1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Smedjebacken

Sök lediga lägenheter i Smedjebacken

I Smedjebacken kan du som söker bostad via oss se alla lediga lägenheter hos den kommunala hyresvärden Bärkehus samt skicka en bostadsansökan till det privata bostadsbolaget Kopparleden. Vi strävar efter att alla som söker bostad i Smedjebacken på kort tid skall kunna få ett hyreskontrakt.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar


Bärkehus
Hos Bärkehus kan du välja mellan ett stort utbud av lediga lägenheter i Smedjebacken. Just nu bygger Bärkehus även nya och moderna hyresrätter på Malmgatan som snart är klara för inflyttning. Lämna en intresseanmälan om du vill hyra bostad. Har du redan en befintlig lägenhet men vill byta upp dig kan du ansöka om lägenhetsbyte.Privata hyresvärdar i Smedjebacken


Kopparleden
I centrala Smedjebacken kan bostadsbolaget Kopparleden erbjuda lägenheter för uthyrning längsmed Vasagatan. På Vasagatan 10 är lägenheterna i fastigheten så kallade 55+ boenden och kan enbart ansökas av personer äldre än 55. Lägenheter finns i storlek från 1 till 3 rum. I utkanten av Smedjebacken, nära grönområden, har Kopparleden 2-rumslägenheter på Hagbacken och Ravinvägen.

Telefon: 0240-59 29 33
E-post: info@kopparleden.se
Hemsida: www.kopparleden.se