1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Nynäshamn

Alla lediga lägenheter i Nynäshamn

I Nynäshamn finns 3 privata hyresvärdar och ett kommunalt bostadsbolag som kan erbjuda dig bostad att hyra. Just nu finns 23 lediga lägenheter i Nynäshamn som man söker nya hyresgäster till. Vårt grundtips till dig som söker bostad är att du lämnar en intresseanmälan till alla hyresvärdar i Nynäshamn. Ju fler fastighetsägare du visar intresse hos, desto större är chansen att du får ett erbjudande om förstahandskontrakt på en hyresrätt.

Lediga lägenheter

Bevaka nya lediga lägenheterAndrahand

Lägg in gratis andrahands-annonsHyresvärdar


Nynäshamnsbostäder
Nynäshamnsbostäder är det kommunala bostadsbolaget i Nynäshamn. Bolaget äger och förvaltar 2 200 lägenheter för uthyrning i Nynäshamn och i de närliggande orterna Sorunda, Stora Vika och Ösmo. Nynäshamnsbostäder söker just nu nya hyresgäster till 2 lediga lägenheter.Privata hyresvärdar i Nynäshamn


Centrofastigheter
Bostadsbolaget Centrofastigheter har lägenheter på Centralgatan och Fredsgatan i Nynäshamn. På deras hemsida finns en intresseanmälan för bostad som du kan skriva ut och skicka in till Centrofastigheter.

Telefon: 08 766 32 02
E-post: info@centrofastigheter.se
Hemsida: www.centrofastigheter.se


HSB
Bostadsorganisationen HSB Södertörn har lägenheter för uthyrning på Floravägen 15, Fredsgatan 13 och Hamngatan 7. För att ansöka om att hyra lägenhet hos HSB behöver du först bli medlem i organisationen. Om du börjar bospara i HSB får du förtur till lediga lägenheterna.

Adress: Fredsgatan 13, Nynäshamn
Telefon: 08-608 68 00
E-post: info.sodertorn@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/sodertorn


Holmströmgruppen
Privatägt fastighetsbolag vars lägenheter håller högsta standard. Holmströmgruppen har lägenheter på Centralgatan, Floravägen, Fredsgatan, och Fredsgränd i Nynäshamn.

Adress: Skeppargatan 13, 114 52 Stockholm
Telefon: 08 660 94 00
E-post: info@holmstromgruppen.se
Hemsida: www.holmstromgruppen.se