1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Svenljunga


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Svenljunga. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Svenljunga som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Svenljunga Bostäder
Det kommunala fastighetsbolaget Svenljunga Bostäder har närmare 500 lägenheter i kommunen. Majoriteten av lägenheterna är belägna i Svenljunga men bostäder finns även i kommunens mindre orter.

Bofast
Privat fastighetsägare med bestånd i orten. 109 lägenheter i storlek 1-3 RoK är belägna i Svenljunga. På Baldersväg, Högelid, Orrstigen och Rydinsväg finns lägenheter i tvåvåningshus och markplanslägenheter. Bostäder finns även i Axelfors, Holsljunga, Kalv och Mårdaklev.

Telefon: 0345-408 40
E-post: info@bofast.se
Hemsida: www.bofast.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Svenljunga utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Svenljunga att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Svenljunga. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Svenljunga?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Svenljunga. Hos oss kan du se listor med alla Svenljungas hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.