1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Piteå


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Piteå. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Piteå som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Pitebo
Pitebo som är ett kommunalt fastighetsbolag är med sina 4 000 hyreslägenheter största hyresvärden i Piteå. Med sitt stora bestånd finns lägenheter i alla storlekar att välja. Pitebo har ofta ett stort tryck på vakanta lägenheter.

BDB Fastigheter
BDB Fastigheters bestånd består av lägenheter upp till 4 RoK. Bygger nu nya lägenheter, intresseanmälan kan lämnas på deras hemsida. Efter att du registrerat dig hos hyresvärden behöver du höra av dig till dem regelbundet. De tillämpar ingen bostadskö.

Adress: Lillbrogatan 18, Piteå
Telefon: 0911-23 07 00
E-post: hyresformedling@bdbfastigheter.se
Hemsida: www.bdfast.se


Lindbäcks Fastigheter
Linbäcks Fastigheter har ett omfattande bestånd bestående av över 470 hyreslägenheter i Piteå. Det senaste tillskottet stod klart 2018. För att söka en av de populära lägenheterna behöver du registrera dig på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 0911-23 10 10
E-post: kundtjanst@lindbacks.se
Hemsida: www.lindbacks.se/hyresratter


MEB Fastigheter
Privat hyresvärd med bestånd på flera adresser i Piteå. Lägenheterna hittas i lugna områden med villor och hyreshus som grannar. Intresseanmälan skickas in via deras hemsida.

Adress: Acusticum 4, Piteå
Telefon: 070-595 66 11
E-post: elisabet.berg@mebfastigheter.se
Hemsida: www.mebfastigheter.se


RAWI Fastigheter
Med 1 200 hyreslägenheter är RAWI Fastigheter en av de största hyresvärdarna i staden. Med beståndet erbjuds ett utbud med variation gällande läge, storlek och typ av bostad. De flesta bostäder är centralt belägna i staden.

Adress: Bryggargatan 14, Piteå
Telefon: 0911-150 40
E-post: rawi@rawi.se
Hemsida: www.rawi.se


Skoogs Fastigheter
I Piteås stadskärna äger och förvaltar Skoogs Fastigheter 86 lägenheter. Hyresgästerna här har butiker, restauranger och stadens utbud av service utanför dörren. I kvarteret Träkronan bygger man 70 nya lägenheter. Befintliga och blivande bostäder söks via Skoogs hemsida.

Adress: Hamnplan 9, Piteå
Telefon: 0911-745 20
E-post: fastighetskontor@skoogs.se
Hemsida: www.skoogsfastigheter.se


Wallstensföretagen
Förutom att man äger Gallerian och andra lokaler i staden förvaltar man flertalet hyreslägenheter i Piteå. Genom att fylla i en intresseanmälan på hyresvärdens hemsida hamnar du i deras register och de kontaktar dig när de har ett ledigt objekt för dig.

Adress: Prästgårdsgatan 35, Piteå
Telefon: 0911-21 19 00
E-post: info@wallstens.se
Hemsida: www.wallstens.se


HSB Norr
På fyra områden i Piteå har HSB Norr lägenhetsbestånd. De flesta lägenheter ligger någon kilometer från centrum men bostäderna i Klubbgärdet är närmare centrala Piteå. Här hittar du upp till 5 rum och kök.

Adress: Storgatan 48 C, Piteå
Telefon: 010-303 20 00
Hemsida: www.hsb.se/norr/


Norrlandshem
I Järvebyn cirka två mil utanför Piteå har den privata hyresvärden Norrlandshem ett bestånd om 24 hyreslägenheter. Beståndet består av 2-3 RoK. För att ställa dig i deras bostadskö behöver du skicka ett mail till dem med kontaktuppgifter och bostadsönskemål.

Telefon: 0911-23 01 00
E-post: info@norrlandshem.se
Hemsida: www.norrlandshem.se


Munksundsbo
Munksundsbo förvaltar ett antal hyresrätter i Piteå. Lägenheterna är belägna i Centrum, Durrnäs, Furuberget, Klubbgärdet och Munksund. Förmedling av lediga lägenheter görs av HSB, du länkas smidigt vidare till dem från Munksundsbos hemsida.

Hemsida: www.munksundsbo.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Piteå utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Piteå att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Piteå. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Piteå?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Piteå. Hos oss kan du se listor med alla Piteås hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.