1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Sjöbo

Bevaka lediga lägenheter i Sjöbo

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Sjöbo samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Sjöbo. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Sjöbos hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Sjöbohem
Kommunala hyresvärden Sjöbohem är den största fastighetsägaren i Sjöbo kommun. Utöver tätorten Sjöbo förvaltar man hyresrätter i de närliggande småorterna Bjärsjölagård, Blentarp, Lövestad, Sövde, Tolånga, Vollsjö och Asperöd. För att ansöka om att hyra bostad behöver du registrera dig som bostadssökande på Sjobohem.sePrivata hyresvärdar i Sjöbo


Leny Fastighet
Stor hyresvärd med nära 1 000 lägenheter för uthyrning. Utöver Sjöbo har man lägenheter i de närliggande städerna Skurup och Hörby. Om du vill hyra bostad kan du kontrollera utbudet av lediga lägenheter på bolagets hemsida.

Adress: Gamla Torget 5, 275 30 Sjöbo
Telefon: 0416-192 90
E-post: info@leny.se
Hemsida: www.leny.se


Karangua Fastighet
Lägenheter på Västergatan och Mäster Nilsgatan i Sjöbo. Från Västergatan är det bara 100 meter till den centrala busshålplatsen i Sjöbo och i närområdet finns flera butiker. Skicka ett e-mail med en bostadsansökan om du vill hyra lägenhet.

Adress: Box 95, 275 06 Vollsjö
Telefon: 0416-304 26
E-post: info@karangua.se
Hemsida: www.karangua.se