1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Örkelljunga

Sök lediga lägenheter i Örkelljunga

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Örkelljunga. Du kan fritt söka bland de 4 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill hyra bostad av. Vi listar både första- och andrahandskontrakt. Via oss hittar du lediga bostäder från flera privata hyresvärdar i Örkelljunga.

Lediga lägenheter


15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Lägg in din egen annons gratis

Hyresvärdar

Örkelljungabostäder
Det kommunala bostadsbolaget Örkelljungabostäder har på orten 123 lägenheter för uthyrning. Lägenheterna är fördelade på fem fastigheter. Bolaget har för avsikt att utöka antalet hyresrätter på lång sikt.Privata hyresvärdar i Örkelljunga


Gösta Bengtsson Fastighets
Privat hyresvärd med fastighetsbestånd i Örkelljunga. 36 bostäder finns i beståndet, majoriteten är marklägenheter eller parhus, övriga stora villor som inrymmer upp till 3 lägenheter. I samtliga bostäder bor du nära centrum med gångavstånd till service.

Telefon: 0435-53233
E-post: gerth@gbbygg.com
Hemsida: www.gbbygg.com/fastigheter/vara-fastigheter


SBF
SBF är en av Örkelljungas större fastighetsägare med 131 lägenheter i beståndet. Fastigheterna ligger på Ekholmsvägen, Göingegatan och Sonnarpsvägen. För att lämna intresseanmälan behöver du registrera dig på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 0771-188 220
E-post: kundtjanst@sbfboservice.se
Hemsida: www.sbfboservice.se