1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Nybro

Sök lediga lägenheter i Nybro

I Nybro har vi listat 18 lediga lägenheter som du via oss kan lämna bostadsansökningar för. Du kan även ställa dig i bostadskö hos 4 privata hyresvärdar i Nybro och den kommunala hyresvärden. Vi eftersträvar att alla som söker bostad i Nybro via oss skall kunna få ett förstahandskontrakt på en lägenhet.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar


Nybro Bostads AB
Störst utbud av lediga lägenheter i Nybro hittar du alltid hos kommunala hyresvärden Nybro Bostad. Just nu har man ett par lediga lägenheter i centrum. Efter att du registrerat dig som bostadssökande kan du skicka en ansökan för den lägenhet du vill hyra.Privata hyresvärdar i Nybro


Kuststaden
Kuststaden Fastigheter är Nybros största privata hyresvärd med 263 lägenheter. Flertalet av bostäderna ligger i centrala Nybro på attraktiva adresser som Vasagatan och Jakobsgatan. Kuststaden välkomnar bostadsansökningar och har telefontid vardagar kl 07:00 - 10:00.

Telefon: 0491-135 00
E-post: info@kuststaden.se
Hemsida: www.kuststaden.se


Agona Fastigheter
Privat hyresvärd med 50 fastigheter om 50 000 kvadratmeter, hälften utgöres av hyresbostäder och resten av kontor och butikslokaler. I Nybro har man ett större lägenhetsutbud i stadskärnan. Agona Fastigheter söker ofta efter nya hyresgäster till sina bostäder i Nybro.

Telefon: 0480-100 79
E-post: info@agona.se
Hemsida: www.agona.se


OG Olsson Fastigheter
I centrala Nybro förvaltar byggnadsfirman O.G. Olsson 124 hyreslägenheter. En inlämnad bostadsansökan är giltig under ett år och ger hyresvärden möjlighet att ta kontakt med dig som blivande hyresgäst om en vakant lägenhet kommer in.

Adress: Bangatan 8 , Nybro
Telefon: 0481-437 02
E-post: ulrika.brosenius@ogbygg.se
Hemsida: www.ogbygg.se/lagenhet.html


FastiNy Förvaltning
Privatägt fastighetsbolag med lägenheter i centrala Nybro på Mellangatan och Doktor Sandbergsgata. I Nybros stadskärna förvaltar man 42 hyreslägenheter i storlek från 1 till 3 rum och kök. Fyll i en intresseanmälan om du vill hyra bostad.

Adress: Pukebergsgatan 9, Nybro
Telefon: 0481-159 00
E-post: ulf@fastiny.se
Hemsida: www.fastiny.se