1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Nynäshamn

Bevaka lediga lägenheter i Nynäshamn

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Nynäshamn samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Nynäshamn. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Nynäshamns hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Nynäshamnsbostäder
Det kommunala bostadsbolaget Nynäshamnsbostäder förvaltar närmare 2 200 hyresrätter i kommunen. Utöver lägenheter i Nynäshamn har de även bostäder i Sorunda, Stora Vika och Ösmo. En variation av boenden erbjuds, allt från lägenheter till radhus.Privata hyresvärdar i Nynäshamn


Amasten
Privat hyresvärd som under 2019 köpte bestånd om 550 hyresrätter i Nynäshamn. Inget kösystem tillämpas utan hyresvärden väljer den de anser vara mest lämplig för varje ledig lägenhet. Intresseanmälan på hemsidan behöver fyllas i för att vara med i urvalet till bostaden.

Adress: Lövlundsvägen 22, Nynäshamn
E-post: nynashamn@amasten.se
Hemsida: www.amasten.se


Forsman Fastigheter
I centrala Nynäshamn på Centralgatan och Fredsgatan har Forsman Fastigheter bostäder. Lägenheterna är från 1 till 4 rum och kök, majoriteten har balkong eller utgång till fastighetens innergård. Allmän intresseanmälan kan göras på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 08-766 32 02
E-post: info@forsmanfastigheter.se
Hemsida: www.forsmanfastigheter.se


Holmströmgruppen
Holmströmgruppen förvaltar 82 lägenheter i Nynäshamn. På de centrala adresserna Floravägen, Fredsgatan och Centralgatan ligger de fyra fastigheterna nära butiker, kommunaltrafik och restauranger. Söker du bostad finns ett formulär att fylla i på hyresvärdens hemsida.

Adress: Sturegatan 6, Stockholm
Telefon: 08 660 94 00
E-post: info@holmstromgruppen.se
Hemsida: www.holmstromgruppen.se


HSB
I staden har HSB två hyresfastigheter med lägenheter för privatpersoner. Fastigheterna är belägna på Hamngatan och Floravägen med 20, respektive 23 hyreslägenheter på 1-4 RoK. Lägenheterna kan endast sökas av HSBs medlemmar, och deras bosparare har förtur.

Adress: Fredsgatan 13, Nynäshamn
Telefon: 08-608 68 00
E-post: info.sodertorn@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/sodertorn


Glommen Lindberg
Privata fastighetsägaren Glommen Lindberg producerar i Nynäshamn 157 nya hyresrätter. Lägenheterna har 1-3 rum och kök och håller en hög standard. Inflytt beräknas till vintern 2019/2020. Intresseanmälan kan göras på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 08-519 479 00
E-post: info@g-l.se
Hemsida: www.glommenlindberg.com


Hembla
Hembla förvaltar lägenheter i Nynäshamn. Hyresrätterna är i storlek 1 RoK och uppåt. Från lägenheterna har du en kort promenad till bussar och pendeltåg. Vakanser publiceras på hyresvärdens hemsida och när du registrerat dig kan du anmäla intresse på lägenheter.

Telefon: 010-210 22 00
E-post: kundservice@hembla.se
Hemsida: www.hembla.se


Nynäshamn Fastighet
Hyresvärd med 28 lägenheter om 2-4 rum på centralt belägna ön Trehörningen i Nynäshamn. Fastigheten är byggd 2014 och håller mycket god standard. Inom promenadavstånd från fastigheten ligger Nynäs havsbad. Nynäshamns Fastigheter har en egen bostadskö.

Adress: Grevgatan 20 G, Nynäshamn
Telefon: 08-520 677 00
E-post: kontakt@nyfast.se
Hemsida: www.nyfast.se