1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Sunne

Bevaka lediga lägenheter i Sunne

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Sunne samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Sunne. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Sunnes hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Sunne Fastighets
Det kommunala fastighetsbolaget Sunne Fastighets erbjuder hyresrätter, studentlägenheter och lokaler i Sunne. Det totala beståndet uppgår till ungefär 700 bostäder och lokaler. Bostäderna är belägna i Sunne tätort och Lysvik.Privata hyresvärdar i Sunne


Lindarnas
Den privata fastighetsägaren Lindarnas har hyresrätter i centrala Sunne. I beståndet finns hyresrätter upp till 5 RoK. För att vara aktuell som hyresgäst behöver du ha en bra inkomst, vara fri från betalningsanmärkningar och ha skött tidigare boende.

Adress: Långgatan 12, Sunne
Telefon: 070 622 24 26
E-post: rickard.lindqvist@lindarnas.se
Hemsida: www.lindarnas.se


Liletho Fastighets
Privat fastighetsägare med lokaler och lägenheter i sitt bestånd i Sunne. Liletho använder inget kösystem och tar endast emot intresseanmälningar per telefon. För att vara aktuell som hyresgäst behöver du ha en fast inkomst och vara fri från betalningsanmärkningar.

Telefon: 054-172550
E-post: info@liletho.se
Hemsida: www.liletho.se


Husinvest
Privat hyresvärd med lägenheter i Sunne och Lysvik. Lägenheter upp till 4 rum och kök finns i beståndet. Genom att skicka in en intresseanmälan via hyresvärdens hemsida ställer du dig i deras kö till lägenheter.

Telefon: 079-0687375
E-post: hyra@husinvestab.se
Hemsida: www.husinvestab.se