1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Strängnäs

Bevaka lediga lägenheter i Strängnäs

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Strängnäs samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Strängnäs. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 2 av 2 | Lägg in din egen annons

Strängnäs
Sökes: Första- & andrahand | 80 m2 | Maxhyra 16000 kr

Sambopar söker lägenhet 3-4 rum o kök
Sökes: Första- & andrahand | 75 m2 | Maxhyra 10000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Strängnäs hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Strängnäs Bostads AB
Ägs av kommunen och förvaltar hyreslägenheter i Strängnäs, Mariefred och Åkers Styckebruk. Beståndet uppgår till strax över 1250 lägenheter. För tillfället hittas 6 vakanta lägenheter på hyresvärdens hemsida.Privata hyresvärdar i Strängnäs


BroGripen
BroGripen är Strängnäs största privata hyresvärdar med ett flertalet centralt belägna och vackra hyresfastigheter. Många av hyresvärdens bostäder ligger med utsikt över Mälaren. De flesta av lägenheterna har egen balkong.

Telefon: 08-54 54 96 16
E-post: susanne@brogripen.se
Hemsida: www.brogripen.se


Esswege Fastigheter
Privat hyresvärd med ett mindre utbud av lägenheter i Strängnäs. Förvaltar bostäder på Sundbyvägen samt Nordfeldts väg. Vill du hyra lämnar du en bostadsansökan. Din ansökan behöver förnyas var tredje månad om du inte blivit erbjuden hyreskontrakt.

Adress: Sundbyvägen 18, Strängnäs
Telefon: 0152-34018
E-post: info@esswege.se
Hemsida: www.esswege.se


MälarBo
Erbjuder boenden i Mälardalen. I Strängnäs förvaltar MälarBO bostadsfastigheter i centrala orten på Trädgårdsgatan, Nicandergatan, Gyllenhjelmsgatan och Sörgärdsgatan. Lägenheterna är ettor till femmor.

E-post: forvaltning@malarbo.se
Hemsida: www.malarbo.se


Byggnadsfirman Lund
Privat hyresvärd med bestånd i centrala orten. Utöver de 52 hyreslägenheterna förvaltas även restaurang- och butikslokaler. Beståndet är beläget på Trädgårdsgatan, Järnvägsgatan, Hospitalgatan och Gyllenhjelmsgatan.

Telefon: 0589-610 160
E-post: info@bfl.se
Hemsida: www.bfl.se


HF Förvaltning
I Strängnäs äger HF Förvaltning ett flertal hyreslägenheter i centrala lägen. Man förvaltar även boenden i de närliggande orterna Mariefred och Stallarholmen. För att bli aktuell för hyreskontrakt behöver du lämna in en intresseanmälan.

Adress: Järnvägsgatan 7, Strängnäs
Telefon: 0152-25294
E-post: hfforvaltning@telia.com
Hemsida: www.hfforvaltning.se


Hembla
Förvaltar lägenheter i centrum men även i Strängnäs utkanter i mer barnvänliga bostadsområden. Om du registrerar dig som sökande hos Hembla kan du skapa bevakningar och få förslag på när vakanta lägenheter som matchar dina önskemål kommer in.

Adress: Nygatan 1, Strängnäs
Telefon: 010-210 22 00
E-post: kundservice@hembla.se
Hemsida: www.hembla.se


Gunnar Graflunds Fastighet
Gunnar Graflunds är Strängnäs största privata hyresvärd med 500 lägenheter. Förvaltar stora bostadskomplex i stadsdelen Ulvhäll nära vårdcentralen. Söker regelbundet efter nya hyresgäster till vakanta lägenheter.

Adress: Vallbyvägen 13, Strängnäs
Telefon: 016-13 77 80
E-post: info@gunnargraflund.se
Hemsida: www.gunnargraflund.se


Fastighetsbolaget Gyllenjern
I centrala Strängnäs förvaltar fastighetsbolaget Gyllenjern cirka 40 hyreslägenheter. Hyresvärden söker ofta nya hyresgäster. Du kan se lägenhetsvakanser på Gyllenjerns hemsida.

Adress: Järnvägsgatan 4C, Strängnäs
Telefon: 070-512 38 02
E-post: hyresvard@gyllenjern.se
Hemsida: www.gyllenjern.se


Heimstaden
Förvaltar ett större bostadsbestånd cirka 1½ km från centrala Strängnäs. Fastigheterna ligger med fin utsikt över Mälaren. Heimstaden äger även en bostadsfastighet i centrum.

Adress: Bondegatan 44 E, Strängnäs
Telefon: 0770-11 10 50
E-post: zinnia.forzelius@heimstaden.com
Hemsida: www.heimstaden.com


KBostad
Här har du möjlighet att bo i nybyggda hyreslägenheter från 2018. Fastigheterna har 3 våningar plus en vindsvåning. 24 lägenheter erbjuds i storlek 1-3 rum och kök. Intresseanmälan kan fyllas i på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 08 - 223 250
E-post: info@kbostad.se
Hemsida: www.kbostad.se