1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Sävsjö

Bevaka lediga lägenheter i Sävsjö

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Sävsjö samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Sävsjö. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Sävsjös hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Sävebo
Kommunala hyresvärden Sävebo förvaltar 280 lägenheter i Sävsjö. Sävebo har bostadsfastigheter på 14 olika adresser i Sävsjö. Merparten av lägenheterna är lokaliserade till centrum.Privata hyresvärdar i Sävsjö


Dekundus
Förvaltar fina och välskötta hyresrätter i Sävsjö. Lägenheterna på bottenplan har stor uteplats och på andra våningsplanet balkong. I anslutning till fastigheterna finns goda parkeringsmöjligheter. Lämna en bostadsansökan så tar Dekundus kontakt med dig.

Telefon: 0383-41 80 00
E-post: gabriella.fridsall@dekundus.se
Hemsida: www.dekundus.se


Riddarberget
Privatägda hyresvärden Riddarberget är en av Sävsjös största fastighetsägare med ett bostadsbestånd överstigande 100 lägenheter. Söker du bostad i Sävsjö kan du lämna en intresseanmälan för att hyra lägenhet. Som blivande hyresgäst värnar Riddarberget om att du skall trivas med ditt boende.

Telefon: 0383-76 39 50
E-post: info@riddarberget.se
Hemsida: www.riddarberget.se


Stångåkonsult
Hyresvärden Stångåkonsult är en stor fastighetsägare med lägenheter på flera orter i Jönköping och Kalmar län. Totalt uppgår antalet lägenheter till 1 000 hyresrätter. Stångåkonsult har ett litet utbud av hyresrätter i Sävsjö. Eventuellt lediga lägenheter läggs ut på hemsidan.

Telefon: 0705-840 436
Hemsida: www.stangakonsult.se