1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Nybro

Sök lediga lägenheter i Nybro

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Nybro. Du kan fritt söka bland de 45 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill söka bostad hos. Vi listar både första- och andrahandskontrakt. Via oss hittar du lediga bostäder från flera privata hyresvärdar i Nybro.

Lediga lägenheter


15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Lägg in din egen annons gratis

Hyresvärdar

Nybro Bostads AB
Kommunens allmännyttiga bostadsbolag ska främja efterfrågan på boende och vara med i kommunens utveckling. Egna beståndet uppgår till ungefär 2 100 hyreslägenheter i kommunen. Vakanser publiceras och kan ansökas via hyresvärdens hemsida.Privata hyresvärdar i Nybro


Agona Fastigheter
Agona Fastigheter har fastigheter på 6 adresser i Nybro. Det totala beståndet av bostäder på orten uppgår till 65 stycken. Lägenheterna i Nybro är belägna på Storgatan, Fabriksgatan, Långgatan, Gamla Stationsgatan, Stationsgatan och Storgatan.

Telefon: 0480-100 79
E-post: info@agona.se
Hemsida: www.agona.se


OG Olsson Fastigheter
Privat hyresvärd som har 124 lägenheter för uthyrning, samtliga belägna centralt i Nybro. Man förvaltar både lägenheter i flerfamiljshus och bostäder i markplan. En bostadsansökan kan fyllas i elektroniskt på hyresvärdens egen hemsida.

Adress: Bangatan 8 , Nybro
Telefon: 0481-437 02
E-post: ulrika.brosenius@ogbygg.se
Hemsida: www.ogbygg.se/lagenhet.html


FastiNy Förvaltning
Förvaltar lägenheter i Nybro, både i centrala delarna och i utkanten av orten. I beståndet hittas både lägenheter och lokaler för företag. Majoriteten av lägenheterna ligger i mindre hyreshusoch är i storlek från 2-5 rum och kök.

Adress: Pukebergsgatan 9, Nybro
Telefon: 0481-159 00
E-post: ulf@fastiny.se
Hemsida: www.fastiny.se


SBB
SBB är en av Sveriges största fastighetsägare med bestånd på över 30 orter. I Nybro finns ett bestånd av lägenheter i varierande storlekar. Vanligtvis är SBBs bostäder belägna nära kommunikationer och ortens centralare delar.

Telefon: 0455-80 600
E-post: info.karlskrona@sbbnorden.se
Hemsida: www.sbbnorden.se


Nybro Specialsnickeri & Fastighets
Privat fastighetsägare som utöver förvaltning av bostäder erbjuder snickeritjänster. Lägenheterna i beståndet återfinns i flerfamiljshus i Nybro. Bostäderna är tvåor och treor i trevliga områden. På hyresvärdens hemsida kan blivande hyresgäster fylla i en intresseanmälan.

Adress: Titanvägen 8, Nybro
Telefon: 070-516 50 50
E-post: epost@nssfab.se
Hemsida: www.nssfab.se


MA Bostads
Förvaltar ett fåtal lägenheter på Gamla Stationsgatan i Nybro. I fastigheten har lägenheterna storlek från ett rum med kokvrå till tre rum och kök. Om du är intresserad att bli hyresgäst hos MA Bostads är du välkommen att kontakta hyresvärden.

Telefon: 0480-916 60
E-post: info@mabab.se
Hemsida: www.mabab.se