1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Strängnäs

Bevaka lediga lägenheter i Strängnäs

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Strängnäs samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Strängnäs. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 2 av 2 | Lägg in din egen annons

Strängnäs
Sökes: Första- & andrahand | 80 m2 | Maxhyra 16000 kr

Sambopar söker lägenhet 3-4 rum o kök
Sökes: Första- & andrahand | 75 m2 | Maxhyra 10000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Strängnäs hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Strängnäs Bostads AB
Ägs av kommunen och förvaltar hyreslägenheter i Strängnäs, Mariefred och Åkers Styckebruk. Beståndet uppgår till strax över 1250 lägenheter. För tillfället hittas 2 vakanta lägenheter på hyresvärdens hemsida.Privata hyresvärdar i Strängnäs


BroGripen
BroGripen är Strängnäs största privata hyresvärdar med ett flertalet centralt belägna och vackra hyresfastigheter. Många av hyresvärdens bostäder ligger med utsikt över Mälaren. De flesta av lägenheterna har egen balkong.

Telefon: 08-54 54 96 16
E-post: susanne@brogripen.se
Hemsida: www.brogripen.se


Esswege Fastigheter
Hyresvärd med bostäder i Örebro och ett mindre utbud i Strängnäs. Man förvaltar 10 bostadsfastigheter på orten. På hyresvärdens hemsida kan du skicka in en intresseanmälan, den är giltig i tre månader och du behöver efter det inkomma med en ny.

Adress: Sundbyvägen 18, Strängnäs
Telefon: 0152-34018
E-post: info@esswege.se
Hemsida: www.esswege.se


MälarBo
Erbjuder boenden i Mälardalen. I Strängnäs förvaltar MälarBO bostadsfastigheter i centrala orten på Trädgårdsgatan, Nicandergatan, Gyllenhjelmsgatan och Sörgärdsgatan. Lägenheterna är ettor till femmor.

E-post: forvaltning@malarbo.se
Hemsida: www.malarbo.se


Byggnadsfirman Lund
Privat hyresvärd med bestånd i centrala orten. Utöver de 52 hyreslägenheterna förvaltas även restaurang- och butikslokaler. Beståndet är beläget på Trädgårdsgatan, Järnvägsgatan, Hospitalgatan och Gyllenhjelmsgatan.

Telefon: 0589-610 160
E-post: info@bfl.se
Hemsida: www.bfl.se


HF Förvaltning
Äger och hyr ut bostäder i Strängnäs och orterna Mariefred och Stallarholmen. För att kunna få ett bostadskontrakt hos hyresvärden behöver du skicka in en bostadsansökan. HF Förvaltning tar kontakt med dig när de har en matchande bostad att erbjuda.

Adress: Järnvägsgatan 7, Strängnäs
Telefon: 0152-25294
E-post: hfforvaltning@telia.com
Hemsida: www.hfforvaltning.se


Hembla
Förvaltar lägenheter i centrum men även i Strängnäs utkanter i mer barnvänliga bostadsområden. Om du registrerar dig som sökande hos Hembla kan du skapa bevakningar och få förslag på när vakanta lägenheter som matchar dina önskemål kommer in.

Adress: Nygatan 1, Strängnäs
Telefon: 010-210 22 00
E-post: kundservice@hembla.se
Hemsida: www.hembla.se


Gunnar Graflunds Fastighet
Familjeägt fastighetsbolag som äger och förvaltar bostadsbyggnader i Sörmland. I Strängnäs är man med sina 501 hyreslägenheter största hyresvärden på orten. Fastigheterna ligger på gångavstånd från centrums utbud av kommunikationer, service och affärer.

Adress: Vallbyvägen 13, Strängnäs
Telefon: 016-13 77 80
E-post: info@gunnargraflund.se
Hemsida: www.gunnargraflund.se


Fastighetsbolaget Gyllenjern
I centrala Strängnäs förvaltar fastighetsbolaget Gyllenjern cirka 40 hyreslägenheter. Hyresvärden söker ofta nya hyresgäster. Du kan se lägenhetsvakanser på Gyllenjerns hemsida.

Adress: Järnvägsgatan 4C, Strängnäs
Telefon: 070-512 38 02
E-post: hyresvard@gyllenjern.se
Hemsida: www.gyllenjern.se


Heimstaden
Heimstaden förvaltar fastigheter i stora delar av landet. I Strängnäs har man ett omfattande utbud av hyreslägenheter som erbjuder närhet till sjö och natur likaväl som till kommunikationer till Stockholm. Vakanser kan sökas på Heimstadens hemsida.

Adress: Bondegatan 44 E, Strängnäs
Telefon: 0770-11 10 50
E-post: zinnia.forzelius@heimstaden.com
Hemsida: www.heimstaden.com


KBostad
Här har du möjlighet att bo i nybyggda hyreslägenheter från 2018. Fastigheterna har 3 våningar plus en vindsvåning. 24 lägenheter erbjuds i storlek 1-3 rum och kök. Intresseanmälan kan fyllas i på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 08 - 223 250
E-post: info@kbostad.se
Hemsida: www.kbostad.se