga med hög takhöjd och burspråk samt möjlighet till att använda den omgivande trädgården. Lägenheter erbjuds i storlek 1-3 rum och kök.

Adress: Södra Lövåsgatan 5, Nässjö
Telefon: 070-336 53 92
E-post: info@pkfastigheter.se
Hemsida: www.pkfastigheter.se


Bäck Jörgensen Fastigheter Nässjö
Privat fastighetsägare verksam i Nässjö. Förvaltar fastigheter på Norlundagatan och Queckfeldtsgatan. Lägenheterna är belägna i större flerfamiljshus med trädgård. Vid behov renoveras lägenheterna vanligen innan ny hyresgäst tillträder.

Telefon: 0380-73 009
Hemsida: www.backjorgensenfastigheter.se


Bo Nässjö
Hyresvärd med stort bestånd av lägenheter i Nässjö. Boende upp till fem rum och kök går att hyra hos Bo Nässjö. Fastigheterna är bland annat belägna på Skogsvägen, Queckfeldtsgatan och Fridhemsgatan. Bostadsregistret.se hanterar och fördelar lediga lägenheter.

Telefon: 070-216 56 03
E-post: kontakt@bonassjo.se
Hemsida: www.bonassjo.se