1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Nynäshamn

Alla lediga lägenheter i Nynäshamn

I Nynäshamn finns 3 privata hyresvärdar och ett kommunalt bostadsbolag som kan erbjuda dig bostad att hyra. Just nu finns 20 lediga lägenheter i Nynäshamn som man söker nya hyresgäster till. Vårt grundtips till dig som söker bostad är att du lämnar en intresseanmälan till alla hyresvärdar i Nynäshamn. Ju fler fastighetsägare du visar intresse hos, desto större är chansen att du får ett erbjudande om förstahandskontrakt på en hyresrätt.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.


Hyresvärdar


Nynäshamnsbostäder
Nynäshamnsbostäder är det kommunala bostadsbolaget i Nynäshamn. Bolaget äger och förvaltar 2 200 lägenheter för uthyrning i Nynäshamn och i de närliggande orterna Sorunda, Stora Vika och Ösmo. Nynäshamnsbostäder söker just nu nya hyresgäster till 1 lediga lägenheter.Privata hyresvärdar i Nynäshamn


Centrofastigheter
Bostadsbolaget Centrofastigheter har lägenheter på Centralgatan och Fredsgatan i Nynäshamn. På deras hemsida finns en intresseanmälan för bostad som du kan skriva ut och skicka in till Centrofastigheter.

Telefon: 08 766 32 02
E-post: info@centrofastigheter.se
Hemsida: www.centrofastigheter.se


HSB
Bostadsorganisationen HSB Södertörn har lägenheter för uthyrning på Floravägen 15, Fredsgatan 13 och Hamngatan 7. För att ansöka om att hyra lägenhet hos HSB behöver du först bli medlem i organisationen. Om du börjar bospara i HSB får du förtur till lediga lägenheterna.

Adress: Fredsgatan 13, Nynäshamn
Telefon: 08-608 68 00
E-post: info.sodertorn@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/sodertorn


Holmströmgruppen
Privatägt fastighetsbolag vars lägenheter håller högsta standard. Holmströmgruppen har lägenheter på Centralgatan, Floravägen, Fredsgatan, och Fredsgränd i Nynäshamn.

Adress: Skeppargatan 13, 114 52 Stockholm
Telefon: 08 660 94 00
E-post: info@holmstromgruppen.se
Hemsida: www.holmstromgruppen.se