1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Orust

Alla lediga lägenheter på Orust

På Orust skall du som söker bostad att hyra i första hand vända dig till det kommunala bostadsbolaget Orustbostäder. Merparten av alla hyreslägenheter på Orust förvaltas av Orustbostäder. Som bostadssökande på Orust är det viktigt att tänka på att registrera dig i god tid hos den kommunala hyresvärden på ön. Din kötid styr i hög grad din chans att bli erbjuden hyresbostad.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar


Orustbostäder
Orustbostäder är den kommunala hyresvärden på Orust. Utöver centralorten Henån har man även bostäder i följande orter på Orust: Ellös, Hälleviksstrand, Härmanö, Käringön, Mollösund, Stocken, Svanesund och Varekil.

Totalt har Orustbostäder 800 hyreslägenheter på Orust. Just nu söker man nya hyresgäster till fler lediga lägenheter. För att ansöka om bostad måste du först registera dig på Orustbostäders hemsida. För att kunna bli hyresgäst hos Orustbostäder krävs att du har en fast och stabil inkomst.

Orustbostäder har klara direktiv om att vara en expanderande hyresvärd för att öka möjligheten för Orustbor att hyra sin egen lägenhet och möjliggöra ökad inflyttning till kommunen. Därför har Orustbostäder de senaste åren byggt flera nya moderna lägenheter och planerar framöver att bygga ännu fler hyresrätter.