1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Strängnäs

Alla lediga lägenheter i Strängnäs

I Strängnäs når du via oss 2 privata hyresvärdar och det kommunala bostadsbolaget. I Strängnäs finns ingen allmän bostadskö utan du måste själv ta kontakt med alla hyresvärdar på orten och ansöka om att hyra lägenhet. Via oss kan du skicka ansökningar för 23 lediga lägenheter i Strängnäs.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Arbetande montör söker lägenhet i Strängnäs
Sökes: Första- & andrahand | 40 m2 | Maxhyra 5000 kr

Hyresvärdar


Strängnäs Bostads AB
Hos kommunala hyresvärden Strängnäs Bostad finns 10 lediga lägenheter i Strängnäs. För att kunna anmäla ditt intresse för att hyra bostad behöver du först registrera dig som bostadssökande. Som bostadssökande bör du kunna uppvisa goda referenser från minst en tidigare hyresvärd.Privata hyresvärdar i Strängnäs


SSM Bygg och Fastigheter i Strängnäs
Hyresvärd med 400 lägenheter för uthyrning, de flesta av bostäderna ligger i Strängnäs men man har även ett mindre utbud i närliggande orterna Mariefred, Merlänna, Stallarholmen och Åkers Styckebruk.

Telefon: 0152-104 00
E-post: info@ssm-strangnas.com
Hemsida: www.ssm-strangnas.com


HF Förvaltning
I Strängnäs hyr HF Förvaltning ut bostäder och lokaler. Man kan även erbjuda boende i Mariefred och Stallarholmen. Alla som vill hyra lägenhet av HF Förvaltning behöver först skicka en intresseanmälan för att hyra bostad.

Adress: Järnvägsgatan 7, 645 31 Strängnäs
Telefon: 0152-25294
E-post: hfforvaltning@telia.com
Hemsida: www.hfforvaltning.se