1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Sala

Sök lediga lägenheter i Sala

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Sala. Du kan fritt söka bland de 17 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill söka bostad hos. Vi listar främst förstahandskontrakt. Via oss kan du se lediga bostäder från flera hyresvärdar i Sala.

Lediga lägenheter


15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Lägg in din egen annons gratis

Hyresvärdar

Salabostäder
Kommunägt fastighetsbolag med cirka 2 650 lägenheter i kommunen. Bostäderna i Sala är belägna både i centrum och strax utanför. Utöver bostäder i Sala finns det i beståndet lägenheter i Möklinta, Ransta, Salbohed och Sätrabrunn.Privata hyresvärdar i Sala


Connbec Fastigheter
Privat hyresvärd med hyresrätter i Sala. I centrala staden hittas Connbecs 75 lägenheter. I anslutning till fastigheterna finns det lika många parkeringsplatser under tak. Området erbjuder närhet till butiker, barnomsorg och service.

Adress: Aguéligatan 17, Sala
Telefon: 0224-174 04
E-post: info@connbec.se
Hemsida: www.connbec.se


CG Bostäder
Privat hyresvärd som har lokaler och lägenheter till uthyrning i Sala. Fastigheterna som utgör hyresvärdens bestånd är centralt belägna på orten, med närhet till kommunikationer och affärer. En generell intresseanmälan kan fyllas i direkt på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 021-450 60 10
E-post: info@cgbostader.se
Hemsida: www.cgbostader.se


Bo I Sala
Bo I Sala är en privat hyresvärd verksam i staden. Lägenheterna som tillhandahålls är väl underhållna. Du är välkommen att kontakta fastighetsägaren om du är bostadssökande.

Adress: Östersala 100, Sala
Telefon: 0705-533 534
E-post: info@boisala.se
Hemsida: www.boisala.se


Silverhusen
Hyresvärd som förvaltar 23 hyreslägenheter i Sala i tre olika fastigheter. De byggdes åren runt 1900 och dess ursprungliga charm har bevarats trots underhåll genom åren. Lägenheterna har 1-4 rum och kök och majoriteten är utrustade med kakelugn vilket ökar myskänslan.

Telefon: 08-766 56 00
E-post: info@silverhusen.se
Hemsida: www.silverhusen.se


ManilBygg
Förvaltar fastigheter i Sala och Stockholm. På Västra Tulegatan och Brogatan har man två fastigheter i Sala. Om du är bostadssökande på orten kan du ställa dig i hyresvärdens bostadskö genom att ringa till dem och presentera dig.

Telefon: 070 - 541 81 81
E-post: fastighet@manil.se
Hemsida: www.manil.se


AB-Hem
Fördelat på fem fastigheter har AB-Hem ungefär 50 lägenheter i Sala. Flertalet av hyresvärdens fastigheter är av äldre karaktär, väl bevarade. Intresseanmälan för lediga lägenheter kan göras via AB-Hems webbplats.

Telefon: 0581 40 200
E-post: annika.backlund@ab-hem.se
Hemsida: www.ab-hem.se