1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Sala

Bevaka lediga lägenheter i Sala

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Sala samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Sala. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Salas hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Salabostäder
Kommunägt fastighetsbolag med cirka 2 650 lägenheter i kommunen. Bostäderna i Sala är belägna både i centrum och strax utanför. Utöver bostäder i Sala finns det i beståndet lägenheter i Möklinta, Ransta, Salbohed och Sätrabrunn.Privata hyresvärdar i Sala


Connbec Fastigheter
Privat hyresvärd med hyresrätter i Sala. I centrala staden hittas Connbecs 75 lägenheter. I anslutning till fastigheterna finns det lika många parkeringsplatser under tak. Området erbjuder närhet till butiker, barnomsorg och service.

Adress: Aguéligatan 17, Sala
Telefon: 0224-174 04
E-post: info@connbec.se
Hemsida: www.connbec.se


CG Bostäder
Salas största privat hyresvärd med över 140 lägenheter i Sala tätort. CG Bostäder har lägenheter såväl centralt som i det mysiga området kring Tulegatan. Hyresvärden eftersträvar ett personligt bemötande och ett boende att trivas i. Din ansökan lämnas direkt på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 021-450 60 10
E-post: info@cgbostader.se
Hemsida: www.cgbostader.se


Bo I Sala
Bo I Sala är en privat hyresvärd verksam i staden. Lägenheterna som tillhandahålls är väl underhållna. Du är välkommen att kontakta fastighetsägaren om du är bostadssökande.

Adress: Östersala 100, Sala
Telefon: 0705-533 534
E-post: info@boisala.se
Hemsida: www.boisala.se


Silverhusen
Familjeägd hyresvärd med hyresrätter i centrala Sala. För att ansöka om att få hyra lägenhet behöver du skicka in en intresseanmälan till deras interna bostadskö.

Telefon: 08-766 56 00
E-post: info@silverhusen.se
Hemsida: www.silverhusen.se


ManilBygg
I Sala förvaltar hyresvärden ManilBygg ett stort antal ettor. Passar bra för singelhushållet och dig som söker en lägenhet med låg hyra.

Telefon: 070 - 541 81 81
E-post: fastighet@manil.se
Hemsida: www.manil.se


AB-Hem
Fördelat på fem fastigheter har AB-Hem ungefär 50 lägenheter i Sala. Flertalet av hyresvärdens fastigheter är av äldre karaktär, väl bevarade. Intresseanmälan för lediga lägenheter kan göras via AB-Hems webbplats.

Telefon: 0581 40 200
E-post: annika.backlund@ab-hem.se
Hemsida: www.ab-hem.se