1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Nynäshamn

Bevaka lediga lägenheter i Nynäshamn

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Nynäshamn samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Nynäshamn. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Pensioner söker boende
Sökes: Förstahand | 55 m2 | Maxhyra 7000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Nynäshamns hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Nynäshamnsbostäder
Nynäshamnsbostäder är det kommunala bostadsbolaget i Nynäshamn. Bolaget äger och förvaltar 2 200 lägenheter i Nynäshamn och i de närliggande orterna Sorunda, Stora Vika och Ösmo. Nynäshamnsbostäder publicerar lediga lägenheter på den egna hemsidan Nynasbo.sePrivata hyresvärdar i Nynäshamn


Forsman Fastigheter
Bostadsbolaget Forsman har hyresrätter på Centralgatan och Fredsgatan i Nynäshamn. Lägenheter finns i storlek från 1 till 4 rum och flertalet har balkong. Alla lägenheter är anslutna till kabel-TV.

Telefon: 08-766 32 02
E-post: info@forsmanfastigheter.se
Hemsida: www.forsmanfastigheter.se


Holmströmgruppen
Privatägt fastighetsbolag vars lägenheter håller högsta standard. Holmströmgruppen har lägenheter på Centralgatan, Floravägen, Fredsgatan, och Fredsgränd i Nynäshamn.

Adress: Skeppargatan 13, 114 52 Stockholm
Telefon: 08 660 94 00
E-post: info@holmstromgruppen.se
Hemsida: www.holmstromgruppen.se


HSB
Bostadsorganisationen HSB Södertörn förvaltar lägenheter på Floravägen, Fredsgatan och Hamngatan i Nynäshamn. För att ansöka om att hyra lägenhet hos HSB behöver du först bli medlem på HSB.se

Adress: Fredsgatan 13, Nynäshamn
Telefon: 08-608 68 00
E-post: info.sodertorn@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/sodertorn


Nynäshamn Fastighet
Hyresvärd med 28 lägenheter om 2-4 rum på centralt belägna ön Trehörningen i Nynäshamn. Fastigheten är byggd 2014 och håller mycket god standard. Inom promenadavstånd från fastigheten ligger Nynäs havsbad. Nynäshamns Fastigheter har en egen bostadskö.

Adress: Grevgatan 20 G, Nynäshamn
Telefon: 08-520 677 00
E-post: kontakt@nyfast.se
Hemsida: www.nyfast.se


Urbano
Urbano är Nynäshamns största privata fastighetsbolag med ett brett utbud av lägenheter. Samtliga fastigheter ligger nära Nynäsgårds pendeltågsstation med kommunikationer in mot Stockholms central. Urbano tar regelbundet in nya hyresgäster.

Telefon: 0200-43 44 00
E-post: kundcenter@urbano.se
Hemsida: www.urbano.se