1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Strängnäs

Sök lediga lägenheter i Strängnäs

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Strängnäs. Du kan fritt söka bland de 24 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill söka bostad hos. Vi listar både första- och andrahandskontrakt. Via oss hittar du lediga bostäder från flera privata hyresvärdar i Strängnäs.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons gratis

Ekonom söker 2:a (eller mindre 3:a) med balkong centralt
Sökes: Förstahand | 60 m2 | Maxhyra 9000 kr

Hyresvärdar

Strängnäs Bostads AB
Ägs av kommunen och förvaltar hyreslägenheter i Strängnäs, Mariefred och Åkers Styckebruk. Beståndet uppgår till strax över 1250 lägenheter. För tillfället hittas 2 vakanta lägenheter på hyresvärdens hemsida.Privata hyresvärdar i Strängnäs


BroGripen
Som största hyresvärd bland de privata aktörerna i strängnäs kan BroGripen erbjuda 9 fastigheter med hyreslägenheter. Bostäderna är belägna i eller strax utanför Centrum. Från majoriteten av lägenheterna kan man se den vackra Domkyrkan från 1200-talet.

Telefon: 08-54 54 96 16
E-post: susanne@brogripen.se
Hemsida: www.brogripen.se


Esswege Fastigheter
Hyresvärd med bostäder i Örebro och ett mindre utbud i Strängnäs. Man förvaltar 10 bostadsfastigheter på orten. På hyresvärdens hemsida kan du skicka in en intresseanmälan, den är giltig i tre månader och du behöver efter det inkomma med en ny.

Adress: Sundbyvägen 18, Strängnäs
Telefon: 0152-34018
E-post: info@esswege.se
Hemsida: www.esswege.se


MälarBo
Erbjuder boenden i Mälardalen. I Strängnäs förvaltar MälarBO bostadsfastigheter i centrala orten på Trädgårdsgatan, Nicandergatan, Gyllenhjelmsgatan och Sörgärdsgatan. Lägenheterna är ettor till femmor.

E-post: forvaltning@malarbo.se
Hemsida: www.malarbo.se


Byggnadsfirman Lund
Privat hyresvärd med bestånd i centrala orten. Utöver de 52 hyreslägenheterna förvaltas även restaurang- och butikslokaler. Beståndet är beläget på Trädgårdsgatan, Järnvägsgatan, Hospitalgatan och Gyllenhjelmsgatan.

Telefon: 0589-610 160
E-post: info@bfl.se
Hemsida: www.bfl.se


HF Förvaltning
Äger och hyr ut bostäder i Strängnäs och orterna Mariefred och Stallarholmen. För att kunna få ett bostadskontrakt hos hyresvärden behöver du skicka in en bostadsansökan. HF Förvaltning tar kontakt med dig när de har en matchande bostad att erbjuda.

Adress: Järnvägsgatan 7, Strängnäs
Telefon: 0152-25294
E-post: hfforvaltning@telia.com
Hemsida: www.hfforvaltning.se


Hembla
Hembla är en stor fastighetsägare i landet med ett bestånd även i vackra Strängnäs. Förutom att man hyr ut bostäder på centrala adresser kan du även hitta ditt blivande boende utanför centrum i mer familjevänliga områden. Registrering krävs för att ansöka om vakanser på hemsidan.

Adress: Nygatan 1, Strängnäs
Telefon: 010-210 22 00
E-post: kundservice@hembla.se
Hemsida: www.hembla.se


Gunnar Graflunds Fastighet
Familjeägt fastighetsbolag som äger och förvaltar bostadsbyggnader i Sörmland. I Strängnäs är man med sina 501 hyreslägenheter största hyresvärden på orten. Fastigheterna ligger på gångavstånd från centrums utbud av kommunikationer, service och affärer.

Adress: Vallbyvägen 13, Strängnäs
Telefon: 016-13 77 80
E-post: info@gunnargraflund.se
Hemsida: www.gunnargraflund.se


Fastighetsbolaget Gyllenjern
Äger och förvaltar runt 40 lägenheter för uthyrning i Strängnäs. Beståndet omfattar bostäder från 1-5 rum och kök. Man har byggt tre nya ettor på en vindsvåning som är inflyttningsklara i maj 2020. Samtliga lägenheter är centralt belägna nära service och restauranger.

Adress: Järnvägsgatan 4C, Strängnäs
Telefon: 070-512 38 02
E-post: hyresvard@gyllenjern.se
Hemsida: www.gyllenjern.se


Heimstaden
Heimstaden förvaltar fastigheter i stora delar av landet. I Strängnäs har man ett omfattande utbud av hyreslägenheter som erbjuder närhet till sjö och natur likaväl som till kommunikationer till Stockholm. Vakanser kan sökas på Heimstadens hemsida.

Adress: Bondegatan 44 E, Strängnäs
Telefon: 0770-11 10 50
E-post: zinnia.forzelius@heimstaden.com
Hemsida: www.heimstaden.com


KBostad
Här har du möjlighet att bo i nybyggda hyreslägenheter från 2018. Fastigheterna har 3 våningar plus en vindsvåning. 24 lägenheter erbjuds i storlek 1-3 rum och kök. Intresseanmälan kan fyllas i på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 08 - 223 250
E-post: info@kbostad.se
Hemsida: www.kbostad.se