1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Sjöbo

Bevaka lediga lägenheter i Sjöbo

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Sjöbo samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Sjöbo. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Sjöbos hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Sjöbohem
Kommunala hyresvärden Sjöbohem är den största fastighetsägaren i Sjöbo kommun. Utöver tätorten Sjöbo förvaltar man hyresrätter i de närliggande småorterna Bjärsjölagård, Blentarp, Lövestad, Sövde, Tolånga, Vollsjö och Asperöd. För att ansöka om att hyra bostad behöver du registrera dig som bostadssökande på Sjobohem.sePrivata hyresvärdar i Sjöbo


Leny Fastighet
Erbjuder ett stort urval av lägenheter i Sjöbo. Här kan du välja mellan vanliga hyresrätter eller marklägenheter i rad-/parhus. För att söka bostad behöver du anmäla dig till Lenys bostadskö på deras hemsida och kontinuerligt logga in på Mina sidor.

Adress: Gamla Torget 5, Sjöbo
Telefon: 0416-192 90
E-post: info@leny.se
Hemsida: www.leny.se


Karangua Fastighet
Lägenheter på Västergatan och Mäster Nilsgatan i Sjöbo. Från Västergatan är det bara 100 meter till den centrala busshållplatsen i Sjöbo och i närområdet finns flera butiker. Skicka ett e-mail med en bostadsansökan om du vill hyra lägenhet.

Telefon: 0416-304 26
E-post: info@karangua.se
Hemsida: www.karangua.se