1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Sävsjö

Sök lediga lägenheter i Sävsjö

Vi är en webbtjänst som visar lediga lägenheter från hyresvärdarna i Sävsjö samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du alla hyresvärdar som söker nya hyresgäster till lediga lägenheter i Sävsjö.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Sävebo
I Sävsjö förvaltar den kommunala hyresvärden nära 300 hyreslägenheter. Man har även ett utbud av bostäder i följande närliggande orter: Rörvik, Vrigstad och Stockaryd. Lediga bostäder läggs ut och ansöks via Sävebos hemsida.Privata hyresvärdar i Sävsjö


Riddarberget
Riddarberget förvaltar bostadsfastigheter på centrala adresser i Sävsjö. Bostäderna är upp till fem rum och kök. Flertalet håller hög standard med tvättmaskin i lägenheterna. Parkeringsplatser finns vanligen i anslutning till fastigheterna.

Telefon: 0383-76 39 50
E-post: info@riddarberget.se
Hemsida: www.riddarberget.se


Stångåkonsult
Privata fastighetsägaren Stångåkonsult har ett bestånd av fastigheter i Småland och Kalmar i län. Hyresvärdens mål är att erbjuda miljöer med livskvalitet i boendet. För att söka bostad är du välkommen att maila hyresvärden med information om dig och vad du söker.

Telefon: 0480 - 22661
E-post: info@stangakonsult.se
Hemsida: www.stangakonsult.se


Dekundus
Familjeägt fastighetsbolag med hyreslägenheter i bland annat Sävsjö. Bostäderna i orten är belägna i flerfamiljshus med grönytor utanför ytterdörren. Lägenheterna håller bra standard, parkering finns i anslutning eller är möjligt att hyra i fastigheten.

Telefon: 0383-41 80 00
E-post: info@dekundus.se
Hemsida: www.dekundus.se


Andol Bostad
Privat fastighetsägare som i Sävsjö förvaltar flertalet hyreslägenheter i centrala orten. Ett stort antal av bostadsfastigheterna ligger på Parallellvägen vilket är nära centrum, skola och idrottsplatser. Intresseanmälan kan lämnas via Andols hemsida.

Adress: Brädgårdsgatan 5, Sävsjö
Telefon: 0708-26 52 79
Hemsida: www.andolbostad.se


Riddershovs Fastigheter
Mindre privat hyresvärd som förvaltar ett par bostadsfastigheter i Sävsjö. I vissa av lägenheterna tillåter hyresvärden förekomst av husdjur. Du som söker bostad kan lämna en intresseanmälan och ange önskad lägenhetsstorlek och dina kontaktuppgifter.

E-post: uthyrning@riddershov.se
Hemsida: www.riddershov.se