1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Nybro

Bevaka lediga lägenheter i Nybro

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Nybro samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Nybro. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Nybros hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Nybro Bostads AB
Kommunala hyresvärden Nybro Bostad förvaltar cirka 2000 lägenheter i Nybro. Du kan registrera dig som sökande och se utbudet av lägenhetsvakanser på hyresvärdens hemsida: www.nbab.sePrivata hyresvärdar i Nybro


Agona Fastigheter
Agona Fastigheter har fastigheter på 6 adresser i Nybro. Det totala beståndet av bostäder på orten uppgår till 65 stycken. Lägenheterna i Nybro är belägna på Storgatan, Fabriksgatan, Långgatan, Gamla Stationsgatan, Stationsgatan och Storgatan.

Telefon: 0480-100 79
E-post: info@agona.se
Hemsida: www.agona.se


OG Olsson Fastigheter
I centrala Nybro förvaltar byggnadsfirman O.G. Olsson 124 hyreslägenheter. En inlämnad bostadsansökan är giltig under ett år och ger hyresvärden möjlighet att ta kontakt med dig som blivande hyresgäst om en vakant lägenhet kommer in.

Adress: Bangatan 8 , Nybro
Telefon: 0481-437 02
E-post: ulrika.brosenius@ogbygg.se
Hemsida: www.ogbygg.se/lagenhet.html


FastiNy Förvaltning
Förvaltar lägenheter i Nybro, både i centrala delarna och i utkanten av orten. I beståndet hittas både lägenheter och lokaler för företag. Majoriteten av lägenheterna ligger i mindre hyreshusoch är i storlek från 2-5 rum och kök.

Adress: Pukebergsgatan 9, Nybro
Telefon: 0481-159 00
E-post: ulf@fastiny.se
Hemsida: www.fastiny.se


SBB
SBB är en av Sveriges största fastighetsägare med bestånd på över 30 orter. I Nybro finns ett bestånd av lägenheter i varierande storlekar. Vanligtvis är SBBs bostäder belägna nära kommunikationer och ortens centralare delar.

Telefon: 0455-80 600
E-post: info.karlskrona@sbbnorden.se
Hemsida: www.sbbnorden.se


Nybro Specialsnickeri & Fastighets
Privat fastighetsägare som utöver förvaltning av bostäder erbjuder snickeritjänster. Lägenheterna i beståndet återfinns i flerfamiljshus i Nybro. Bostäderna är tvåor och treor i trevliga områden. På hyresvärdens hemsida kan blivande hyresgäster fylla i en intresseanmälan.

Adress: Titanvägen 8, Nybro
Telefon: 070-516 50 50
E-post: epost@nssfab.se
Hemsida: www.nssfab.se


MA Bostads
Förvaltar ett fåtal lägenheter på Gamla Stationsgatan i Nybro. I fastigheten har lägenheterna storlek från ett rum med kokvrå till tre rum och kök. Om du är intresserad att bli hyresgäst hos MA Bostads är du välkommen att kontakta hyresvärden.

Telefon: 0480-916 60
E-post: info@mabab.se
Hemsida: www.mabab.se