1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Rättvik

Sök lediga lägenheter i Rättvik

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Rättvik. Du kan fritt söka bland de 3 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill söka bostad hos. Vi listar både första- och andrahandskontrakt. Via oss ser du utbudet av lediga bostäder från flera kommunala och privata hyresvärdar i Rättvik.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Rättviks Fastigheter
Det kommunala fastighetsbolaget Rättviks Fastigheter har 566 lägenheter i kommunen. I beståndet erbjuds det mesta mellan ettor i centrum och fyror i radhus nära naturen. Lägenheterna återfinns Rättvik, Vikarbyn, Furudal och Boda.Privata hyresvärdar i Rättvik


Skogslunds
Skoglunds är en privat fastighetsägare med hyresrätter i Rättvik. Beståndet uppgår till 102 lägenheter i centrala staden. Lediga lägenheter visas på Skoglunds hemsida. Du har möjlighet att göra en allmän intresseanmälan som sparas hos hyresvärden i tre månader.

Telefon: 0247-123 00
E-post: info@skoglunds.se
Hemsida: www.skoglunds.se


Gästrike Fastigheter
Större hyresvärd med lägenheter inne i Rättvik. Bostäderna som erbjuder är 1-4 rum och kök. Utöver vanliga hyresrätter har Gästrike Fastigheter även ett boende för dig som är 55+. Fastighetsägaren har ingen bostadskö utan väljer själva ut den mest lämpade hyresgästen.

Telefon: 026 - 12 71 77
E-post: info@g-f.se
Hemsida: www.g-f.se