1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Nybro

Bevaka lediga lägenheter i Nybro

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Nybro samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Nybro. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Nybros hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Nybro Bostads AB
Kommunala hyresvärden Nybro Bostad förvaltar cirka 2000 lägenheter i Nybro. Du kan registrera dig som sökande och se utbudet av lägenhetsvakanser på hyresvärdens hemsida: www.nbab.sePrivata hyresvärdar i Nybro


Kuststaden
Kuststaden Fastigheter är Nybros största privata hyresvärd med 263 lägenheter. Flertalet av bostäderna ligger i centrala Nybro på attraktiva adresser som Vasagatan och Jakobsgatan. Kuststaden välkomnar bostadsansökningar och har telefontid vardagar kl 07:00 - 10:00.

Telefon: 0491-135 00
E-post: info@kuststaden.se
Hemsida: www.kuststaden.se


Agona Fastigheter
Privat hyresvärd med 50 fastigheter om 50 000 kvadratmeter, hälften utgöres av hyresbostäder och resten av kontor och butikslokaler. I Nybro har man ett större lägenhetsutbud i stadskärnan. Agona Fastigheter söker ofta efter nya hyresgäster till sina bostäder i Nybro.

Telefon: 0480-100 79
E-post: info@agona.se
Hemsida: www.agona.se


OG Olsson Fastigheter
I centrala Nybro förvaltar byggnadsfirman O.G. Olsson 124 hyreslägenheter. En inlämnad bostadsansökan är giltig under ett år och ger hyresvärden möjlighet att ta kontakt med dig som blivande hyresgäst om en vakant lägenhet kommer in.

Adress: Bangatan 8 , Nybro
Telefon: 0481-437 02
E-post: ulrika.brosenius@ogbygg.se
Hemsida: www.ogbygg.se/lagenhet.html


FastiNy Förvaltning
Privatägt fastighetsbolag med lägenheter i centrala Nybro på Mellangatan och Doktor Sandbergsgata. I Nybros stadskärna förvaltar man 42 hyreslägenheter i storlek från 1 till 3 rum och kök. Fyll i en intresseanmälan om du vill hyra bostad.

Adress: Pukebergsgatan 9, Nybro
Telefon: 0481-159 00
E-post: ulf@fastiny.se
Hemsida: www.fastiny.se