1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Örkelljunga

Bevaka lediga lägenheter i Örkelljunga

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+


Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Örkelljunga samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Örkelljunga. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Örkelljungas hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Örkelljungabostäder
Det kommunala bostadsbolaget Örkelljungabostäder har på orten 123 lägenheter för uthyrning. Lägenheterna är fördelade på fem fastigheter. Bolaget har för avsikt att utöka antalet hyresrätter på lång sikt.Privata hyresvärdar i Örkelljunga


Gösta Bengtsson Fastighets
Privat hyresvärd med fastighetsbestånd i Örkelljunga. 36 bostäder finns i beståndet, majoriteten är marklägenheter eller parhus, övriga stora villor som inrymmer upp till 3 lägenheter. I samtliga bostäder bor du nära centrum med gångavstånd till service.

Telefon: 0435-53233
E-post: gerth@gbbygg.com
Hemsida: www.gbbygg.com/fastigheter/vara-fastigheter


SBF
SBF är en av Örkelljungas större fastighetsägare med 131 lägenheter i beståndet. Fastigheterna ligger på Ekholmsvägen, Göingegatan och Sonnarpsvägen. För att lämna intresseanmälan behöver du registrera dig på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 0771-188 220
E-post: kundtjanst@sbfboservice.se
Hemsida: www.sbfboservice.se