1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Sävsjö

Sök lediga lägenheter i Sävsjö

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Sävsjö. Du kan fritt söka bland de 13 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill hyra bostad av. Vi listar både första- och andrahandskontrakt. Via oss kan du se lediga bostäder från flera hyresvärdar i Sävsjö.

Lediga lägenheter


15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Lägg in din egen annons gratis

Hyresvärdar

Sävebo
I Sävsjö förvaltar den kommunala hyresvärden nära 300 hyreslägenheter. Man har även ett utbud av bostäder i följande närliggande orter: Rörvik, Vrigstad och Stockaryd. Lediga bostäder läggs ut och ansöks via Sävebos hemsida.Privata hyresvärdar i Sävsjö


Riddarberget
Riddarberget förvaltar bostadsfastigheter på centrala adresser i Sävsjö. Bostäderna är upp till fem rum och kök. Flertalet håller hög standard med tvättmaskin i lägenheterna. Parkeringsplatser finns vanligen i anslutning till fastigheterna.

Telefon: 0383-76 39 50
E-post: info@riddarberget.se
Hemsida: www.riddarberget.se


Stångåkonsult
Privata fastighetsägaren Stångåkonsult har ett bestånd av fastigheter i Småland och Kalmar i län. Hyresvärdens mål är att erbjuda miljöer med livskvalitet i boendet. För att söka bostad är du välkommen att maila hyresvärden med information om dig och vad du söker.

Telefon: 0480 - 22661
E-post: info@stangakonsult.se
Hemsida: www.stangakonsult.se


Dekundus
Familjeägt fastighetsbolag med hyreslägenheter i bland annat Sävsjö. Bostäderna i orten är belägna i flerfamiljshus med grönytor utanför ytterdörren. Lägenheterna håller bra standard, parkering finns i anslutning eller är möjligt att hyra i fastigheten.

Telefon: 0383-41 80 00
E-post: info@dekundus.se
Hemsida: www.dekundus.se


Andol Bostad
Privat fastighetsägare som i Sävsjö förvaltar flertalet hyreslägenheter i centrala orten. Ett stort antal av bostadsfastigheterna ligger på Parallellvägen vilket är nära centrum, skola och idrottsplatser. Intresseanmälan kan lämnas via Andols hemsida.

Adress: Brädgårdsgatan 5, Sävsjö
Telefon: 0708-26 52 79
Hemsida: www.andolbostad.se


Riddershovs Fastigheter
Mindre privat hyresvärd som förvaltar ett par bostadsfastigheter i Sävsjö. I vissa av lägenheterna tillåter hyresvärden förekomst av husdjur. Du som söker bostad kan lämna en intresseanmälan och ange önskad lägenhetsstorlek och dina kontaktuppgifter.

E-post: uthyrning@riddershov.se
Hemsida: www.riddershov.se