1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Tierp

Sök lediga lägenheter i Tierp

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Tierp. Du kan fritt söka bland de 14 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill söka bostad hos. Vi listar både första- och andrahandskontrakt. Via oss ser du utbudet av lediga bostäder från flera kommunala och privata hyresvärdar i Tierp.

Lediga lägenheter


15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Lägg in din egen annons gratis

Hyresvärdar

Tierpsbyggen
Det kommunala bostadsbolaget Tierpsbyggen förvaltar 1 800 hyresrätter i Tierps kommun. Förutom bostäder i Tierp hittas även lägenheter i 10 and orter i kommunen. I beståndet finns vanliga hyresrätter, radhus och parhus samt anpassade boenden för äldre.Privata hyresvärdar i Tierp


Husman Fastigheter
Privat hyresvärd med lägenheter på fyra adresser i staden. Totalt förvaltas 85 lägenheter, upp till 4 RoK. På Moränvägen har hyresvärden ett radhusområde där samtliga lägenheter har egen uteplats. Vakanser publiceras på hemsidan där även intresseanmälan kan göras.

Telefon: 018-12 57 40
E-post: info@husman.se
Hemsida: www.husman.se


NJ Fastighetskonsult
Förvaltar egna fastigheter och utför arbeten på uppdrag av andra fastighetsägare. Ansvarar bland annat för uthyrning av lägenheter. Bostadssökande är välkomna att kontakta NJ Fastighetskonsult för mer information om lägenheterna som hyres ut.

Adress: Torslundagatan 4, Tierp
Telefon: 070-533 25 46
E-post: info@njfastighetskonsult.com
Hemsida: www.njfastighetskonsult.com


Svealandsbostäder
Familjeägt bostadsbolag med fastigheter i Tierp. Förvaltar både lägenheter och lokaler på orten. Två av hyresfastigheterna är belägna på centrala Grevegatan. På hyresvärdens hemsida finns det möjlighet att registrera sig för att därefter kunna göra intresseanmälningar.

Telefon: 018 - 10 11 07
E-post: johan@svealandsbostader.se
Hemsida: www.svealandsbostader.se