1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Surahammar


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Surahammar. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Surahammar som du kan söka förstahandskontrakt hos.

SurahammarsHus
Det kommunala bostadsbolaget SurahammarsHus äger och förvaltar strax över 500 lägenheter i kommunen. Beståndet är fördelat mellan Surahammar och Virsbo. I Surahammar erbjuds även några 55+ boenden, främst belägna i markplan. Lägenheter söks på hemsidan.

Akka Egendom
Längsmed Köpmangatan, på bara par minuters gångavstånd från stadskärnan, förvaltar Akka 45 hyresrätter i storlek 1 - 4 rum och kök. I Ramnäs utanför Surahammar har Akka ett bestånd på 99 lägenheter med 1-4 samt 6 rum och kök.

Telefon: 0771-33 03 00
E-post: surahammar@akkaegendom.se
Hemsida: www.akkaegendom.se


Gästrike Fastigheter
På Timmervägen och Magnetgatan hittar vi beståndet som Gästrike Fastigheter förvaltar. De erbjuder 49 vanliga hyresrätter i storlekarna 1-5 rum och kök. För hyresgäster som fyllt 55 år har de tvåor till uthyrning. Hyresvärden tillämpar ingen bostadskö.

Telefon: 026 - 12 71 77
E-post: info@g-f.se
Hemsida: www.g-f.se


Jason Fastigheter
Mindre privat hyresvärd som sedan 2004 ägt och förvaltat fastigheter i Mälardalen. Totalt har man i beståndet cirka 50 fastigheter fördelade mellan Surahammar, Arboga och Ramnäs. En fastighet med tre kommersiella lokaler hittas även i Surahammar.

Telefon: 0224-74 20 27
E-post: info@jasonab.se
Hemsida: www.jasonab.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Surahammar utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Surahammar att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Surahammar. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Surahammar?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Surahammar. Hos oss kan du se listor med alla Surahammars hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.