1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Nässjö

Bevaka lediga lägenheter i Nässjö

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Nässjö samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Nässjö. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Man söker 2-3 rum i hanskereds området eventuellt centralt
Sökes: Förstahand | 50 m2 | Maxhyra 6000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Nässjös hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Linden Fastigheter
Det kommunala bostadsbolaget Linden Fastigheter har 1750 lägenheter i Nässjö och är stadens absolut största hyresvärd. Vid lägenhetsvakanser publiceras dessa på Lindens hemsida.

SML Fastigheter
Privata hyresvärden SML Fastigheter förvaltar 240 lägenheter i Nässjö. Hyresvärden förmedlar samtliga sina lägenhetsvakanser via bostadsförmedlingen Bostadsregistret.se

Andol Bostad
Med över 100 hyresrätter är Andol Bostäder en av Nässjös största privata hyresvärdar. Andols lägenheter är fördelade över 10 bostadsfastigheter, många ligger i centrala Nässjö. Du kan skicka in en bostadsansökan på hyresvärdens hemsida.Fler privata hyresvärdar i Nässjö


Podium Fastigheter
Privatägt fastighetsbolag med 68 hyresrätter i Nässjö. Hyresgäster har möjlighet att erhålla parkeringsplats i anslutning till lägenheten. För att bli aktuell som hyresgäst krävs att du har en fast inkomst om minst 3 gånger hyran samt att du kan uppvisa visa goda referenser.

Telefon: 073-519 99 40
E-post: info@podiumfastigheter.se
Hemsida: www.podiumfastigheter.se


Fastbo
Fastbo har lägenheter för uthyrning på Norråsagatan och Rådhusgatan i centrala Nässjö. Om du vill hyra bostad kan du lämna en intresseanmälan där du kan ange kontaktuppgifter till referenser och tidigare hyresvärdar. I din ansökan får du gärna skriva en kortare presentation om dig själv.

Telefon: 0704-222 567
E-post: info@fastbo.se
Hemsida: www.fastbo.se


Stora Torget Fastigheter
Bostadsbolaget Stora Torget Fastigheter är en av de största privata hyresvärdarna i Nässjö med 24 bostadsfastigheter och många lägenheter i varje enskild fastighet. I beståndet finns lägenheter på centrala adresser som Rådhusgatan, Storgatan och Södergatan.

Adress: Storgatan 11, Nässjö
Telefon: 0380-55 85 00
E-post: info@stora-torget.se
Hemsida: www.stora-torget.se


Bo i Nässjö
Kan erbjuda nyrenoverade hyresrätter mitt i centrala Nässjö. För att säkerställa uthyrning av samtliga lägenheter erbjuder hyresvärden rabatt på månadshyran för nya hyresgäster. Från bostadsområdet är det bara några minuters promenad från centralstationen samt Stadsparken.

Telefon: 0708-96 15 00
Hemsida: www.boinassjo.se


LZ Fastigheter
Det lilla bostadsbolaget LZ Fastigheter har lägenheter för uthyrning på Höglandet. Du som vill hyra bostad kan fylla i ett kontaktformulär där du beskriver vad du söker för typ av lägenhet, alternativt skicka en ansökan direkt via e-post.

Telefon: 010-511 07 65
E-post: info@lzfastigheter.se
Hemsida: www.lzfastigheter.se


Kapen Fastigheter
Privatägda fastighetsbolaget Kapen Fastigheter förvaltar sedan mer än 30 år hyreslägenheter på attraktiva och centrala adresser i Nässjö. Målsättning är att hålla hög kvalitet på lägenheterna men ändå kunna erbjuda hyresgästerna låga hyror.

Adress: Rödjegatan 1 C, Nässjö
Telefon: 0380-758 80
E-post: stefan.igefjord@kapen.se
Hemsida: www.kapen.se


Höglandshem
Familjeägda hyresvärden Höglandshem har lägenheter för uthyrning på Granviksgatan, Källgatan och Quickfeldsgatan. Höglandshem söker ofta ett par nya hyresgäster till sina lägenheter. Om det ligger ute en ledig lägenhet kan du ringa till Höglandshem och anmäla ditt intresse.

Telefon: 0706-281 634
Hemsida: www.hoglandshem.se


PK Fastigheter
Förvaltar 12 hyreshus i Nässjö. Hyresvärden har ingen bostadskö utan väljer den sökande som anses mest lämpad om hyresgäst. En inlämnad bostadsansökan måste förnyas var sjätte månad om du inte blivit erbjuden bostad. I beståndet finns en- till trerumslägenheter.

Adress: Södra Lövåsgatan 5, Nässjö
Telefon: 070-336 53 92
E-post: info@pkfastigheter.se
Hemsida: www.pkfastigheter.se


Bäck Jörgensen Fastigheter Nässjö
Familjeägda fastighetsbolaget BJ Fastigheter i Nässjö erbjuder på orten ett par bostadslägenheter med huskänsla. Lägenheterna ligger på Norlundagatan och Queckfeldtsgatan.

Telefon: 0380-73 009
Hemsida: www.backjorgensenfastigheter.se


Ahlstedts Fastighetsservice
I Malmbäck, 20 km sydväst om Nässjö, förvaltar Ahlstedts Fastighetsservice 20 lägenheter fördelade mellan 1 till 6 RoK. Från Malmbäck går det utmärkt att pendla in till Nässjö med bil. Skicka ett e-mail om du är intresserad av att hyra lägenhet.

Adress: Viresjövägen 1, Malmbäck
Telefon: 0380-66 07 97
E-post: info@ahlstedts.com
Hemsida: www.ahlstedts.com