1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Sävsjö

Sök lediga lägenheter i Sävsjö

I Sävjsö finns flera hyresvärdar med lediga lägenheter. Största fastighetsägaren på orten, med lediga lägenheter, är kommunala hyresvärden Sävebo. I Sävsjö finns även flera stora privata hyresvärdar som gärna tar emot din bostadsansökan.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheterHyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.


Hyresvärdar


Sävebo
Kommunala hyresvärden Sävebo har 280 lägenheter för uthyrning i Sävsjö och söker just nu nya hyresgäster till ett par lediga lägenheter. Sävebo har bostadsfastigheter på 14 olika adresser i Sävsjö. Merparten av lägenheterna är lokaliserade till centrum.Privata hyresvärdar i Sävsjö


Riddarberget
Privatägda hyresvärden Riddarberget är en av Sävsjös största fastighetsägare med ett bostadsbestånd överstigande 100 lägenheter. Söker du bostad i Sävsjö kan du lämna en intresseanmälan för att hyra lägenhet. Som blivande hyresgäst värnar Riddarberget om att du skall trivas med ditt boende.

E-post info@riddarberget.se
Telefon 0383-76 39 50
Hemsida www.riddarberget.se


Tobojo Fastigheter
Privat hyresvärd med 56 lägenheter i Sävsjö, du kan välja mellan lägenheter från 1 till 4 rum och kök. Samtliga lägenheter är renoverade mellan 2007-2013 och håller en mycket hög boendestandard. Utanför fastigheten finns ett mindre grönområde och lekpark för barnfamiljer.

Postadress Runstigen, 576 32 Sävsjö
E-post info@tobojo.se
Telefon 0709-464509
Hemsida www.tobojo.se


Stångåkonsult
Hyresvärden Stångåkonsult är en stor fastighetsägare med lägenheter på flera orter i Jönköping och Kalmar län. Totalt uppgår antalet lägenheter till 1 000 hyresrätter. Stångåkonsult har ett litet utbud av hyresrätter i Sävsjö. Eventuellt lediga lägenheter läggs ut på hemsidan.

Telefon 0705-840 436
Hemsida www.stangakonsult.se