1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Sävsjö

Bevaka lediga lägenheter i Sävsjö

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Sävsjö samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Sävsjö. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Sävsjös hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Sävebo
Kommunala hyresvärden Sävebo förvaltar 280 lägenheter i Sävsjö. Sävebo har bostadsfastigheter på 14 olika adresser i Sävsjö. Merparten av lägenheterna är lokaliserade till centrum.Privata hyresvärdar i Sävsjö


Dekundus
Förvaltar fina och välskötta hyresrätter i Sävsjö. Lägenheterna på bottenplan har stor uteplats och på andra våningsplanet balkong. I anslutning till fastigheterna finns goda parkeringsmöjligheter. Lämna en bostadsansökan så tar Dekundus kontakt med dig.

Telefon: 0383-41 80 00
E-post: gabriella.fridsall@dekundus.se
Hemsida: www.dekundus.se


Riddarberget
Privatägda hyresvärden Riddarberget är en av Sävsjös största fastighetsägare med ett bostadsbestånd överstigande 100 lägenheter. Söker du bostad i Sävsjö kan du lämna en intresseanmälan för att hyra lägenhet. Som blivande hyresgäst värnar Riddarberget om att du skall trivas med ditt boende.

Telefon: 0383-76 39 50
E-post: info@riddarberget.se
Hemsida: www.riddarberget.se


Stångåkonsult
Hyresvärden Stångåkonsult är en stor fastighetsägare med lägenheter på flera orter i Jönköping och Kalmar län. Totalt uppgår antalet lägenheter till 1 000 hyresrätter. Stångåkonsult har ett litet utbud av hyresrätter i Sävsjö. Eventuellt lediga lägenheter läggs ut på hemsidan.

Telefon: 0705-840 436
Hemsida: www.stangakonsult.se