1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Norrtälje

Bevaka lediga lägenheter i Norrtälje

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Norrtälje samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Norrtälje. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Norrtäljes hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Roslagsbostäder
Roslagsbostäder är ett kommunalt bostadsbolag som i Norrtälje förvaltar runt 2 000 lägenheter. Utöver Norrtälje har hyresvärden även lägenheter i orterna Hallstavik, Rimbo och Älmsta.Privata hyresvärdar i Norrtälje


Campus Roslagen
Förvaltar 360 studentlägenheter på mellan 23 kvm och 45 kvm. Alla lägenheter har eget kök eller pentry samt dusch och toalett. Som student betalar du endast hyra för 10 månader och bor gratis under juni och juli. I månadsavgiften ingår el.

Adress: Evert Taubes gata 1, Norrtälje
Telefon: 0176-28 61 00
E-post: info@campusroslagen.se
Hemsida: www.bostad.campusroslagen.se


Podium Fastigheter
Podium fastigheter har fastigheter med lägenheter i Norrtälje. 231 hyresrätter finns i beståndet och omfattar bostäder på 1-4 rum och kök. På Podiums hemsida är det möjligt att fylla i ett formulär för att göra en generell intresseanmälan.

Telefon: 08-766 00 92
E-post: info@podiumfastigheter.se
Hemsida: www.podiumfastigheter.se


Centrum Fastigheter
Privatägd hyresvärd med lägenheter i Norrtälje centrum och i Rimbos stadskärna. Du kan på hyresvärdens hemsida lämna en intresseanmälan för att hyra bostad.

Adress: Kyrkogatan 11, Norrtälje
Telefon: 0176-777 30
E-post: info@centrumfastigheter.nu
Hemsida: www.centrumfastigheter.nu


Kopparhus
Fastighetsägaren Kopparhus kommer att ta över KJ Förvaltnings samtliga lägenheter i Norrtälje. Just nu innan förvärvet har man lägenheter på Narvagatan, Lilla Brogatan, Rögårdsgatan och Stora Torget i Norrtälje.

Telefon: 08-630 10 66
E-post: info@kopparhus.se
Hemsida: www.kopparhus.se