1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Norrtälje

Sök lediga lägenheter i Norrtälje

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Norrtälje. Du kan fritt söka bland de 22 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill hyra bostad av. Vi listar främst förstahandskontrakt. Via oss ser du utbudet av lediga bostäder från flera kommunala och privata hyresvärdar i Norrtälje.

Lediga lägenheter


15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Lägg in din egen annons gratis

Hyresvärdar

Roslagsbostäder
Roslagsbostäder är ett kommunalt bostadsbolag som i Norrtälje förvaltar runt 2 000 lägenheter. Utöver Norrtälje har hyresvärden även lägenheter i orterna Hallstavik, Rimbo och Älmsta.Privata hyresvärdar i Norrtälje


Campus Roslagen
Studenter i Norrtälje har ett stort utbud av bostäder att välja bland hos Campus Roslagen. Man förvaltar både lägenheter och korridorsrum. Som blivande hyresgäst kan du välja om du önskar hyra möblerat eller flytta in med dina egna möbler. Under juni och juli betalas ingen hyra.

Adress: Evert Taubes gata 1, Norrtälje
Telefon: 0176-28 61 00
E-post: info@campusroslagen.se
Hemsida: bostad.campusroslagen.se


Podium Fastigheter
Podium fastigheter har fastigheter med lägenheter i Norrtälje. 231 hyresrätter finns i beståndet och omfattar bostäder på 1-4 rum och kök. På Podiums hemsida är det möjligt att fylla i ett formulär för att göra en generell intresseanmälan.

Telefon: 08-766 00 92
E-post: info@podiumfastigheter.se
Hemsida: www.podiumfastigheter.se


Centrum Fastigheter
I centrala staden har privata hyresvärden Centrum Fastigheter ett utbud av hyreslägenheter och lokaler. Fastigheterna är både av äldre karaktär och nybyggda. Lediga lägenheter publiceras på hyresvärdens hemsida där du även kan göra ansökningar.

Adress: Kyrkogatan 11, Norrtälje
Telefon: 0176-777 30
E-post: info@centrumfastigheter.nu
Hemsida: www.centrumfastigheter.nu


Kopparhus
I skärgårdsstaden Norrtälje erbjuder Kopparhus ett större utbud av bostäder. Man förvaltar även lokaler för butiker och kontor. Fastigheterna är byggda med äldre charm för att följa stadens arkitektur. Bostäder finns i stadskärnan och strax utanför centrum.

Telefon: 08-630 10 66
E-post: info@kopparhus.se
Hemsida: www.kopparhus.se