1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Nybro

Sök lediga lägenheter i Nybro

I Nybro har vi listat 11 lediga lägenheter som du via oss kan lämna bostadsansökningar för. Du kan även ställa dig i bostadskö hos 4 privata hyresvärdar i Nybro och den kommunala hyresvärden. Vi eftersträvar att alla som söker bostad i Nybro via oss skall kunna få ett förstahandskontrakt på en lägenhet.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.

Hyresvärdar


Nybro Bostads AB
Störst utbud av lediga lägenheter i Nybro hittar du alltid hos kommunala hyresvärden Nybro Bostad. Just nu har man ett par lediga lägenheter i centrum. Efter att du registrerat dig som bostadssökande kan du skicka en ansökan för den lägenhet du vill hyra.Privata hyresvärdar i Nybro


Agona Fastigheter
Privat hyresvärd med 50 fastigheter om 50 000 kvadratmeter, hälften utgöres av hyresbostäder och resten av kontor och butikslokaler. I Nybro har man ett större lägenhetsutbud i stadskärnan. Agona Fastigheter söker ofta efter nya hyresgäster till sina bostäder i Nybro.

Telefon: 0480-100 79
E-post: info@agona.se
Hemsida: www.agona.se


FastiNy Förvaltning
Privatägt fastighetsbolag med lägenheter i centrala Nybro på Mellangatan och Doktor Sandbergsgata. I Nybros stadskärna förvaltar man 42 hyreslägenheter i storlek från 1 till 3 rum och kök. Fyll i en intresseanmälan om du vill hyra bostad.

Adress: Pukebergsgatan 9, 382 34 Nybro
Telefon: 0481-159 00
E-post: ulf@fastiny.se
Hemsida: www.fastiny.se


Incita
Fastighetsbolaget Incita förvaltar 48 lägenheter för uthyrning till privatpersoner i Nybro. Du som är intresserad av att hyra bostad kan skicka in en intresseanmälan tillsammans med en personlig presentation av dig själv. Incita tar kontakt med dig om man får in en ledig lägenhet.

Telefon: 0480-516 00
E-post: info@incita.se
Hemsida: www.incita.se


Studentboende Nybro
Studentboendet Nybro erbjuder 100 rum om 20 kvm anpassade för studenter. Hälften av rummen uthyres möblerade. Som boende delar ni kök och gemensam dusch. Studenter har rabatt på hyran under sommarmånaderna. Bra boende för dig som är antagen till Kalmar högskola men inte hittar bostad i Kalmar.

Adress: Vattugatan 4, 382 42 Nybro
Telefon: 070-582 02 45
E-post: info@studentboendenybro.se
Hemsida: www.studentboendenybro.se