1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Strängnäs

Alla lediga lägenheter i Strängnäs

I Strängnäs når du via oss 2 privata hyresvärdar och det kommunala bostadsbolaget. I Strängnäs finns ingen allmän bostadskö utan du måste själv ta kontakt med alla hyresvärdar på orten och ansöka om att hyra lägenhet. Via oss kan du skicka ansökningar för 28 lediga lägenheter i Strängnäs.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar


Strängnäs Bostads AB
Hos kommunala hyresvärden Strängnäs Bostad finns lediga lägenheter i Strängnäs. För att kunna anmäla ditt intresse för att hyra bostad behöver du först registrera dig som bostadssökande. Som bostadssökande bör du kunna uppvisa goda referenser från minst en tidigare hyresvärd.Privata hyresvärdar i Strängnäs


MälarBo
Hyresvärden MälarBo har välskötta lägenheter längsmed Nicandergatan och Trädgårdsgatan i centrala Strängnäs. Lägenheterna är från ett till fem rum stora. För att bli aktuell som hyresgäst behöver du först fylla i en intresseanmälan för att registrera dig som bostadssökande.

E-post: forvaltning@malarbo.se
Hemsida: www.www.malarbo.se


Esswege Fastigheter
Privat hyresvärd med ett mindre utbud av lägenheter i Strängnäs. Förvaltar bostäder på Sundbyvägen samt Nordfeldts väg. Vill du hyra lämnar du en bostadsansökan. Din ansökan behöver förnyas var tredje månad om du inte blivit erbjuden hyreskontrakt.

Adress: Sundbyvägen 18, Strängnäs
Telefon: 0152-34018
E-post: info@esswege.se
Hemsida: www.esswege.se


Byggnadsfirman Lund
Äger 52 hyresrätter i centrum nära Domkyrkan samt vid hamnen. Bostäderna ligger på eftertraktade adresser som Trädgårdsgatan och Järnvägsgatan. Samtliga lägenheter på Trädgårdsgatan har balkong.

Telefon: 0589-610 160
E-post: info@bfl.se
Hemsida: www.bfl.se


HF Förvaltning
I Strängnäs äger HF Förvaltning ett flertal hyreslägenheter i centrala lägen. Man kan även erbjuda boende i de närliggande orterna Mariefred och Stallarholmen. För att bli aktuell för hyreskontrakt behöver du lämna in en intresseanmälan.

Adress: Järnvägsgatan 7, Strängnäs
Telefon: 0152-25294
E-post: hfforvaltning@telia.com
Hemsida: www.hfforvaltning.se


Gunnar Graflunds Fastighet
Gunnar Graflunds är Strägnäs största privata hyresvärd med 500 lägenheter. Förvaltar stora bostadskomplex i stadsdelen Ulvhäll nära vårdcentralen. Söker regelbundet efter nya hyresgäster till vakanta lägenheter.

Adress: Vallbyvägen 13, Strängnäs
Telefon: 0152-138 50
E-post: fredrik.beskow@gunnargraflund.se
Hemsida: www.gunnargraflund.se


Heimstaden
Förvaltar ett större bostadsbestånd cirka 1½ km från centrala Strängnäs. Fastigheterna ligger med fin utsikt över Mälaren. Heimstaden kan även erbjuda en bostadsfastighet i centrum.

Adress: Bondegatan 44 E, Strängnäs
Telefon: 0770-11 10 50
Hemsida: www.heimstaden.com