1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Rättvik

Bevaka lediga lägenheter i Rättvik

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Rättvik samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Rättvik. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Rättviks hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Rättviks Fastigheter
Det kommunala fastighetsbolaget Rättviks Fastigheter har 566 lägenheter i kommunen. I beståndet erbjuds det mesta mellan ettor i centrum och fyror i radhus nära naturen. Lägenheterna återfinns Rättvik, Vikarbyn, Furudal och Boda.Privata hyresvärdar i Rättvik


Skogslunds
Skoglunds är en privat fastighetsägare med hyresrätter i Rättvik. Beståndet uppgår till 102 lägenheter i centrala staden. Lediga lägenheter visas på Skoglunds hemsida. Du har möjlighet att göra en allmän intresseanmälan som sparas hos hyresvärden i tre månader.

Telefon: 0247-123 00
E-post: info@skoglunds.se
Hemsida: www.skoglunds.se


Gästrike Fastigheter
Större hyresvärd med lägenheter inne i Rättvik. Bostäderna som erbjuder är 1-4 rum och kök. Utöver vanliga hyresrätter har Gästrike Fastigheter även ett boende för dig som är 55+. Fastighetsägaren har ingen bostadskö utan väljer själva ut den mest lämpade hyresgästen.

Telefon: 026 - 12 71 77
E-post: info@g-f.se
Hemsida: www.g-f.se