1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Sävsjö

Bevaka lediga lägenheter i Sävsjö

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Sävsjö samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Sävsjö. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Sävsjös hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Sävebo
Kommunala hyresvärden Sävebo förvaltar 280 lägenheter i Sävsjö. Sävebo har bostadsfastigheter på 14 olika adresser i Sävsjö. Merparten av lägenheterna är lokaliserade till centrum.Privata hyresvärdar i Sävsjö


Riddarberget
Riddarberget förvaltar bostadsfastigheter på centrala adresser i Sävsjö. Bostäderna är upp till fem rum och kök. Flertalet håller hög standard med tvättmaskin i lägenheterna. Parkeringsplatser finns vanligen i anslutning till fastigheterna.

Telefon: 0383-76 39 50
E-post: info@riddarberget.se
Hemsida: www.riddarberget.se


Stångåkonsult
Hyresvärden Stångåkonsult är en stor fastighetsägare med lägenheter på flera orter i Jönköping och Kalmar län. Totalt uppgår antalet lägenheter till 1 000 hyresrätter. Stångåkonsult har ett litet utbud av hyresrätter i Sävsjö. Eventuellt lediga lägenheter läggs ut på hemsidan.

Telefon: 0480 - 22661
E-post: info@stangakonsult.se
Hemsida: www.stangakonsult.se


Dekundus
Familjeägt fastighetsbolag med hyreslägenheter i bland annat Sävsjö. Bostäderna i orten är belägna i flerfamiljshus med grönytor utanför ytterdörren. Lägenheterna håller bra standard, parkering finns i anslutning eller är möjligt att hyra i fastigheten.

Telefon: 0383-41 80 00
E-post: info@dekundus.se
Hemsida: www.dekundus.se


Andol Bostad
Privat fastighetsägare som i Sävsjö förvaltar flertalet hyreslägenheter i centrala orten. Ett stort antal av bostadsfastigheterna ligger på Parallellvägen vilket är nära centrum, skola och idrottsplatser. Intresseanmälan kan lämnas via Andols hemsida.

Adress: Brädgårdsgatan 5, Sävsjö
Telefon: 0708-26 52 79
Hemsida: www.andolbostad.se