1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Sunne

Sök lediga lägenheter i Sunne

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Sunne. Du kan fritt söka bland de 7 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill söka bostad hos. Vi listar både första- och andrahandskontrakt. Via oss hittar du lediga bostäder från flera privata hyresvärdar i Sunne.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Lägg in din egen annons gratis

Hyresvärdar

Sunne Fastighets
Det kommunala fastighetsbolaget Sunne Fastighets erbjuder hyresrätter, studentlägenheter och lokaler i Sunne. Det totala beståndet uppgår till ungefär 700 bostäder och lokaler. Bostäderna är belägna i Sunne tätort och Lysvik.Privata hyresvärdar i Sunne


Lindarnas
Den privata fastighetsägaren Lindarnas har hyresrätter i centrala Sunne. I beståndet finns hyresrätter upp till 5 RoK. För att vara aktuell som hyresgäst behöver du ha en bra inkomst, vara fri från betalningsanmärkningar och ha skött tidigare boende.

Adress: Långgatan 12, Sunne
Telefon: 070 622 24 26
E-post: rickard.lindqvist@lindarnas.se
Hemsida: www.lindarnas.se


Liletho Fastighets
Privat fastighetsägare med lokaler och lägenheter i sitt bestånd i Sunne. Liletho använder inget kösystem och tar endast emot intresseanmälningar per telefon. För att vara aktuell som hyresgäst behöver du ha en fast inkomst och vara fri från betalningsanmärkningar.

Telefon: 054-172550
E-post: info@liletho.se
Hemsida: www.liletho.se


Husinvest
Privat hyresvärd med lägenheter i Sunne och Lysvik. Lägenheter upp till 4 rum och kök finns i beståndet. Genom att skicka in en intresseanmälan via hyresvärdens hemsida ställer du dig i deras kö till lägenheter.

Telefon: 079-0687375
E-post: hyra@husinvestab.se
Hemsida: www.husinvestab.se