1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Tierp

Bevaka lediga lägenheter i Tierp

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Tierp samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Tierp. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 2 av 2 | Lägg in din egen annons

Fast anställd mamma till en son söker allt från 1a till 2a
Sökes: Första- & andrahand | 2 rum | Maxhyra 9000 kr

Mamma till en dotter söker allt från 1a till 3a
Sökes: Första- & andrahand

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Tierps hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Tierpsbyggen
Det kommunala bostadsbolaget Tierpsbyggen förvaltar 1 800 hyresrätter i Tierps kommun. Förutom bostäder i Tierp hittas även lägenheter i 10 and orter i kommunen. I beståndet finns vanliga hyresrätter, radhus och parhus samt anpassade boenden för äldre.Privata hyresvärdar i Tierp


Husman Fastigheter
Privat hyresvärd med lägenheter på fyra adresser i staden. Totalt förvaltas 85 lägenheter, upp till 4 RoK. På Moränvägen har hyresvärden ett radhusområde där samtliga lägenheter har egen uteplats. Vakanser publiceras på hemsidan där även intresseanmälan kan göras.

Telefon: 018-12 57 40
E-post: info@husman.se
Hemsida: www.husman.se


NJ Fastighetskonsult
Tar gärna emot din ansökan för lägenhet i Tierp. Ange vilken lägenhetsstorlek du söker och ditt telefonnummer så att hyresvärden kan kontakta dig. Din intresseanmälan gäller i 1 år.

Adress: Torslundagatan 4, Tierp
Telefon: 070-533 25 46
E-post: info@njfastighetskonsult.com
Hemsida: www.njfastighetskonsult.com


Svealandsbostäder
Familjeägt bostadsbolag med fastigheter i Tierp. Förvaltar både lägenheter och lokaler på orten. Två av hyresfastigheterna är belägna på centrala Grevegatan. På hyresvärdens hemsida finns det möjlighet att registrera sig för att därefter kunna göra intresseanmälningar.

Telefon: 018 - 10 11 07
E-post: johan@svealandsbostader.se
Hemsida: www.svealandsbostader.se