1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Sjöbo

Alla lediga lägenheter i Sjöbo

Planerar du att flytta till Sjöbo? Söker du en lägenhet att hyra? I Sjöbo finns flera hyresvärdar - både privata och kommunala - som kan erbjuda dig bostad. Du som söker bostad att hyra i Sjöbo kan lämna en lägenhetsansökan till 2 privata hyresvärdar och det kommunala bostadsbolaget. Det finns flera lediga lägenheter att välja mellan.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar


Sjöbohem
Kommunala hyresvärden Sjöbohem är den största fastighetsägaren i Sjöbo kommun och tar varje månad in ett stort antal nya hyresgäster.
   Utöver tätorten Sjöbo har man även hyresrätter i de närliggande småorterna Bjärsjölagård, Blentarp, Lövestad, Sövde, Tolånga, Vollsjö och Asperöd.
    Just nu söker Sjöbohem nya hyresgäster till lediga lägenheter. För att ansöka om att hyra bostad behöver du först registrera dig som bostadssökande.Privata hyresvärdar i Sjöbo


Leny Fastighet
Stor hyresvärd med nära 1 000 lägenheter för uthyrning. Utöver Sjöbo har man lägenheter i de närliggande städerna Skurup och Hörby. Om du vill hyra bostad kan du kontrollera utbudet av lediga lägenheter på bolagets hemsida.

Adress: Gamla Torget 5, 275 30 Sjöbo
Telefon: 0416-192 90
E-post: info@leny.se
Hemsida: www.leny.se


Karangua Fastighet
Lägenheter på Västergatan och Mäster Nilsgatan i Sjöbo. Från Västergatan är det bara 100 meter till den centrala busshålplatsen i Sjöbo och i närområdet finns flera butiker. Skicka ett e-mail med en bostadsansökan om du vill hyra lägenhet.

Adress: Box 95, 275 06 Vollsjö
Telefon: 0416-304 26
E-post: info@karangua.se
Hemsida: www.karangua.se